Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6377516 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

günaydın yakışıklı insanlar nassınız?
benim kafama 3-5 soru takıldı izninizle sormak istiyorum.

1. şimdi en üst katta maçı izliyom diyelim kaç mt yükseklik? yani bi binanın 11. katı gibi düşünebilir miyiz en üst noktayı.

2.şimdi üst katta bloklar çok yakın birbirine inşaattan anlamam ama saçma değil mi alt katta 1 kolon varsa üst katta aynı metre karede 3 kolon var kafam karıştı estetik olsun diye mi böyle oldu?

3.sizce antalya ve bursa stadlarından güzel olucak mı bizim ki antalyanın ki bi tuah zaten opera binası gibi balkon tribünleri var.

4. neden karşı tribünde bi çalışma yok? her yer nerdeyse bitti ama orası boş gibi.

5. gece ışıklar açık hep çalışma mı var iç kısımlarda? 24 saat devam mı stada yani 3 vardiyamı? ben hergün 4 den 6 ya kadar izliyom dün sabah 7 beton makinası geldi 6 gibi.

6. çatı bombeli olmucak dimi saydam olucak içi gözükcek tasarımda ki gibi. nolur öyle kalsın biri bi çatı paylaştı bombeli rezalet resmen estetik namına  her şey biter.

7. sizce pasolig devam etcek mi ederse bu stad dolarmı siyaseti bi kenara bırakalım ama çarşı sizce boykottan vazgeçer mi? pasoligin tribün yapısını değiştirdiğine inanıyorum ben. eski tadı yok seyircilerin hem nitelik olarak hem de nicelik. gol olunca filan allah fekber diolar cihada gider gibi sesler çıkıyo trübünden. önceden de varmıydı böyle şeyler beşiktaş trübünlerinde?

8. liverpool maçı için antalyadan gelicem havalşmanınan metro var mı ? biletler ne kadar olur tahmini ve hangi taraftan almalıyım?

kafanız ağrıdı birqz ama kusura bakmayın lütfen.
Bazı Sorularınıza Cevap vereyim :)
Stadımızın Bir Apartmanın kaçıncı katı kadar yuksekliginde olduğunu bilmiyorum Ama size şunu soyleyeyeyim Stadımızın içine girmiş bir olarak , İnanılmaz yüksek Kapalın ok n en ust katına çıktıgımda bir an başım dondu :bandit: Ayrıca çok dik , Yuksekligi size Şoyle açıklayayım Stadımız Saraçoglundan Daha Yüksek , Toki arenayla ise Aynı yukseklikte :ok:
Antalya stadı bence çok kotu , Apartman Balkonu gibi Balkon yapmışlar Tribün yerine Ayrıca Tribünlerin tam artasına Ambulans çıkışı koyarak butun estetigin içine etmişler !! Bursa stadı çok güzel bir Stad Bizden sonra Turkiyedeki en güzel Stad diyebilirim :ok: Özellikle Kale Arkalarının tek kat olması çok iyi , Bizdede yeni açık tribün öyle olacak aslında 2Katlı ama Ist katı alt kata dpgru uzatarak Yeni açığı resmen sahanın içine soktular , bizim yeni açık tribün Bursanın kale arkalarndan daha baskılı olacak :ok: karşı tırbunde Çalışma var ve şuan gayet hızlı !! Gece sadece beton dokumu oluyor , Işklar oyuzden açık ve iş güvenliği nedeniyle :ok: Çatı saydam olmayacak , Çatımız Sertleştirilmiş Ptfe olacak !! Çatıda bir kaplama olacak o kapalama çatıya beyaz renk veriyor O malzemeyle kaolanmasının sebebide Malzemenin kendi kendini temizle özelliği olması nedeniyle tercih edildi !! Eğer Atatürk havaalanından gelecekseniz Olimpiyata çok yakın metroyla rahatça gelebilirsiniz !! Sabiha gokçene ineceksenşz yol biraz uzun ilk önce uskudara gelmeniz gerekiyor daha sonra Metroyla ulaşım var :bandit: Batı veya Doğu trşbunden almanızı tavsiye ederim....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

ysariusta

• Ziyaretçi

1. şimdi en üst katta maçı izliyom diyelim kaç mt yükseklik? yani bi binanın 11. katı gibi düşünebilir miyiz en üst noktayı.
27 metre kadar en üst nokta.

2.şimdi üst katta bloklar çok yakın birbirine inşaattan anlamam ama saçma değil mi alt katta 1 kolon varsa üst katta aynı metre karede 3 kolon var kafam karıştı estetik olsun diye mi böyle oldu?
alttan devam etmeyenler süs kolonu

3.sizce antalya ve bursa stadlarından güzel olucak mı bizim ki antalyanın ki bi tuah zaten opera binası gibi balkon tribünleri var.
elbette. bizim stadımız çok daha güzel bitince göreceğiz.

4. neden karşı tribünde bi çalışma yok? her yer nerdeyse bitti ama orası boş gibi.
"karşı tribün" dediğin numaralıysa daha kaba bitmedi. Yakında orada da prekastlar konur.

5. gece ışıklar açık hep çalışma mı var iç kısımlarda? 24 saat devam mı stada yani 3 vardiyamı? ben hergün 4 den 6 ya kadar izliyom dün sabah 7 beton makinası geldi 6 gibi.
Zaten sen cevabı biliyormuşsun. Yoksa neden gelsin beton makinesi

6. çatı bombeli olmucak dimi saydam olucak içi gözükcek tasarımda ki gibi. nolur öyle kalsın biri bi çatı paylaştı bombeli rezalet resmen estetik namına  her şey biter.
çatı düz ama tam şeffaf değil. Türkiyede hiç bir kurum şeffaf değil zaten. Mat olacak. tam bilinmiyor. 3 aya netleşir

7. sizce pasolig devam etcek mi ederse bu stad dolarmı siyaseti bi kenara bırakalım ama çarşı sizce boykottan vazgeçer mi? pasoligin tribün yapısını değiştirdiğine inanıyorum ben. eski tadı yok seyircilerin hem nitelik olarak hem de nicelik. gol olunca filan allah fekber diolar cihada gider gibi sesler çıkıyo trübünden. önceden de varmıydı böyle şeyler beşiktaş trübünlerinde?
Bence etmeyecek. biraz demba ba etkisiyle olan tezahüratlar. nouma gelsin gene disco disco  :super:

8. liverpool maçı için antalyadan gelicem havalşmanınan metro var mı ? biletler ne kadar olur tahmini ve hangi taraftan almalıyım?
biletleri bilmem ama metro var. mertere gelip oradan otogar tarafına devam ederek aktarma yapman lazım

sıkıntı yok başımız ağrırsa ağrı kesici var

Çevrimdışı KLEBERR

stad bi daha ki sezon kapalı gişe oynar...
Ben Beşiktaş çocuğuyum...

Çevrimdışı dantel

Bazı Sorularınıza Cevap vereyim :)
Stadımızın Bir Apartmanın kaçıncı katı kadar yuksekliginde olduğunu bilmiyorum Ama size şunu soyleyeyeyim Stadımızın içine girmiş bir olarak , İnanılmaz yüksek Kapalın ok n en ust katına çıktıgımda bir an başım dondu :bandit: Ayrıca çok dik , Yuksekligi size Şoyle açıklayayım Stadımız Saraçoglundan Daha Yüksek , Toki arenayla ise Aynı yukseklikte :ok:
Antalya stadı bence çok kotu , Apartman Balkonu gibi Balkon yapmışlar Tribün yerine Ayrıca Tribünlerin tam artasına Ambulans çıkışı koyarak butun estetigin içine etmişler .. Bursa stadı çok güzel bir Stad Bizden sonra Turkiyedeki en güzel Stad diyebilirim :ok: Özellikle Kale Arkalarının tek kat olması çok iyi , Bizdede yeni açık tribün öyle olacak aslında 2Katlı ama Ist katı alt kata dpgru uzatarak Yeni açığı resmen sahanın içine soktular , bizim yeni açık tribün Bursanın kale arkalarndan daha baskılı olacak :ok: karşı tırbunde Çalışma var ve şuan gayet hızlı .. Gece sadece beton dokumu oluyor , Işklar oyuzden açık ve iş güvenliği nedeniyle :ok: Çatı saydam olmayacak , Çatımız Sertleştirilmiş Ptfe olacak .. Çatıda bir kaplama olacak o kapalama çatıya beyaz renk veriyor O malzemeyle kaolanmasının sebebide Malzemenin kendi kendini temizle özelliği olması nedeniyle tercih edildi .. Eğer Atatürk havaalanından gelecekseniz Olimpiyata çok yakın metroyla rahatça gelebilirsiniz .. Sabiha gokçene ineceksenşz yol biraz uzun ilk önce uskudara gelmeniz gerekiyor daha sonra Metroyla ulaşım var :bandit: Batı veya Doğu trşbunden almanızı tavsiye ederim....

bilgi için teşekür ederim. onur air filan burdan direk atatürke gidiyor. sabiha gökçenden zor olur ordan arnavutköy diye bir ilçeye gitmem 4 saatimi almıştı. sanırım atatürkten metroyla gelmem tek araçla olucak zaman önemli benim için, gezmicem yani sadece gel git yapıcam maç için. sanırım maç 8 de biletleri alıcam bugün yarın, 4 gibi antalyadan çıkarım gece 1de ki uçakla da dönerim.

antalya stadı orta itfaiye girişi brezilyada ki stadlardan özenildi. açıkcası daha kullanışlı ve mantıklı 2 çıkış yerine tek çıkış ama haklısın estetik olarak kötü.
kişisel neyim kaldı ki bir iletim olsun.

Çevrimdışı dantel

stad bi daha ki sezon kapalı gişe oynar...

çarşı gelirse evet kesinlikle. ama bu şekilde dolmaz maximum 25 bine oynarız, passolig bi şekilde kalkacak kalkmalı. ben konyadaki trabzon maçına gittim mecburen aldım ama karşıyım zorla bir banka muşterisi olmaya.
[ Son Düzenleme: 15 Ocak 2015, 08:58:26 dantel ]
kişisel neyim kaldı ki bir iletim olsun.

bilgi için teşekür ederim. onur air filan burdan direk atatürke gidiyor. sabiha gökçenden zor olur ordan arnavutköy diye bir ilçeye gitmem 4 saatimi almıştı. sanırım atatürkten metroyla gelmem tek araçla olucak zaman önemli benim için, gezmicem yani sadece gel git yapıcam maç için. sanırım maç 8 de biletleri alıcam bugün yarın, 4 gibi antalyadan çıkarım gece 1de ki uçakla da dönerim.

antalya stadı orta itfaiye girişi brezilyada ki stadlardan özenildi. açıkcası daha kullanışlı ve mantıklı 2 çıkış yerine tek çıkış ama haklısın estetik olarak kötü.
En mantıklısı Atatürk havaalanı :bandit: 2 Meteo degiştirmeniz gerekiyor yanlış bilmiyorsam, Ama yarım saat 40 dakikaya Stada varırsınız rahatlıkla :ok: Antalya Stadı Yuvarlak olduğu için Arena lakabına uygun ama Trğbun butunlugu yok gibi o stadda .. Bayağı inceledim maratonlar güzel ama saraçoglunun maratonlarına benzetmişler , Ama Kale arkaları rezalet bana göre ...
[ Son Düzenleme: 15 Ocak 2015, 09:28:19 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı SDemirsoy

Günaydınlar @Necmi abi bu otopark işinde gözüm var benim biliyorsun :D orayı kiralıyacak kadar para yok başkan çok para ister hava parası falan  :evillol:

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Günaydınlar , Yasaklı Link[/member] fotoları paylaşmış :photo: , Sanırım linki atmamış daha buraya, Ellerine sağlık Yasaklı Link[/member] :claps: :claps: :claps:

Beyler stad bitmişşşşşş dağılın  :evillol:

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Herkese günaydin

Basit bir sorum olacak Gs Başkanı Yarsuvat stadın üst kullanım hakkını almaya çalışıyoruz , devlet isterse bizi kapı dışarı edebilir demiş.

Bizde bu tarz bir "üst kullanım hakkı" sorunu var mıdır ?

Stadını kendi amortismanıyla yapan bir kurum, dernek ,bedavaya stad sahibi olanla aynı statüde mi değerlendiriliyor ?

Son sorum stada aldığımız sponsorun belli miktarını mecburen gsgm 'e veriyoruz. Yarın stad açıldıktan sonra elimize geçecek olan otopark,defile alanı,konser organizasyonları,restorant gelirleri vb nakit akışındanda devlete pay verecekmiyiz.

@Necmi abi veya @mabet cevaplayabilirse çok sevinirim .

ysariusta

• Ziyaretçi

Herkese günaydin

Basit bir sorum olacak Gs Başkanı Yarsuvat stadın üst kullanım hakkını almaya çalışıyoruz , devlet isterse bizi kapı dışarı edebilir demiş.

Stadını kendi amortismanıyla yapan bir kurum, dernek ,bedavaya stad sahibi olanla aynı statüde mi değerlendiriliyor ?

Son sorum stada aldığımız sponsorun belli miktarını mecburen gsgm 'e veriyoruz. Yarın stad açıldıktan sonra elimize geçecek olan otopark,defile alanı,konser organizasyonları,restorant gelirleri vb nakit akışındanda devlete pay verecekmiyiz.

İnönü stadının kullanım hakkı yanılmıyorsam 1995 te alındı 49 yıllığına. yenilemeden sonra bu sürenin uzatılması ile bir çalışma vardı. Biraz çetrefilli bir konu

Çevrimdışı Deniz

Herkese günaydin

Gs o stadin hicbirseyini alamaz once kendilerinin yukumlulugu olan isleri yerine getirsinler.çati ve 2000 kisilik futbol sahasi mevzu hala duruyor.

Turkiyede butun stadyumlar devlete aittir.butun stadlari ya devlet yapmistir ya da devlete bagli kurumlar.2 tanesi haric..

Vodafone arena ve kadikoyu kulüplerin kendileri yapti.ama araziler devletin.gs o stadi kendi ustune alamaz ama Beşiktaş ve fener alabilir.tabi devlet izin verirse.

Arazi devletin ama üzerindeki taşınmaz bizim.yaklasik 300 milyon liralik yatirim var ustunde.su an bize vermezler ama 2-3 sene sonra araziyi devletten alabiliriz.

Otopark zaten devletin kullaniminda olacak mac gunleri haric bildigim kadariyla.bu stadi yerine yapabilmek icin verdigimiz en buyuk tavizlerden biri.

Konserler icin devlete ekstra bir vergi vermeyiz.standart olarak o organizasyonlar icin nr kadar ucret odeniyorsa biz de o kadar oderiz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı serti67

bana bırı kufekı basladı desın yaa:))
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ilhan

Günaydın  :hosgeldin iz

Çevrimdışı Efe

Calismalar gayet hizli baslamis eski acik tablada calismalar suruyor yine numarali ve yeni acikta testere isleriyle sutun isleri suruyor
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

En mantıklısı Atatürk havaalanı :bandit: 2 Meteo degiştirmeniz gerekiyor yanlış bilmiyorsam, Ama yarım saat 40 dakikaya Stada varırsınız rahatlıkla :ok: Antalya Stadı Yuvarlak olduğu için Arena lakabına uygun ama Trğbun butunlugu yok gibi o stadda .. Bayağı inceledim maratonlar güzel ama saraçoglunun maratonlarına benzetmişler , Ama Kale arkaları rezalet bana göre ...
Hayır en mantıklısı aslında dolmuş. Havaalanından metro ile şirinevlere gelmeden bir durak önce inip oradan üst geçidin öte tarafından dolmuşlar geliyor stada. Ama tam hangi hat ismini unuttum. En kısa yol o.

ysariusta

• Ziyaretçi

Calismalar gayet hizli baslamis eski acik tablada calismalar suruyor yine numarali ve yeni acikta testere isleriyle sutun isleri suruyor
Hafta başı eski açıkta testere ve yatay kiriş hariç iş kalmaz. İş gene geldi yeni açığa saplandı. Şu numaralı birleşimine doru olan testereleri 4 er 4 er yaparlar mı diye düşünüyorum. O zaman 15 güne testereler bitebilir ama çemberimde gül oya.  :s20:

Çevrimdışı murat

Gs o stadin hicbirseyini alamaz once kendilerinin yukumlulugu olan isleri yerine getirsinler.çati ve 2000 kisilik futbol sahasi mevzu hala duruyor.

Turkiyede butun stadyumlar devlete aittir.butun stadlari ya devlet yapmistir ya da devlete bagli kurumlar.2 tanesi haric..

Vodafone arena ve kadikoyu kulüplerin kendileri yapti.ama araziler devletin.gs o stadi kendi ustune alamaz ama Beşiktaş ve fener alabilir.tabi devlet izin verirse.

Arazi devletin ama üzerindeki taşınmaz bizim.yaklasik 300 milyon liralik yatirim var ustunde.su an bize vermezler ama 2-3 sene sonra araziyi devletten alabiliriz.

Otopark zaten devletin kullaniminda olacak mac gunleri haric bildigim kadariyla.bu stadi yerine yapabilmek icin verdigimiz en buyuk tavizlerden biri.

Konserler icin devlete ekstra bir vergi vermeyiz.standart olarak o organizasyonlar icin nr kadar ucret odeniyorsa biz de o kadar oderiz.
Deniz otopark konusunda verilmiş bir taahhüt yoksa otoparkı biz işletiriz.gelirinden sadece vergi alırlar.bu arada @bjk_mabet  yazlık sinema fikrini başkana bir ilet.

Çevrimdışı Efe

Hafta başı eski açıkta testere ve yatay kiriş hariç iş kalmaz. İş gene geldi yeni açığa saplandı. Şu numaralı birleşimine doru olan testereleri 4 er 4 er yaparlar mı diye düşünüyorum. O zaman 15 güne testereler bitebilir ama çemberimde gül oya.  :s20:
yeni acikta isler subat sonuna kadar surer abi nunarali eski acikta subat ortasi gibi bitebilir hava sartlarina bagli
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı A.Ozkul

yeni açık üst kat ilk prekastlar yerini aldı. Hayırlı uğurlu olsun.

Çevrimdışı Oktay

yeni acikta isler subat sonuna kadar surer abi nunarali eski acikta subat ortasi gibi bitebilir hava sartlarina bagli
eminmisin söyle bidaha sahaya bak yeni açıkta -9 kiriş demirini yatırdı diğer taraf da -11 kiriş kalıp kurdu demirini daha yatırılmadı

ysariusta

• Ziyaretçi

otopark kısmını mı diyorsun, tribün mü? Arabayı satalı 2 sene oldu, olsa da oraya arabayla gitmem zaten. Bana tribün lazım @Efe  :evillol:

Çevrimdışı cisse557

Ben Türkiyede ilk ikiye Vodafone Arena ve Bursa stadını yazarım üçüncülüğü TT Arena, Konya ve Antalya'ya paylaştırırım.

Çevrimdışı FARUK

Yeni İnönü Stadı @yeniinonustadi
Vodafone Arena 15 Ocak 2015