Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6388293 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sponsor Bağlantı

Hoşgeldin Sponsor Bağlantı :)

Teşekkürler hocam. Boşlukla alakalı kimsenin fikri yok sanırsam. Bir soru daha sormak istiyorum. Işıklandırma projesi hakkında bilgisi olan var mıdır? Sanırsam ihale henüz verilmedi. Hd yayına uygun bir ışıklandırma yapılması atlanmayacaktır bu güzel projede.

Çevrimdışı Efe

Teşekkürler hocam. Boşlukla alakalı kimsenin fikri yok sanırsam. Bir soru daha sormak istiyorum. Işıklandırma projesi hakkında bilgisi olan var mıdır? Sanırsam ihale henüz verilmedi. Hd yayına uygun bir ışıklandırma yapılması atlanmayacaktır bu güzel projede.

yeni açıktaki o bölüm çok espirisi olan bi bölüm değildir stadın kenarında kalıyor biz orayı görmeyiz hiç bi zaman  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

:hosgeldin ışıklandırma yabancı bir firmaya verilmiş diye duymuştum @Sponsor Bağlantı nick on numara birinin alabileceği aklıma gelmemişti :D

Çevrimdışı ahmet türker

Genelleme yapma diyenler olabilir ama genelleme yapacağım..

Yobaz şehir, yobaz insanlardan fazlası beklenemezdi..

https://www.facebook.com/video.php?v=10152661318996295&set=vb.9132461294&type=2&theater

+ Tabiki bizdeki bazı afedersiniz dingiller de bunu tetikliyorlar, oraya buraya çarşı yazarak.
mesela bambaşka armağan kardeşim ,bu olayı renkliler tetikliyor .son kozlarını oynuyorlar ,mesele şu . simdiye kadar bizim en önemli gelir kalemimiz yayın gelirleri idi ,bizim yönetimleri yayın gelirleri ile susturuyorlar yada daha az ses çıkartır hale getiriyorlardı ,fakat stad yapımı ile birlikte ,stad gelirleri, sponsorluklar ve ürün satışı yayın gelirlerini geçti artık yayın gelirleri ile kimse bizi tehdit edemez ,bunu bildiklerinden son kozlarını oynuyorlar ,bu işi bilen herkes zaten durumun farkında . dediğim gibi bu oyun oynayacakları son sezon olacak biraz sabretmemiz lazım armağan kardeşim. :tabe:

Çevrimdışı Sponsor Bağlantı

:hosgeldin ışıklandırma yabancı bir firmaya verilmiş diye duymuştum @Sponsor Bağlantı nick on numara birinin alabileceği aklıma gelmemişti :D

:D Teşekkürler @Necmi abi. Çatı ile entegre olacağından, çatı ile beraber gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Aksi takdirde zaman kaybı yaşanır. Bir de bunla uğraşılmasın.

Çevrimdışı ahmet türker

Merhaba arkadaşlar. Stad inşaatını ben de uzun süredir takip ediyorum. Kaba biterken heyecan üst seviyede. Size bir sorum var. Yeni açığın arka tarafında kalan bölümündeki rampanın yan tarafında üçgen bir boşluk var. Bu ne amaçla bırakıldı? Asansör için olabilir mi?
:hosgeldin

Çevrimdışı nannan

https://www.facebook.com/video.php?v=10152661318996295&set=vb.9132461294&type=2&theater

+ Tabiki bizdeki bazı afedersiniz dingiller de bunu tetikliyorlar, oraya buraya çarşı yazarak.

Attıkları gollerden sonra izin mizin almadan bizim kullandığımız kartal sesini kullanan kulübün taraftarının yaptığına bak. Yani anlarım Konya'daki maçımız gergin geçse, taraftarını kışkırtsak böyle bir şey yapmalarına hak verilir belki. Ama kazanmamıza rağmen ne futbolcularını ne de taraftarını hiç kırmadan, kızdırmadan çıktık gittik. Saçma sapan durduk yere gerginlik yaratan şu zihniyeti anlamamın tek yolu bu tepkiyi veren Konyalıların aslında fbli veya gsli olduklarını düşünmek.
Yönetim, taraftar, futbolcu herkes stadı kullanmadan önce, kullandıktan sonra Konyaspor yönetimine de Konya halkına da defalarca teşekkür etti. Koltuklara wclere zarar verilmiş olabilir. Anlaşmaya madde koyarsın, maçtan sonra denetimde zarar belirlenir öderiz biter. Ki zaten düşünülmüştür bunlar. Bu kadar abartıp koskoca camialar arasında yapay bi gerginlik yaratmaya gerek yok.
Şahsen bu tepkilerin Konyalıların çok büyük kısmından geldiğini düşünmüyorum. Münferit deyip geçelim. Ne bize ne Konyaspor'a ne de futbola yakışmaz böyle şeyler.
Bi nesil yakalamış olabilirler. Konyalıların İstanbul takımlarına ilgi duymalarını istemiyor da olabilirler. Ama Konya'daki Beşiktaş maçlarına 35.000 kişi geliyorsa yarısından fazlası Konya dışındandır zaten.
Bence bu tip fikirleri çok ciddiye almadan kibarca dışlamalı, dikkate almamalıyız.

Çevrimdışı AhmetY

mesela bambaşka armağan kardeşim ,bu olayı renkliler tetikliyor .son kozlarını oynuyorlar ,mesele şu . simdiye kadar bizim en önemli gelir kalemimiz yayın gelirleri idi ,bizim yönetimleri yayın gelirleri ile susturuyorlar yada daha az ses çıkartır hale getiriyorlardı ,fakat stad yapımı ile birlikte ,stad gelirleri, sponsorluklar ve ürün satışı yayın gelirlerini geçti artık yayın gelirleri ile kimse bizi tehdit edemez ,bunu bildiklerinden son kozlarını oynuyorlar ,bu işi bilen herkes zaten durumun farkında . dediğim gibi bu oyun oynayacakları son sezon olacak biraz sabretmemiz lazım armağan kardeşim. :tabe:

Çok haklısın ama bu adi düzende oyun tükenmez, stadımız açılsın sürekli seyircisiz oynama cezası vermeye çalışırlar bize. Hatta sırf taraftarımızı engellemek için tribün kapatmayı kaldırıp bütün seyircinin maça girmesini engellemeyi geri getirirler. Tıpkı fener Avrupa'ya gidemezken 5 yabancı kuralı getirip fenerin Avrupa'ya gidebileceği sene yabancı sınırlamasının kaldırılmasıyla aynı mantık.

Çevrimdışı sağduyu

Beyler noluyor yahu? Stad başlığı son sayfayı tıklayınca forumdan atılıyorum. 5 kere giriş yapmak zorunda kaldım.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Oktay

@Armağan Bozkurt genelleme yapma diyenler olabilir diyerek bu konuda sana geneleme yapma dememden kurtulamazssın... video izledim, yerel bir spor yazarının düşünceleri sen bunu kocaman bir konya şehrine yobazlık adı altında nasıl ilişkilendirirsin onu anlamış değilim :alala: :alala: :alala:
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2015, 01:07:18 Oktay ]

Çevrimdışı ahmet türker

Çok haklısın ama bu adi düzende oyun tükenmez, stadımız açılsın sürekli seyircisiz oynama cezası vermeye çalışırlar bize. Hatta sırf taraftarımızı engellemek için tribün kapatmayı kaldırıp bütün seyircinin maça girmesini engellemeyi geri getirirler. Tıpkı fener Avrupa'ya gidemezken 5 yabancı kuralı getirip fenerin Avrupa'ya gidebileceği sene yabancı sınırlamasının kaldırılmasıyla aynı mantık.
artık böyle kuruntulara yer yok, paran varsa ki artık o da var ,hiç birşey yapamazlar .biz gece gündüz bu stadın yapımına gözümüzün nuru gibi boşuna bakmıyoruz .artık dengeler değişti ,formalarına sponsor bile alamayanlar bize hiç bir şey yapamaz hale gelecekler ,altı ay daha sabır edin değerli ahmety kardeşim.(para varsa huzur da var) :tabe:  :tabe:

Çevrimdışı Efe

Beyler noluyor yahu? Stad başlığı son sayfayı tıklayınca forumdan atılıyorum. 5 kere giriş yapmak zorunda kaldım.

senin hesapla alakalı bişey heralde bi daha olursa yönetim bi bakar  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Bir problem yok senden kaynaklı bir durum keşlerini temizle öyle dene @sağduyu

Çevrimdışı beşiktaşk

merhaba abilerim, kardeşlerim ben yeni üye oldum kaç aylardır sadece sizin yazdıklarınızı okuyordum ama canıma tak etti içim içimi yedi ve sormak istedim :)

stadın tribün sonları bu fotoğraftaki gibi eğimlimi olacak ? ve nedeni neden genelde hep stadlarda var. (Küfür Yasak) stadındada var bu

Çevrimdışı ahmet türker

merhaba abilerim, kardeşlerim ben yeni üye oldum kaç aylardır sadece sizin yazdıklarınızı okuyordum ama canıma tak etti içim içimi yedi ve sormak istedim :)

stadın tribün sonları bu fotoğraftaki gibi eğimlimi olacak ? ve nedeni neden genelde hep stadlarda var. (Küfür Yasak) stadındada var bu
:hosgeldin

Çevrimdışı ALI RIZA

:hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin

Çevrimdışı Deniz

:hosgeldin .Bak olayı şöyle özetleyim.Köşelerde sıra sayısı düşürülüyor çünkü;

-Görüntü açısından daha estetik bir görüntü oluyor

-Stadyumların daha havadar olması sağlanıyor.

-Altta resimle açıkladığım durum.Köşelerde eğer yüksek sıralar olursa görüş daha da zayıflayacak.Bu nedenle köşelerde sıra sayısı düşürülüyor.Eğer yüksek olsa izleyiciler için seyir zorlaşacak  :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı beşiktaşk

:hosgeldin .Bak olayı şöyle özetleyim.Köşelerde sıra sayısı düşürülüyor çünkü;

-Görüntü açısından daha estetik bir görüntü oluyor

-Stadyumların daha havadar olması sağlanıyor.

-Altta resimle açıkladığım durum.Köşelerde eğer yüksek sıralar olursa görüş daha da zayıflayacak.Bu nedenle köşelerde sıra sayısı düşürülüyor.Eğer yüksek olsa izleyiciler için seyir zorlaşacak  :ok:

gayet açıklayıcı oldu teşekkür ederim ben kutu gibi bir stad bekliyordum . Juve'niin stadı öyle hep onu hayal etmiştim :)

Çevrimdışı Deniz

gayet açıklayıcı oldu teşekkür ederim ben kutu gibi bir stad bekliyordum . Juve'niin stadı öyle hep onu hayal etmiştim :)
Ben böyle dalgalı stadı daha çok seviyorum.Görüntü açısından daha güzel duruyor bence tabi öznel :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

stadı gidip yerinde görsen kutu gibi olduğunu anlarsın zaten ,ama dörtgen kutu değil tabi .

Çevrimdışı 34BJK64

Yılbaşıydı, soğuk havaydı derken inşaat son 10 gündür resmen durdu. Önümüzdeki hafta havalar iyi görünüyor. Umarım inşaat hızlanır. Bana göre sezonun son maçına yetişme şansı %0 stadın. Şu stat bitse hayırlısıyla. Kafayı yemek üzereyiz.  :evillol:
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı beşiktaşk

stadı gidip yerinde görsen kutu gibi olduğunu anlarsın zaten ,ama dörtgen kutu değil tabi .

en son 4 ay once gormustum 1 hafta sonra istanbul dayım kesin gidicem ... bitsede gitsek artık gına geldi eski fotolara bakıp duruyorum
[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2015, 02:05:26 beşiktaşk ]

Çevrimdışı Deniz

10 günde toplasan 1 günlük iş yapılmış...şu kaba bitseydi şimdi çayımızı yudumlarıp içerdeki işlerin ilerlemesini takip ediyor olacaktık..