Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6392882 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ALI RIZA

@bjk_mabet kedi yolu nedir  :alala: yolun sonu nereye çıkıyor ? çatı yanar malzeme mi ? acaba dışarda meşale atılırsa ise çatı yanmasın ? bizde sakat çok  :money:

Çevrimiçi Necmi

Yetmiyor mabet, mustafa 148 foto, ekrem 56 foto vs alıştık biz..  :lol:
yetecek çözümler buluruz herhalde bunun için iki sağlam arkadaş lazım, @bjk_mabet staddan kafasını çıkarttığı an saldıracak ve elindeki fotoğraf makinesinin belleğini kopyalayacak gönüllü buluruz her gün böyle yüzlerce fotoğraf sahibi oluruz hemde ne fotolar :D  garanti veriyorum bütün Türkiye bizi takip eder :evillol:

Çevrimdışı nannan

Bi görmek lazım ama membran gibi dalgalı olmazsa, şeffaflığı haricinde görsellerdeki gibi düz olursa çok daha modern ve dışarıdaki kolonların sert yapısına daha uygun bi çatı olur gibime geliyor.Diğer germe çatılardaki gibi o balon efekti şahsen hiç hoşuma gitmiyor. Hadi bakalım hayırlısı.:)

Çevrimdışı Deniz

@bjk_mabet abi yeni acikta neden hala tabla yapiliyor vutun isciler tribun kisminda calisip cabucak bitiremez mi?betonla ilgili bir sikinti mi var beton mu bulamiyoruz?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

@bjk_mabet kedi yolu nedir  :alala: yolun sonu nereye çıkıyor ? çatı yanar malzeme mi ? acaba dışarda meşale atılırsa ise çatı yanmasın ? bizde sakat çok  :money:
-3.70 de gorursun kedi yolunu  :naughty: :naughty:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı bjk_mabet

yetecek çözümler buluruz herhalde bunun için iki sağlam arkadaş lazım, @bjk_mabet staddan kafasını çıkarttığı an saldıracak ve elindeki fotoğraf makinesinin belleğini kopyalayacak gönüllü buluruz her gün böyle yüzlerce fotoğraf sahibi oluruz hemde ne fotolar :D  garanti veriyorum bütün Türkiye bizi takip eder :evillol:
hahahahaha @Necmi abi biliyorsun dimi yayınlayamadığım fotoları o yüzden böyle diyorsun ama yarın belki alt katlar olmasada iç tarafta video cekebilirim abi..

Çevrimdışı izorlu85

mabet teşekürler. nevşehirden gelecek olan malzeme nasıl bişi ki ?  :alala: :alala: bide bu rampanın çıkısında ki son durum ne  neden kapatılmıyor oradaki açılan kanalizasyon borularının üzeri ?  :alala: :alala: :biggrinking: ne çok soru sordum ama  :biggrinking: :biggrinking:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı izorlu85

-3.70 de gorursun kedi yolunu  :naughty: :naughty:

Kedinin ne işi var stad da ki yoolunu yapıyoruz??  :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet abi yeni acikta neden hala tabla yapiliyor vutun isciler tribun kisminda calisip cabucak bitiremez mi?betonla ilgili bir sikinti mi var beton mu bulamiyoruz?
betonla ilgili şuan bi sıkıntı yok...eskiden bi söz vardı devlet dairesinde fotokopi çekmeye 3 kişi gidiliyor diye ...çalışmanın bi kapasitesi var kaç demirci kaç kalıpcı çalışıcaksa o kadar ekip kendi yerinde çalışıyor..gerisi kuru kalabalık olur olmaz yani...deniz sen gezdin stadı gördün boşta birisi varmıydı...heryerde bi çalışma ve yeterince adam vardı diye hatırlıyor m ben...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı Deniz

betonla ilgili şuan bi sıkıntı yok...eskiden bi söz vardı devlet dairesinde fotokopi çekmeye 3 kişi gidiliyor diye ...çalışmanın bi kapasitesi var kaç demirci kaç kalıpcı çalışıcaksa o kadar ekip kendi yerinde çalışıyor..gerisi kuru kalabalık olur olmaz yani...deniz sen gezdin stadı gördün boşta birisi varmıydı...heryerde bi çalışma ve yeterince adam vardı diye hatırlıyor m ben...
Aynen abi vizir vizir calisiyorlardi adamlar hepsine helal olsun

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı bjk_mabet

mabet teşekürler. nevşehirden gelecek olan malzeme nasıl bişi ki ?  :alala: :alala: bide bu rampanın çıkısında ki son durum ne  neden kapatılmıyor oradaki açılan kanalizasyon borularının üzeri ?  :alala: :alala: :biggrinking: ne çok soru sordum ama  :biggrinking: :biggrinking:
dere taşı gelecek oradan ...

Çevrimiçi Necmi

4 tane daha büyük vinç gelicek kaba inşaat bitince..
eli kulagında ya yarın gece ya öbür sabaha statda olur...
kapalı eski açağın ordakiler çakıl değil biraz daha iri parçalar vinç kullanıyor onları serilecek malzeme yanlış olmasın ama nevşehirden gelicek bildiğim kadarı ile...
sanırım dere taşı gelecektir ama onun için daha zaman var herhalde saha drenajı yapıldıktan sonra serilecektir. 50 cm kalınlığında dere taşı drenajın üstüne suyun hızla drenaj sistemine akmasını sağlamak için konuyor. onun üstüne çim kumu seriliyor 20 cm kadar bildiğim kadarıyla

Çevrimdışı ALI RIZA

Nevşehirde deremi var dere taşı getirsinşer  :kop: istesinler ben onlara karacadağdan bazalt taşı yollayayım toprağada vitamin verir :)  :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

hahahahaha @Necmi abi biliyorsun dimi yayınlayamadığım fotoları o yüzden böyle diyorsun ama yarın belki alt katlar olmasada iç tarafta video cekebilirim abi..
:evillol: :evillol: :evillol: zaten sen yayınlamayacaksınki saldırıya uğradığın için yapacak bir şey yok :ebebe: yönetim en fazla yanına iki güvenlik koyar bizde eleman sayısını arttırırız  :bandit:

Çevrimdışı izorlu85

sanırım dere taşı gelecektir ama onun için daha zaman var herhalde saha drenajı yapıldıktan sonra serilecektir. 50 cm kalınlığında dere taşı drenajın üstüne suyun hızla drenaj sistemine akmasını sağlamak için konuyor. onun üstüne çim kumu seriliyor 20 cm kadar bildiğim kadarıyla

Abi bilgi manyağı oldum hee  :biggrinking: kendim başlasam yaparım bi stad gibime gelmeye başladı.  :kop: :kop: :kop: Şaka bi yana bitsin artık şu stad otopark bekelsede  olur konsun prekast  kalksın çatı ekilsin çim koltuğada gerek yok prekasta karton serip izleriz biz maçı zaten koltuğa oturan olmaz bizim taraftarlarda. ama  bitsin şu olimpiyat çilesi suriyeli mülteciler gibi olduk yavvv :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Balasagun

Bu hibrit çim serimi, dikimi vs her neyse yağmur altında yapılabiliyor mu? Mayısa, hazirana denk gelirse yağışlı olur o aylar.

Çevrimdışı Fatih

Nevşehirde deremi var dere taşı getirsinşer  :kop: istesinler ben onlara karacadağdan bazalt taşı yollayayım toprağada vitamin verir :)  :kop: :kop:
Abi boyle espri yapanlari banlayin lutfen  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Necmi

ne vitamini :alala: bazalt volkanik kayadır, gübremi sandın onu :busted_cop:

Çevrimdışı bjk_mabet

:evillol: :evillol: :evillol: zaten sen yayınlamayacaksınki saldırıya uğradığın için yapacak bir şey yok :ebebe: yönetim en fazla yanına iki güvenlik koyar bizde eleman sayısını arttırırız  :bandit:
:biggrinking:

Çevrimiçi Necmi

Abi boyle espri yapanlari banlayin lutfen  :bandit:
nereye banlıyorsun adam beni banlar :bandit: Ali Rızayla uğraşılırmı. uzak duracaksın