Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6395534 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Burak

napiyon orda kurt ayi kovalar bak  :lol:

Yok abi, bir akrabam burda ki sitelerde oturuyor ondan güvendeyim  :evillol: :evillol: pencereden statı görüyorum şuan da :D Ama rüzgar çok yani :)

Çevrimdışı halvetifarazi

bu haber bizim haber sitemizdede var burda neden fanatik gibi bir gazetenin linkini veriyorsun hitlerini yükseltiyorsun :alala: kaldıki haber resmi site haberi biz Beşiktaşlılar böyle şeylere dikkat etmeliyiz @Yusuf Tunaoğlu bize yönlendir hadi yapmıyorsun resmi siteye yönlendir :bandit: hiç olmazsa bize ait olan yerlerin hiti öncelikli olarak yükselsin ondan sonra her yerde neden geri kalıyoruz demeyelim biz kendimiz bile kendimize ait olan yerleri kullanmazsak kim kullanacak
http://haber.besiktasarena.com/umut-guner.html
Arkadaş muhtmelen haberi ordan görmiş biran önce paylaşma hevesiyle paylaşımı ordan yapmış. Nerden bilsin hangi haber nerde nasıl var. Gereksiz ve aşırı bir tepki olmuş.

Çevrimdışı Deniz

@Necmi abi semtten gidicekler var onlarıda alıp gelicem statdda görüşürüz :ok: :ok:
Vay @Oktay abim çArsiyla birlikte geliyor maca sete de cik abi :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

Vay @Oktay abim çArsiyla birlikte geliyor maca sete de cik abi :evillol:
@Deniz k.m.paşadan geliyoruz @Geovani  sağolsun tayfasını bana hermaçtan önce zimmetler onlarla gidecem :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Deniz

@Deniz k.m.paşadan geliyoruz @Geovani  sağolsun tayfasını bana hermaçtan önce zimmetler onlarla gidecem :evillol: :evillol:
3 puani da al oyle gel abi  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

Arkadaş muhtmelen haberi ordan görmiş biran önce paylaşma hevesiyle paylaşımı ordan yapmış. Nerden bilsin hangi haber nerde nasıl var. Gereksiz ve aşırı bir tepki olmuş.
ben günde en az 3-4 defa bjk.com girerim sizlerede tavsiye ederim... bu şekilde ''Nerden bilsin hangi haber nerde nasıl var'' derdinden kurtulmuş oluruz :ok: :ok:

Çevrimdışı Burak

Çevrimdışı ALI RIZA

Günaydin Bugün BJK maçııııı varrrr :halay: :halay:

Çevrimdışı Oktay

3 puani da al oyle gel abi  :evillol:
bugün kilit oyuncu gökhan töre o oynasın gerisi kolay :ok:

ysariusta

• Ziyaretçi

bugün kilit oyuncu gökhan töre o oynasın gerisi kolay :ok:
Evet, Telles'i tel tel atacak.

Çevrimdışı Melekcik

Evet, Telles'i tel tel atacak.
Günaydın kartallar. Tellesle 11 başlarsa son maçı olur futbol hayatında. Tellese karşı oynayan hayatının topunu oynar.Ama o geleceğin roberto carlosu iyi kazık yediler  :halay: :halay: :ishock: :ishock: 
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ilhan mansız

Günaydın kartallar. Tellesle 11 başlarsa son maçı olur futbol hayatında. Tellese karşı oynayan hayatının topunu oynar.Ama o geleceğin roberto carlosu iyi kazık yediler  :halay: :halay: :ishock: :ishock:
adamların sol beki ronerto carlos sağbeki sabri nam-ı diğer cafu cafu sabri  :D

Çevrimdışı Serkan_1903

Merhaba arkadaşlar an itibarı ile mabedimizden bir kaç foto
Sonra dedim ki iyi ki BEŞİKTAŞ'lıyım.

Çevrimdışı Serkan_1903

Çevrimdışı Serkan_1903

Çevrimdışı Efe

Su eski acik tablayi cekerseniz sevinirim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı Efe

Eski açıkta prekastlari takiyolar
valla taksinlar gec kaldilar onlarda agirdan aliyor bos olsn yerlre koysunlar bi zahmet
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı bjk_mabet

Merhaba arkadaşlar an itibarı ile mabedimizden bir kaç foto
stadın oradamisin geliyoruz bizlerde....

Çevrimdışı Serkan_1903

stadın oradamisin geliyoruz bizlerde....
az önce ayrıldım, acilen çıkmam gerekti, aslında bugün sizleri görürüm diye gelmiştim ama hesapta olmayan bir sürpriz oldu @bjk_mabet