Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6381826 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

adam gittiği yeri kurutuyor. Federasyon başkanı olduğunda sevinmiştim. Biz yıllarca çektik birazzda renkliler çeksin diye. İstediğimde oldu. İkiside sürünüyor. Ne seyirci nede sponsor bulaniyorlar. Beter olsunlar. Yıllarca bize güldüler :lol: Aslında federasyonunda işini bitirdi sayılır acaba diyorum şöyle amerikanın ingilterenin başına falan mı geçse diyorum :evillol:
:kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Zafer_Başkan

Türk Futbolunda Sponsor mu var? Devlet kurumları olmasa kim para veriyor. Federasyon Kupası Ziraat Bankası, Ligin İsmi Spor Toto, kulüplerin bir çoğu spor toto, 2. lig ptt. fenrbahçenin göğüs reklamı yok
gs avrupadan elendi elinde bir tek heuwe kaldı oda çerez parasına. vodafone bizim sponsorumuzken bile diğer 2 gsm şirketi diğer rakiplerimize gitmedi. türk futbolu 2017 den itibaren çok büyük kaosa girer. naklen yayın ihalesi yarı fiyatına ancak alınır. şu an o platform tmsf kontrolünde. rakip fazla gücü kalmamış olan bir grup. Vodafone'nun kıymetini bilelim....

Sponsorluk anlaşmaları ilk yapıldığındada söylemiştim şimdi daha net ortaya çıkıyor... Bu ortamda ( ekonomik sıkıntı, stad teknolojik altyapısı, ülkenin durumu vb. etkenler ) Vodafone'un hem kendi reklamı hem de Türkiye pazarı için Beşiktaşımız bir şanstır... Beşiktaşımız için de Vodafone gibi uluslararası telekominasyon devi ile sponsorluk imzalamak ve stad altyapısı için kullanabilmek bir şanstır... @Yunus aynen dediğin gibi Vodafone'un kıymetini bilelim :) 
[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2015, 12:23:42 Zafer_Başkan ]

Çevrimdışı panic13

Ülker Türk futbolundan desteğini çektiğini kallavi bir mektupla açıklamış. Coca Cola ve Mercedes gibi firmalar da çekilmeye başlarsa büyük bir şenlik dönecektir. Umarım bu tarz haberler artar ve Seyirci üzerindeki baskı ortadan kalkar ve seyirci sayıları artmaya başlar. Türk seyircisine potansiyel suçlu muamelesi yaparsan ve benim dediğim olacak dersen seni böyle güzelce sallarlar. Olayın Beşiktaş tarafına bakacak olursak Global bir firmayla yola çıkmanın ne kadar önemli olduğunu şimdilerde daha iyi görüyoruz. Stadımız bitince bunun meyvelerini yemeye başlayacağız.

aman abi kalsın orada, sonra gelecek bize saracak yine.

Gerçi o çok sevdiği kurumsallık, kamu (devlet) elini çektiği anda ne hale gelecek, aslında 100 milyon USD etmeyecek STSL nin balonu kamu olmadan nasıl uçacak. Ama akıllı adamdır, ihaleyi görmeden görevden ayrılacak. Çünkü biliyordur kabağın kendi başına patlayacğaını.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı rubi_tobin

[ Coca Cola ve Mercedes gibi firmalar da çekilmeye başlarsa büyük bir şenlik dönecektir./color] :alala: : :alala: demişssin
bu firmalar benim bildiğim milli takım sponsoru hangi kulup takımına nekadar mebleğda sponsor olmuş açıklarsan seviniriz
Bence federasyon sponsorluğunu kast etmiş.
Federasyon elindeki gelirler yarıya düştüğünde ne yapabilecek göreceğiz.
Para varken kolay herşey.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı denilanz

Fotoğraflar için teşekkürler Yasaklı Link[/member] Ellerine ayaklarına sağlık.

Şu fotoğrafa da bayıldım.
[img width=700 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2015/01/vodafone-arena-14.01.2015-54.jpg[/img]

Sponsorluk anlaşmaları ilk yapıldığındada söylemiştim şimdi daha net ortaya çıkıyor... Bu ortamda ( ekonomik sıkıntı, stad teknolojik altyapısı, ülkenin durumu vb. etkenler ) Vodafone'un hem rekmalmalrı hem de Türkiye pazarı için Beşiktaşımız bir şanstır... Beşiktaşımız için de Vodafone gibi uluslararası telekominasyon devi ile ile sponsorluk imzalamak ve stad altyapısı için kullanabilmek bir şanstır... @Yunus aynen dediğin gibi Vodafone'un kıymetini bilelim :)
Kesinlikle Katılıyorum abi :ok: Bu anlaşmadan Her 2 Tarafta Karlı çıktı ve çıkmaya devam ediyor!! Vodafone Forma Lansmanımızı İlgilterede yaparak dünyaya tanıttı , Yaptığı Reklamlar ve Lansmanlarla Gonullerde Taht kurdu , Bize Buyuk destek oldular ve çok iyi reklamımızı yaptılar  , Vodafone karakartal kampanyasıyla Kulubumuze Buyuk maddi kaynak oluşturdular üstelik buradan gelen paranın tek kuruşuna dkunmuyorlar Vergiler duştukten sonra tamamı kulubumuze kalıyor !! Dedikleri gibi Resmen gonul birliği yapıyorlar !! Tabikide Pnlarda kazanıyor , Bu Destekleri ve kampanyaları sayesinde Binlerce hatta milyonlarca Beşiktaşlı Vodafone abonesi oluyor!! Onlarda oradan kazanıyor!! Vodafone Ceosu : Burası bizim en buyuk Showroomumuz olacak Bu Stadı butun Dünyaya tanıtacagız diyor bundan daha buyuk reklam olabilir mi?? Vodafone Dünyada 100 den fazla ülkede kullnılan bir operator , Dünyanın en değerli şirketleri sıralamasında 4.Sırada  ! Bu zamanda böyle bir Sponsor bulmak zor ! Gerçekten Vodafone nin kıymetini bilelim.....

Çevrimdışı Renton

Tarih belli mi kardeşim
 Yasaklı Link[/member] ellerine sağlık
Bir kaç gün içinde kesin bilgim yok onla ilgili
See you in another life,brother.

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Fatih

Passolig federasyondan cok daha fazla cemaatin (Suat Kilic) baskisiydi... Aslinda Demiroren zoraki bir sekilde bunu kabullendi...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta testereye mi beton atiyorlar, en ustteki yatay krise mi? Gorebiliyor musun diye bosuna sormuyorum nasilsa goruyorsundur sen :D @Efe
iyuyordum  :D ama dunku fotolardan gordugum kadariyla yatay kiris olmali testere daha hazir degildi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

[ Coca Cola ve Mercedes gibi firmalar da çekilmeye başlarsa büyük bir şenlik dönecektir./color] :alala: : :alala: demişssin
bu firmalar benim bildiğim milli takım sponsoru hangi kulup takımına nekadar mebleğda sponsor olmuş açıklarsan seviniriz
Milli takım sponsorluğunu kastetmiştim zaten.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

adam gittiği yeri kurutuyor. Federasyon başkanı olduğunda sevinmiştim. Biz yıllarca çektik birazzda renkliler çeksin diye. İstediğimde oldu. İkiside sürünüyor. Ne seyirci nede sponsor bulaniyorlar. Beter olsunlar. Yıllarca bize güldüler :lol: Aslında federasyonunda işini bitirdi sayılır acaba diyorum şöyle amerikanın ingilterenin başına falan mı geçse diyorum :evillol:
Bundan sonra sırada Uefa var :) Avrupa futbolunu da bitirdikten sonra FIFA'yı hedef alabilir. Durmak yok yola devam  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bence federasyon sponsorluğunu kast etmiş.
Federasyon elindeki gelirler yarıya düştüğünde ne yapabilecek göreceğiz.
Para varken kolay herşey.
Aynen öyle Federasyon sponsorluğunu kastettim. Milli takımın durumu da ortada. Milli maçlara bile insanlar gitmiyorlar çeşitlik sebeplerden. Para gidince bakalım ne yapacaklar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

5.Çatı Kolonu Montajı  :halay:
Gökhan Türkmen Alıntı..

Çevrimdışı Burak Akay

5.Çatı Kolonu Montajı  :halay:
Gökhan Türkmen Alıntı..
Harbiden doğru görmüşüm yukarı çıkanları çok güzel haber :D
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Harbiden doğru görmüşüm yukarı çıkanları çok güzel haber :D
Sanırım bahsedilen 11 kolonun hepsi bugün dikilir. Geriye kalıyor 69 tane daha :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

Sanırım bahsedilen 11 kolonun hepsi bugün dikilir. Geriye kalıyor 69 tane daha :D
kolon işi kolay abi patır patır dikerler gibime geliyor :D

Çevrimdışı Deniz

Feda senemizde bize ilk sirtini donen ulkerdi.fener ve cimbomdan cekilmedi bizden çekildi bunu asla unutmam.bi daha o firma Besiktasimin kapisindan iceri giremez.beko sagolsun destegini eksik etmrdi ve sponsorumuz oldu.

Turk telekom bir devlet kurumu olarak fb gs ts ye sponsor olup milyon dolarlari onlara akitirken en cok ihtiyaci olan Besiktasa feda senesinde sirtini dondu bunu da unutmayiz.

Biz bu stadi cidden disimizlr tirnagimizla kendi emegimizle yapiyoruz.destek olmayi gectim kostek olan o zihniyet bugun cati kolonlarini gördükçe epey bir aci hissediyordur :)

Vodafone ve beko benim gozumde ayri bir yere sahip.bize zor gunumuzde destek olup su an stadimizi yapmamiza yardimci olan firmalara bizler de destek vermeliyiz. Kazanan zor gunde Besiktasa destek olanlar,kaybedenler de sirtini donenler olacak  :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Feda senemizde bize ilk sirtini donen ulkerdi.fener ve cimbomdan cekilmedi bizden çekildi bunu asla unutmam.bi daha o firma Besiktasimin kapisindan iceri giremez.beko sagolsun destegini eksik etmrdi ve sponsorumuz oldu.

Turk telekom bir devlet kurumu olarak fb gs ts ye sponsor olup milyon dolarlari onlara akitirken en cok ihtiyaci olan Besiktasa feda senesinde sirtini dondu bunu da unutmayiz.

Biz bu stadi cidden disimizlr tirnagimizla kendi emegimizle yapiyoruz.destek olmayi gectim kostek olan o zihniyet bugun cati kolonlarini gördükçe epey bir aci hissediyordur :)

Vodafone ve beko benim gozumde ayri bir yere sahip.bize zor gunumuzde destek olup su an stadimizi yapmamiza yardimci olan firmalara bizler de destek vermeliyiz. Kazanan zor gunde Besiktasa destek olanlar,kaybedenler de sirtini donenler olacak  :ok:
:claps: :claps: +1903 :claps: :claps:

Çevrimdışı Burak Akay

taksınlar taksınlar biraz keyfimiz yerine gelsin :D
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Efe

evt enine kiriş betonlanıyor yeni açıkta üst kat testere kalıpları yatırılmıştı 2 tane olarak bi tanesine demir iskelet konulmuş diğerininde kalıplaması bitmek üzere yeni açıkta testere işleri hızlnadı yeniden sütun işleride devam ediyor eski açıkta tablada yardırmaya devam ediyorlar yarına yetişmeyecek gibi görünüyor cuma gecesi betonlanır yine sütun işleride son sürat deavm ediyor çatı kolonlarıda yerlerine konuyor son fotoya göre işler gayet hızlı havalar hep böyle gitsin ay sonuna 17 gün var daha :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Passolig federasyondan cok daha fazla cemaatin (Suat Kilic) baskisiydi... Aslinda Demiroren zoraki bir sekilde bunu kabullendi...
bak fatih sen gaztecisin önce şu linki oku
http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2011/04/20110414-6.htm
 sonra 5. maddenin 4. fıkrası
(4) Spor müsabakalarının yapıldığı alanlara girişi sağlayacak biletler, elektronik sistem üzerinden oluşturulur. Bilet satın almak isteyen kişilerle ilgili olarak, üzerinde adı, soyadı, Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası ve fotoğrafı olan bir elektronik kart oluşturulur. Kişinin yabancı olması halinde kart üzerinde Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası yerine uyruğu olduğu devletin adı ile Türkiye’ye giriş yaptığı pasaportun seri numarası kaydedilir. Bilet satışları kişilere özgü elektronik kart üzerinden yapılabilir. Spor müsabakalarına, kişi ancak adına düzenlenen elektronik kart ile izleyici olarak girebilir. Spor müsabakasına izleyici olarak girecek kişilerin kontrolünü ev sahibi kulüp yapmakla yükümlüdür. Bu yükümlülük ev sahibi olmayan müsabakalarda, müsabakaya katılan her iki kulüp; milli müsabakalarda ise, ilgili federasyon tarafından yerine getirilir.
kanun 13/04/2011 de bakanlar kurulunda kabul edilmiş 31/12/2011 tarihinde resmi gazetete yayınlanmış yıldırım demirören 27/02/2012 başkan olmuş resmi gazetede yaınlamış kanuna yd nasıl itiraz etsin bide üstelik yeni koltuğa oturmuş
[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2015, 13:28:58 Oktay ]

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ALI RIZA

Teşekkürler @Seda Hanım  :evillol: Seda hanım nick üye olsa mentionslardık  :kop: @SDemirsoy teşekkürler sana süzer e çıkmış gibi hissediyorsun resmen  :halay:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK