Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6375164 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

Arkadaşlar , abiler herkese merhaba forumu kısa suredır takip edıyordum (ziyaretci olarak ) :) gerçekten cok hosuma gitti bence forzadan daha aktif ve keyifli sohbetlerin geçtiği bir forum bir sorum olucak belki acıklama getırılmıştır ama sradın catısı seffaf gorunumlu olucak yoksa bunun gibi mi olucak ?
:hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin

Çevrimdışı yigitcan1903

Sinan Engin kadar nefret ettiğim başka adam yoktur şu camiada
Bi eksiğimiz tuğrul kaldı

Çevrimdışı salih

voleybol maçını izliyorum ntv spor da orada bile hakemler Beşiktaş'ı katlediyor ...
stad filan hikaye akatlarda oynandı  voleybol orda bile katlettiler maçı alenen.. yeni stat da aynı şey devam eder bizde sayıp söveriz anca burdan yazıklar olsun böyle yapıya  bizi böyle çaresiz bırakan yöneticilere

Çevrimdışı beşiktaşk

stad filan hikaye akatlarda oynandı  voleybol orda bile katlettiler maçı alenen.. yeni stat da aynı şey devam eder bizde sayıp söveriz anca burdan yazıklar olsun böyle yapıya  bizi böyle çaresiz bırakan yöneticilere

sonlara doğru (Küfür Yasak) kazansın diye hakem elinden geleni yaptı

Çevrimdışı omerow

Kale arkaları 7,5m kapalı 6,5m

Yalniz adamlar stad yapmis arkadas. Budur yani. bizim bu catal merdiven'de bir gelisme var mi bu arada? gercekten inanilmaz cirkin gozukecek. stad'la ilgili en cok moralimi bozan mesele o. (bir de eski-yeni acik'in simetrik-ayni yukseklikte olmamasi, her neyse) hangi akla hizmet bunu yapiyorlar hic anlamiyorum.

Çevrimiçi Necmi

onceleri bir arkadasımız üç tane stadın  çizimlerini ust uste bindirmişti ve ben onlara soyle bir ekleme yapıyorum stada yakınlık uzaklıgı siz dusunun ve kamera acılarının nasıl bir yerde oldugunuzu gozunuzde canlandırın

hakikaten bizimki sıkısık  olması sebebiyle cok daha farklı bir hava verecektir ve ben kesinlikle stadın heryerinden macı izlemeyi iple çekiyorum birsonraki sezonun kombinesinide heryere adımımı bastıktan sonra karar verip oranın adamı olacam

bu çizim hatalı bu farkın olması için tokinin bizden 60 metre daha geniş olması lazım iki farklı ölceği üst üste getiremezsin onların tribün yüksekliği 34 m diye biliyorum bizim 33 M bir metre fark var onların çatı yüksekliği çok fazla olduğu için yüksek ama senin koyduğun çizimde 6-7 metre fark görünüyor bir resmi atmadan önce biraz düşünün mantık koyun renklilerin algı oyunları yaratmasına yardımcı oluyorsunuz genişlikte bizim tribün genişliği 42 metre onlarınkide 46-47 civarı olması lazım ama bu cizime göre 65 metre falan duruyor saçma sapan bir ölçeklendirmeyi buralara taşımayın bu cizime göre senin dediğin şey ortaya çıkmaz bir kesiti mukayese etmek için aynı ölçekte ve aynı noktadan alınmış olmak zorunda  :ok: @ozan062

Çevrimdışı Dogan

offf ya ne zaman bitecek bu stad ya :( bit artik bit bit!! şöyle bi muhabbette olabilir gelecek sezonun ilk macina yetismezse stad yetisene kadar butun maclari deplasmanda oynama ihtimalide dogar ki bence olursa ayni hesaba denk gelir ve gayette muhtesem olur :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Yalniz adamlar stad yapmis arkadas. Budur yani. bizim bu catal merdiven'de bir gelisme var mi bu arada? gercekten inanilmaz cirkin gozukecek. stad'la ilgili en cok moralimi bozan mesele o. (bir de eski-yeni acik'in simetrik-ayni yukseklikte olmamasi, her neyse) hangi akla hizmet bunu yapiyorlar hic anlamiyorum.
güvenliğe göz zevkinden daha fazla önem veren bir akla hizmet yapıyor olabilirlermi kaldıki göz zevki görecelidir bana göre çatal merdiven çok daha göz zevkine hizmet ediyor önde insanların olması girişlerin kapanmasına ve daha az gözükmesine neden olacak çatal olmasa hem girişler bariz şekilde ortaya çıkacak hemde bıçakla dilimlenmiş gibi tribün parçaları ortaya çıkacak

Çevrimdışı beşiktaşk

stad ile farklı bir konu buraya yazmak istemiyorum o yüzden futbol konusu başlığı adı altında bir başlık açtım düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim. kusura bakmayın buraya yazdım cunku en cok ziyaretçi burada :D

http://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-201415-sezonu/adanaspor-anlasmasi/

Çevrimdışı ozan062

bu çizim hatalı bu farkın olması için tokinin bizden 60 metre daha geniş olması lazım iki farklı ölceği üst üste getiremezsin onların tribün yüksekliği 34 m diye biliyorum bizim 33 M bir metre fark var onların çatı yüksekliği çok fazla olduğu için yüksek ama senin koyduğun çizimde 6-7 metre fark görünüyor bir resmi atmadan önce biraz düşünün mantık koyun renklilerin algı oyunları yaratmasına yardımcı oluyorsunuz genişlikte bizim tribün genişliği 42 metre onlarınkide 46-47 civarı olması lazım ama bu cizime göre 65 metre falan duruyor saçma sapan bir ölçeklendirmeyi buralara taşımayın bu cizime göre senin dediğin şey ortaya çıkmaz bir kesiti mukayese etmek için aynı ölçekte ve aynı noktadan alınmış olmak zorunda  :ok: @ozan062

ne bileyim kenarda tutuyordum bunu bi ara tartısmaya acarım demiştim fakat hiç oyle ayrıntılı dusunmedim dogru :ok: en azından sunu diyelim bari genişlikte kesinlikle fark var en azından o konuda aydınlanmıs olalım :D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı beşiktaşk

Stat pırıl pırıl maşallah.

haaayyyyyyddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa   :hosgeldin :hosgeldin

Çevrimiçi Necmi

ne bileyim kenarda tutuyordum bunu bi ara tartısmaya acarım demiştim fakat hiç oyle ayrıntılı dusunmedim dogru :ok: en azından sunu diyelim bari genişlikte kesinlikle fark var en azından o konuda aydınlanmıs olalım :D
:evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Küfekiler bu hızla giderse, ilk maça erken gidelim. Yardım yardımdır sonuçta.  :lol:

ysariusta

• Ziyaretçi

Küfekiler bu hızla giderse, ilk maça erken gidelim. Yardım yardımdır sonuçta.  :lol:
bence daha erken gidelim bitirelim. 5 ay kadar sürer diye tahmin ediyorum. zaman var. Kimseye engel değiller. Çok takılmamak lazım

Çevrimiçi Necmi

acelen ne orda iş veremiyecekleri ekibi tutamazlar o yüzden ha babam saldıramazlar biraz daha zamanı var şimdi adım attılar üstüne koyarak giderler yer yokluğundan mobilizasyonuda yapamıyorlardır en rahat yerden başladılar bir on onbeş gün zaman vermek lazım çatıcılarla kordineli çalışmalarıda biraz sıkıntılı olacak

Çevrimdışı ilhan mansız

yeni açık numaralı birleşimi resmen ömür törpüsü, yaklaşık 1 aydır bakmıyordum, hala bitirememişler. 10 testere kirişi yapamadılar gitti. şubat 15 e kadar tribün kabası tam olarak bitmeli ki ağustos ta bu stad açılsın.

Çevrimdışı Oktay

Esasında bize sponsor olarak TOYOTA sahip çıksaydı stadın adıda Toyota arena olsaydı ve Stadı'mızı Japon işbirliği ile Yapsaydık daha muazzam olurdu...

Çevrimdışı ALI RIZA

Esasında bize sponsor olarak TOYOTA sahip çıksaydı stadın adıda Toyota arena olsaydı ve Stadı'mızı Japon işbirliği ile Yapsaydık daha muazzam olurdu...
o zaman stat ya Sony ile donatılırdı yazın klimalar takılır serinlik verirdi  :evillol:

Çevrimdışı Oktay

o zaman stat ya Sony ile donatılırdı yazın klimalar takılır serinlik verirdi  :evillol:
360 skorbord Japon imparatorunun hediyesi olarakta gelirdi :evillol:

Çevrimdışı attila_metu

Bugün ben de stada gittim. Tribün kabası bitti bitecek, bişey kalmadı.
Yeni açıkda 7 testere kaldı.
3 tane testerenin bağlanacağı kolon 6 tane de süs kolonu olmak üzere 9 tane kolon kaldı.
Hava şartları engellemez ise 1 ay sonra kaba biter.
Sonrasında gelsin prekastlar, çatı kolonları, koltuklar...

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

Şubat 15 te obitaş sahayı terkeder :bandit:  bence :D

Çevrimdışı ilhan mansız

Bugün ben de stada gittim. Tribün kabası bitti bitecek, bişey kalmadı.
Yeni açıkda 7 testere kaldı.
3 tane testerenin bağlanacağı kolon 6 tane de süs kolonu olmak üzere 9 tane kolon kaldı.
Hava şartları engellemez ise 1 ay sonra kaba biter.
Sonrasında gelsin prekastlar, çatı kolonları, koltuklar...
yeni açığın çoktan bitmesi gerekiyordu. neredeyse numaralı bitecek. Şubat 15 e kadar inşallah tribün kabası bitmiş olur