Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6372640 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türken

@Deniz bak bakalım. O tavanı evime yaptıracam koydum kafaya. Önce ev almak lazım tabi o başka.
şu mimarın telefonunu bulun bana. Napmış abi süper ya. Yalnız @Yunus evi almak kolayda o salonu yapmak için ikna edilecek kadın bulmak daha zor :lol:

Çevrimdışı Türkay

Başkan az önce Basketbol Arenası hakkında "X Arena olacak. Görüşmelerimiz var" dedi.  :ishock:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

Şuan eski acik tablada isler yoğun diger bolumlerde de calismalar suruyor hava gayet guzel aksama kadar iyi calisma goruruz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Anıl

Başkan az önce Basketbol Arenası hakkında "X Arena olacak. Görüşmelerimiz var" dedi.  :ishock:
Aynen Basketbol salonu'nun isim sponsoru için görüşmelere başlamışlar :)

ysariusta

• Ziyaretçi

şu mimarın telefonunu bulun bana. Napmış abi süper ya. Yalnız @Yunus evi almak kolayda o salonu yapmak için ikna edilecek kadın bulmak daha zor :lol:
Bekarlık krallığımda böyle dertler yok @ahmet türken

Çevrimdışı Efe

Bugun soyle saat 3 - 4 gibi foto gelse iyi olur eski acik tabla ve yeni acik arka tarafta neler yapmislar vi bakalim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Bekoarena çok yakışır bence bekleyip görelim

ysariusta

• Ziyaretçi

illa B.O.K Arena Olacak diyorsun yani @FARUK  :kop: :kop:

Çevrimdışı combomaxs

Bence turk hava yollari sponsor olabilir.

Çevrimdışı ahmet türker

öncelikle günaydın. forum olarak basket arena başlığına şimdiden hazırlanmak lazım . benim gibi inşaattan hiç anlamayıp stadın yapımında bazı şeyler öğrenmiş biri bile, daha bir başka tecrübeli gözle bakacağız .çok zevkli olacak ,başkan düğün gibi bayram gibi bir haber verdi ,sanırım basket arenanın sponsoru bile belli faruk kardeşim. :sevinc  :sevinc

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ahmet türken

Bekarlık krallığımda böyle dertler yok @ahmet türken
senin için demedim zaten . Genelleme yaptım. Bu tüm evliler için (örneğin bizler) ve evlenecekler için (örneğin @bjk_mabet) geçerli. Senin için problem yok :)

ysariusta

• Ziyaretçi

öncelikle günaydın. forum olarak basket arena başlığına şimdiden hazırlanmak lazım . benim gibi inşaattan hiç anlamayıp stadın yapımında bazı şeyler öğrenmiş biri bile, daha bir başka tecrübeli gözle bakacağız .çok zevkli olacak ,başkan düğün gibi bayram gibi bir haber verdi ,sanırım basket arenanın sponsoru bile belli faruk kardeşim. :sevinc  :sevinc
Yok abi aynı heyecan olmaz. Nedeni şu an Akatlar var. Takımın bir evi var. Evet yapılacak iş Beşiktaşın. Elbette sevinç duyulur. İllaki heyecan olur. Ama bir an evvel bitsin denmez. Mesela tüm inşaatın kabasını bir firma yapabilir. İstediği zamana da yayabilir. Kıştı yağmurdu çok üzmez.
Yapılınca uyandıracağı kıskançlık büyük olacak yine. Ondan sonrada altyapı tesisleri yapılmalı. Gaziosmanpaşa Belediyesinin yan çizmesi yüzünden yapılamayan tesisin bir yerlerde ve mümkün olan en kısa sürede, çok daha kapsamlı bir şekilde yapılması gerekir. BJK TV de izliyorum halısahada yetişiyorlar. Suni çim yani. Adanaspor anlaşması isim olarak hoşlanmasamda hayırlı olsun. Ben Adana Demirspor olsun isterdim. Elbette şartlar uygun değildir. Bu takımla uymuştur. Onlar detay konular.

ysariusta

• Ziyaretçi

senin için demedim zaten . Genelleme yaptım. Bu tüm evliler için (örneğin bizler) ve evlenecekler için (örneğin @bjk_mabet) geçerli. Senin için problem yok :)
@ahmet türken geleceği görüp hanımı tribünden seçecekler o zaman. Size geçmiş olsun. Yanlız Beşiktaşlı kızlarda çok zor kızlar arkadaş. Yeğenimden biliyorum. Eşi Galatasaraylı. Çok çekiyor çocuk çok.  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı combomaxs

Yeni reklam filmi ne oldu arkdadaslar bir arkdas cikack diye yazmisti

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 11:43:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arkadaşlar futbol ile ilgili kısımları Lütfen futbol kısmında konuşalım.

Biz de aynı konuyu konuşuyoruz şuan niye ikiye bölünelim de sonra burayı @ALI RIZA temizlesin ki?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abu Ali Imran

bu forumda çok acayip yorumlar okudum senin bu yorumun TOP 10 da 1. sıraya çıkardım :evillol: :evillol:
böyle özgün yorumlarının devamını bekliyorum :D

:biggrinking:

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaşlı bile olsa iknası zordur fanatik olması lazım :D

Çevrimdışı KUMANOVALI

@CharlieChaplin twiter a foto yüklüyori olur

biri el atarsa iyi olur

adı
@ymetgul
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık