Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6395883 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

çatı mayıs ortasına kadar havaya kalkarsa sıkıntı yok 3 ay içinde sahada yapılır koltukta döşenir yeterki mayıs içinde çelik halatları gerdirsinler diğer işler vinç içerde olmadanda yapılabilir onun planlamasını yapacaklardır belkide yapmışlardır  :icool:
İnşallah öyle olur @Efe abi , Bitsin artık Bu İşkence 30 Ağustostan 1 Gün fazlasına dayanacak halim kalmadı benim :bawling: :bawling: Stadı 30 Ağustosa yetiştirin @bjk_mabet Abi Vallaha Çıkarım bak Bogaziçi köprüsüne :evillol: :evillol: @Efe Abi 14 Ocakta Görüşelim Abi Stadın orda
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

İnşallah öyle olur @Efe abi , Bitsin artık Bu İşkence 30 Ağustostan 1 Gün fazlasına dayanacak halim kalmadı benim :bawling: :bawling: Stadı 30 Ağustosa yetiştirin @bjk_mabet Abi Vallaha Çıkarım bak Bogaziçi köprüsüne :evillol: :evillol: @Efe Abi 14 Ocakta Görüşelim Abi Stadın orda
inşallah hava çok  sert 14 ocakta hava durumuna göre gelicem deniz otobüsleri iptal oluyor bu havalarda 2-3 gün evvleden hava durumuna bakıcam olmazsa bir hafta sonra gelicem  :D çatı işini çok abartmaya gerek yok yeterli çalışılırsa havaya kaldırma işi 10 gün mayıs başı başlasa kaldırma işlemi mayıs ortası havada çatı yapacak şirketin imalatı hızlı olmalı geris çabucak yapılacak işler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı acan07

ben gol sonrası çalan müziğimizi beğenmiyorum , umarım vodafone arena ile bu müziği değiştirirler.
gol müziği kısa bir süre çalıyo oyüzden direk taraftar ile bütünlük sağlayacak bir müzik olmalı
gs ve fb nin  gol müzikleri taraftarla bütünleşiyo  bizimde böyle olmalı .

benim önerim budur :

Çevrimdışı Türkay

:kop: :kop: Adamlar Okadar Bi haberler yani kendi stadlarından , Eeee Devlet dayadı proje bu , bu yapılacak dedi , itiraz etme şansın varmı ?? Yok . Onlar isterler miydi böyle saçma sapan bir Stad Ama Eldwki malzeme bu yapacak Birşeyleri yok En azından Avni Aker'den İyidir :iscrewy: @Necmi Abinin Dediği gibi bizim en büyük Avantajımız Stadımızı kendimiz yapıyor oluşumuz :ok: Heryerde istediğimiz Değişiklik leri yapabiliyoruz oynama yapabiliyoruz , Bunu begenmedik Deyip başka firmaya Tekrardan örnek iş yaptırabiliyoruz , Onların böyle bir şansı yok , o Proje dayatıldı mecburen kabul ettiler :ok: Biz Projemizi kendimiz Çizdik , malzemeleri , firmaları kısaca her şeyi kendimiz belirledik daha ne olsun :bandit: :bandit: @Türkay

Bu şartları görerek Trabzonlu taraftarlar adına bende üzülüyorum gerçekten ama inatla Akyazıyı Vodafone Arena ile karşılaştırdıklarını hatta daha üstün tuttuklarını görünce sinirim bozuluyor hadi insana kendi evi güzel gelir elbette ama göz var nizam var hiç mi araştırma yapılmadan bu kadar sallanır Vodafone Arena ya gerçi genellemiyim ama çoğu kişi daha kendi stadının özelliklerinden habersiz demin ki c90 örneği gibi biz dediğin gibi çok şanslıyız ki stadımızı kendimiz yapıyoruz üstelik en kaliteli malzemelerle. Akyazının localar genç odası gibi maalesef onlarda şikayetçi ama toki işte. Ayrıca sponsorumuz zaten Vodafone yani adı bile yeter Dünyaya ve de yeri muazzam stadın. Akyazı da bunlar hep eksi yine de tesisler açısından onların ki de çok güzel olacak ama asla bi Vodafone Arena değil  :bandit: :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı bjk_mabet

eski açıkta iskeleler coktu ama kufekiye baslanmamisti henüz.
ocak 15 gibi başlıyacak..
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Türkay

ben gol sonrası çalan müziğimizi beğenmiyorum , umarım vodafone arena ile bu müziği değiştirirler.
gol müziği kısa bir süre çalıyo oyüzden direk taraftar ile bütünlük sağlayacak bir müzik olmalı

benim önerim budur :

Buna benzer bi konu daha önceden tartışılmıştı mohikan marşı gibi marş da bulmak lazım stada

benim önerim budur :
İlla Taraftarla bütünlük saglamksa amaç Ozaman Açık ara Farkla Ateşini Yolla Bana çalınır :bandit: :bandit: Ayrıca Bence Gayet güzel Gol sonrası Çalan müzik , Kartal Gol isterse Durduramazsın , Siyahla Beyazı unutamazsın , Bu Çalıyor şuan ve muzigide çok güzel bence :bandit: Ama kişiye göre değişir Tabii durum

Çevrimdışı sedat krty

burda icimizdeki renkli ler gitsin diyenler kac kişi  :director:

Çevrimdışı bjk_mabet

Ekteki fotoğrafta görünüyor @Necmi ağabey yığdıkları gibi duruyor eski açığın ordakiler öylece :) Bence diğer tüm araçlar için de sıkıntı bu çamur vıcık vıcık görünüyor. Beton mikserleri iyi saplanıp kalmıyor oralarda. Kapalının önünde yığılı duran taşları serseler keşke yollara.

önce bi düzeltme ve sudan arındırmak lazım serilecek yakın zamanda hatta epey bir dere taşıda gelicek :)

burda icimizdeki renkli ler gitsin diyenler kac kişi  :director:
Hayırdır Abi nerden Vardın Böyle bir Kanıya :alala: :alala: @sedat krty
[ Son Düzenleme: 03 Ocak 2015, 22:50:07 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı bjk_mabet

@Necmi  abi ben unuttum  simdi bu kufekiyi yapacak ustalar farklı yani ne ciceklere baglı ne obitasa  dimi?? aynı o 15 kisilik ekip gibi bununda eğitimli ve farklı bir ekibi??  ve bunun sayısı suanki kurulan iskelelere gore kaç olmalı tahmini ve aynı sekilde  hava sartları nasıl zorlar bunun imalatını?? en can alıcı nokta bu kufekimizin ihale sonucunda kac paraya mal oldugunu unuttum aklımda 10milyon tl kalmıs ama sanki daha fazlaydı yada biz burda konusurken daha fazlasına mal olabilir diyorduk

sorular  :steamed: :steamed: nitelikli idare ediverin:d
dış cephe işlerini alan firmanın adını net hatırlamıyorum şuan yarın teyit ederim ama farklı bir firma...

Çevrimdışı Türkay

Abi küfekilerin bi tanesinin yapılması kaç gün sürer bi tahminin var mı @bjk_mabet

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet catiyi gerecek liftlerde bir yandan kurulmaya baslanacakmi? O da cok ince ayar bi is gibi duruyor.
alacalının prekastları yerleştirdiği vinçten daha büyük 4 vinç gelicek ...çelik çatı kolonlarının birinin montajı yarım saat sürüyor günde 15 çok rahat montajlayabiliyorlar ve toplamda 84 tane olucak 4 tanesi geldi geriye 80 kaldı acele edilecek bir iş değil ...

Çevrimdışı bjk_mabet

Abi peki yeni açığın tribün kısmı ne zaman biter, yani şu son kalan üst kirişler? Bu ay içerisinde bitmesi mümkün mü?
evet bitebilir...

Çevrimdışı ALBATROS

çatı kolonları beyaza boyanacakmı yoksa böylemi kalacak  :alala:

Çevrimdışı combomaxs

@bjk_mabet ince iscilik ne durumda nerde ne yapiliyor seviye ne durumda

Çevrimdışı bjk_mabet

Abi küfekilerin bi tanesinin yapılması kaç gün sürer bi tahminin var mı @bjk_mabet
bu konuda @Necmi abi bilgi sahibidir...

Çevrimdışı TØLGA

bu konuda @Necmi abi bilgi sahibidir...
1hafta dedi geçen gün yanlış hatırlamıyorsam ve cok uzun geldi bu süre bana
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet ince iscilik ne durumda nerde ne yapiliyor seviye ne durumda
kapalıda 14,70 kotuna kadar kablolama ve havalandırma bitmiş durumda A-B ve C blok ta -3,90 da havalandırma kablolama çok az kaldı bitmek üzere duvar örüm işide devam ediyor bir yandan ...ince işcilik şubat ayı itibari ile hız kazanıcak biraz daha aktif ve gözle görülür şekilde...

Çevrimiçi Kartal Ç

benim önerim budur :

fb erol evgin - söyle canım çalıyor, gs i will survive çalıyor (yıllardır), ts kazım koyuncu-uy aha çalıyor. Bizse nerdeyse her yıl farklı bi taraftar bestesi çalıyoruz. valla artık basalım parayı hans zimmer'e yapsın bize epik bi beste dicem :lol: adamın film müzikleri gayet gaza getirici e bizimkisi de siyah beyaz film gibi biraz ne de olsa  :D

Çevrimdışı bjk_mabet

1hafta dedi geçen gün yanlış hatırlamıyorsam ve cok uzun geldi bu süre bana
detayı konusunda dediğim gibi bilgim yok  :iblush:

alacalının prekastları yerleştirdiği vinçten daha büyük 4 vinç gelicek ...çelik çatı kolonlarının birinin montajı yarım saat sürüyor günde 15 çok rahat montajlayabiliyorlar ve toplamda 84 tane olucak 4 tanesi geldi geriye 80 kaldı acele edilecek bir iş değil ...
Abi Bu Koca Oğlan(Paletli) Bizi yani bütün Forumu Fitil Ediyor , Neden bu kadar yavaş Prekastlarda , Birde Alacalının Kuçuk vinci 10 gündür çalışmıyor , Yeni açık Alt , numaralı altta o kadar boş yer varken neden çalışmıyor , Prekastmı gelmiyor yoksa :alala: :alala:

Çevrimdışı ALBATROS

mabet loca arası reklam panosu siparişi verildimi :ishock:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ocak 2015, 23:12:52
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Başından beri gerçekçi olma taraftarıyım, hep öyle baktım.

Eylülden önce beklemeyin derim. 29 Ekim yine yeni açılış tarihi olabilir tam kapasite.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

:ishock: :ishock: bu iyi haber çok hızlı yapabilecekler montajı :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK