Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6395394 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

Teşekkürler arkadaşlar hızlı cevaplar için.
TFF Paso daha garanti göründü gözüme. TFF Paso alabilmek için tuttuğu takım kısmında "takım tutmuyorum/diğer" seçeneğini işaretlemek gerekiyor sanırım. Pekiyi bu kartı alan kişi her maça sorunsuz girebilir mi, bu konuda emin olabilir miyiz?
hayır öyle bir şey yok Beşiktaş bazı maçlarda sadece Beşiktaş passo kartlarına bilet satılmasını isteyebilir stadımız açıldıktan sonrada böyle olacaktır. Beşiktaş passosu dışındakilere bilet satışı olmaz Bursa ilk maçta Bursa kartı olmayanlara Beşiktaş maçı bileti satmamıştı öylede olmalı önümüzdeki sene bilet değerli olacak öncelik Beşiktaşlıların olmalı ama bildiğim kadarıyla Beşiktaş passosuyla bilet alıp bunu başka bir passoya devredebiliyorsun buda bir nevi otokontrol sağlıyor

Çevrimdışı FARUK

bu alt üst trübün giriş-çıkışlarında simetri sıkıntısı var gibi .  bir tek orta taraf simetrik  diğerleri sağa sola kaymış . normal midir bu
Kamera görüntüsü nedeniyle göz yanılması hocam alt çıkışlarla ust çıkışlar arasında 40cm bir en farkı dışında yerleşim farkı yok

Çevrimdışı Necmi

kamyon girişi için daha kalabilir belki bu ay kapatırlar :)
@Efe ordan kamyon nasıl girecek bildiğim kadarıyla arkasında yatay çift yüz perde var kamyon girişini engeller oralar yukarı beton pompası ulaşsın diye bırakıldı sanırım üst kirişler döküldükten sonra kapatılır :alala:

Çevrimdışı İrfan

hayır öyle bir şey yok Beşiktaş bazı maçlarda sadece Beşiktaş passo kartlarına bilet satılmasını isteyebilir stadımız açıldıktan sonrada böyle olacaktır. Beşiktaş passosu dışındakilere bilet satışı olmaz Bursa ilk maçta Bursa kartı olmayanlara Beşiktaş maçı bileti satmamıştı öylede olmalı önümüzdeki sene bilet değerli olacak öncelik Beşiktaşlıların olmalı ama bildiğim kadarıyla Beşiktaş passosuyla bilet alıp bunu başka bir passoya devredebiliyorsun buda bir nevi otokontrol sağlıyor

abi benim bildiğim devredilen biletin sahibinin yapacağı herhangi bir taşkınlıktan yada yasa dışı faaliyetten bileti devreden kişide sorumlu oluyor. Ondan dolayı devredecek kişinin sorumluluğu altında alınabilir stada diye düşünüyorum.  :bandit:
We are Electric..!

Çevrimdışı ilhan

Devretse bile kapıda polis içeri sokmaz diye bir görüş de geldi Necmi abi  :)

Diğer konuya gelince, gönül bu abi, koruyamadık kaleyi ;)
Sıkma canını kardeş, benimki de evlendiğimizde kadroyu sayıyordu ama şimdi takım tutmuyorum diyor, benim durumumda olmakta vardı  :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Efe

Peki çatı gerildikten sonra vinçler sahayı terk ederse çatı kaplamalarını koyacak vinç nerede duracak. 4 taraf yol.

onlara büyük vinç gerekmiyor arkadan ufak vinçler çıkarır malzemeleri yukarı yeni açıktan numaralıdan kapalıdan arkada 1 kamyonun geçebileceği alanlar mevcut :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı acan07

Kamera görüntüsü nedeniyle göz yanılması hocam alt çıkışlarla ust çıkışlar arasında 40cm bir en farkı dışında yerleşim farkı yok
tmmdır   :)   

Çevrimdışı Efe

@Efe ordan kamyon nasıl girecek bildiğim kadarıyla arkasında yatay çift yüz perde var kamyon girişini engeller oralar yukarı beton pompası ulaşsın diye bırakıldı sanırım üst kirişler döküldükten sonra kapatılır :alala:

yani sonuçta kamyon giriyor yarısına kadar :D onu anlatmaya çalışmıştım bu ay kapatılacaktır :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Karabay

onlara büyük vinç gerekmiyor arkadan ufak vinçler çıkarır malzemeleri yukarı yeni açıktan numaralıdan kapalıdan arkada 1 kamyonun geçebileceği alanlar mevcut :icool:
  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Efe

eee benim kombinem TFF logolu her maça giriyorum :lol: banada mı kapatacaklar bilet almak istersem hem kombinem var hemde kapalıdan maç izlemek istiyorum hemde Tff Passom var  :D :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Çatı ve skorboard yoksa böylemi olacak :halay:

Çevrimdışı Efe

Çatı ve skorboard yoksa böylemi olacak :halay:

orta bölüm ve skorboart yok bizim çatıda skorboard yanlarda şuan için sahanın üstü açık :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Karabay

Ben şahsen böyle bir statta top oynasam orta yuvarlağa adım atmam. Allah muhafaza tepeme düşer müşer neme lazım.

Çevrimdışı Necmi

Ben şahsen böyle bir statta top oynasam orta yuvarlağa adım atmam. Allah muhafaza tepeme düşer müşer neme lazım.
:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Efe

numaralıda en üst enine kirişe beton dökülüyor dünden beri kalıplanıyordu  :busted_cop:

ayrıca yeni açıktada sütuna beton var :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

eee benim kombinem TFF logolu her maça giriyorum :lol: banada mı kapatacaklar bilet almak istersem hem kombinem var hemde kapalıdan maç izlemek istiyorum hemde Tff Passom var  :D :D
senin kombinen var @Efe işin kötüsü renklilerin maçlarına alamazsın :kop: :kop: tff falan yemez :biggrinking: çoktan etiketlemişlerdir seni kombinen olduğu için zaten öncelikli bilet alabiliyorsun ben mesela giriş yapıp kombinesi olmayanlara öncelikten bilet alabiliyorum ama bjk kartı haricine satışı kapatırlarsa alınamaz Beşiktaş şu ana kadar yapmadı ama gelecek sene büyük ihtimal her maç olmasa bile derbilerde yapacaktır Beşiktaş taraftarı dışında kimse girmesin diyeşua stad büyük taraftar yok para lazım ama seneye zaten kombineliler dolduracak az bilet kalacak satma sorunu olmayacak her türlü engellemeyi koyacaktır. Benim tahminim sen bursa Beşiktaş maçına bilet alamazsın :D tff falan sökmez

Çevrimdışı Deniz

TFF logolular her maça girecek diye birşey yok aksine büyük dezavantaj.Örneğin Adanaspor -ADS maçına tff logulu passoları sokmadılar millet patladı gitti  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

son bi bilgi geçelim  :icool: bilet almak isteyenler tüm sorularınızın karşılığı var :icool:

http://haber.besiktasarena.com/derbi-biletleriyle-ilgili-aciklama.html
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2015, 01:51:46 Necmi ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Yapımı devam eden ve bu yıl içerisinde açılmasını planlanan Vodafone Arena, yükseldikçe Beşiktaşlı taraftarları heyecanlandırıyor. Yaklaşık 42 bin kapasiteli olacak olan stadın tribünlerinin sahaya olan yakınlığı açıklandı. Buna göre; Vodofone Arena'da taç çizgisiyle tribün arasındaki mesafe 6.15 metre olacak. Vodofone Arena'nın resmi twitter hesabı aracılığıyla yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Vodafone Arena'da tribünle taç çizgisi arası mesafe 615 cm olacak! Şimdi Beşiktaş'ın rakipleri düşünsün…"
Yapımına 2007 yılı sonunda başlanan ve Ocak 2011'de tamamlanan Türk Telekom Arena'da tribünle taç çizgisi arasındaki mesafe 6.2 metre. Fenerbahçe'nin mabedi Şükrü Saracoğlu'nda ise bu mesafe 10 metre. http://www.milliyet.com.tr/besiktas-in-stadi-arena-degil-besiktas-1993501-skorerhaber/

Çevrimdışı Necmi

Devretse bile kapıda polis içeri sokmaz diye bir görüş de geldi Necmi abi  :)

Diğer konuya gelince, gönül bu abi, koruyamadık kaleyi ;)
yok öyle bir şey ama üzerinde gs forması varsa çıkarttırıyor  :ebebe: bilgin olsun polisin satılan bileti mahkeme kararı olmadıktan sonra almama yetkisi yok bilet satışı TFF kontrolünde sen kim oluyorsunda kendini yasalardan üstün görüyorsun insanların anayasal hakları var aslında passo uygulamasıyla bile engel olamazlar anayasal haklara tecavüzdür. Bir insana suç işlemeden şuçlu muamelesi yapamazsın yada kamuya açık bir alana girişini engelleyemezsin ama bu ülkede yasalar kişilerin kafasına göre yorumlandığı için her şey olur.

[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2015, 02:18:40 Yusuf Tunaoğlu ]

Çevrimdışı Efe

senin kombinen var @Efe işin kötüsü renklilerin maçlarına alamazsın :kop: :kop: tff falan yemez :biggrinking: çoktan etiketlemişlerdir seni kombinen olduğu için zaten öncelikli bilet alabiliyorsun ben mesela giriş yapıp kombinesi olmayanlara öncelikten bilet alabiliyorum ama bjk kartı haricine satışı kapatırlarsa alınamaz Beşiktaş şu ana kadar yapmadı ama gelecek sene büyük ihtimal her maç olmasa bile derbilerde yapacaktır Beşiktaş taraftarı dışında kimse girmesin diyeşua stad büyük taraftar yok para lazım ama seneye zaten kombineliler dolduracak az bilet kalacak satma sorunu olmayacak her türlü engellemeyi koyacaktır. Benim tahminim sen bursa Beşiktaş maçına bilet alamazsın :D tff falan sökmez

olabilir zaten hersene kombine alacağımız için sorun yok  :D bursa beşiktaş maçına gitmem zaten hep yeniyoruz :icool: bazı maçlara giderim mesela bursa trabzon bursa başakşehir bu maçlarr güzel oluyor :D
Şampiyon Beşiktaş JK