Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6373509 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

1-) Stadın dış kısmında kolonların arasındaki boşluklar için güvenlik bariyeri nasıl olacak
bariyeri aşan hop içerde gibimi?
2-) Stadın dış kısmında kaplama olmadığı için direk trübün prekastları tersten gözükecekmi
ve deniz kenarından rüzgarla gelen soğuk trübünleri buz gibi yapacakmı?
3-) Yeni açığın arkasındaki stada giriş kısımındaki altı otopark olan  merdivenlerle inilebilen
kısımın üstü açık olan yerler için yağan yağmur içeri basmayacakmı oraya kapatma yapılacakmı ?

Kafamdaki sorular bunlar :ebebe: :akuma:
2. sorun ile ilgili burada çok yaygara kopardım ama sanırım ısıtma sistemi veya deniz tarafı için ekstra bir önlem alınmayacak ve biz kış aylarında orada çok büyük ihtimal donacağız. Bu kadar akıllı bir stat yapıp ısıtma sistemi yapmamak biraz saçma fakat yapacak bişi yok :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı demir_kArtAl

1-) Stadın dış kısmında kolonların arasındaki boşluklar için güvenlik bariyeri nasıl olacak
2-) Stadın dış kısmında kaplama olmadığı için direk trübün prekastları tersten gözükecekmi
3-) Yeni açığın arkasındaki stada giriş kısımındaki altı otopark olan  merdivenlerle inilebilen
kısımın üstü açık olan yerler için yağan yağmur içeri basmayacakmı oraya kapatma yapılacakmı ?

İlk sorunun cevabını ben de aylarca merak ettim durdum, sonra şu resmi görünce çözdüm işi.

Üst kata açılan tüm kapıların önüne şu şekilde kapatıyorlar, muhtemelen orada turnikeli kapılar olacak.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı SDemirsoy

Herkese Günaydın, numaralıya ilk prekast indi, hadi hayırlı olsun.   :ok:

ikinciside inmek üzere abi :)

Çevrimdışı sallapati

numaralıda ytong işi yok heralde 1. katta.. prekast başladığına göre değil mi Samet

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İlk sorunun cevabını ben de aylarca merak ettim durdum, sonra şu resmi görünce çözdüm işi.

Üst kata açılan tüm kapıların önüne şu şekilde kapatıyorlar, muhtemelen orada turnikeli kapılar olacak.
Bence dış sütunların ön tarafına doğru bir geçiş imkanı sağlanmalı elini kolunu sallayan oralara girmemeli yoksa orası çarsı pazar gibi olur. İşi olan da gelir işi olmayanda. Etrafa ve o ön kısımlara zarar verilmesi de cabası.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

:D bir kaç haftadir bu forumu takip ediyorum, benim de az olsa katkim olsun dedim yazildim :)
,

Ben sadece bi GS li ile aynı ortamda olamam.

Ben binlerce GS li arkadaşım ile aynı ortamda olmak isterim :)

Hatta artırıyorum, Mahsun Kırmızıgül gibi bu konu hakkında en az 400 subminal mesajlı film çekeceğim :)

HEPİMİZ KARDEŞİZ, BU KAVGA NE DİYE? :p
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

ysariusta

• Ziyaretçi

Prekastların görünmesi ile ilgili Necmi abinin yazdıkları var bu sayfanın başında. Onları bir göz at. Yenia açığa yağan yağmur (yanlız öyle bir anlatmışsın sanki su marstan dolaşıp iniyor  :lol:) böyle bir statta sorun olmaz. Statta yağan yağmur ve diğer sular toplanıp tekrar kullanılacak. Akıllı yeşil stat bu. Merak etme başkan bedava girişlerin hepsinde kendini klonlayıp tıkar gerekirse. Ama nasıl olacak henüz bilmiyoruz.

Çevrimdışı sallapati

10 Çiçekler 10 Obitaş 20 testere kaldı heralde son

Çevrimdışı Efe

Saat 8 itibariyle numarali ve yeni acikta testere ve sutun isleri tum hiziyla suruyordu numaraliyada ilk prekast inmis hayirli olsun
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

prekastçılar bu bölümde çalışıyor şuan aylardır orası boştu iyi oldu :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Prekastların görünmesi ile ilgili Necmi abinin yazdıkları var bu sayfanın başında. Onları bir göz at. Yenia açığa yağan yağmur (yanlız öyle bir anlatmışsın sanki su marstan dolaşıp iniyor  :lol:) böyle bir statta sorun olmaz. Statta yağan yağmur ve diğer sular toplanıp tekrar kullanılacak. Akıllı yeşil stat bu. Merak etme başkan bedava girişlerin hepsinde kendini klonlayıp tıkar gerekirse. Ama nasıl olacak henüz bilmiyoruz.
Yunus sadece çatıya su toplaması için gerekli aparatlar konacak diye biliyorum diğer bölümlerde böyle bi durum yok. Ayrıca arkadaşın dediği gibi orası çok yoğun yağışlarda bir nevi gölet haline dönebilir çok iyi bir gider sistemi yapılması gerekir, açıkçası oranın yapısı beni çok korkutuyor çünkü pek rastlanan bir mimari yapı değil :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

ayrica numaralida da calisiyorlar ortadan girismisler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Kartal1903

BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Efe

Başkan prekastcilara bi fasil gecmis gibi gorunuyor bu aydan daha 15 gun var bu hizla baya bi prekast yerine konur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

ayrica numaralida da calisiyorlar ortadan girismisler
gördüm abi bulduğu yere yerleştiriyorlar artık hızlansın prekastlar..

Çevrimdışı sallapati

boşaltan kamyon çıksın stad kasmaya başladı :D

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 09:48:40
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
bugün orayı bitirseler ne sevinirim ama :mj: :yerlerde: :bateri:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta testere kalibi yatirilmamis 8 tane testere kaldi numarali ve eski acikta ise toplamda 9 tane kaldi  :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

Yeni acikta testere kalibi yatirilmamis 8 tane testere kaldi numarali ve eski acikta ise toplamda 9 tane kaldi  :halay:

17 testere 20 sütun kaldı kaba bitiyor

Çevrimdışı Efe

Havalar iyi gitseydi baya baya bitirmistik suan stadi toplamda 20 - 25 gun sadece hava sartlari engel oldu yinede iyi duzeyde insaat :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı sallapati

Havalar iyi gitseydi baya baya bitirmistik suan stadi toplamda 20 - 25 gun sadece hava sartlari engel oldu yinede iyi duzeyde insaat :eyes

iyi iyi bu hızda gitse razıyız