Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6395693 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Altuğ

Teşekkürler arkadaşlar hızlı cevaplar için.
TFF Paso daha garanti göründü gözüme. TFF Paso alabilmek için tuttuğu takım kısmında "takım tutmuyorum/diğer" seçeneğini işaretlemek gerekiyor sanırım. Pekiyi bu kartı alan kişi her maça sorunsuz girebilir mi, bu konuda emin olabilir miyiz?

Her maça girebilir sorun olmaz ama şöyle bir şey olabilir bazı maçlara öncelikli bilet alma opsiyonu olduğu zaman ilk kongre üyeleri ardından kulüp kartlarına gibi öncelikler tanınabilir..

Çevrimdışı ALI RIZA

deplasman yasağı tff kartta olamaz takım tutmuyorsun çünkü nasıl yasak koyacak  :lol: :D
yarın ki macı sabote etmek isteyen 5000 ğs sahaya girdi geçen sene gibi olay oldu suclu gene bizi passo ne hikayesi kaldı o zaman

Çevrimiçi Necmi

Açılışı direkt etkileyecek soruyu sorayım o zaman abi, çatı gerildikten sonra zemin çalışmalark başlayacak mı ? Yoksa çatı kaplamasının bitmesi mi beklenecek ? @bjk_mabet
@anilt yarın gelecekmisin

Çevrimdışı Fatih

çıkmadım buralardayım yemek yapıyordum acıktım:)
Sabahtan beri hic birsey yemedik, karnimiz acikti bizimmm
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yapsınlar :D hemen kartları iptal oluyor ve maçlara o tc kimlik noları kapatılıyor ömür boyu maça giremezler varsa göze alacak olan bjk passosuylada girer ve taşkınlık yapar bunu yapanlar bi daha maç izlememeyi göze alması lazım bence çok caydırıcı bi ceza o yüzden kimse bunu göze alamaz alırlarsada kendileri bilir  :halay:
He Ozaman olur :ok: Öbür türlü Belirli taraftar Gurupları sırf bu maçlara girebilmek için Tff Passosu çıkarır , Sonu Facia olur :bandit: :bandit: Ama Yinede kıllandım Gsliler Tff passosu alıp maça gelebilecekler :akuma:  Neden gelsinler !!! Bu şekilde Deplasman Yasağının önüne nasıl geçilecek ozaman :alala: :alala:
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2015, 00:22:11 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı bjk_mabet

Sabahtan beri hic birsey yemedik, karnimiz acikti bizimmm
gel buyur @Fatih ne varsa paylaşırız:)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Efe

yarın ki macı sabote etmek isteyen 5000 ğs sahaya girdi geçen sene gibi olay oldu suclu gene bizi passo ne hikayesi kaldı o zaman

girsinler şimdi bakalım ne olacak her girenin passosu iptal olacak bi daha na.. maça girerler onu göze alan girsin tc kimlikten iptal ediyorlar sistemden atılıyorlar bi daha stada giremeyecek adam daha büyük cezamı var :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

gel buyur @Fatih ne varsa paylaşırız:)
Büyüksün, yarın en tükürüklüsünden köftemizi yeriz:)

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Alperen1903

Truva atları kısmı bir yana, sistem kendi içerisinde çelişiyor bu haliyle de.
Hem taraftar kitlesi değişsin, aileler ve çocuklar da maça gelsin isteniyor. Bir yandan da farklı takımları tutan eşlerin birlikte maça gitme ihtimalini külliyen yok ediyor. Bende BJK Passo'su olduğu için ömrü billah TT Arena'da eşimle maç izleyemeyeceğim yani.
Sistem diyor ki birlikte maç izlemek isteyen çiftler aynı takımı tutsun. Ya da eşlerinizi buna göre seçin...  :bandit:

Çevrimdışı Barış Hoca

ben gol sonrası çalan müziğimizi beğenmiyorum , umarım vodafone arena ile bu müziği değiştirirler.
gol müziği kısa bir süre çalıyo oyüzden direk taraftar ile bütünlük sağlayacak bir müzik olmalı
gs ve fb nin  gol müzikleri taraftarla bütünleşiyo  bizimde böyle olmalı .

benim önerim budur :

Ben gol sonrasında müzik çalınmasına karşıyım.
Şeref'inle oyna, Hakkı'nla kazan!

Çevrimdışı Melekcik

Hem taraftar kitlesi değişsin, aileler ve çocuklar da maça gelsin isteniyor. Bir yandan da farklı takımları tutan eşlerin birlikte maça gitme ihtimalini külliyen yok ediyor. Bende BJK Passo'su olduğu için ömrü billah TT Arena'da eşimle maç izleyemeyeceğim yani.
Sistem diyor ki birlikte maç izlemek isteyen çiftler aynı takımı tutsun. Ya da eşlerinizi buna göre seçin...  :bandit:

Yok öylede değil bu bu maç için geçerli bunu kulüp belirliyor örneğin gs liler veya sivas passosu olan giremez diye
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Caner

Valla @bjk_mabet abi sağolsun benim stadyumla ilgili merak ettiğim hiçbir şey kalmadı bu saatten sonra  :)

Çevrimdışı Efe

He Ozaman olur :ok: Öbür türlü Belirli taraftar Gurupları sırf bu maçlara girebilmek için Tff Passosu çıkarır , Sonu Facia olur :bandit: :bandit: Ama Yinede kıllandım Gsliler Tff passosu alıp maça gelebilecekler :akuma:  Neden gelsinler ... Bu şekilde Deplasman Yasağının önüne nasıl geçilecek ozaman :alala: :alala:

yaw bjk passosuda alır gelir adam deplasman yasağı diye bişey yok ki aslında adamın passosu yok  gs li bjk maçında olay çıkarmak istiyor gidip bjk passosu alıp maça yine girip olay çıkarabilir burda bjk tff ve x bi passo önemli değil önemli olan olay çıkaran her kim ise bi daha stadlara sokmamak tc kimlikten kitliyorlar adam bunu göze alırsa hayatı boyunca lig ve kupa maçı seyredemeyecek bundan daha büyük bi ceza yok hiç bi yerde :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

5000 gs linin bilet alabilmesi için birilerinin organize davranması gerekir yani federasyon ve içerden birilerinin sistemin doğru işlediğini kanıtlamak içinde merak etme böyle şeyler yapamazlar

Çevrimdışı Melekcik

@bjk_mabet  güzel haberler vermişsin mutlu ettin bizi sağol  :ishock: :sevinc :super:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Karabay

Peki çatı gerildikten sonra vinçler sahayı terk ederse çatı kaplamalarını koyacak vinç nerede duracak. 4 taraf yol.

Çevrimdışı acan07

İlla Taraftarla bütünlük saglamksa amaç Ozaman Açık ara Farkla Ateşini Yolla Bana çalınır :bandit: :bandit: Ayrıca Bence Gayet güzel Gol sonrası Çalan müzik , Kartal Gol isterse Durduramazsın , Siyahla Beyazı unutamazsın , Bu Çalıyor şuan ve muzigide çok güzel bence :bandit: Ama kişiye göre değişir Tabii durum
benim anlatmaya çalıştığım şey o müzik çalınırken taraftarında eşlik etmesi , şuan çalınanda ben onu göremiyorum .
zaten gol müziği 20-30 sn çalınıyo   bu zaman diliminde taraftarında katılabileceği bir şarkı olsun .

fb de şimdi ne çalınıyo bilmiyorumda eskiden şarkı çalınıyo en sonunda bütün stad çünkü fenerbahçeliyiz diyo , güzel ambiyans oluşuyo .
gs dede çalınan müziğe taraftar bağırarak ve atkı ile eşlik ediyo .

bizimki anlam olarak güzel olabilir ama bence taraftarı havaya sokacak bir müzik değil .
ateşini yolla veya başkasıda olur  taraftarla söylenecek bişi  olsun yeterki.  :) :) :)

Çevrimiçi Necmi

aslında tam öyle değil eşin bileti alıp senin passona devredebilir sen kendi passonla alamazsın hem kardeş gidip bir gs liyle neden evleniyorsun :ebebe: bak Beşiktaşlıyla evlensen öyle sorun yaşamayacaksın :D

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Fatih

aslında tam öyle değil eşin bileti alıp senin passona devredebilir sen kendi passonla alamazsın hem kardeş gidip bir gs liyle neden evleniyorsun :ebebe: bak Beşiktaşlıyla evlensen öyle sorun yaşamayacaksın :D
Kiz olsun da isterse bursasporlu olsun bu saatten sonra  :D :D :D

Çevrimdışı Fatih

Çevrimdışı acan07

bu alt üst trübün giriş-çıkışlarında simetri sıkıntısı var gibi .  bir tek orta taraf simetrik  diğerleri sağa sola kaymış . normal midir bu

Çevrimdışı Tolga

Ahmet Ürkmezgil az önce kabanın 10-15 gün sonra biteceğini söyledi işte şöyle sürekli tarih vermeyin artık bitmeyeceğini sağır sultan biliyor niye sürekli bunu söyleme gereği duyuyor bizim yöneticiler anlamış değilim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Alperen1903

Devretse bile kapıda polis içeri sokmaz diye bir görüş de geldi Necmi abi  :)

Diğer konuya gelince, gönül bu abi, koruyamadık kaleyi ;)