Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6395915 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı caner_klm

iyi geceler arkadaşlar. Yarın ki mac için kayseri den geldim şuan gebzedeyim.  3 kardes batı tribünden biletimizi aldık.aksilik olmazsa yarın maçta beşiktaşımızı destekleyeceğiz. Bu forumu kurulduğu günden beri, burda yazan çekirdek kadroyu da daha önceki forumlardan beri takip ediyorum. En iyi bilgiyi sizden alırım diye düşündüm. Gebzeden Olimpiyat a en kısa şekilde nasıl gidebiliriz. Vereceginiz bilgiler için Şimdiden teşekkür ederim. Konu dışı yazdığım için de affınıza sığınıyorum.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

iyi geceler arkadaşlar. Yarın ki mac için kayseri den geldim şuan gebzedeyim.  3 kardes batı tribünden biletimizi aldık.aksilik olmazsa yarın maçta beşiktaşımızı destekleyeceğiz. Bu forumu kurulduğu günden beri, burda yazan çekirdek kadroyu da daha önceki forumlardan beri takip ediyorum. En iyi bilgiyi sizden alırım diye düşündüm. Gebzeden Olimpiyat a en kısa şekilde nasıl gidebiliriz. Vereceginiz bilgiler için Şimdiden teşekkür ederim. Konu dışı yazdığım için de affınıza sığınıyorum.
Gebzeden Uskudara Gelebilirsen gerisi baya kolay olur , Uskudardan Marmarayla 10 dakikada Yeni kapı oradan direkt Esenler ve havaalanı metrosuna Aktarma var oradan zaten,olimpiyata gidiyorsun yani Uskudardan Sonra En fazla 1,5 Saate Olimpiyattasın :ok: Önceden 2,5-3 Saat suruyordu ama Marmarayı Esenler va Havaalanı metrosuna bağlamaları sayesinde Zaman Farkı yarı yarıya düştü :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ekesicil

@bjk_mabet sen memnunmusun hizdan? hersey gidebildigi kadar iyi gidiyormu?

Çevrimdışı Anıl

alacalının prekastları yerleştirdiği vinçten daha büyük 4 vinç gelicek ...çelik çatı kolonlarının birinin montajı yarım saat sürüyor günde 15 çok rahat montajlayabiliyorlar ve toplamda 84 tane olucak 4 tanesi geldi geriye 80 kaldı acele edilecek bir iş değil ...
Açılışı direkt etkileyecek soruyu sorayım o zaman abi, çatı gerildikten sonra zemin çalışmalark başlayacak mı ? Yoksa çatı kaplamasının bitmesi mi beklenecek ? @bjk_mabet

Çevrimdışı Efe

:hosgeldin istanbuldaki arkadaşlar hemen bilgi verirler :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Açılışı direkt etkileyecek soruyu sorayım o zaman abi, çatı gerildikten sonra zemin çalışmalark başlayacak mı ? Yoksa çatı kaplamasının bitmesi mi beklenecek ? @bjk_mabet

güzel soru  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı caner_klm

teşekkür ederim çok iyi oldu bu bilgiler :) :) :)

Çevrimdışı Caner

@bjk_mabet Abi valla şu soruyu cevaplarsan ne makbule geçer ya  :)

Çevrimdışı Efe

@bjk_mabet Abi valla şu soruyu cevaplarsan ne makbule geçer ya  :)

herkes bu sorunun v-cevabını merak ediyor zaten gerisi hikaye  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

teşekkür ederim çok iyi oldu bu bilgiler :) :) :)
Dediğim Gibi Uskudardan Marmarayı kullanarak yenikapıya geç ve Esenler metrosuna aktarma yaparak git :ok: Kadıkoyden Meteobusle gitmeyi tercih edersen 2,5-3 Saate anca gidersin Tecrübe konuşuyor burada :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 03 Ocak 2015, 23:36:41 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı caner_klm

Dediğim Gibi Uskudardan Marmarayı kullanarak yenikapıya geç ve Havaalanı ve Esenler metrosuna aktarma yaparak git :ok: Kadıkoyden Meteobusle gitmeyi tercih edersen 2,5-3 Saate anca gidersin Tecrübe konuşuyor burada :kop: :kop:
böyle güzel bilgilerin geleceğini biliyordum. Tekrar teşekkür ederim :) :)

Çevrimdışı Caner

herkes bu sorunun v-cevabını merak ediyor zaten gerisi hikaye  :D

en başta soracaktım aklım yeni açığa gitti onu sordum, şimdi de mabet abi çıktı herhalde, bu sorunun cevabını öğrenmeliyiz napıp edip :)

Çevrimdışı Efe

en başta soracaktım aklım yeni açığa gitti onu sordum, şimdi de mabet abi çıktı herhalde, bu sorunun cevabını öğrenmeliyiz napıp edip :)

çatı ilerleyişinde vardır mabet eğer baktıysa bunu söyleyebilir çatı havaya kalktıktan sonra atkı denen parçalar var yay şeklinde onları koymak gerekecek onlar konmadan vinçler çıkamaz çatıya eklenecek son parçalar konduktan sonra çatı kaplaması için vinç gerekecek mi gerekmeyecek mi bursadan gördüğüm gerekmeyecek ama farklı bişeylerde olabilir bunu tek açıklacak @bjk_mabet  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Caner

çatı ilerleyişinde vardır mabet eğer baktıysa bunu söyleyebilir çatı havaya kalktıktan sonra atkı denen parçalar var yay şeklinde onları koymak gerekecek onlar konmadan vinçler çıkamaz çatıya eklenecek son parçalar konduktan sonra çatı kaplaması için vinç gerekecek mi gerekmeyecek mi bursadan gördüğüm gerekmeyecek ama farklı bişeylerde olabilir bunu tek açıklacak @bjk_mabet  :D

Valla gerekmicekse ağustosa yetişicez herhalde, gerekiyosa mafolduk.  :D

Çevrimdışı ALBATROS

prekast vincinden büyük vinçler kapıdan sığar inş  :halay:

prekast vincinden büyük vinçler kapıdan sığar inş  :halay:
Onlarda Tıpkı Paletli vinç Gibi Parça parça Gelip Stadın içinde monte edilecek :iscrewy: @ALBATROS Başka turlu giremez zaten , Paletlide öyle oldu 3 Parça halinde gelip İnşaattra monte edildi :ok:

Valla gerekmicekse ağustosa yetişicez herhalde, gerekiyosa mafolduk.  :D
Valla Mabet Mart Sonu Çarı gerilmeye başlar dedi eğer vinç olacaksa Ağustos yalan olur :bawling: Eylül sonu Ekşm,ortasını bulur açılış , Yok olmayacaksa ve Zeminde başlayacaksa Agıstosa yetişir...

Çevrimdışı Efe

Onlarda Tıpkı Paletli vinç Gibi Parça parça Gelip Stadın içinde monte edilecek :iscrewy: @ALBATROS Başka turlu giremez zaten , Paletlide öyle oldu 3 Parça halinde gelip İnşaattra monte edildi :ok:

bursada onlarca kere söküldüler takıldılar içeri sokuldukar çıkarıldılar sıkıntı yok o konuda numaralıdaki kapı bizim dünyaya açılan kapımız olacak :D
Şampiyon Beşiktaş JK

bursada onlarca kere söküldüler takıldılar içeri sokuldukar çıkarıldılar sıkıntı yok o konuda numaralıdaki kapı bizim dünyaya açılan kapımız olacak :D
:kop: :kop: Paletliden dolayı tahmin etmiştim zaten @Efe abi , Biliyorsun 3 Parça halinde gelip burada monte edilmişti :bandit: :bandit:

Bu arada Beton pompasının girmesi için Numaralıda Bırakılan 2 Yarıktan Yeni açık tarafında kalanı kapatılabilir artık sanırım @Efe abi :iscrewy: Çunku o tarafta üst Kiriş kalmadı , Eski açığa yakın olan yarıktan Beton dokebilirler
[ Son Düzenleme: 03 Ocak 2015, 23:54:17 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Efe

Bu arada Numaralıda Bırakılan 2 Yarıktan Yeni açık tarafında kalanı kapatılabilir artık sanırım @Efe abi :iscrewy: Çunku o tarafta üst Kiriş kalmadı , Eski açığa yakın olan yarıktan Beton dokebilirler

kamyon girişi için daha kalabilir belki bu ay kapatırlar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet sen memnunmusun hizdan? hersey gidebildigi kadar iyi gidiyormu?
evet hız gayet iyi bu koşullar için..
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

çatının gerilmesi biter bitmez kaplamalar beklenmeden çimlere başlanacak...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Efe

çatının gerilmesi biter bitmez kaplamalar beklenmeden çimlere başlanacak...
:ishock: :sevinc :ishock: :halay: :halay: evt beklediğimiz açıklama ortam bayram yerine dönsün  :sevinc
Şampiyon Beşiktaş JK