Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6391904 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

evet yeni vinçler gelecek eli kulagındadır  :evillol:
Yok onlar gelirse çatı için gelecek sanırım prekast için bu ikili devam edecektir

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Deniz

@Necmi abi şeffaf çatı ,yeni açık "taraftarımıza özeldi " deplasman taraftarını koydular ..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

ben bu akşam koltuklara takıldım yaaa keşke tüm stad tek renk olsaydı koltuklarda  :bawling:
Niye karışık mı ? belli oldu mu ki ?

Çevrimdışı TØLGA

Niye karışık mı ? belli oldu mu ki ?
ondan demedim  ya koltuk siparişleri belli yaa biri beyaz biri siyah ondan ötürü
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Yok onlar gelirse çatı için gelecek sanırım prekast için bu ikili devam edecektir
bitirim ikili ağır ama emin adımlarla ilerliyorlar  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

ondan demedim  ya koltuk siparişleri belli yaa biri beyaz biri siyah ondan ötürü
birde kırmızı var  :ok:

Çevrimdışı TØLGA

birde kırmızı var  :ok:
onlar yazı için
tek tip olsaydı koltuklar siyah mesela
yazılarda kırmızı, merdivenlerde kırmızı ufffffff hayal bile edemedim  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

onlar yazı için
tek tip olsaydı koltuklar siyah mesela
yazılarda kırmızı, merdivenlerde kırmızı ufffffff hayal bile edemedim  :)
@Tolga hayallerin gerçekleştirelim

Çevrimdışı Deniz

kırmızı merdiven kötü merdivenleri ön plana çıkartıyor  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

yazı beyaz ama  :biggrinking:
bir tane A4 kagıt al ekrana bırak beyaz olan yerleri kırmızı boya sonra resmi aç kagıdı ekrana yapıştır öyle bak stata  :kop: hayal et onu da illa fantaziyi biz mi kuralım sana  :money:

Çevrimdışı TØLGA

bir tane A4 kagıt al ekrana bırak beyaz olan yerleri kırmızı boya sonra resmi aç kagıdı ekrana yapıştır öyle bak stata  :kop: hayal et onu da illa fantaziyi biz mi kuralım sana  :money:
gerçeğini hayal ediyorum san mamesi gördükçe keşke koltuklar tek tip olsa diyorum bitsin artık bu stat yeter  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

@Necmi abi şeffaf çatı ,yeni açık "taraftarımıza özeldi " deplasman taraftarını koydular ..
@Necmi abi söylemeden ben söyliyim :bandit: Şeffaf çatı yapılacak denmedi hiç. Sadece Mimar demişti sanırım keşke çatı şeffaf olsaydı yine beleştepeden maç izlenseydi diye. Ama Yeni Açıl konusunda haklısın onu taraftar için yaptık dedi Başkan kendi ağzıyla :D

Çevrimdışı Anıl

gerçeğini hayal ediyorum san mamesi gördükçe keşke koltuklar tek tip olsa diyorum bitsin artık bu stat yeter  :biggrinking:
İlk tanıtımda koltuklar tamamen beyazdı. Keşke öyle kalsaydı, ama sanırım çatı da beyaz olucağı için üst tarafı siyah tercih etmiş olabilirler :)

Çevrimdışı Deniz

@Necmi abi söylemeden ben söyliyim :bandit: Şeffaf çatı yapılacak denmedi hiç. Sadece Mimar demişti sanırım keşke çatı şeffaf olsaydı yine beleştepeden maç izlenseydi diye. Ama Yeni Açıl konusunda haklısın onu taraftar için yaptık dedi Başkan kendi ağzıyla :D
Projede seffaf makette seffaf reklamda seffaf bugun anket yap Turkkyenin %95 i bu catiyi seffaf olarak biliyor :)

Çevrimdışı Anıl

Projede seffaf makette seffaf reklamda seffaf bugun anket yap Turkkyenin %95 i bu catiyi seffaf olarak biliyor :)
Ama Vodafone resmi lansmanında ve stadın resmi sitesinde şeffaf değil :)

Çevrimdışı TØLGA

Ama Vodafone resmi lansmanında ve stadın resmi sitesinde şeffaf değil :)
bu mu şeffaf değil? :naughty: :naughty:
ben gayet görebiliyorum arkasını
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2015, 02:45:10 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

yaw bilse ne olacak bilmese ne olacak biz şu stadı bi bitirelim yemşim çatısını giriş kapısını koltuklarını hepside gayet güzel olacak biz artık bitişe konsantre olalım yapı bu proje bu hepside söylendiği gibi yapılıyor hiç bi değişiklik yok bitsin bi yorumları ona göre yaparız  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bu mu şeffaf değil? :naughty: :naughty:
ben gayet görebiliyorum arkasını

o iç kısımların projede görülmesi için eklenmiş bi görsel herşeye takılmayın bu kadar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı nannan

Yurtdışında da birçok stadyumda proje görselleri şeffaf veya şeffafa yakın çatı oluyor, stadyum bitince bi bakıyorsun bembeyaz. Çatının projesini doğru düzgün görmediğimiz için şimdiden yorum yapmak olmaz çok sıradan görünmediği sürece benim için sıkıntı yok ama bu stadyum açıldığında Tvdeki garip adamlar hani çatı şeffaf olacaktı malzemeden mi çaldınız diye goygoy yaparlar kesin. Biz burda her türlü değişikliğe bi şekilde kendimizi ikna edebiliyoruz o konuda bilgili birisinin açıklamasından sonra ama başkanın defalarca övündüğü çatının resmi sitedeki gibi olmaması biraz sıkıntı yaratır.
Gerçi biz kendi paramızla stadyum yapmışız kim takar yalova kaymakamını da.:) neyse. Vodafone sağolsun stadın pr çalışması gayet iyi gidiyor, onu da bi şekilde kotarırlar herhalde.

Bu arada stadyum için en doğru sponsoru bulmuşuz, bu kadar büyük bir reklamveren olmasaydı, medyada bu kadar yer almazdık.

Çevrimdışı TØLGA

o iç kısımların projede görülmesi için eklenmiş bi görsel herşeye takılmayın bu kadar :)
abi takılmıyorum normalde'de bak
bizim inanmamız gereken yer vodafonearena resmi sitesi değilmi evet
nasıl 41.903 olayı var onun gibi orda ne yazıyorsa o
tamam iç kısımların gösterilmesi için olsun eyvallah bu projenin
bittiğinde çatısının nasıl olacağı ile ilgili neden bir görsel yok bunların hepsi çöp o zaman  :alala:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

yaw bilse ne olacak bilmese ne olacak biz şu stadı bi bitirelim yemşim çatısını giriş kapısını koltuklarını hepside gayet güzel olacak biz artık bitişe konsantre olalım yapı bu proje bu hepside söylendiği gibi yapılıyor hiç bi değişiklik yok bitsin bi yorumları ona göre yaparız  :)
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Çevrimdışı Deniz

Cati kolonlari hava sartlari yuzunden bir sure daha bekler sanirim isg nedeniyle..

Çevrimdışı ALI RIZA

Cati kolonlari hava sartlari yuzunden bir sure daha bekler sanirim isg nedeniyle..
zaten 30 dk bir tanesi dikiliyor günde 15 tane rahat dikilir 1 haftada biter kolonlar kaba bitsinde gerisi kolay... ha ilk 4 tanesi acemilikten 30 dk sürdü usta olursan daha hızlıda gider... acelemiz yok kolonlarda 1 hafta en fazla ömrü hava 15 güne kadar düzelirse süper olur