Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6395443 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Günaydın kartallar. Tellesle 11 başlarsa son maçı olur futbol hayatında. Tellese karşı oynayan hayatının topunu oynar.Ama o geleceğin roberto carlosu iyi kazık yediler  :halay: :halay: :ishock: :ishock: 
bizim efsane özelliklerimizden biri; rakiplerimize ve oyuncularına kariyer zirvelerini yaşatmamızdır. rezil topçular hayatlarının topunu bize karşı oynarlar, lig tv de yılın en güzel 100 golünü izliyorum neredeyse en güzel gollerin yarısını biz yemişiz. o yüzden bir beşiktaşlı hep tetik de olmalı...

Çevrimdışı bjk_mabet

az önce ayrıldım, acilen çıkmam gerekti, aslında bugün sizleri görürüm diye gelmiştim ama hesapta olmayan bir sürpriz oldu @bjk_mabet
sağlık olsun
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı dogu1903

Bilmem kaç milyon borçla mücadele et,
Stadın yok.

Lehine çalınan düdük yok

Bir maç Başakşehir’de bir maç Konya’da oyna.

Derbiler için Olimpiyat denen saçma yerde sahaya çıkmak zorunda kal.

Bu finansal yapınla  Dünyanın en güzel statını yaptırmaya çalış

Tesislerin Baltalimanı Kemik Hastanesi gibi içindekilerin hepsi sakat.

Bu hafta kiminle sahaya çıkacağız diye hindi gibi düşünürken içinden Atınçlar çıkar.

Yeni sakatların devre dışı kalırken, eski sakatların aslanlar gibi savaşmaya başlasın.

Yenik devam ettiğin maçta hakeme gidip “ rakibe gösterdiğin kart haksızdı “ deyip kartı iptal ettir .

Tüm bunlara rağmen hem Avrupa’da hem Türkiye’de lidersin

Ondan sonra soruyorlar bu yıl hangi takım şampiyon olur?

Hangi takım şampiyon olursa olsun sen rahat ol “sen zaten şimdiden şampiyonsun “

Birol Güven
http://haber1903.com/n-2413-birol-guven-yazdi-sen-zaten-simdiden-sampiyonsun.html

Çevrimdışı dogu1903

Yarın finaller başlıyor heyecandan ders çalışamıyorum  :s20: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı ilhan mansız

Bilmem kaç milyon borçla mücadele et,
Stadın yok.

Lehine çalınan düdük yok

Bir maç Başakşehir’de bir maç Konya’da oyna.

Derbiler için Olimpiyat denen saçma yerde sahaya çıkmak zorunda kal.

Bu finansal yapınla  Dünyanın en güzel statını yaptırmaya çalış

Tesislerin Baltalimanı Kemik Hastanesi gibi içindekilerin hepsi sakat.

Bu hafta kiminle sahaya çıkacağız diye hindi gibi düşünürken içinden Atınçlar çıkar.

Yeni sakatların devre dışı kalırken, eski sakatların aslanlar gibi savaşmaya başlasın.

Yenik devam ettiğin maçta hakeme gidip “ rakibe gösterdiğin kart haksızdı “ deyip kartı iptal ettir .

Tüm bunlara rağmen hem Avrupa’da hem Türkiye’de lidersin

Ondan sonra soruyorlar bu yıl hangi takım şampiyon olur?

Hangi takım şampiyon olursa olsun sen rahat ol “sen zaten şimdiden şampiyonsun “

Birol Güven
http://haber1903.com/n-2413-birol-guven-yazdi-sen-zaten-simdiden-sampiyonsun.html
+1903 gerçek bir tarih yazılıyor. çok büyük bir mücadele. hele bir de şampiyonlukla taçlanırsa yıllarca unutulmayacak.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yaw bjk passosuda alır gelir adam deplasman yasağı diye bişey yok ki aslında adamın passosu yok  gs li bjk maçında olay çıkarmak istiyor gidip bjk passosu alıp maça yine girip olay çıkarabilir burda bjk tff ve x bi passo önemli değil önemli olan olay çıkaran her kim ise bi daha stadlara sokmamak tc kimlikten kitliyorlar adam bunu göze alırsa hayatı boyunca lig ve kupa maçı seyredemeyecek bundan daha büyük bi ceza yok hiç bi yerde :icool:
Ben Dun söylemiştim @Efe abi , Bir Grup Gs Taraftarının Güney tribünün bir bölümüne girerek Truva yapacağı ortaya çıkmış :akuma: :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Ben Dun söylemiştim @Efe abi , Bir Grup Gs Taraftarının Güney tribünün bir bölümüne girerek Truva yapacağı ortaya çıkmış :akuma: :akuma:
güney tribunu kapali nasil yapacak hee girsinler yapsinlar ne guzel biz ceza almayacagiz o girenler men edilecekler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı nannan

yeni inönüden derbi günü fotosu gelmiş

Çevrimdışı Efe

Su eski acik tabladan bi foto atacak yiğit yokmidir :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

Su eski acik tabladan bi foto atacak yiğit yokmidir :ishock:
acaba 1.kat locada demirleme bitti de beton mu atılıyor.yanlış mı görüyorum...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı quentine83

dün mabet çatı kolonları yolda demişti.yol bitmedi mi nereden geliyor malzeme.bide bu testere kiriş işine biraz daha işçi verilemez mi . şöyle 10 ar kişi eklense sanki daha çabuk biter.hiç tahmin ettiğimiz gibi olmadı.tabla işi biter ağırlık testerelere verilir dedik ama değişiklik olmadı aynı hızda(yavaşlıkta ) gidiyor maalesef...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

acaba 1.kat locada demirleme bitti de beton mu atılıyor.yanlış mı görüyorum...
daha tabla bitmemistir yukarida 2 sutin kaliplandi ona atabilirler aksama kadar eski acik tabla biterse onada atarlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serjo

daha tabla bitmemistir yukarida 2 sutin kaliplandi ona atabilirler aksama kadar eski acik tabla biterse onada atarlar

Numaralı'da kalıplı kolonlar betonlanacak sanki
tabla olsa oraya durmazdı
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı FARUK

@Yunus abi foto çekmiş sağolsun kendisine teşekkür ederiz  :claps:

ysariusta

• Ziyaretçi

Arkadaşlar merak ettiğiniz yerleri çektim twitter'da bulabilirsiniz @Efe

Çevrimdışı pascal_21

Konu dışı olacak lakin aramızda izmirden arkadaş var mı. Varsa kazık yemeden güzelce maç izlenebilecek bir mekan tavsiyesi istiyorum :)

Çevrimdışı Efe

Arkadaşlar merak ettiğiniz yerleri çektim twitter'da bulabilirsiniz @Efe
sagol :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Foto çeken ve buraya yükleyen herkese teşekkürler ellerinize sağlık :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

Eski acik 1.kat loca tablasi yarin betonlanir bitmek uzere haftaya bugun tum tablalar bitmis olacak eger hava izin verirse
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Eski acik 1.kat loca tablasi yarin betonlanir bitmek uzere haftaya bugun tum tablalar bitmis olacak eger hava izin verirse
Şu tablaları bir an evvel bitirebilirsek kaba bitti demektir :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Dogan

Konu dışı olacak lakin aramızda izmirden arkadaş var mı. Varsa kazık yemeden güzelce maç izlenebilecek bir mekan tavsiyesi istiyorum :)
abi kostence köprüsünün orda bi kahve var fistik gibi gel orda beraber izleyelim  :sevinc 10 tl ama olsun :)

Çevrimdışı Efe

Şu tablaları bir an evvel bitirebilirsek kaba bitti demektir :)
aynen ocak 15 e kadar baya bitecek stad su kirisler ilerlese sıkıntı bitti
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Yarın finaller başlıyor heyecandan ders çalışamıyorum  :s20: :steamed: :steamed:
simdiden çalış derim derbi bu belli olmaz sinirden`de calışamaya bilirsin sonra  :money:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı pascal_21

abi kostence köprüsünün orda bi kahve var fistik gibi gel orda beraber izleyelim  :sevinc 10 tl ama olsun :)

Kardeşim güzel olurdu da ben kız arkadaşımı da götüreyim diyorum..o yüzden cafe tarzı bi yer arıyorum :) ama bi gün beraber izleyelim  :ok:

Çevrimdışı Dogan

Kardeşim güzel olurdu da ben kız arkadaşımı da götüreyim diyorum..o yüzden cafe tarzı bi yer arıyorum :) ama bi gün beraber izleyelim  :ok:
o zmn buca ya git abi guzel yerler var  :ok: