Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6372872 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi orası eskiaçık sanırım tribünle dış kolon arasına baskıya karşı destek için bir aparat konacak onun karşılığı dış kolonlardada var. Biliyorsun o tribünde destek kolonları yok tribün havada duruyor. kesin bilmiyorum kendi yorumum bu başka bir şey aklıma gelmiyor
teşekkürler sağol.

Çevrimdışı ZEKI

@Mehmet ve @SDemirsoy  harika fotograflar emeginize saglik. Samet hakikaten o kırık kolla nasil ciktin sen, iyice kıracaksin bir taraflarini.
[ Son Düzenleme: 17 Ocak 2015, 14:52:47 ZEKI ]

Çevrimdışı SDemirsoy

İçeri sızdım süzer tünelin keşfini yaptım Şarzm az abilerim stat çok güzel :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Fotoğraf çeken herkesin ellerine sağlık
Havalara nazar değmesin maşallah

Çevrimiçi Necmi

Merhaba renktaşlarım bende uzun zamandır formu takip ediyordum yeni kayıt oldum bende. Acaba bu koltukların renkleri kesin olarak belli oldumu alt kat beyaz üst kat siyah mı olacak bileniniz var mı acaba ? :money:
Hoş geldin kardeşim ama burda renkli yok Beşiktaşlılar birbirine o şekilde hitabet etmez o kelimeyi renklilere bırakalım

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Muthiş fotolar saolun Yeni açığın tam karşıdan çekileni dehşet :ishock:

Çevrimdışı musacn1903

Hoş geldin kardeşim ama burda renkli yok Beşiktaşlılar birbirine o şekilde hitabet etmez o kelimeyi renklilere bırakalım

Haklısın Necmi abi pardon düzelttim  :)

Çevrimiçi Necmi

İçeri sızdım süzer tünelin keşfini yaptım Şarzm az abilerim stat çok güzel :D
bu operasyonunu beğendim :ok: @bjk_mabet e yakalanmadan içeri sızma operasyonu taktire şayandır. @SDemirsoy  :D

Çevrimdışı cagdas44

Wowda Bursa stadı konusunda koltuk montajı konusunda bilgi veren birisi günlük montaj kapasitelerinin 1,100 koltuk olduğunu ancak şuan hala stat içerisinde çalışmalar devam ettiği için hünlük 400-450 koltuk montajı seviyesinde hareket ettiklerini yazmış. Aynı şekilde bizim koltukların montajı içinde 1,100 koltuk günlük montaj durumu söz konusu olursa bir 35-40 gün civarında koltuk montajı tamamlanır

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

Merhaba Beşiktaşlı kardeşlerim bende uzun zamandır formu takip ediyordum yeni kayıt oldum bende. Acaba bu koltukların renkleri kesin olarak belli oldumu alt kat beyaz üst kat siyah mı olacak bileniniz var mı acaba ? :money:
:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı umit

Arkadaşlar şuan kapalıdaki örnek korkuluklu koltuklar abaküs tipi galiba 3 koltuktan ortadaki prekasta takılı değil. Üst tribün koltukları bu şekilde mi olacak.
http://besiktasarena.com/index.php?action=dlattach;topic=1004.0;attach=42608;image

Çevrimdışı umit

Şuan 12 tane çatı kolonu takıldı 2 tane daha var takılmamış. Diğer çatı kolonları ne zaman gelir stada.

Çevrimdışı ilhan

Merhaba Beşiktaşlı kardeşlerim bende uzun zamandır formu takip ediyordum yeni kayıt oldum bende. Acaba bu koltukların renkleri kesin olarak belli oldumu alt kat beyaz üst kat siyah mı olacak bileniniz var mı acaba ? :money:
:hosgeldin

Çevrimdışı ALI RIZA

@SDemirsoy eline sağlık güzel fotolar darısı süzerin başına umarım oraya da kapıdan girersin  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Cinarask

@Necmi abi, bir özel ileti gönderdim sana ama aldın mı bilemiyorum. Olumlu ya da olumsuz dönebilir misin rica etsem?

Çevrimdışı ahmet türker

:hosgeldin kardeşim ,renkler öyle olacak gibi ama kesin bir şey söylenemiyor.

Çevrimdışı Dogan

Kale arkalari sukru saracoglu gibi demir parmakliklarla mi kapatilacak yoksa sadece file gibi biseyle mi kapatilacak umarim resimdeki gibi bisey olmaz hic hos durmuyo hele arenada hic durmaz
[ Son Düzenleme: 17 Ocak 2015, 15:36:29 Dogan ]

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı ALI RIZA

Sona doğru emin adımlarla ilerliyoruz yeni açıkla numaralı bittiği gün stat bittiği gündür  :evillol:
Çatı diğer kolonları ne zaman gelecek takılacak acaba  :alala:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

demirlerdeki pasa bakılırsa burası yeni açık olması lazım :iscrewy:

Çevrimdışı idil

stat zaten muazzam oluyor.... bir de yeni açık tarafının eskisi gibi 3 kat olacağı günü bekliyorum inşllah o günleri de görürürz :)
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı ozan062

san mames stadı yapılırken ki halı .bizim yeni açığa çok benziyor.

cok iyi :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi