Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6395936 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Deniz

Yeni acik tribununde eger bu ay 4000 metrekup beton dokulmezse testere kirisler subat ayina da sarkar.numarali +eski acikta islerin buyuk cogunlugu biter tabi hava sartlari da bu konuda cok etkili cunku gelecek hafta hava sicakliklari 7-8 derece daha dusrcekmisve yagis gelecekmis.hayirlisi olsun..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Rampa seri ilerler zaten. Kalıp işi olmadığı için 3-4 günde çıkarlar. Yeni açık testereler için Ocak zor. Şubat'a sarkacak orası kesin. Çatı parçalarının imalatı ne durumda bilgin var mı @Necmi abi?
önümüzdeki hafta 15 tane gelecek ondan sonra her hafta gelir tahmin ediyorum çatı işi gerçek anlamda şubatta başlayacakmış

ysariusta

• Ziyaretçi

Yasaklı Link[/member] @attila_metu @Altuğ @Mehmet elleriniz dert görmesin. Hele hele bu soğukta. Yalnız Altuğ'un fotoğraflar arasında cafe fotosu vardı; eski açık üstte yapılacak cafeye gönderme miydi o @Necmi abi.  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

önümüzdeki hafta 15 tane gelecek ondan sonra her hafta gelir tahmin ediyorum çatı işi gerçek anlamda şubatta başlayacakmış

Güzel. Herşeye rağmen güzel iş çıkıyor bazen acemilikler olduysa da hayal kırıklığına uğradığımız sarkma olmadı. Kolay değil muazzam boyutlarda kalıp işçiliği ve donatı miktarı var. Boşlanan günleri bir kenara bırakırsak çalışılan günlerde ideal hızla ilerlendi.

Çevrimdışı cagdas44

@Altuğ abi hemşehrim @Mehmet ve @Necmi abi fotoğraflar için sağ olun, çatı kolonlarının gelişi ile birlikte aslında prekast vinci mi kullanılacak sorusu yanıt bulacaktı ama az az geldiğinde göre dönüşümlü kullanacaklar büyük vinci

Çevrimdışı adnan

Suan stadin ordaki kombine satis merkezindeyim kuyruk var.yarinki taraftar sayisi rahat 40000 olcak gibi
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı attila_metu

Obitasin yeni açık köşesinde soteledigi demirler acaba ne zaman yatırılacak veya dikilecek.
O kadar cokdu ki sayamadim. Sanırım tüm kolonlarin demirleri hazır.

Çevrimiçi Necmi

Güzel. Herşeye rağmen güzel iş çıkıyor bazen acemilikler olduysa da hayal kırıklığına uğradığımız sarkma olmadı. Kolay değil muazzam boyutlarda kalıp işçiliği ve donatı miktarı var. Boşlanan günleri bir kenara bırakırsak çalışılan günlerde ideal hızla ilerlendi.
o duraklamalar her şantiyede olur bitkinlik yorgunluk işçilerin bıkması ekip değişiklikleri ekonomik şartlar benim beklentilerimin üstünde randıman aldık bence şartlar uygun olsaydı demekki çok öncede bitebilecekti muazam boyutlarda olması dışında zor bir kalıp işçiliği vardı ellerine emeklerine sağlık

Çevrimiçi Necmi

@Altuğ abi hemşehrim @Mehmet ve @Necmi abi fotoğraflar için sağ olun, çatı kolonlarının gelişi ile birlikte aslında prekast vinci mi kullanılacak sorusu yanıt bulacaktı ama az az geldiğinde göre dönüşümlü kullanacaklar büyük vinci
iki ayrı firma aynı vinci kullanmaz mutlaka iz inşaat vinç getirecektir yoksa prekast işi geri kalır Başkan söz verdi diye dörttane geldi onun için vinç getirmediler. Bundan sonrası öyle olmaz sanırım :D

Çevrimiçi Necmi

@attila_metu @Altuğ @Mehmet elleriniz dert görmesin. Hele hele bu soğukta. Yalnız Altuğ'un fotoğraflar arasında cafe fotosu vardı; eski açık üstte yapılacak cafeye gönderme miydi o @Necmi abi.  :evillol: :evillol: :evillol:
laf atıyorsunuz ama açık ara en fazla hit alan resim oldu :evillol:

ysariusta

• Ziyaretçi

laf atıyorsunuz ama açık ara en fazla hit alan resim oldu :evillol:
yok beğendim resmi. Koy Twiter'a TT yapalım..  :kop:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

en azindan cati tarihimiz tuttu abi subatta baslar dedik tam olarak baslayacak en azindan cati kolonlarini saymiyorum onlar basladi zaten
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

necmi abi aslına bakarsak obitaşın 12 tane çiçeklerin 5+7 =12 tane testere kirişi var.ikiside eşit durumda şuanda.tabla yapılan yerleri saymıyorum.zaten testere kirişi yapan ustalar ayrı çalışıyor.işte şimdi hız meselesini ortaya atabiliriz.bakalım kim daha önce bitirecek gibi tatlı bir rekabet bekkeyip görelim.obitaşçı kardeşlerimle beraber... :evillol:
sayı eşit ama çiçeklerin köşe kaldığı için kısa ve iki taraftan ayrı ayrı geliyor obitaş ise tek yönden normal olarak çiçekler önde bitirecek gibi.

Çevrimdışı metin06carsi

Bu soğukta emek verip resim çeken, buraya paylaşımda emeği geçen herkesin ellrine sağlık  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı If Else

Tribünlere ve Firmalara göre Toplam Dökülen Beton Miktarı Grafiği (Temel+Tribün)

@Sezgin Cengiz hesaplamalarına göre yapılmıştır. Kendisine çok teşekkürler  :claps:
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı If Else

Tribünlere ve Firmalara göre Temel ve Drenaj Hariç Dökülen Beton Miktarı Grafiği

@Sezgin Cengiz hesaplamalarına göre yapılmıştır. Kendisine çok teşekkürler  :claps:
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Şaka biyana yeni açık gerçekten zor eğer kule Vinç yanında bide seyyar Vinç kullanmak zorunda kalıyorlarsa işleri kolay değil demekki

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Tribünlere ve Firmalara göre Toplam Dökülen Beton Miktarı Grafiği (Temel+Tribün)

Hocam senin grafikler de güzel oluyor bunun için sana da teşekkürler :ok:

ysariusta

• Ziyaretçi

Ocak 3 bitti kaldi 28 gun biter mi :poke:
Numaralı testerelere 1 hafta veriyorum. kalan 3 haftada eski açık kısmı için. Aynı hızla yeni açıkta da haftalık 4 er tane. sadece yatay kiriş bitmez. bitmezse. 2 hafta da prekastlara. ne den olmasın.

Çevrimdışı serti67

kufekı calısması da hıc haraket yokmu resım ceken arkadaslar nedıor bu konuda resmlerde hareket yokta
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS