Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6378315 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yeni İnönü Stadı @yeniinonustadi
Vodafone Arena 15 Ocak 2015
Direkler dikilmeye devam ediyor gördüğüm kadarıyla.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

otopark kısmını mı diyorsun, tribün mü? Arabayı satalı 2 sene oldu, olsa da oraya arabayla gitmem zaten. Bana tribün lazım @Efe  :evillol:
Yeni acikta tribunle otopark beraber bitecek @Yunus abi @Oktay abi :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Bizim stad bitince böyle organizasyonlar yapılsa süper olur

ysariusta

• Ziyaretçi

Yeni acikta tribunle otopark beraber bitecek @Yunus abi @Oktay abi :evillol:
o zaman tamam martta biter bu gidişle :s20: :s20: @Oktay toplam kaç iddia kaybetmiş olur böylece... O zamana kadar tünel bile biter.

Çevrimdışı dantel

hoşbulduk ilhan abi nasılsın  :ok:
 :ishock: tamam bizim stad da türkiye şartlarında en iyisi ama, stad dediğin böyle olur arkadaş ya.
http://www.milliyet.com.tr/Skorer-Tv/video-izle/Muhendislik-harikasi-stadyum-X1sblnJwjU42.html?ref=HD

bu amerikan futbolu takımlarının (NFL) stadları şahane yahu. rusyada da birkaç stad var akıllara zarar. ama sanırım sonuçta maddi güç yatıyor bu derece estetik güzelliğin altında

hadi bunların kapasitesi yüksek bu brezilyada ki 40.000 kişilik stadın dış tasarımını yapmakta mı zor?

neden mimarlarımız yeteneksiz bizim ? özellikle toki mimarları.
kişisel neyim kaldı ki bir iletim olsun.

Çevrimdışı Efe

o zaman tamam martta biter bu gidişle :s20: :s20: @Oktay toplam kaç iddia kaybetmiş olur böylece... O zamana kadar tünel bile biter.
yeni acikta tribune agirlik veremiyorlar arka taraf yuzunden şirket orayida biran once bitirmek istiyor dogal olarak o yuzden subat sonuna kadar bekleyebiliriz tribun bolumunu zaten eski acik numaralida 15 _ 20 subattan once bitecek gibi gorunmuyor hava sartlarinida katiyorum tabi yapacak bisey yok bekleyecegiz cati basladi o onemliydi bizim icin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2015, 11:52:16
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Abi benim tahminim artik bundan sonra (baska ekstrem aksilik olmadigi surece) subat sonu hatta 10-20si arasi kabanin tamami biter subat 28 sonu itibariylede prekastlarin tamami biter ayrica o zamana kadar 25-30 cati kolonu dikilir  :ishock:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

hoşbulduk ilhan abi nasılsın  :ok:
 :ishock: tamam bizim stad da türkiye şartlarında en iyisi ama, stad dediğin böyle olur arkadaş ya.
http://www.milliyet.com.tr/Skorer-Tv/video-izle/Muhendislik-harikasi-stadyum-X1sblnJwjU42.html?ref=HD

bu amerikan futbolu takımlarının (NFL) stadları şahane yahu. rusyada da birkaç stad var akıllara zarar. ama sanırım sonuçta maddi güç yatıyor bu derece estetik güzelliğin altında

hadi bunların kapasitesi yüksek bu brezilyada ki 40.000 kişilik stadın dış tasarımını yapmakta mı zor?

neden mimarlarımız yeteneksiz bizim ? özellikle toki mimarları.

bu videodaki statı begenmedim.sadece teknolojik ozellikleri üstün tribün yapısı hoş değil ayrıca dısarıdan görüntüsüde güzel değil.

buradaki arkadaş acaip hareketler yaptı el salladı,şapkayı çıkardı şapkayı salladı sanırım foruma selam yolladı :)

Çevrimdışı Tolga

yeni açık üst kat ilk prekastlar yerini aldı. Hayırlı uğurlu olsun.
Bende dün bunu sormuştum ne zaman başlayacak diye sonunda başlıyor :sevinc
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Abi benim tahminim artik bundan sonra (baska ekstrem aksilik olmadigi surece) subat sonu hatta 10-20si arasi kabanin tamami biter subat 28 sonu itibariylede prekastlarin tamami biter ayrica o zamana kadar 25-30 cati kolonu dikilir  :ishock:
Daha fazla olur bence @Mehmet abi, Ocak 15 itibariyle neredeyse 10 çatı kolonu dikildi bile. Günde en az 2 adet dikilse ay sonuna kadar kolon işinin yarının biter zaten :ok: Ama tabi kolonların da gelmesi lazım ama bundan sonra düzenli olarak gelir diye düşünüyorum :)

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2015, 11:56:53
Daha fazla olur bence @Mehmet abi, Ocak 15 itibariyle neredeyse 10 çatı kolonu dikildi bile. Günde en az 2 adet dikilse ay sonuna kadar kolon işinin yarının biter zaten :ok: Ama tabi kolonların da gelmesi lazım ama bundan sonra düzenli olarak gelir diye düşünüyorum :)
Totalde kac cati kolonu olacak ???

Çevrimdışı Tolga

Bir de 20 Ocak'tan sonra havaların tekrardan bozacağı hatta Mart'a kadar böyle devam edeceği konuşuluyor.Umarım kabanın bitişi daha da uzamaz böyle bir risk var yani.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2015, 11:58:48
Beyler mustafanin fotolar yeter ise hic gitmiim 1 saat sonra bir isim basliyacak ve aksama kadar gelemiyce. ,foto istermisiniz ??

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2015, 11:59:40

Çevrimdışı dantel

aynen anılım burda sana katılıyorum ,  :claps: :claps: :claps:

valla katılmıyorum hatta ihtimal bile vermiyorum. çarşıdan ibaret değil ama çarşı en önemli ve en büyük kısmı. ama umarım dediğiniz gibi dolar gerisi umrumda değil boş stad kötü oluyor.

birde stadımızın en azından iç tasarımı (koltuk dizayn renk karması bakımından) böyle bir şey düşünülemez mi ?
siyah beyaz olucak tabi

kişisel neyim kaldı ki bir iletim olsun.

Arkadaşlar artık tarih bahane bence stad yoluna girmiş ve yeni sezona tam olarak hazır olmasada   koltukları takıp çimi serip oynanacak vaziyete gelecektir evet localar yetişmeyebilir her şey tam olarak bitmeyebilir ama çizgileri çekip kaleleri koyup oynayabileceğiz bence hiç bir sakıncası yok o hali bile türkiyedeki en iyi staddan daha iyi olacaktır buna eminim  :ishock:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2015, 12:02:11
Bir de 20 Ocak'tan sonra havaların tekrardan bozacağı hatta Mart'a kadar böyle devam edeceği konuşuluyor.Umarım kabanın bitişi daha da uzamaz böyle bir risk var yani.
Ay sonuna kadar 2 gun saganak yagisli gosteriyor

Çevrimdışı Tolga

Ay sonuna kadar 2 gun saganak yagisli gosteriyor
Kar yağışının olabileceği söyleniyor yağmur da yağsa çalışmaları baya olumsuz yönde etkiliyor zaten bunu bugüne kadar gördük maalesef.

Çevrimdışı quentine83

yanlış saymadıysam serilecek 18 tane testere kiriş kaldı.9 çiçeklerin 9 obitaşın. 3 günde bir tane serseler ve kalıplasalar 27 gün yapar.10 ar günde de üst kemeri bitirseler.şubatın son haftasına girdiğimizde kaba birazda ha bitti ha bitecek gazıyla biter.10 gün de kalan prekastlar sürer 3 koldan.tabi o arada çatı kolonları nereyse bitmiş olacak...mart ayına girdiğimde çatıdan başka derdimiz olmayacak.otopark bitmese de olur...
İsmet Yarkın ONUR