Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6385789 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

A.N.Ç çok oturaklı bir adammış yahu beğendim.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

Kombine diyor el atın gençler diyor yardım diyor

Çevrimdışı ozan062

arkadaslar ne geldi aklıma

bu catının havaya kalkması için prekastların bitmiş olması gerekecek dimi??

yani nerden baksanız marta sarkar bu:(((
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

A.N.Ç stad için tarih veremem ama yeni sezona yetiştirmeye çalışacağız.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2015, 14:30:45
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
arkadaslar ne geldi aklıma

bu catının havaya kalkması için prekastların bitmiş olması gerekecek dimi??

yani nerden baksanız marta sarkar bu:(((
Havaya kalkması demek çatı bitti demek.
Martta kalkarsa zil takıp oynayalım  :D
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Renton

ANÇ son maçı burada oynamak istiyoruz diyor 10 saniye sonra seneye yetiştirmeye çalışıyoruz diyor arada kaç ay var başkan uçtu son maçı oynamak hayal bile olmaz artık
See you in another life,brother.

Çevrimdışı FARUK

hazirandan önce gerilsin de çime başlayabilelim yeter bence abi :)

Çevrimdışı halvetifarazi

2015-2016 sezonu ikinci devresi yani 2016 ocak ayında stadımıza geçmiş oluruz arkadaşlar. bundan öncesi için fazla umutlanmamak lazım.

Çevrimdışı ozan062

hayır martta prekast biter ve kaldırma işlemleri baslar yani artı 3 ay(kediyolalrı vsvs) daha ekle ve sonra catı biter:D  koltuklar 3 ay surer 3ay zemin sürer catının malzemesi ısıklandırma sürer carcurt derken ekime yetiişir
[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2015, 14:38:33 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Anıl

Ümraniyeden bildiriyorum, inanılmaz bir kar yağışı var şuanda. 1 saat önce heryer suydu ancak şuan tamamen kar oldu. Çalışmaları durdurur bu kar :s20:

Çevrimdışı FARUK

Ümraniyeden bildiriyorum, inanılmaz bir kar yağışı var şuanda. 1 saat önce heryer suydu ancak şuan tamamen kar oldu. Çalışmaları durdurur bu kar :s20:

yağmur durdurmuştu zaten :)
kar yağması da +1 gün demek  :by2:

Çevrimdışı yigitcan1903

Statta yağmur var şu an
Yarın yağış yok nasipse

Çevrimdışı FARUK

Statta yağmur var şu an
Yarın yağış yok nasipse

ntv yayınında gördüm de yeniaçık arkasından çekerken beyaz düşmeye başlamıştı
kar yağarda tutarsa dediğim
inş. yağmaz

Çevrimdışı Anıl

Ümraniyede kar değil adeta kartopu yağıyor ama Kadıköye yaklaştıkça yollar temiz gibi görünüyor :)

Çevrimdışı riza calli

Evet umraniyede acayip kar yagiyo.tv bile calismiyo

Çevrimdışı yigitcan1903

ntv yayınında gördüm de yeniaçık arkasından çekerken beyaz düşmeye başlamıştı
kar yağarda tutarsa dediğim
inş. yağmaz
Saat 5 civarı karla karışık yağmur görünüyor 1 saat
Ondan sonra yağmur ve akşam 9 itibariyle kesiliyor şimdilik görünen

Çevrimdışı yldrmaydn

cumartesi gece stadın oradan geçtim hala çalışanlar vardı iç kesimlerde. sonra artık nasıl gaza geldiysem gece rüyamda inşaata gittim. şimdiki toprak zeminde aşağıya 3-4 kat daha kazılmıştı zemin. alt katlarda localar için koltuk örnekleri tv örnekleri skorbord modelleri gibi envai çeşit malzeme vardı. nasıl bir kurmuşsam kendimi artık. sonra stadı dolaştım inşaatı teftiş ettim çıktım :D
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ahmetx

Araştırmalarıma göre dünyada asma germe çatı mühendisliği(inşası değil) yapan 3 firma var.
1.Schlaich Bergermann and Partner ALMANYA
 Estádio Maracanã,National Stadium Warsaw,Bao'an Stadium Shenzhen,National Sports Complex Olimpiyski,Mercedes-Benz Arena (former Gottlieb Daimler Stadium),National Stadium Bucharest,BayArena Leverkusen,Jaber Al Ahmad Stadium Kuwait,Commerzbank-Arena Frankfurt,Incheon Munhak Stadium,AOL Arena,Olympic Stadium Seville,NSC Roof Outdoor Stadium Kuala Lumpur,Gottlieb-Daimler-Stadium

2.RFR FRANSA
 Stade Fonte Nova, Salvador da Bahia

3.Geigerengineers AMERİKA
bc place

bizimkini hangisi yaptı acaba @bjk_mabed ?

Çevrimdışı Burak Akay

Abi accuweather a güvenmeyeceksin 1 saat önce kar yağacak diyordu şimdi parçalı bulutlu diyor ileriye dönük hiçbir tahmini doğru değil en güveniliri meteoroloji.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2015, 15:35:44
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Gökhan TÜRKMEN ‏@GkhnTRKMN7  · 2 dk.2 dakika önce 
Beton dökülecek alan

Twitter
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı yavvuzz

Abi accuweather a güvenmeyeceksin 1 saat önce kar yağacak diyordu şimdi parçalı bulutlu diyor ileriye dönük hiçbir tahmini doğru değil en güveniliri meteoroloji.
geçen kar haftasından beri accuweather ı takip ediyorum , daha yanıltmadılar . Hatta bu öğlen yemeğinde kar yağacak dedim millet inanmadı . Sonrası malum :D

Çevrimdışı yigitcan1903

geçen kar haftasından beri accuweather ı takip ediyorum , daha yanıltmadılar . Hatta bu öğlen yemeğinde kar yağacak dedim millet inanmadı . Sonrası malum :D
Ben de genelde takip ederim pek sıkıntı yaşamadım,zaten adı üstünde tahmin saatlik değişimler dahi çok doğal meteorolojik olaylarda