Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6391938 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

zaten 30 dk bir tanesi dikiliyor günde 15 tane rahat dikilir 1 haftada biter kolonlar kaba bitsinde gerisi kolay... ha ilk 4 tanesi acemilikten 30 dk sürdü usta olursan daha hızlıda gider... acelemiz yok kolonlarda 1 hafta en fazla ömrü hava 15 güne kadar düzelirse süper olur
Aynen kaptan  :ishock:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

birde kırmızı var  :ok:
kırmızımı var  :alala: ben bilmiyorum nerden çıktı kırmızı :D

Çevrimdışı ALI RIZA

kırmızımı var  :alala: ben bilmiyorum nerden çıktı kırmızı :D
öyle değil @Necmi abi bizim BEŞİKTAŞ renk olarak kırmızı siyah beyaz renk diyoruz stat a yapabilecek olursak tüm koltuklar siyah BJK yazısı ve merdiven basamakları kırmızı olsun estetik acısında...

Çevrimdışı TØLGA

öyle değil @Necmi abi bizim BEŞİKTAŞ renk olarak kırmızı siyah beyaz renk diyoruz stat a yapabilecek olursak tüm koltuklar siyah BJK yazısı ve merdiven basamakları kırmızı olsun estetik acısında...
kıvırıyo gibi seziyorummmmmmm hiçte öyle değildi o muhabbet  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

abi takılmıyorum normalde'de bak
bizim inanmamız gereken yer vodafonearena resmi sitesi değilmi evet
nasıl 41.903 olayı var onun gibi orda ne yazıyorsa o
tamam iç kısımların gösterilmesi için olsun eyvallah bu projenin
bittiğinde çatısının nasıl olacağı ile ilgili neden bir görsel yok bunların hepsi çöp o zaman  :alala:
tamam işte @Tolga resmi siteye inanacaksan başından beri orda PTFE yazıyor :D birde PTFE konusunda yanlış bilgiye sahipsiniz ptfe kumaş türüde var sert türüde bizde ne kullanılacak bilemiyorum ama aşağıdaki resimlere bakın onlarda PTFE

Çevrimdışı ALI RIZA

tamam işte @Tolga resmi siteye inanacaksan başından beri orda PTFE yazıyor :D birde PTFE konusunda yanlış bilgiye sahipsiniz ptfe kumaş türüde var sert türüde bizde ne kullanılacak bilemiyorum ama aşağıdaki resimlere bakın onlarda PTFE
Alttakini üstüne üsttekini sersinler süper olur :) alttan bakınca puslu yukardan bakınca parlak  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

mabet bugün sert dedi sabah kafalar iyice karman çorman oldu çatıyı koyalım artık çatıyı daaa  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

bence yanmayan malzeme olsun :) dışardan mesele atılırsa sorun olmaya memlekette manyak mı yok  :kop:

Çevrimdışı TØLGA

bence yanmayan malzeme olsun :) dışardan mesele atılırsa sorun olmaya memlekette manyak mı yok  :kop:
öyleymiş mabet onayladı bunu  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

bir tane daha hep ptfe nin kumaş olduğunu düşünüyorlar ama aslında mesh ptfe kaplanıp o şekil alıyor teknik olarak baktığında plastik gibi duruyor tornacılar işliyor tornada bildiğiniz demir gibi şekillendiriliyor diş açılıyor vs genelde teflon diye satın alınıyor bayağıda pahalı meret plastik su borusuna benziyor

Çevrimdışı TØLGA

bir tane daha hep ptfe nin kumaş olduğunu düşünüyorlar ama aslında mesh ptfe kaplanıp o şekil alıyor teknik olarak baktığında plastik gibi duruyor tornacılar işliyor tornada bildiğiniz demir gibi şekillendiriliyor diş açılıyor vs genelde teflon diye satın alınıyor bayağıda pahalı meret plastik su borusuna benziyor
makine bölümü okudum abi plastiklere düz dişli açtıkta böyle değildi onlar  :evillol:
güzel birşey çıksın ortaya tek temennimiz o zaten  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

öyleymiş mabet onayladı bunu  :ok:
dünyada yanmayan malzeme yok yeterki yeterli sıcaklığı bulsun evrendede yoktur sanırım :D dünyanın kendisi yanar çatının özelliği yangının yürümemesi yani yanıcı değil ama ateşle temas eden yerde yanar tutuşma sıcaklığı 530 derecedir. bu ısıyı görürse bayağıda yanar ama yangın yayılmaz 530 derece ısıya ulaşmakta kolay bir şey değil anca petrol ve gaz ürünleriyle daimi yanmayla ulaşılabilen bir sıcaklıktır.

Çevrimdışı TØLGA

dünyada yanmayan malzeme yok yeterki yeterli sıcaklığı bulsun evrendede yoktur sanırım :D dünyanın kendisi yanar çatının özelliği yangının yürümemesi yani yanıcı değil ama ateşle temas eden yerde yanar tutuşma sıcaklığı 530 derecedir. bu ısıyı görürse bayağıda yanar ama yangın yayılmaz 530 derece ısıya ulaşmakta kolay bir şey değil anca petrol ve gaz ürünleriyle daimi yanmayla ulaşılabilen bir sıcaklıktır.
en azından tüm çatı yanmıyacak diyelim biz ona
bjk_mabet ''evet tabiki ateşe dayanıklı (yangın yürümezlik raporu olan bir malzeme)''
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

makine bölümü okudum abi plastiklere düz dişli açtıkta böyle değildi onlar  :evillol:
güzel birşey çıksın ortaya tek temennimiz o zaten  :ok:
öğrencinin eline teflon vermezler herhalde ben bizzat tornada işlenirken gördüm dikkatli çalışmak lazım sarıyor çünkü ama plastik gibide erimiyor. o zamanlar bilseydim bizim çatı bu malzemeden olacak bayağı bir incelerdim :D  o zamana kadar teflonu duyardım metal türevi sanırdım görünce şaşırdım bildiğin plastik işte :evillol: süt beyaz renkte inceldikçe şeffaflaşıyor mesela bizim çatı bu şekilde sert yapılsa alttan baktığımızda mat beyaz çatı görürüz ama yakından altına elini tutsan görürsün değişik bir şey ama estetik anlamda güzel mesh teflon yapılırsa commerzbank arena gibi bir şey olur branda gibi görünür. Bu arada ne yaparsan yap kaplamanın genel adı membrandır. membran çatı dediğinde ETFE de girer PTFE de girer şıngılda girer kiremitlerin altına serilen siyah izolasyon malzemeside membrandır :D

Çevrimiçi Necmi

mabet bugün sert dedi sabah kafalar iyice karman çorman oldu çatıyı koyalım artık çatıyı daaa  :biggrinking:
ben aylarca önce sert olacağını biliyordum bilgi o yöndeydi hatta bir kaç kez söyledim ama saatcinin çizimlerden sonra bende çelişkiye düştüm çünkü o çizimde kullanılan malzeme PTFE mesh mebrandı. Bilgiye tamamen zıt bir malzeme o yüzden kendimi her türüne hazırladım hayal kırıklığı olmaz @bjk_mabet te malzemeyi görmedi görseydi hepimiz görürdük en azından resmini  :D ama yok oda aldığı bilgiyi söylüyor yani emin olun yanılma payı var. o yüzden direk doğru kabul etmeyin o branda gibi gördüğünüz PTFE mesh mebranda sert ve kırılgan bir malzemedir özel bir şekilde katlanır ve taşınır taşınması zor bir malzemedir uygunsuz katladığında kırılır ve işlevini yitirir. o yüzden sert diye hemen kafanızda kalıplanmış plastik türevi malzeme hayal etmeyin sonra hayal kırıklığına uğramayın kesin bildiğim bir şey malzemenin ambians özelliğinin olması buda tercih nedeni oldu sanırım.

Çevrimdışı LeanBack

Çatı şeffaf olucak denildiğinde aklıma şöyle bir çatı gelmişti. Dakika 28:32'den itibaren izlerseniz açıklayıcı bilgiler veriyor. Akustik açıdan pek olumlu olmaz heralde böyle bir çatı.
Beşiktaş Sen Olmasan Yaşamak Neye Yarar.

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın arkadaşlar istanbul don ile uyandı bu sabah araç kullanacak arkadaşlar tedbirlerini alarak yola çıksınlar. Hatta mümkünse bugün araçlarını çıkarmasınlar.

Çevrimdışı KLEBERR

YD federasyonu madem böyle yapıyor bizim başkan niye kirli çamaşırlarını koymuyor ortaya. ha işin içinde iş varsa ve herşeyi bir bir açıklayacağım deyip açıklamıyorsa bizde bırakalım bu işleri, saf duygularımızla taraftarlık yapmayı falan bırakalım, sabaha kadar burda forum takip edip prekast saymayalım o zaman, işimize gücümüze bakalım hiç değilse.

:claps: :claps: :claps:
Ben Beşiktaş çocuğuyum...

Çevrimdışı ilhan

Günaydın arkadaşlar istanbul don ile uyandı bu sabah araç kullanacak arkadaşlar tedbirlerini alarak yola çıksınlar. Hatta mümkünse bugün araçlarını çıkarmasınlar.
Günaydın;
Aynı konu Ankara'lılar içinde geçerli :ok:

Çevrimdışı halvetifarazi

yaw bilse ne olacak bilmese ne olacak biz şu stadı bi bitirelim yemşim çatısını giriş kapısını koltuklarını hepside gayet güzel olacak biz artık bitişe konsantre olalım yapı bu proje bu hepside söylendiği gibi yapılıyor hiç bi değişiklik yok bitsin bi yorumları ona göre yaparız  :)
aynı görüşteyim. üzerinde top oyanacak bir çimi olsun yeter. bıktım artık stad stad dolşmaktan olimpiyattaki puan kayıplarından.

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaş yönetimi dün önemli bir karar aldı. Süper Lig maçları için, Olimpiyat Stadı'nda maç oynama dönemini kapattı. İlk görüşme Konya ile yapıldı ve pozitif yanıt alındı. Konyaspor ile çakışan maçlar Ankara'da ASAŞ ve 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak.

Pazar gunu soylemistik...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

aynı görüşteyim. üzerinde top oyanacak bir çimi olsun yeter. bıktım artık stad stad dolşmaktan olimpiyattaki puan kayıplarından.

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı SDemirsoy

Beşiktaş yönetimi dün önemli bir karar aldı. Süper Lig maçları için, Olimpiyat Stadı'nda maç oynama dönemini kapattı. İlk görüşme Konya ile yapıldı ve pozitif yanıt alındı. Konyaspor ile çakışan maçlar Ankara'da ASAŞ ve 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak.

gidilecek çok deplasman var  :halay: tabi ben sakatım  :steamed:
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2015, 10:26:32 SDemirsoy ]

Çevrimdışı ErsinA.

Günaydın

Bugün statta çalışma var mı? canlı yayında kimse yok gibi.

Çevrimiçi Rasim

Günaydin kaynak verebilirmisin. :tabe:
Beşiktaş!