Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6396106 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Sen paylaşmışsın abi dün gece, senden görüp attım buraya :ok: @ALI RIZA
alla alla  :alala: :alala: benim haberim yok neyse hayırlı olsun  :ishock:

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta 1 tane daha testere kalibi yatirilmis :sevinc
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

araya karışmış  :utan benim şu telefonu düzenlemem lazım :D yok araya olmadık şeyler karışacak sonra kıvır kıvırabilirsen toplu atıyorum resimleri foruma böyle oluyor tek tek seçincede uzun sürüyor :ebebe:
@Necmi abi nasıl toplu aıyorsun ? telden toplu mu atılıyor  :alala: ben niye tek tek seciyorum eklentileri  :money:

Çevrimiçi Necmi

o hesabı kimin kullandığı belli değilki bende bilmiyorum  :evillol:
Ali rızaya attım topu
bizim twitter hesabınımı kim kullanıyor Sametle altuğ ilgileniyor Twitter la

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi nasıl toplu aıyorsun ? telden toplu mu atılıyor  :alala: ben niye tek tek seciyorum eklentileri  :money:
:D

Çevrimdışı ümer

Yeni acik testere kiriş iskelesi kuruluyor :busted_cop:

Çevrimdışı Caner

Sonunda yeni açık kirişlerde hareketlenme var, hadi canlarım 3 günde 1 tane hadi bakalım. Ay sonuna kadar 3-4 tane kalmalı.

Çevrimiçi Necmi

20 resmi ve 6 gb yi geçmemek koşuluyla resimleri toplu seçip kutucuğa bırakabilirsin :tabe:

Çevrimdışı quentine83

en geç 10 gün sonra tribün kısmında tabla işi tarih oluyor.sadece testere kiriş....
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı quentine83

yeni açıkta 11 tane yatırılmamış testere kiriş kalacak böylece...zaten onların bitmesiyle kabanın bitmesi aynı zamana tekabül edecek... :halay:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Herkese selam. Aralık ayının beton miktarını paylaşıyorum:

Çiçekler İnşaat (Eski Açık Tribün)
---------------------------------------
01-31 Aralık 2014
1158,298m3 (Tribün)

Çiçekler İnşaat (Numaralı Tribün)
01-31 Aralık 2014
2260,556m3 (Tribün)

Çiçekler İnşaat Toplam Beton Miktarı
-------------------------------------------
01-31 Aralık 2014
3418,854m3 (Tribün)

Obitaş (Yeni Açık Tribün)
-----------------------------
01-31 Aralık 2014
2757,348m3 (Tribün)

Böylece;
Çiçekler İnşaat toplamda 60650m3 betonun 56626,296m3'ünü dökerek 4023,704m3 beton kalmıştır.
Obitaş toplamda 47500m3 betonun 39321,358m3'ünü dökerek 8178,642m3 beton kalmıştır.

Çiçekler aylık ortalama 3 bin m3 beton dökerse kabaca 1,5 ayda bitiriyor.
Obitaş aylık ortalama 3 bin m3 beton dökerse kabaca 2,5-3 ayda bitiriyor.

Çevrimiçi Necmi

yeni açıkta 11 tane yatırılmamış testere kiriş kalacak böylece...zaten onların bitmesiyle kabanın bitmesi aynı zamana tekabül edecek... :halay:
o kadar süreceğini sanmam ama aşağı yukarı haftaya pazar günü betonu dökmüş olurlar. Bu ay sonu Eski açık ve numaralıyı teslim ediyormuş çiçekler. Tahminen şubat ortasıda obitaş yeni açık tribün kısmını teslim eder şubat sonuda otoparkı ondan sonra gelsin ince işler sıkıntılı ve uzun bir süreç olacak @bjk_mabet e çok iş düşecek çoook artık çay dolaştırırken fotoğraf makineside dolaştırması gerekecek :evillol:

Çevrimiçi murat

eski açık ve numaralı iki koldan geliyor ay sonuna kadar bitecek gibi.

Çevrimiçi Necmi

Herkese selam. Aralık ayının beton miktarını paylaşıyorum:

Çiçekler İnşaat (Eski Açık Tribün)
01-31 Aralık 2014
1158,298m3 (Tribün)

Çiçekler İnşaat (Numaralı Tribün)
01-31 Aralık 2014
2260,556m3 (Tribün)

Çiçekler İnşaat Toplam Beton Miktarı
-------------------------------------------
01-31 Aralık 2014
3418,854m3 (Tribün)

Obitaş (Yeni Açık Tribün)
-----------------------------
01-31 Aralık 2014
2757,348m3 (Tribün)

Böylece;
Çiçekler İnşaat toplamda 60650m3 betonun 56626,296m3'ünü dökerek 4023,704m3 beton kalmıştır.
Obitaş toplamda 47500m3 betonun 39321,358m3'ünü dökerek 8178,642m3 beton kalmıştır.

Çiçekler aylık ortalama 3 bin m3 beton dökerse kabaca 1,5 ayda bitiriyor.
Obitaş aylık ortalama 3 bin m3 beton dökerse kabaca 2,5-3 ayda bitiriyor.

@Sezgin Cengiz çiçeklerin rampa bu hesaba dahilmi :alala:

Çevrimdışı Efe

Eski acik ve numarali ay sonu tamam artik kesin gibi yeni acikta bi 4-5 tesyere kalacak ay sonu cati ve ince islere bakacagiz artik ay sonu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

o kadar süreceğini sanmam ama aşağı yukarı haftaya pazar günü betonu dökmüş olurlar. Bu ay sonu Eski açık ve numaralıyı teslim ediyormuş çiçekler. Tahminen şubat ortasıda obitaş yeni açık tribün kısmını teslim eder şubat sonuda otoparkı ondan sonra gelsin ince işler sıkıntılı ve uzun bir süreç olacak @bjk_mabet e çok iş düşecek çoook artık çay dolaştırırken fotoğraf makineside dolaştırması gerekecek :evillol:
necmi abi aslına bakarsak obitaşın 12 tane çiçeklerin 5+7 =12 tane testere kirişi var.ikiside eşit durumda şuanda.tabla yapılan yerleri saymıyorum.zaten testere kirişi yapan ustalar ayrı çalışıyor.işte şimdi hız meselesini ortaya atabiliriz.bakalım kim daha önce bitirecek gibi tatlı bir rekabet bekkeyip görelim.obitaşçı kardeşlerimle beraber... :evillol:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

eski açık ve numaralı iki koldan geliyor ay sonuna kadar bitecek gibi.
bence bitecek hizlari guzel bugun iyi calistilar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Çiçeklerin işini artık düşünmüyorum da Obitaş Ocak ayında bakalım kaç m3 beton dökecek.

Çevrimdışı Efe

Çiçeklerin işini artık düşünmüyorum da Obitaş Ocak ayında bakalım kaç m3 beton dökecek.
tribun bolumunu bitirseler yetecek en azindan ama zor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Kartal Ç

ön cephedeki restorasyon sırasında kulelere yapısal güçlendirme yapılacak mı? emaneten duruyorlar resmen.

Çevrimiçi Necmi

necmi abi aslına bakarsak obitaşın 12 tane çiçeklerin 5+7 =12 tane testere kirişi var.ikiside eşit durumda şuanda.tabla yapılan yerleri saymıyorum.zaten testere kirişi yapan ustalar ayrı çalışıyor.işte şimdi hız meselesini ortaya atabiliriz.bakalım kim daha önce bitirecek gibi tatlı bir rekabet bekkeyip görelim.obitaşçı kardeşlerimle beraber... :evillol:
Yok atamayız çalışıp bitirmek emekçilerin elinde olan bir şey değil her iki taraftada testerelerin durma nedeni beton santralının C50 Beton verememesinden kaynaklanıyordu şimdi gelecek olan betonda öncelik hangi tarafa verilir ona bakmak lazım büyük ihtimal çiçeklere verilecek Obitaşın arkada yapacak işleri var ama çiçeklerde seçenek kalmadı C50 az miktarda gelirse çiçekler kullanır obitaş C35 le tabla dökmeye devam eder birde artık şirket yarıştırmaktan vaz geçin tatsız şeyler oluyor Şirketler düşmanımız değil bizim işimizi yapıyor. Hataları olursa eleştiririz ama hepsi o

Çevrimiçi Necmi

Dahil @Necmi abi.
o zaman şubat ilk haftası çiçekler çıkar şantiyeden gibi geliyor esas betonu yiyecek olan rampa ve çok hızlı yapacaklar dört günde bitireceklermiş zaten oyalanma şansları olmaz orda
evet yeni açık kısmı sürecek sanırım ocak sonunda çıkabilseler testerelerden ondan sonra ne kadar süreceğinin bir önemi yok aslında ama testerelerde bana zor geliyor şubat sitresli bir ay olacak

Çevrimiçi Necmi

Mehmet kardeşimizden emeklerine sağlık...

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

o zaman şubat ilk haftası çiçekler çıkar şantiyeden gibi geliyor esas betonu yiyecek olan rampa ve çok hızlı yapacaklar dört günde bitireceklermiş zaten oyalanma şansları olmaz orda
evet yeni açık kısmı sürecek sanırım ocak sonunda çıkabilseler testerelerden ondan sonra ne kadar süreceğinin bir önemi yok aslında ama testerelerde bana zor geliyor şubat sitresli bir ay olacak

Rampa seri ilerler zaten. Kalıp işi olmadığı için 3-4 günde çıkarlar. Yeni açık testereler için Ocak zor. Şubat'a sarkacak orası kesin. Çatı parçalarının imalatı ne durumda bilgin var mı @Necmi abi?
[ Son Düzenleme: 03 Ocak 2015, 17:17:36 Sezgin Cengiz ]