Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6373507 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

[ Son Düzenleme: 17 Ocak 2015, 12:36:52 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Oh be Resim yukelemeyi öğrendim sonunda :D :bandit: Bu arada Yasaklı Link[/member] de Foto yuklemiş beyler Hucuuuuuuummmm

Çevrimdışı Kadir Akdağ

Yasaklı Link.com/besiktas/vodafone-arena/ocak-2015/

Çevrimdışı combomaxs

Kaba isi azalinca resimlerde azaliyor artik ic taraftanda resim cogunlukta olsa cok iyi olur ya duvar ve tesisat isi ne durumda acaba ya

Çevrimdışı Deniz

Ben de içerde çalışan ekiplerin sayısını merak ediyorum.Kaç kişi çalışıyoruz işler ne durumda önemli
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

Yok abi aynı heyecan olmaz. Nedeni şu an Akatlar var. Takımın bir evi var. Evet yapılacak iş Beşiktaşın. Elbette sevinç duyulur. İllaki heyecan olur. Ama bir an evvel bitsin denmez. Mesela tüm inşaatın kabasını bir firma yapabilir. İstediği zamana da yayabilir. Kıştı yağmurdu çok üzmez.
Yapılınca uyandıracağı kıskançlık büyük olacak yine. Ondan sonrada altyapı tesisleri yapılmalı. Gaziosmanpaşa Belediyesinin yan çizmesi yüzünden yapılamayan tesisin bir yerlerde ve mümkün olan en kısa sürede, çok daha kapsamlı bir şekilde yapılması gerekir. BJK TV de izliyorum halısahada yetişiyorlar. Suni çim yani. Adanaspor anlaşması isim olarak hoşlanmasamda hayırlı olsun. Ben Adana Demirspor olsun isterdim. Elbette şartlar uygun değildir. Bu takımla uymuştur. Onlar detay konular.
:ok:  :ok:

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Basketbol sponsorluğu için nedense  içimde  Sabancı gurubuyla anlaşılacakmış gibi bir his var.

@Necmi abi Dediğin dogruymuş :D Windows Phone işletim sistemli telefondan çok daha kolay yükleniyormuş Resimler Foruma :bandit: Ama 8.1 Güncellemesi gelmeden önce yukleyemiyordum , Guncellemeden sonra çok rahat yuklıyorum :alala: :alala:

Çevrimdışı Türkay

Basketbol sponsorluğu için nedense  içimde  Sabancı gurubuyla anlaşılacakmış gibi bir his var.

Türk sponsor olacaksa Beko Arena müthiş olurdu. Yabancıysa Vodafone dan aşağısı olmamalı artık  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ahmet türker

yoksa duyum mu . :alala:  :alala:

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 13:18:16
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Yok kardeşim. :D Sadece  içime  doğan bir  his.
Sonunda ahmet abiye kardesim kelimesi kullanildi  :D. Not: Foto attim necmi abiye birazdan yukler bayagi bir acil isim vardi cok net ve fazla olmadi kusura bakmayin

Çevrimiçi Kartal Ç

bir ara vodafone arenanın arkasındaki maçka küçükçiflikparkın olduğu yere daruşşafaka doğuşun spor salonu yapma niyetinde olduğu gibi haberler vardı sanki. alsında basketbolda iki köklü cemiyet olarak beşiktaş - daruşşafaka birleşmesi olsa ve bir de oraya salon yapabilsek çok güzel olur.

Çevrimiçi Necmi

Mehmetten taze resimler...
Ellerine sağlık :)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Sonunda ahmet abiye kardesim kelimesi kullanildi  :D. Not: Foto attim necmi abiye birazdan yukler bayagi bir acil isim vardi cok net ve fazla olmadi kusura bakmayin
canın sağ olsun ilaç gibi oldu :) @Mehmet

Çevrimdışı Abu Ali Imran

@Mehmet Fotolar super... sagol :claps: :claps: :sevinc

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 13:45:42
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Rica ederim abilerim aksam 4-5 gibi tekrar gitmeye calisicam islerimi bitirirsem , not masallah calismalar iyiydi :ok:

Çevrimdışı ahmet türker

ne güzel bir şey değil mi mehmet kardeşim .yaşlısı genci bir aradayız . fotolariçin teşekkürler. :claps:

Çevrimdışı ahmet türken

Çevrimdışı combomaxs

Resimler icin tesekkurler ic taraftanda resimler gelse cok iyi olucak

Çevrimdışı Efe

Fotolar icin tesekkur edelim tablaya yeniden yogunlasilmis dun hemen hemen hic calismadilar tablada beton ne zaman olacak bakalim eski aciktan sutunlari betonlamaya baslalar testere iskeleside kurulur hafta ici eski acikta
Şampiyon Beşiktaş JK