Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6378646 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

oraya gelen beşiktaş aşkıyla gelecek. gelen gelir kimseye davet yollamayacağımıza göre... aslolan BEŞİKTAŞ
Ne aşkıyla geliyor test edebilme yeteneğin var sanırım
Ha ev sahibine de davet yollayamazsın zaten
[ Son Düzenleme: 15 Ocak 2015, 12:23:47 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı yigitcan1903

Mustafanın fotolar paylaşılmamış sanırım

Eline sağlık Yasaklı Link[/member]
[ Son Düzenleme: 15 Ocak 2015, 12:38:37 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Küfeki 1 ocakta başlayacak denildi ama bugün ayın 15 i oldu tek bir çalışma bile yok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

finallerimden dolayı   maalesef pek sıkı takip edemiyorum bu ara forumu bu yüzden bir sorum olacak fotoda ki tel örgü neden yapıldı ? diğer kolonlar direk dikilmişti bu ne için bilen biri aydınlatırsa sevinirim  :alala:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı SDemirsoy

valla katılmıyorum hatta ihtimal bile vermiyorum. çarşıdan ibaret değil ama çarşı en önemli ve en büyük kısmı. ama umarım dediğiniz gibi dolar gerisi umrumda değil boş stad kötü oluyor.

birde stadımızın en azından iç tasarımı (koltuk dizayn renk karması bakımından) böyle bir şey düşünülemez mi ?
siyah beyaz olucak tabi

gözümüz bozulur :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Küfeki 1 ocakta başlayacak denildi ama bugün ayın 15 i oldu tek bir çalışma bile yok.
Yılbaşından sonra denmedi mi (Fikret Orman taktik :) )

Çevrimdışı ALI RIZA

Yarın yeni açık son kat stat giriş alanına gene büyük bir tabla betonu atılacak gibi...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yılbaşından sonra denmedi mi (Fikret Orman taktik :) )
Ben Mabet'in söylediğini yazdım :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Kar yağışının olabileceği söyleniyor yağmur da yağsa çalışmaları baya olumsuz yönde etkiliyor zaten bunu bugüne kadar gördük maalesef.
Şimdilik 1-2 gün dışında günün belli bölümünü ya da tamamını işgal eden yağış yok,sağanak geçişleri görünüyor

Çevrimdışı yigitcan1903

Ben Mabet'in söylediğini yazdım :)
1 Ocaktan sonra dediğini hatırladım onun da yanlış olabilir o zaman (Fikret Orman taktik failed )

Çevrimdışı Serhat Akkaya

2. Örnek loca için çalışma yapılıyordu ama hiç bir bilgi alamadık locaların son durumuyla ilgili.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı doganay

Çevrimdışı SDemirsoy

Ahmet Nur Çebi : "Beşiktaş, Mersin, Bursa ve Balıkesir maçlarını Ankara Osmanlı Stadı'nda oynayacak."

Çevrimdışı SDemirsoy

1 Ocaktan sonra dediğini hatırladım onun da yanlış olabilir o zaman (Fikret Orman taktik failed )
belkide yapılıyordur alttan alttan göremiyoruz :D @yigitcan1903 @Serhat Akkaya

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yapılsa çoktan haberini alırdık Sametçim :) İskeleleri kurup ortadan kayboldular ikinci bir obitaş vakasını bu bünye kaldırmaz  :evillol:
Korku akıl katilidir.

ysariusta

• Ziyaretçi

finallerimden dolayı   maalesef pek sıkı takip edemiyorum bu ara forumu bu yüzden bir sorum olacak fotoda ki tel örgü neden yapıldı ? diğer kolonlar direk dikilmişti bu ne için bilen biri aydınlatırsa sevinirim  :alala:
Korkuluk onlar düşmesinler diye

Çevrimiçi Necmi

Herkese günaydin

Basit bir sorum olacak Gs Başkanı Yarsuvat stadın üst kullanım hakkını almaya çalışıyoruz , devlet isterse bizi kapı dışarı edebilir demiş.

Bizde bu tarz bir "üst kullanım hakkı" sorunu var mıdır ?

Stadını kendi amortismanıyla yapan bir kurum, dernek ,bedavaya stad sahibi olanla aynı statüde mi değerlendiriliyor ?

Son sorum stada aldığımız sponsorun belli miktarını mecburen gsgm 'e veriyoruz. Yarın stad açıldıktan sonra elimize geçecek olan otopark,defile alanı,konser organizasyonları,restorant gelirleri vb nakit akışındanda devlete pay verecekmiyiz.

@Necmi abi veya @mabet cevaplayabilirse çok sevinirim .
Burda bu soruya cevap verecek bir sürü arkadaş var bizim 49 yıllığına arazinin üst kullanım hakkımız var stadıda kendimiz yaptığımız için bundan kaynaklanan haklarımızda var gs devletle yaptığı anlaşmanın şartlarını yerine getirmediği için üst kullanım anlaşması yapamadı yani stadı kiralayamadı. şu an bir nevi izinsiz kullanıyorlar yani istense kapı dışarı edilirler ama tabi böyle bir şey olması imkansız stadın tüm gelirleri bize ait o sadece stadın isim hakkıyla ilgili bir şey ismi değiştirmesek vermeyiz gerçi şu andada vereceğimizi sanmıyorum :D @Cenk Mert İnanç bu arada otopark konusunu @Deniz yanlış biliyorsun otopark bize ait üstteki araziyi vermedikleri için stadımızın altındaki otoparkı hangi sebeple kullanacaklar üstteki belediye arazisine sözde otopark yapacaklardı ve maç günleri kullanım hakkı bizde olacaktı yanlış bilgi olabilir ama duyduğum kadarıyla stadı geri çekmemiz için bize bir miktar arazi verdiler ya arkadan onu vermemişler satmışlar bize diye duydum doğruysa zaten otopark bizim tapulu arazimiz oluyor :bandit:

Çevrimdışı yigitcan1903

Ahmet Nur Çebi : "Beşiktaş, Mersin, Bursa ve Balıkesir maçlarını Ankara Osmanlı Stadı'nda oynayacak."
Kalsınlar komple
Beşiktaşım gelince Ankara biraz bir şeye benziyor
Neyse 1 ay 1 aydır

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kalsınlar komple
Beşiktaşım gelince Ankara biraz bir şeye benziyor
Neyse 1 ay 1 aydır
Ankara'daki Beşiktaş seyircisine her zaman hayran olmuşumdur. Geçmiş senelerde Gençlerbirliği, Ankaragücü maçlarında tüm stadın Beşiktaş'lı taraftarlarca doldurulduğna hep şahit olduk, son oynadığımız maçta da bu bir kez daha teyit edildi. Bir kombine sahibi olarak bu kararı desteklediğimi belirtmek istiyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Uslu olursak bir gün belki biz de küfekileri görebilir miyiz Samet :D
Süzer gibi olmasın

Çevrimdışı İrfan

@bjk_mabet hocam soruldu mu bilmiyorum ama, testere kirişin kalıbı söküldükten sonra üzerine prekast koyulması için gerekli mukavemeti ne kadar sürede kazanıyor ?  :)
We are Electric..!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@bjk_mabet hocam soruldu mu bilmiyorum ama, testere kirişin kalıbı söküldükten sonra üzerine prekast koyulması için gerekli mukavemeti ne kadar sürede kazanıyor ?  :)
Dünden beri bunu konuşuyoruz Net bişey çıkmadı ortaya ama minimum 15-20 gün geçmesi gerekiyor diye biliyorum :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kartal14

Konu dışı: Sabah gördüm baya güzel olmuş. Paylaşayım dedim.

Çevrimdışı ilhan

oraya gelen beşiktaş aşkıyla gelecek. gelen gelir kimseye davet yollamayacağımıza göre... aslolan BEŞİKTAŞ
Çarşının kimsenin davetine ihtiyacı olmaz, nerde, ne zaman bulunulması ve nasıl durulmasıı gerektiğini gayet iyi bilir.

Çevrimdışı Fatih

Dış cephe küfeki kaplama işi çalışmaları bugün itibari ile başlamıştır...  @bjk_mabet

Beşiktaşlılık acı çekmektir...