Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6374847 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

onceleri bir arkadasımız üç tane stadın  çizimlerini ust uste bindirmişti ve ben onlara soyle bir ekleme yapıyorum stada yakınlık uzaklıgı siz dusunun ve kamera acılarının nasıl bir yerde oldugunuzu gozunuzde canlandırın

hakikaten bizimki sıkısık  olması sebebiyle cok daha farklı bir hava verecektir ve ben kesinlikle stadın heryerinden macı izlemeyi iple çekiyorum birsonraki sezonun kombinesinide heryere adımımı bastıktan sonra karar verip oranın adamı olacam

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmet türker

toki arena locası .bence bizim localar bunun yanında şahane.

Çevrimdışı alperseyhanli

İçeri sızdım süzer tünelin keşfini yaptım Şarzm az abilerim stat çok güzel :D

@SDemirsoy kardeşim ve @Mehmet bey, elinize sağlık. Güneşli bir günde, resimler de gayet güzel. Bu arada süzere çıkan tünelin sırrını da çözdüğün için teşekkürler Samet kardeşim. Anladığım kadarı ile bizim stadın otoparkına da geçiş olacak.
--

Çevrimdışı ahmet türker

mukayese edin diye toki arena dan bir loca resmi daha.

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

San Mames kutu gibi bizim ilk sıra koltuklar böyle zemin seviyesindenmi başlayacak?

Çevrimdışı sallapati

San Mames kutu gibi bizim ilk sıra koltuklar böyle zemin seviyesindenmi başlayacak?

evet bizim de aynen böyle olacak.. hatta ilk sıraya oturacak kişinin ayağını bastığı yer zeminden 30 cm alçak olacak.. aynen san mames gibi görünecek..

Çevrimdışı sallapati

san mames in kale ile tribün arası kaç mt beyler?

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı AhmetY

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı sallapati

Sinan Engin kadar nefret ettiğim başka adam yoktur şu camiada

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cagdas44

stat zaten muazzam oluyor.... bir de yeni açık tarafının eskisi gibi 3 kat olacağı günü bekliyorum inşllah o günleri de görürürz :)

Mevcut çatı ile yeni açığın 3 kat olması mümkün değil artık

Çevrimdışı levent21

Arkadaşlar , abiler herkese merhaba forumu kısa suredır takip edıyordum (ziyaretci olarak ) :) gerçekten cok hosuma gitti bence forzadan daha aktif ve keyifli sohbetlerin geçtiği bir forum bir sorum olucak belki acıklama getırılmıştır ama sradın catısı seffaf gorunumlu olucak yoksa bunun gibi mi olucak ?

Çevrimdışı alperseyhanli

Stat pırıl pırıl maşallah.
Evet hocam stat maşallah pırıl pırıl:))
Resimde birşey dikkatimi çekti. Kapalı alt katta işçiler en üst sıraya oturmuşlar, sohbet ediyorlar.
Bu stadın inşasında emeği geçen bütün işçilere bu stadda en az bir derbi maçı izleme imkanı verilmeli.
Tabi, burada yönetimin bu iş için birşeyler yapması gerekiyor. Bence güzel bir proje olur.
--

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Kale arkaları 7,5m kapalı 6,5m

Çevrimdışı ahmet türker

Arkadaşlar , abiler herkese merhaba forumu kısa suredır takip edıyordum (ziyaretci olarak ) :) gerçekten cok hosuma gitti bence forzadan daha aktif ve keyifli sohbetlerin geçtiği bir forum bir sorum olucak belki acıklama getırılmıştır ama sradın catısı seffaf gorunumlu olucak yoksa bunun gibi mi olucak ?
:hosgeldin daha netleşmedi ama aşşağı yukarı böyle olacak .

Çevrimdışı cagdas44

Fotoğraftakine benzer olacak, zaten maket dışında %100 şeffaflık yoktu görsellerde ki orada da maketin içi görünsün diyeydi muhtemelen

Çevrimdışı murat

:hosgeldin muhtemelen buna benzeyecek.şeffaf yapılmasına bir engel yok.bu türde malzemeler var ama bazı nedenlerden ışığı geçiren ısıyı geçirmeyen(belli oranlarda) bir kaplama yapılacağı konuşuluyor.görüntü böyle kızılderili çadırı gibi bombeli değilde düz olursa benim açımdan sıkıntı yok. :icool:

Çevrimdışı ahmet türker

çok aradım ölçülerini ama bulamadım .hemen hemen aynı .farketse farketse santimlerle farkeder.

Çevrimdışı ahmet türker

Evet hocam stat maşallah pırıl pırıl:))
Resimde birşey dikkatimi çekti. Kapalı alt katta işçiler en üst sıraya oturmuşlar, sohbet ediyorlar.
Bu stadın inşasında emeği geçen bütün işçilere bu stadda en az bir derbi maçı izleme imkanı verilmeli.
Tabi, burada yönetimin bu iş için birşeyler yapması gerekiyor. Bence güzel bir proje olur.
böyle bir şey yapılırmı bilmem ama ,olursa stadın yarısı kadar çalışan geldi gitti ,kombinelerden dolayı böyle bir şey mümkün değil ,bir de başkan parasını almadan bu stada kimseyi sokmaz gibime geliyor.(aldığımız habere göre maçlarda bilet kontrolü yaptıracakmış. :kop:  :kop:  :kop: )

Çevrimdışı beşiktaşk

voleybol maçını izliyorum ntv spor da orada bile hakemler Beşiktaş'ı katlediyor ...