Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6396814 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Eski acik 1.tablanin kalan bolumu 2 gun icinde bitecek gibi 2.kat loca tablasida 1 hafta icinde biter heralde ayin 10 nuna kadar bitirseler bare cok agir ilerliyorlar zaman daraldi ay sonuna kadar kipirdansalar biraz yetecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bi arkadaşımız 20 gün öncesiyle yeni açık testere kirişlerini karşılaştıralım demişti. Buyurun :

12 aralık yeni açık :

bugün itibariyle yeni açık :

[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2015, 17:57:28 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ALI RIZA

Bi arkadaşımız 20 gün öncesiyle yeni açık testere kirişlerini karşılaştıralım demişti. Buyurun :

12 aralık yeni açık :

bugün itibariyle yeni açık :

Sana zahmet çiceklerin 12 aralıkla bugün gösterelim ?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben çiçekler savunucusu değilim. çiçekleri de tutmuyorum sadece yavaş olduğunu düşünüyorum obitaşın, taraf değilim yani. Efe ve Necmi abi testere kirişlerinde çok yavaşladıklarını belirtmişti, Oktay da 20 gün öncesiyle karşılaştıralım dedi. Ben de yeni açıktaki testere kirişlerin durumunu paylaşmak istedim. Efenin de belirttiği gibi inanılmaz yavaşladılar testere kirişlerde..
Korku akıl katilidir.

Sorduğunuz şey bu arkadaşlar. Ağ kurmuşlar.
[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2015, 18:05:58 aktar_ismail ]

Çevrimdışı TØLGA

şimdiki halini biliyosun zaten  :naughty: :naughty:
benim bu linkler neden böyle çıkıyo ya  :money:
[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2015, 18:11:06 ALI RIZA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Obitaş'a ve onu takdir edenlere troll diyenler aynaya baksın yeter. Emeğe saygı olmalı.

Çevrimiçi Necmi

Surada bazi arkadaslar eglence olsun diye,hep bir firmanın ovulup diğerinin yerilmesini istemediklerinden,bazen de inandiklari gorusleri soylemek icin goruslerini bildiriyor.su iki firmanin muhabbeti can sikmaktan öte artik kalp kirma boyutuna geciyor.burada herkes dusuncesini yazmakta ozgurdur kimse bu sebepten digerine hakaret edemez burasi firma forumu degil Besiktas forumu ,bu sitenin kapisindan giren herkes once Besiktasli ve burada kimse bir Besiktasliya goruslerinden dolayi hakaret edemez.farkli dusunceyi kabul edemeyen forum ortamınin ne oldugunu arastirsin once.su muhabbet iyice can sikti kendi adima konusayim artik ne ciceklerin ne de obitasin ismini agzima almam.
Buda yanlış firmalar hiç bir şeydir aslolan Beşiktaşımızın menfaatidir tabiki yanlış olanı eleştireceğiz benim bu güne kadar obitaşın işinin kalitesi yönünde hiç fikir beyan ettiğimi gördünüzmü sadece obitaş değil her hangi bir çalışan firmanın işinin kalitesini eleştirdiğimi gördünmü bunu burdan resimlere bakarak veya tepeden stada bakarak anlayamayız kaldıki orda bu işi denetleyen firmalar ve mühendisler var biz gönül gözüyle bakıyoruz onlar işlerini yapıyor burda konuşmak yapan firma bir kenara denetleyenlerede hakarettir işin içine şaibe sokmaktır sanki kötü yapılıyorda birileri örtbas ediyor havasını yaratmak ne bize nede Beşiktaşımıza yarar getirmez biz ne biliyoruzda daha şantiyeye bile girmeden bir firmanın işinin iyi birinin kötü olduğunu söyleyebiliyoruz bu hattimizi aşmak olur bakarız yavaş deriz hızlı deriz bu firma yatıyor deriz bunlar dışardan söylenen fikirlerdir ama ötesi zarar verir zaten bilemeyizde geçen gün levent kardeşimiz nasıl kolon filizinin fazladan yapıldığını gördü ve işin devamı olmadan uyardı güzel bir uyarıydı emek kaybının engellenmesi sağlanmış oldu yapılsaydı bir şeymi olurdu hayır iş gücü kaybı olurdu evet takip ederiz yanlış olanı görür söyleriz ama kötü yapılıyor demek bambaşka bir şey bu laf olsun beri gelsin diye söylenecek bir kelime değil bizim tarafımızdan heleki haksız yere sarf edildiğinde siz sonrasında renkliler ve düşman medyanın propagandasını seyredin ondan sonra kızarsınız ama fitili burda ateşlediğinizi unutursunuz internet tehlikeli bir güçtür ya doğru şekilde kullan yada kullanma dönem dönem müdahale ettim ve etmeyede devam edeceğim ben burayı Beşiktaşımızın zarar göreceği bir şekilde kullanılmasına müsade etmem bunu kimse isteyerek yapmaz ama bazen insanlar gaza gelip kontrolsüz davranıyor o noktada hepimizin müdahil olmamız gerekiyor bir tane Beşiktaş var. Biz tarafsız eleştirmen değiliz unutmayın fanatik derece tarafız Beşiktaşlı spor yazarlarını görmüyormusunuz Tarafsızız havasını vermek için Beşiktaşa sallayıp duruyorlar yoo siz tarafsız değilsinizki orda zaten taraf olduğunuz için ekmek paranızı kazanıyorsunuz Beşiktaş sayesinde ekmek yiyorsunuz

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2015, 18:10:05
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
sağol @Mehmet 2 gundur iyi is cikardin çikolata isi ne oldu 14 ocakta gelicem migrostan gidip alip yiyelim :icool: benden :D
bundan sonra işlerde bir aksilik olmazsa istanbuldayım @Efe abi  çikolata işini de halledelim artık  :kop:

Çevrimdışı TØLGA

bundan sonra işlerde bir aksilik olmazsa istanbuldayım @Efe abi  çikolata işini de halledelim artık  :kop:
diğer iş ne oldu sevindirdinmi bir kardeşimizi  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

Obitaş'a ve onu takdir edenlere troll diyenler aynaya baksın yeter. Emeğe saygı olmalı.
Komutan aktar geldi abi su sutunlarla testereleri soylede bi hizlansinlar efe cok kiziyo de obitasa :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ALI RIZA

Sebebi ne acaba?  :alala:
yukardan kum dökecek alta kamyon gelecek kum eleyip Oyak götürecek orada beton haline getirip stada dökecekler son model kendini yenileyen stad yapıyoruz ya bu son aşaması  :ok:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı quentine83

dün faruk un çizimlere bakıyordum da kafama takıldı.bu çatallı merdivenle ilgili bi gelişme oldu mu acaba.15 gündür siteden ayrı kaldım.internetim yoktu.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ALI RIZA

dün faruk un çizimlere bakıyordum da kafama takıldı.bu çatallı merdivenle ilgili bi gelişme oldu mu acaba.15 gündür siteden ayrı kaldım.internetim yoktu.
Malesef bizim statta insan hayatı önemli olmuş  :by2:  çatallar ile yola devam edecekler

Çevrimiçi Necmi

halamı mukayese bir saattir yazdıklarımı okumadınmı :bandit: çiçeklere bir eleştirin varsa mukayese etmeden yap eleştirmeden öncede git uzun uzun yazdıklarımı oku firmalar eleştirilir dokunulmaz değiller ama şartlarınıda bilmeden eleştirmek sadece tuhaf oluyor. Her firma kendi şartına göre eleştirilir veya övülür. Numaralının bitim süresi var süreye uyuluyor belki 15-20 gün gecikme yaşanır eski açık bildiğim kadarıyla bitim süresi yok çünkü veremediler çiçeklere yeri anıtlar kurulu engellemeleri ihsan beyin rampa konusunda aldığı yanlış kararlar karar aldıktan sonrada şehir şebeke sistemlerine toslamak orda bir çok işi içinden çıkılmaz duruma soktu aslında bazı tersliklerde işimize yaradı yoksa eski açık için daha çok beklerdik anıtların keyfi yerine gelsin diye şu an yarısının bile bitmiş olmasına dua ederdik

Çevrimiçi Necmi

ordan tutsa tutsalar bjk mabeti tutarlar atlarken :lol:
yok o adrenalin olsun diye ağsız kısımdan atlar :D şansına artık altta @Geovani geçiyorsa tutar geçmiyorsa :o_o:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Necmi abi bu küfeki taşı kaplaması yapıldıktan sonra seramiklere uygulanan işlem gibi dolgu malzemesi ile aralardaki boşlukları kapatma işlemi uygulanacak değil mi?
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bu küfeki taşı kaplaması yapıldıktan sonra seramiklere uygulanan işlem gibi dolgu malzemesi ile aralardaki boşlukları kapatma işlemi uygulanacak değil mi?
hayır öyle bir şey olmaz bu taşların kırılmasına sebep olur boş kalması lazım onlar ankrajla tutturuyorlar ve haraket halindeler esniyorlar aralarına sert bir malzemeyle dolgu yaparsan haraketlerini kısıtlar ve taşların kırılmasına neden olursun senin dediğin duvara harç veya benzer malzemeyle yapıştırarak yapılan montaj şeklinde geçerlidir o zaman taş zaten bütünüyle yapıyla birlikte haraket eder o zamanda bütün olması gerekir  bazı uygulamada taşın haraketini engellemeyecek şekilde kauçuk türevi bir malzemeyle veya slikonla derz yapıyorlar ama slikonun sakıncaları var taşta leke yapıyor en iyisi boş kalması

Çevrimdışı Emre.Guler

Yeni açığın arkasında şu an su birikintisi olan kısım bildiğim kadarıyla stad bitsede açık kalacak. E her yağmurda bu su birikitintisi olacakmı orada?

Çevrimdışı TØLGA

Yeni açığın arkasında şu an su birikintisi olan kısım bildiğim kadarıyla stad bitsede açık kalacak. E her yağmurda bu su birikitintisi olacakmı orada?
aynısını geçen ben söyledim cevap gelmemişti ama gider flen birşeyler yapılır diye tahmin ediyorum  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Emre.Guler

aynısını geçen ben söyledim cevap gelmemişti ama gider flen birşeyler yapılır diye tahmin ediyorum  :bandit:

iyide gider bu aşamada yapılmıyormu zaten? eğer gider yapılmış olsa orada su birikmezdi.  anlamayan arkadaşlar için resimde çizdim bahsettiğim yeri