Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6377433 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

abi seni forumda görmek güzel :eyes
@Efe @aktar_ismail  stat bitene kadar sakalı kesmicek diye bir duyum aldım :evillol:

Çevrimdışı Efe

@Efe @aktar_ismail  stat bitene kadar sakalı kesmicek diye bir duyum aldım :evillol:
:lol: olabilir çatal merdiven değişirse kesebilir  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

çatı herkesin düşündğünün aksine çok hızlı inşaa edilecek inşallah şubat ayında hızlınacaklrını düşünüyorum çarşamba günü iyice inceleriz @anilt
Aynen abi :ok:

Çevrimdışı Oktay

eskiden çatal merdivenmi vardı hatta koltuk bile yoktu bana kalsa prekastlı kalsa yine olur hem daha çok seyirci alır hemde temizliğide rahat olur :evillol: :evillol:
 bizim nesil koltuksuz statda maç seyretti çokta güzel maç seyrediyoduk çatır çatırda şampiyon oluyoduk
[ Son Düzenleme: 15 Ocak 2015, 00:40:47 Oktay ]

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2015, 00:37:51
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
ahahah abi sakallardan çatal merdiven yapmaz inş.  :kop: :kop:

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı tayfun_bjk

bize ait olur tabi başkan iyi para verirlerse kirayada verebilir bilemeyiz parayı veren düdüğü çalar ama ben biz işletiriz diye düşünüyorum ek gelir olacak
Daha öncelerde yani temel atıldığı dönemlerde bu konuda isparkla ilgili mevzular konuşuluyordu umarım dediğiniz gibi olur zaten herkesin ortak kanaati isparkın yeterinde otoparkı olduğu yönündedir

Çevrimdışı Oktay

bugün şuna inandım istenirse işler hızlanabiliyomuş statda çeşitli çap ve markada 5 tene seyyar vinç 4 tane kule vinç harıl harıl çalışıyodu :D

Çevrimdışı Oktay

Daha öncelerde yani temel atıldığı dönemlerde bu konuda isparkla ilgili mevzular konuşuluyordu umarım dediğiniz gibi olur zaten herkesin ortak kanaati isparkın yeterinde otoparkı olduğu yönündedir
otopark konusunda  başkanın düşüncesi maç hariçinde dolmabahce geziye gelen turist otobüslerine tahsis etmek bu sebeble statdıda turist ziyaretine açmak

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2015, 01:04:14
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Çevrimdışı Necmi

o iş belediye arazisini bize verdiğinde olacak bir durum du şu an belediye arazisini kullanmıyoruz otopark bizim ve kullanım hakkıda bize ait

Çevrimdışı Necmi

bugün şuna inandım istenirse işler hızlanabiliyomuş statda çeşitli çap ve markada 5 tene seyyar vinç 4 tane kule vinç harıl harıl çalışıyodu :D
hımm yani diyorsunki bu güne kadar istenmiyordu :D

Çevrimdışı Efe

Tabla betonu devam ediyor sutunlarda betonlandı numaralida yarin ola hayır ola :)
[ Son Düzenleme: 15 Ocak 2015, 01:29:42 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

İsmail eski NBA basketçilere benzemişsin :D
Sağolasın abi, güzel benzetme :)

eskiden çatal merdivenmi vardı hatta koltuk bile yoktu bana kalsa prekastlı kalsa yine olur hem daha çok seyirci alır hemde temizliğide rahat olur :evillol: :evillol:
 bizim nesil koltuksuz statda maç seyretti çokta güzel maç seyrediyoduk çatır çatırda şampiyon oluyoduk
Çatal merdiven değişirse mutlukluktan sarhoş olurum ve herşeyi herşeyi kesebilirim. :lol:

Çevrimdışı Geovani

Aman aktarım bi yerde dur demek lazım kesme olayına  :evillol: :D :evillol:
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Aman aktarım bi yerde dur demek lazım kesme olayına  :evillol: :D :evillol:
Hızımızı alamayıp yanlışa düşersek özür dilemesini de biliriz  :evillol:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

hımm yani diyorsunki bu güne kadar istenmiyordu :D

Valla benim kanaatim de bu yönde.

Çevrimdışı Deniz

@Oktay abi passo olursa 25.000 ortalama,olmazsa 35.000 diyorum ben.Gönül ister ki passo olsa da olmasa da 35 bin olsun.Bakalım zaman gösterecek  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Sabah yine sınav var final döneminde staddan biraz uzak kaldık ama sağlık olsun iyi geceler :bye:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı beşiktaşk

hala betonlama işi devam ediyor ne yapıyorlar çok merak etmeye başladım açıkcası

Çevrimdışı dantel

günaydın yakışıklı insanlar nassınız?
benim kafama 3-5 soru takıldı izninizle sormak istiyorum.

1. şimdi en üst katta maçı izliyom diyelim kaç mt yükseklik? yani bi binanın 11. katı gibi düşünebilir miyiz en üst noktayı.

2.şimdi üst katta bloklar çok yakın birbirine inşaattan anlamam ama saçma değil mi alt katta 1 kolon varsa üst katta aynı metre karede 3 kolon var kafam karıştı estetik olsun diye mi böyle oldu?

3.sizce antalya ve bursa stadlarından güzel olucak mı bizim ki antalyanın ki bi tuah zaten opera binası gibi balkon tribünleri var.

4. neden karşı tribünde bi çalışma yok? her yer nerdeyse bitti ama orası boş gibi.

5. gece ışıklar açık hep çalışma mı var iç kısımlarda? 24 saat devam mı stada yani 3 vardiyamı? ben hergün 4 den 6 ya kadar izliyom dün sabah 7 beton makinası geldi 6 gibi.

6. çatı bombeli olmucak dimi saydam olucak içi gözükcek tasarımda ki gibi. nolur öyle kalsın biri bi çatı paylaştı bombeli rezalet resmen estetik namına  her şey biter.

7. sizce pasolig devam etcek mi ederse bu stad dolarmı siyaseti bi kenara bırakalım ama çarşı sizce boykottan vazgeçer mi? pasoligin tribün yapısını değiştirdiğine inanıyorum ben. eski tadı yok seyircilerin hem nitelik olarak hem de nicelik. gol olunca filan allah fekber diolar cihada gider gibi sesler çıkıyo trübünden. önceden de varmıydı böyle şeyler beşiktaş trübünlerinde?

8. liverpool maçı için antalyadan gelicem havalşmanınan metro var mı ? biletler ne kadar olur tahmini ve hangi taraftan almalıyım?

kafanız ağrıdı birqz ama kusura bakmayın lütfen.

[ Son Düzenleme: 15 Ocak 2015, 06:08:37 dantel ]
kişisel neyim kaldı ki bir iletim olsun.

Çevrimdışı beşiktaşk

günaydınlar :) yeni prekastlar gelmiş hoş gelmiş  :sevinc :sevinc