Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6374889 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ilhan

benim de mesajları doğramiş bir türlü ilerleyemiyorum sayesinde mehter takımı gibi oldum iki ileri bir geri :D konu dışıda yazmıyorum ama :evillol:
Aman abi gurban olim mehter falan deme, benim durumuma düşme  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Peki abi sadece Kolonlar ve yatay kirişler mi kaplanacak yoksa kirişlerin arkasından görünen duvarlar falan da kaplanacak mı ? Mesela testere kirişler in arkası ?
Taş projesiyle ilgili bir bilgim yok Deniz ama ihtimal vermiyorum zaten kaplanmasıda anlamsız bir maliyet olur deli para tutar zaten kapanacak oralar dolaşım alanları wc ler büfeler falan gelecek içerler bölünecek eski açık tarafında zaten görünmeyecektir alçak olduğu için orası görünür bir alanda estetik olur numaralı kısmı zaten protokol girişi üstüde basın longları kapanacak yeni açık içerde kalıyor estetik bir sorun yaratmaz konser alanı olacağı için orası özel önem verilir birde yönetimde sanırım yeni açık tarafına geliyor düzgün olur bir kapalıya nasıl bir çözüm üretecekler bakmak lazım henüz üst katlar alan bölme işleri yapılmadı onları bekleyelim öyle konuşalım şimdi erken biraz

Çevrimdışı Deniz

Taş projesiyle ilgili bir bilgim yok Deniz ama ihtimal vermiyorum zaten kaplanmasıda anlamsız bir maliyet olur deli para tutar zaten kapanacak oralar dolaşım alanları wc ler büfeler falan gelecek içerler bölünecek eski açık tarafında zaten görünmeyecektir alçak olduğu için orası görünür bir alanda estetik olur numaralı kısmı zaten protokol girişi üstüde basın longları kapanacak yeni açık içerde kalıyor estetik bir sorun yaratmaz konser alanı olacağı için orası özel önem verilir birde yönetimde sanırım yeni açık tarafına geliyor düzgün olur bir kapalıya nasıl bir çözüm üretecekler bakmak lazım henüz üst katlar alan bölme işleri yapılmadı onları bekleyelim öyle konuşalım şimdi erken biraz
Anladım abi teşekkürler  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Aman abi gurban olim mehter falan deme, benim durumuma düşme  :evillol:
bu arada espirini ben beğendim artık bazı şeyleri aşmamız gerekiyor :D gerçi diğer forumlarda yaşananları mukayese ettiğimizde bu forum çok daha düzgün nitelikte ilerliyor sağ olsun arkadaşlar bunun için özellikle hassas davranıyor ufak tefek şeyler olur biraz @ALI RIZA mesai yapar sorun kalmaz

Çevrimdışı beşiktaşk

benim bir sorum olacak stad aydınlatması çatı da mı yer alacak yoksa inönüde ki gibi tepeden mi olacak nasıl olacak bilgilendirirseniz sevinirim :)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 04:08:50
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
benim bir sorum olacak stad aydınlatması çatı da mı yer alacak yoksa inönüde ki gibi tepeden mi olacak nasıl olacak bilgilendirirseniz sevinirim :)
Guzel soru sanirim maketlerde o isik direklerj yer almiyordu muhtemelen catida olacak

Çevrimdışı arda

http://www.vodafonearena.com.tr/gallery.html

5. resimde daha bir acik secik belli oluyor. Catidaki beyaz daireler aydinlatma icin. Ama son resim cok iyi!!
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı arda

Biride artik su gunes panelleri nerede nasil ne olacak paylasin gari omrumu yedi..
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı beşiktaşk

teşekkür ederim cevaplarınız için güneş paneli dedin de aklıma geldi. Fikret Orman stad da güneş paneli olacak elektirik elde edip bunu satacağız demişti bu proje hala var mı yoksa çıkartıldı mı? ee çatıya mı konulacak ne yapılacak çatı da başka bir kaplama olmayacak mı? ben hiç bir şey anlamadım kafam karıştı :D

Çevrimdışı arda

teşekkür ederim cevaplarınız için güneş paneli dedin de aklıma geldi. Fikret Orman stad da güneş paneli olacak elektirik elde edip bunu satacağız demişti bu proje hala var mı yoksa çıkartıldı mı? ee çatıya mı konulacak ne yapılacak çatı da başka bir kaplama olmayacak mı? ben hiç bir şey anlamadım kafam karıştı :D

Şöyle bırşey vardı zamanında https://twitter.com/Bjk_Mabet/status/508224028117835776 ama daha sonra gelişmeler oldu mu bilemiyorum, gündüzün şerri evladır. Sabah bende bir sorarım bu konuyu.

Çevrimdışı beşiktaşk

ya konuyla alakası yok ama söylemek istiyorum şimdi youtube dan fikret orman'nın rıdvan dilmene canlı yayın da attığı fırçayı izliyordum. Bu adamı ben cidden seviyor ve başarılı buluyorum yanlışları olmadı mı oldu kimse 4/4 lük bence daha iyi işler de yapacak sadece eli güçlü değil. Adam 90'ların ekolunu geri getirmeye çalışıyor başta 90 larda herkes kendi stadını yapıyordu yanılmıyorsam bunla başlayarak takımın ruhu duruşu bilmiyorum ama inşallah daha büyük başarılar elde eder . En başta adam tam bir Beşiktaş'lı Beşiktaş ile yatıp Beşiktaş ile kalkıyor  :ok:

Çevrimdışı omerow

ya konuyla alakası yok ama söylemek istiyorum şimdi youtube dan fikret orman'nın rıdvan dilmene canlı yayın da attığı fırçayı izliyordum. Bu adamı ben cidden seviyor ve başarılı buluyorum yanlışları olmadı mı oldu kimse 4/4 lük bence daha iyi işler de yapacak sadece eli güçlü değil. Adam 90'ların ekolunu geri getirmeye çalışıyor başta 90 larda herkes kendi stadını yapıyordu yanılmıyorsam bunla başlayarak takımın ruhu duruşu bilmiyorum ama inşallah daha büyük başarılar elde eder . En başta adam tam bir Beşiktaş'lı Beşiktaş ile yatıp Beşiktaş ile kalkıyor  :ok:

@beşiktaşk 100% katiliyorum. herseyi bir kenara birak, su stadi yapmasi bile tek basina muazzam birsey. Baska hicbirsey yapmasa bile besiktas tarihine adini yazdirmistir. tartismasiz. bazi taraftarlar bunun onemini anlamiyor. gercekten. bilmiyorum yasla ilgili birsey mi. biz yillardan beridir bu stadi bekledik. en az 10 senedir yeni stad ha yapildi ha yapilacak diyerek gecti. bu adam geldigi yil, butun mali zorluklara ragmen, bu isi becerdi. sadece bu yuzden bile saygiyi hak ediyor.

Çevrimdışı Fatih

Hayir iceride olacak... Disarida olursa sahaya tam etki etmeyebilir...Tribunlere hic etmeyebilir... Ust katlar karanlik icinde kalir...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı beşiktaşk

Hayir iceride olacak... Disarida olursa sahaya tam etki etmeyebilir...Tribunlere hic etmeyebilir... Ust katlar karanlik icinde kalir...

yani mantıken öyle oluyor maketlerde görememiştim o yüzden sorma gereği duydum :)

ysariusta

• Ziyaretçi

:D bir kaç haftadir bu forumu takip ediyorum, benim de az olsa katkim olsun dedim yazildim :)

arada sallıyoruz GS ye haberin olsun. Hoşgeldin. Sizin inşaat ne alemde çatı felan.  :evillol:

Çevrimdışı beşiktaşk

yeni açıkta prekastın üzerinde bir şey var o ney grilik var bi bölümde :D

Çevrimdışı beşiktaşk

galiba numarılıya prekast yerleştirecekler  :halay: :halay: :halay: :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc vinç ve prekast taşıyan kamyon numarılının önünde :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı SDemirsoy

galiba numarılıya prekast yerleştirecekler  :halay: :halay: :halay: :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc vinç ve prekast taşıyan kamyon numarılının önünde :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:
smile lardan yazıyı okuyamadım :D

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Fatih

Günaydın arkadaşlar

Gunaydin abim...

Bu hava niye bu kadar soguk yea... Hani bu hafta sicak olacakti, ona gore giyindik  :s20:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı sallapati

hergün prekast tırları gelmeye başladı 2-3 tane.. işler hızlandı...
prekast işi gece de yapılmalı bence

Çevrimdışı uğurkaraman

1-) Stadın dış kısmında kolonların arasındaki boşluklar için güvenlik bariyeri nasıl olacak
bariyeri aşan hop içerde gibimi?
2-) Stadın dış kısmında kaplama olmadığı için direk trübün prekastları tersten gözükecekmi
ve deniz kenarından rüzgarla gelen soğuk trübünleri buz gibi yapacakmı?
3-) Yeni açığın arkasındaki stada giriş kısımındaki altı otopark olan  merdivenlerle inilebilen
kısımın üstü açık olan yerler için yağan yağmur içeri basmayacakmı oraya kapatma yapılacakmı ?

Kafamdaki sorular bunlar :ebebe: :akuma:
@bjk_mabet
[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2015, 12:30:59 ALI RIZA ]

Çevrimdışı demir_kArtAl

Herkese Günaydın, numaralıya ilk prekast indi, hadi hayırlı olsun.   :ok:
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"