Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6387243 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yanlış yaptın bak bu saatten sonra sana çıkarsa milleti adil bir kura olduğuna nasıl inandıracağız sen iptal oldun artık :evillol:
:alala: :alala: Ne alaka Abi :alala: :alala: Temenni ettim ben bana çıksın diye :bandit: Moralim duzelsin diye @Necmi abi
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2015, 23:21:48 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ilhan

@izorlu85 ve @Necmi abi ellerinize sağlık gerçekten güzel bi akşama vesile oldunuz.

Obitaş Sütunları Tek seferde kalıplayıp Tek seferde betonladıgı için sutunlarda Çok hızlı , Eğer havalar böyle giderse Onumuzdeki hafta sonuna kadar Butun sütunları bitirir + 3 de testere yapar , Burada Çiçeklere kızamıyorum onların kalıpları kuçuk olduğu için yarım yarım Kalıplayıp 2 Seferde betonladıgı için İşleri daha zor :bandit: Ama Testereler kafa kafaya bitecek gibi :bandit: :bandit:

Çevrimiçi murat

@MURAT geldinmi  :D
geldim ama birde bana sor.gittiğim gün elektrikler kesildi.bir gün sonra avea 2. gün sonunda vodafone 6 saat sonra türkcell gitti.köy yolu gece açıldı yola çıkmadık sabah tekrar 1 metre oldu.bir gün daha kaldık.tekrar yol açıldı ama bu seferde istanbula dönüş yolu kapalıydı.akşama yola çıktık bizim çıkacağımız yol değilde daha uzaktaki yol açılmış oradan çıktık.akşam 18.00 civarı -21 dereceyi gördük.neyse sağ salim döndük.bu arada hiç takip edemedim stadı.elekrik neysede telefon olmayınca fena oluyor.

Çevrimdışı Necmi

Obitaş Sütunları Tek seferde kalıplayıp Tek seferde betonladıgı için sutunlarda Çok hızlı , Eğer havalar böyle giderse Onumuzdeki hafta sonuna kadar Butun sütunları bitirir + 3 de testere yapar , Burada Çiçeklere kızamıyorum onların kalıpları kuçuk olduğu için yarım yarım Kalıplayıp 2 Seferde betonladıgı için İşleri daha zor :bandit: Ama Testereler kafa kafaya bitecek gibi :bandit: :bandit:
bu ayın sonunda bitirsinler ben razıyım :evillol:

Demin soyledigğn Baret olayında Ciddi değilsin Dimi :alala: :alala: @Necmi abi
Şansımı kaybetmedim gerçekten dimi :iscrewy:

Çevrimdışı Necmi

geldim ama birde bana sor.gittiğim gün elektrikler kesildi.bir gün sonra avea 2. gün sonunda vodafone 6 saat sonra türkcell gitti.köy yolu gece açıldı yola çıkmadık sabah tekrar 1 metre oldu.bir gün daha kaldık.tekrar yol açıldı ama bu seferde istanbula dönüş yolu kapalıydı.akşama yola çıktık bizim çıkacağımız yol değilde daha uzaktaki yol açılmış oradan çıktık.akşam 18.00 civarı -21 dereceyi gördük.neyse sağ salim döndük.bu arada hiç takip edemedim stadı.elekrik neysede telefon olmayınca fena oluyor.
geçmiş olsun :D macera olmuş takip edecekte bir şey yoktu stadda senin gibi devre dışıydı @MURAT

Çevrimdışı ilhan

Benim gibi stadı yerinde görmeyenler, ne kadar ihtişamlı olduğu bu fotodan açıkça belli oluyor. Çalışanlar mini minnacık kalmış sütunların arasında  :evillol:

Çevrimdışı Necmi

ben her zaman ciddiyimdir :bandit:

Ay sonuna Bende Razıyımda Şubat 15 e sarkacak gibi maalesef :by2: :by2: @Necmi abi

Çevrimdışı ilhan

Hoşgeldin Murat geçmiş olsun.

ben her zaman ciddiyimdir :bandit:
Ama @Necmi abi Temenni etmekle , İstemekle , Bana Çıkarsa Şaibeli olması arasında Nasıl bi bağlantı olabilir :alala: :alala: Onu anlamadım

Çevrimiçi murat

Hoşgeldin Murat geçmiş olsun.
hoşbulduk @ilhan abi

normalde dönmemiz gereken yol bu halde şu anda
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2015, 23:47:14 MURAT ]

Çevrimdışı sağduyu

Web sitesini yeni gördüm ben. Çok iyi gözüküyor. Necmi hocam bu senin işin mi?
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı ilhan

Sen Diskalifiye oldun kardeş geçmiş olsun. :evillol:

Çevrimdışı ZEKI

@MURAT Hosgeldin

Çevrimdışı Necmi

Ama @Necmi abi Temenni etmekle , İstemekle , Bana Çıkarsa Şaibeli olması arasında Nasıl bi bağlantı olabilir :alala: :alala: Onu anlamadım
ben her türlü bağlantı kurarım :evillol:

[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2015, 23:48:58 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı ZEKI

Sen Diskalifiye oldun kardeş geçmiş olsun. :evillol:
@ilhan senin el nasil oldu soramadik kusuruma bakma
yapmayin @Yunus Emre Dökmeci her msg inda simdi ben diskalifiye mi oldum diye soracak. Yok olmadin abilerin seni kızdırıyorlar  :money: :money: :money:

Çevrimdışı Necmi

Web sitesini yeni gördüm ben. Çok iyi gözüküyor. Necmi hocam bu senin işin mi?
hangi siteden bahsediyorsun :alala:

Çevrimdışı sağduyu

İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Necmi

yapmayin @Yunus Emre Dökmeci her msg inda simdi ben diskalifiye mi oldum diye soracak. Yok olmadin abilerin seni kızdırıyorlar  :money: :money: :money:
doğru artık bıktırana kadar sorar :ebebe: kendi kaşındı :bandit:
evet @ilhan elin nasıl oldu fizik tedavi oluyordun yanlış hatırlamıyorsam

Çevrimdışı ilhan

Hocam teşekkürler iyi şu an, GS maçından her ne kadar sehpaya yumruk atıp nüksettirsem de acıları, eski haline dönmesi yakındır.