Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6379586 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı toedeyou

abi dikkatimi çekti sen çayı çok seviyorsun :D

Stadi izlerken resimlerine bakarken cay iyi gidiyor ama bizim eve cay dayanmaz oldu. bu arada sanada tesekkurler senin yuzunden de kac demlik cay ictim bilmiyorum eskiden mustafa ile resim cekmeye giderdin ya sakatlanmadan once

Çevrimiçi Necmi

betonun mukavamet kazanması için belli süre beklemek zorundalar demişşsin....
necmi abi statdın en taze beton dökülen yeri eski açık -numaralı köşesi ama orayı 20-25 gün önce prekastladılar :alala: :alala:
ben alt katları söylemedim orda ortalarda taşıyıcı var ve yeterincede zamanı oldu ama üstler öyle değil hem uzun hemde askıda duruyor kolonlarada yüksek baskı uyguluyor altındaki iskeleyi bile sökmeleri nerdeyse bir ay sürüyor şimdi büyük ihtimal yeni açık köşe üste geçecekler birde numaralı alta başlayabilirler yeni açık altı tamamladıktan sonra

Çevrimdışı Oktay

ben alt katları söylemedim orda ortalarda taşıyıcı var ve yeterincede zamanı oldu ama üstler öyle değil hem uzun hemde askıda duruyor kolonlarada yüksek baskı uyguluyor altındaki iskeleyi bile sökmeleri nerdeyse bir ay sürüyor şimdi büyük ihtimal yeni açık köşe üste geçecekler birde numaralı alta başlayabilirler yeni açık altı tamamladıktan sonra
anlaşıldı kaptan :ok: :ok: :evillol:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 14 Ocak 2015, 15:17:53
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Besiktas Brigade ‏@BesiktasBrigade  17 dk.17 dakika önce
Olcay Şahan: Veli ile birlikte Vodafone Arena'dan deniz tarafındaki kale arkasından bir loca aldık.

bizim arkamızmı acaba  :ishock: :ishock:  @bjk_mabet bilirmi acep  :halay: :halay:
O drgilde bu veliyle olcayin sonunda evlenmesinden korkuyorum zaten yenge olcaya 15 gol atamazsan avucunu yalarsin demis  :ishock: :tabe: :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Stadi izlerken resimlerine bakarken cay iyi gidiyor ama bizim eve cay dayanmaz oldu. bu arada sanada tesekkurler senin yuzunden de kac demlik cay ictim bilmiyorum eskiden mustafa ile resim cekmeye giderdin ya sakatlanmadan once
teşekkür ederim abi saatler ileri alınsın gideriz yine de stat biter o zamana inşallah :)

Çevrimiçi Necmi

+1903 Necmi abiye yada diger buyulerimize kullanan ifadeleri yediremiyorum :s20: :s20: :s20:
Neyse Allahtan necmi abi sallamiyor boyle seyleri bu arada siz simdi ikindi cayi fotolari da istersiniz ses ver forum gidiim mi  :ishock: :) :lol:
:alala: biri bana gene bir şeymi dedi atladım  :D arkadaşlar fikir yaşta değildir. Yaşa fazla takmayın bence burda fikirlerine saygı duyduğum genç o kadar çok insan varki hele futbol bilgisi yönünden taktire şayan insanlar var zaten insanların Beşiktaşlı olması için belli birikimleri olması lazım o yüzden her Beşiktaşlı değerlidir. Beşiktaşlı muhaliftir. Beşiktaşlı candır.

Çevrimiçi Necmi

teşekkür ederim abi saatler ileri alınsın gideriz yine de stat biter o zamana inşallah :)
kolun nasıl oldu @SDemirsoy

Çevrimdışı capo di capi

Stadımızda ki inşaat hızı muazzam.  :ishock:
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı SDemirsoy

kolun nasıl oldu @SDemirsoy
abi kırık daha iyleşmemiş 40 gündür alçıda zaten şubat sonu alçı çıkacak iyleşmez ise ameliyat  :pes @Necmi

Çevrimdışı ümer

adam gittiği yeri kurutuyor. Federasyon başkanı olduğunda sevinmiştim. Biz yıllarca çektik birazzda renkliler çeksin diye. İstediğimde oldu. İkiside sürünüyor. Ne seyirci nede sponsor bulaniyorlar. Beter olsunlar. Yıllarca bize güldüler :lol: Aslında federasyonunda işini bitirdi sayılır acaba diyorum şöyle amerikanın ingilterenin başına falan mı geçse diyorum :evillol:
dönüp yine bize başkan olmasında!

Çevrimiçi Necmi

abi kırık daha iyleşmemiş 40 gündür alçıda zaten şubat sonu alçı çıkacak iyleşmez ise ameliyat  :pes @Necmi
neden iyileşmemiş normal değilki genç adamsın hızlı kaynaması gerekmiyormu :alala:

Çevrimdışı rubi_tobin

bence sen gözlük kullanmaya başla ben kanunun hiç bir yerinde passo yazısı görmüyorum :bandit: @Oktay
Passo yu savunmuyorum ama kanun passo zorunluluğu getirmedi.
Hatta FB kendi kartı üzerinden yapacaktı uygulamayı ancak alt yapı maliyeti beklediklerinden fazla oldu.
Federasyonda para harcanmaması için bir havuz organizasyonu ile hem klüplerin yükünü aldı hemde sponsorluk anlaşması ile para kazandırdı.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:alala: biri bana gene bir şeymi dedi atladım  :D arkadaşlar fikir yaşta değildir. Yaşa fazla takmayın bence burda fikirlerine saygı duyduğum genç o kadar çok insan varki hele futbol bilgisi yönünden taktire şayan insanlar var zaten insanların Beşiktaşlı olması için belli birikimleri olması lazım o yüzden her Beşiktaşlı değerlidir. Beşiktaşlı muhaliftir. Beşiktaşlı candır.
:claps: :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı SDemirsoy

neden iyileşmemiş normal değilki genç adamsın hızlı kaynaması gerekmiyormu :alala:
bu iş yaşa bakmıyormuş demek ki abi :D şak bi yana krık olan kemik zor kaynayan bir kemikmiş Naviküler deniyormuş Abi.. hassas bir yer Bilek sonuçta @Necmi

Çevrimdışı rubi_tobin

bu iş yaşa bakmıyormuş demek ki abi :D şak bi yana krık olan kemik zor kaynayan bir kemikmiş Naviküler deniyormuş Abi.. hassas bir yer Bilek sonuçta @Necmi

Senin kırık stres kırığı galiba usta, stad bitene kadar kırık kalacak  :lol:

Çevrimdışı rubi_tobin

Hatta kırıksın sen kırık kal.  :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Senin kırık stres kırığı galiba usta, stad bitene kadar kırık kalacak  :lol:
hoaydaaa abi yeter ki stat bitsin 6-7 ay alçılı gezeyim :D

Çevrimdışı ALI RIZA

@SDemirsoy kol kabası için son 40 gün  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ozan062

beton mukavemetini 28günde alır azı olmaz fazlası olur:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Burak Akay

Kardeş aynı sorunu bende yaşadım askerde uzun zamanda düzelmemişti sonra gataya gittiğimde yanlış kaynadıgı için uzun sürmüş valla binbaşı bağırta bağırta kırmıştı yerine oturtmuşdu çok geç olmadan bi git söktürüp tekrar röntgen çektir derim sağlık hiçbişeye benzeme Allah korusun.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy kol kabası için son 40 gün  :evillol: :evillol: :evillol:
:evillol: :evillol:
Kardeş aynı sorunu bende yaşadım askerde uzun zamanda düzelmemişti sonra gataya gittiğimde yanlış kaynadıgı için uzun sürmüş valla binbaşı bağırta bağırta kırmıştı yerine oturtmuşdu çok geç olmadan bi git söktürüp tekrar röntgen çektir derim sağlık hiçbişeye benzeme Allah korusun.
eyvallah daha dün doktordaydım şuan öyle bir durum yok şükür hocam

Çevrimdışı Deniz

Yani beton mukavemet kazansin diye son testere kiris yapildiktan sonra yaklasik 1 ay ustune prekast koyamayacaksak bu bizi epey yavaslatir.burada iyi bir strateji izlenmek zorunda.o 1 aya yakin surede catinin butun kolonlari dikilmeli iskelelerin buyuk cogunlugu kurulmali.son prekasti koymakla birlikte ustune iskeleyi kurup cati germe halatlari kurulmali.zaten sonra kaldirma işlemi baslayacaktir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba