Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6373542 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yalçın

Yeni Acik saglam bir tribun olacak gibi gorunuyor. Katlar arasi uzaklik yok gordugum kadariyla. Fena olacak o tribun.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Efe

@Mehmet aksam gidersen tablayi ceksen yeter ilerleme ne duzyde gorsek kafi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta bu testere kalibi daha yatiriliyor yanlis gormuyorsam
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı demir_kArtAl

"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı ALI RIZA

Yeni açık kafaya koydu bu ay sonuna kadar bitirecekler gibi  :evillol:

ysariusta

• Ziyaretçi

@Mehmet aksam gidersen tablayi ceksen yeter ilerleme ne duzyde gorsek kafi
Yılbaşında 1 günde benzer bir yeri bitirdiler. Ben pazartesi en geç diyorum. Bakalım. @Mehmet eline sağlık.

Çevrimiçi Necmi

şimdide @SDemirsoy içerden resimler...
içeri sızmayı başarmış süzere çıkamıyor ama yer altına inebiliyor :D demek yükseklik sorunu var süzer sendromu yaşıyor :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Tolga

Bu arada @Mehmet hocam fotolar için teşekkürler ellerine sağlık :ok:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ahmet türker

dün gece bizim stadın localarını beğenmeyenler dikkat ,uzay üssü gibi dedikleri amerikada yeni yapılan falkon stadının locaları .

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Efe

Yılbaşında 1 günde benzer bir yeri bitirdiler. Ben pazartesi en geç diyorum. Bakalım. @Mehmet eline sağlık.
ogun onun bitmesi gerekiyordu abi simdi agirdan aliyorlar oncelik kirislerde oyuzden bi kac gun gecikmeli bitsede onemli degil  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan

@Mehmet fotolar için teşekkürler kardeşim ellerine sağlık

Çevrimdışı Efe

@SDemirsoy olum kirik kolla ne isin var iceride dusup diger kolunuda kirican :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Efe

Numaralida fena gorunuyor eski acik ustten  :by2:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 14:35:01
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Çevrimdışı ahmet türker

@Necmi sametin çektiği 11. resimde kolonun ucundaki kahverengi kör tıpa gibi olan şey nedir acaba. bir bilgin var mı.

Çevrimdışı cagdas44

Çevrimiçi Necmi

@Necmi sametin çektiği 11. resimde kolonun ucundaki kahverengi kör tıpa gibi olan şey nedir acaba. bir bilgin var mı.
Ahmet abi orası eskiaçık sanırım tribünle dış kolon arasına baskıya karşı destek için bir aparat konacak onun karşılığı dış kolonlardada var. Biliyorsun o tribünde destek kolonları yok tribün havada duruyor. kesin bilmiyorum kendi yorumum bu başka bir şey aklıma gelmiyor

Çevrimdışı musacn1903

Merhaba Beşiktaşlı kardeşlerim bende uzun zamandır formu takip ediyordum yeni kayıt oldum bende. Acaba bu koltukların renkleri kesin olarak belli oldumu alt kat beyaz üst kat siyah mı olacak bileniniz var mı acaba ? :money:
[ Son Düzenleme: 17 Ocak 2015, 14:59:51 Kardanadam ]