Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6396824 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Haftalar öncesinden konuşulan şu, firmalar, iş azaldıkça eleman azaltıyor. Görünen o ki, buda bize kafadan 1 ay kaybettiriyor.

Evet firmalar maliyetlerini düşünür evet, öylede olmalıdır ama mıymıy iş de olmamalıdır.

30-40 + çalışanla yeni açık arkaya girilemezmiydi? önde işler devam ederken. Hadi eski açığı anladık, doğalgaz hattı elektrik hattı su hattı falan filan ama yeni açığın arkasında ne engeldi buna.

20-25 günde temiz olacak iş, 60-65 güne çıktıktan sonra çalışan azaltsan ne azaltmasan ne.
Şu stadın açılmadığı her gün Zarar hanesine eklenir.

Başkanada birşey diyemiyorum muhtemelen zaten ucuz işçilik yaptırtıyor, bide üstüne eleman da eleman diye tutturamıyordur.
Benim sinirlerim gerilmeye başladı artık. Zaten hassasım böyle şeylerde, misal bir yeri komple prekast döşüyorlar, en üst yada kıyısında köşesinde bir yer kalıyor haftalarca oraya koymuyorlar falan delleniyorum. Bide bu yeni açık kolonları falan böyle gördükçe titreme geliyor.  :lol:

Velhasıl kelam, Soğuk moğuk kar kış dinleme lüksü yok artık.Kardan kıştan çalışamayacak durumdaysa bu obitaş mobitaş rusyaya hiç gitmesin, 8 senede teslim eder stadı.

Çevrimdışı Serjo

Bilmediğimden soruyorum
20 işçi bir işi 10 günde bitirirse
10 işçi bir işi 20-25 günde bitirince firma zarar görmemiş mi oluyor  :alala:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimiçi Necmi

Anıılcım istemediyse yapmasaydı ,ya da aldıysan doğru düzgün adam akıllı yapacaksın işi.Madem büyümek isteyen bir firmasın,BEŞİKTAŞ gibi bir kulübün stadını yapmaya soyunmuşsun hakkıyla yapacaksın.Yok madem yapacak işçin,sermayen yok hatta bu işten zarar bile etme ihtimalin var girme o zaman hem firman zarar etmesin hem de Beşiktaş.Bunların hiçbiri bahane olamaz..
ne diyorsun Deniz giren Beşiktaşa giriyor obitaşa veya çiçeklere değil asla nankörlük etmeyin burda çiçekler zihniyetinde bir firma olmasaydı bu kaba daha yarısında değildi bilmediğiniz bir sürü şey var işin ekonomik boyutu var ekonomik olmayan boyutu var işin perde arkasını bilerek bu kadar tepki veriyorsak iş yavaşlamasına vardır altında bir neden çiçeklerin kaç aydır tempo düşmesinide hoş görüyorsak vardır bunun altında bir neden iki firmada babamızın şirketi değil bizim menfaatimiz Beşiktaşın menfaatine endekslidir.hiç bir hoş görümü veya tepkimi Beşiktaşın çıkarları dışında yapmıyorum ama bazı şeylerde konuşulmuyor konuşulmamalıda ama dürüstce söylüyorum Çiçeklerin sahibi ben olsam aylar önce şantiyeden çekilirdim evet hala bitirmek için mücadele ediyorlarsa saygı duymak gerekir. Bu firma aylardır hakediş almıyor dairelerini satıp çalışan emekçinin parasını ödüyorlar. Kendi paralarıyla bizim stadımızı yapıyorlar. Elbette alacakları kalmaz ödenir belkide alınan krediyle ödenmiştir ama bir firmanında dayanma gücü var ve bu güçlerini terettütsüz son noktaya kadar kullandılar bizde gerekli saygıyı gösterelim evet ekip arttırımına gitmeleri gerekiyordu Beşiktaşta istedi bunu ama gücümüz bu kadarını taşımaya yetiyor dediler, para verin o zaman ekip sayısını arttıralım ama Beşiktaş veremedi şirkette gücünün yettiğini sonuna kadar kullandı. Obitaş için neden bunları söylemiyorum acaba hak ediş almasa bir gün bile çalışırmı birisi hak ediş yapıp çalışmaz diğeri hak ediş yapmadığı halde işi bitirme mücadelesi verirse evet o firmanın çalışması taktir edilir. yavaşlasada neden yavaşladın diyemezsin imkanlarıyla bu kadar yapıyor dersin birde üstüne İhsanın saçma sapan kararları organizasyonsuzlukları eklenince ancak çiçekleri burda alkışlarım bu işi buraya kadar getirdiği için burda çiçeklerin kollandığı çokça ima edildi hayır kollanan obitaştı çünkü çiçekler başkanın sözünden çıkmıyordu o yüzden hep idare et dendi kendisine ait olmayan işleri yaptı durdu çok şey söylenirde söylemeyelim her iki firmanın emekçilerinede teşekkür edelim stadımıza bir şekilde emekleri geçiyor ve emeğin hakkı parayla ödenmez ama şirket politikası olarak obitaşı eleştirmemin hiç bir haksız yanı yok bu işi asla ciddiye almadılar ve bunu söylememde haklı nedenler var aylarca çalışmadılar eleştirdim sonra hızlandılar bende eleştirmeyi kestim neden yavaştılar aylar sonra neden hızlandılar bunun rampayla bir ilgisi yok obitaş bayrağı dalgalandıran arkadaşlarda bunun nedenlerini iyi biliyor ama burda işi iki firma kalitesine kadar getirdiler farkında olmadan burda obitaş savunmadılar stadımızı kötülediler çiçekler kötü iş yapıyormuş yapılan kötü iş dedikleri bizim stadımız obitaşı öne çıkartmak için stadımızı kötülediklerinin farkında olmadılar iki firmanında kalite olarak birbirinden farkı yok kullanılan demir miktarı çok üst seviyede beton kaliteside yüksek ufak tefek hatalar yapıldı ama hedef saptırması çok yanlış geçen Mustafanın sarf ettiği çiçeklerin hayati hatası kelimesi nin üzerinde durdum meğerse kolon unutmuşlarmış ama bunu unutan çiçekler değil obitaştı ve sonrasındada kolonu yaptılar çiçeklerin eski açık ilk köşe dönüşünde hatası oldu yanlış bir iş yaptılar ama bunun sorumlusuda Beşiktaştı eski proje vermiş ve o projeye göre kolonlar dikilmiş ve orda çiçekler bir kaç kolonu kırmak zorunda kaldı birde kapalı üstte çatı kolonlarından biri hatalı döküldü o gece beton dökerken vibrasyon makinesi arıza yaptı beton dökülüyordu dönüşü olmadı dış vibrasyonla döktüler ve bozuk çıktı ertesi gün kırmak zorunda kaldılar birde testere kirişlerinde kapalıda gelen betonun hatalı olması nedeniyle akışkanlığını kaybeden beton kalıbı tam dolduramadı ve testere bozuk çıktı ve bunuda kırıp düzelttiler yani hayatı bir hata yapılmadı onun dışında iş kalitesi olarak kötü bir durum yok üç tribün kalitesi birbirinin aynı sadece numaralıya özel bir özen gösterildi diğerlerinden kalıp işçiliği olarak biraz daha iyi orası için yeni kalıplar getirildi biraz daha düzgün çıkması sağlandı bunun dışında yeni açık otopark alanı herhangi bir kaplama yapılmayacağı için çoğunlukla oval hazır kalıp kolonlar tercih edildi buda kalıbın daha düzgün çıkmasını sağladı kare kolon olan yerler küfegi kaplanacağı için kaymak gibi bir betona gerek yok kalıpları Beşiktaş verdiği içinde sanırım maksimum verim sağlama yoluna gittiler obitaşında hataları oldu şimdi burda sıralamayım ama hiç bir alanda hayati bir hata yapılmadı zaten olmasıda mümkün değil denetleyen firma kiptaş ve öyle bir hata yapılsa hemen işi durdurur. stadımız gayet sağlam şekilde yükseliyor. bunun için emeği geçenlere teşekkür ederim

Çevrimdışı Ferhat Türk

ne diyorsun Deniz giren Beşiktaşa giriyor obitaşa veya çiçeklere değil asla nankörlük etmeyin burda çiçekler zihniyetinde bir firma olmasaydı bu kaba daha yarısında değildi bilmediğiniz bir sürü şey var işin ekonomik boyutu var ekonomik olmayan boyutu var işin perde arkasını bilerek bu kadar tepki veriyorsak iş yavaşlamasına vardır altında bir neden çiçeklerin kaç aydır tempo düşmesinide hoş görüyorsak vardır bunun altında bir neden iki firmada babamızın şirketi değil bizim menfaatimiz Beşiktaşın menfaatine endekslidir.hiç bir hoş görümü veya tepkimi Beşiktaşın çıkarları dışında yapmıyorum ama bazı şeylerde konuşulmuyor konuşulmamalıda ama dürüstce söylüyorum Çiçeklerin sahibi ben olsam aylar önce şantiyeden çekilirdim evet hala bitirmek için mücadele ediyorlarsa saygı duymak gerekir. Bu firma aylardır hakediş almıyor dairelerini satıp çalışan emekçinin parasını ödüyorlar. Kendi paralarıyla bizim stadımızı yapıyorlar. Elbette alacakları kalmaz ödenir belkide alınan krediyle ödenmiştir ama bir firmanında dayanma gücü var ve bu güçlerini terettütsüz son noktaya kadar kullandılar bizde gerekli saygıyı gösterelim evet ekip arttırımına gitmeleri gerekiyordu Beşiktaşta istedi bunu ama gücümüz bu kadarını taşımaya yetiyor dediler, para verin o zaman ekip sayısını arttıralım ama Beşiktaş veremedi şirkette gücünün yettiğini sonuna kadar kullandı. Obitaş için neden bunları söylemiyorum acaba hak ediş almasa bir gün bile çalışırmı birisi hak ediş yapıp çalışmaz diğeri hak ediş yapmadığı halde işi bitirme mücadelesi verirse evet o firmanın çalışması taktir edilir. yavaşlasada neden yavaşladın diyemezsin imkanlarıyla bu kadar yapıyor dersin birde üstüne İhsanın saçma sapan kararları organizasyonsuzlukları eklenince ancak çiçekleri burda alkışlarım bu işi buraya kadar getirdiği için burda çiçeklerin kollandığı çokça ima edildi hayır kollanan obitaştı çünkü çiçekler başkanın sözünden çıkmıyordu o yüzden hep idare et dendi kendisine ait olmayan işleri yaptı durdu çok şey söylenirde söylemeyelim her iki firmanın emekçilerinede teşekkür edelim stadımıza bir şekilde emekleri geçiyor ve emeğin hakkı parayla ödenmez ama şirket politikası olarak obitaşı eleştirmemin hiç bir haksız yanı yok bu işi asla ciddiye almadılar ve bunu söylememde haklı nedenler var aylarca çalışmadılar eleştirdim sonra hızlandılar bende eleştirmeyi kestim neden yavaştılar aylar sonra neden hızlandılar bunun rampayla bir ilgisi yok obitaş bayrağı dalgalandıran arkadaşlarda bunun nedenlerini iyi biliyor ama burda işi iki firma kalitesine kadar getirdiler farkında olmadan burda obitaş savunmadılar stadımızı kötülediler çiçekler kötü iş yapıyormuş yapılan kötü iş dedikleri bizim stadımız obitaşı öne çıkartmak için stadımızı kötülediklerinin farkında olmadılar iki firmanında kalite olarak birbirinden farkı yok kullanılan demir miktarı çok üst seviyede beton kaliteside yüksek ufak tefek hatalar yapıldı ama hedef saptırması çok yanlış geçen Mustafanın sarf ettiği çiçeklerin hayati hatası kelimesi nin üzerinde durdum meğerse kolon unutmuşlarmış ama bunu unutan çiçekler değil obitaştı ve sonrasındada kolonu yaptılar çiçeklerin eski açık ilk köşe dönüşünde hatası oldu yanlış bir iş yaptılar ama bunun sorumlusuda Beşiktaştı eski proje vermiş ve o projeye göre kolonlar dikilmiş ve orda çiçekler bir kaç kolonu kırmak zorunda kaldı birde kapalı üstte çatı kolonlarından biri hatalı döküldü o gece beton dökerken vibrasyon makinesi arıza yaptı beton dökülüyordu dönüşü olmadı dış vibrasyonla döktüler ve bozuk çıktı ertesi gün kırmak zorunda kaldılar birde testere kirişlerinde kapalıda gelen betonun hatalı olması nedeniyle akışkanlığını kaybeden beton kalıbı tam dolduramadı ve testere bozuk çıktı ve bunuda kırıp düzelttiler yani hayatı bir hata yapılmadı onun dışında iş kalitesi olarak kötü bir durum yok üç tribün kalitesi birbirinin aynı sadece numaralıya özel bir özen gösterildi diğerlerinden kalıp işçiliği olarak biraz daha iyi orası için yeni kalıplar getirildi biraz daha düzgün çıkması sağlandı bunun dışında yeni açık otopark alanı herhangi bir kaplama yapılmayacağı için çoğunlukla oval hazır kalıp kolonlar tercih edildi buda kalıbın daha düzgün çıkmasını sağladı kare kolon olan yerler küfegi kaplanacağı için kaymak gibi bir betona gerek yok kalıpları Beşiktaş verdiği içinde sanırım maksimum verim sağlama yoluna gittiler obitaşında hataları oldu şimdi burda sıralamayım ama hiç bir alanda hayati bir hata yapılmadı zaten olmasıda mümkün değil denetleyen firma kiptaş ve öyle bir hata yapılsa hemen işi durdurur. stadımız gayet sağlam şekilde yükseliyor. bunun için emeği geçenlere teşekkür ederim

:claps: :claps: :claps: eline sağlık abi.bu obitaş hangi kafayla yeni stadyum ihalesi aldı da onu yapacak bilmiyorum. Allah sabır versin ruslara biz yine 1 yıldır dayanıyoruz
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2015, 16:28:58
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Neyse donup dolasip ayni seylerden bahsediyoruz gibi , fotograflari necmi abiye attim bitazdan yukler buraya  @Efe abi eski acik 1.kat locanin tablasi yapiliyordu sonunda  :ok:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ozan062

gökhan yagmurdan gol olan yeniacıktaki alanın fotolarını atmıs paylasmak istiyen cıkmadı bencede paylasmayın :lol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

:claps: :claps: :claps: eline sağlık abi.bu obitaş hangi kafayla yeni stadyum ihalesi aldı da onu yapacak bilmiyorum. Allah sabır versin ruslara biz yine 1 yıldır dayanıyoruz
bu yazıyı obitaşı yermek için yazmadım oda bizim stadımızı yapan değerli bir firma yeterki birbirleriyle mukayese etmeyelim obitaş yılların tecrübesine sahiptir. rusyada kolay gelsin yüzünün akıyla yapsın bitirsin neden kötülüğünü isteyelim ordan gelecek para Türkiye ekonomisine giriyor inşallah daha çok yaparlar daha fazla para kazanırlar. Umarım bütün işleri rast gider.

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2015, 16:48:25
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Kaba inşaat yarın bitse gene çatı için prekastların bitmesini bekleyeceğiz.
O yüzden bence kaba inşaat prekast montajını bekletmediği sürece istediği kadar yavaş gidebilir, kafaya takmam :ok:

Bu arada herkese mutlu yıllar
[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2015, 17:27:36 CanEmre ]
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Anıl

@Necmi abinin yazdıkları az çok bilinenler, bilinmeyen de birçok şey var daha. Gerçekten bunların üstüne Çiçeklere laf etmek gerçekten emeğe saygısızlık olur. Üstelik Çiçeklere laf etme nedeni de Obitaşa laf ediliyor olması...

Çevrimdışı KUMANOVALI

@Necmi abinin anlattıklarından sonra umarım bir daha obitaş/çiçekler sidik yarışı olmaz ...

bu arada gözden kaçtı galiba   :D

bu nedir arkadaşlar...
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı SDemirsoy

@Necmi abinin anlattıklarından sonra umarım bir daha obitaş/çiçekler sidik yarışı olmaz ...

bu nedir arkadaşlar...

aşağıya bir şey düşmesin diye heralde abi  :alala:

Çevrimdışı idil

yılın ikinci günüden selamlar :D bu yeni ifadeye bayıldım  :ishock: :ishock: :kop: çatı konusunda gelişme yok mu?? 4 tane kolon geldi durdu  :s20:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı ALI RIZA

yılın ikinci günüden selamlar :D bu yeni ifadeye bayıldım  :ishock: :ishock: :kop: çatı konusunda gelişme yok mu?? 4 tane kolon geldi durdu  :s20:
A.S @mactaupe daha güzeller var da izinler çok zor    :nargile:

Çevrimiçi Necmi

Şubat ayında başlanacakmış diye duydum ama resimlere bakınca koruma bariyerlerini yapıyorlar belki daha öncede başlayabilirler

Çevrimdışı idil

Şubat ayında başlanacakmış diye duydum ama resimlere bakınca koruma bariyerlerini yapıyorlar belki daha öncede başlayabilirler

bu havalardan dolayı baya yavaşladı sanki yeni açık üst kolonlar da son hız giderken aynı kaldı 2 gündür  :s20: :s20: bitsin artıkkkkkk
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı panic13

Bence 1000 tane OBITAŞ işçisi 10000 tane ÇİÇEKLER işçisini döver... :D :D

1 ay kadar önce bir şekilde Çiçeklerin içinden bilgi alıp burada paylaşmıştım. adamlar kabaca genelde büyük sorun olmadığını, para akışının da bir şekilde yapıldığını, 15 ocak gibi kabayı teslim edeceklerini söylemişti. Sanırım 15 şubat'ı bulacak. Olsun..

Necmi abi'nin açıklamalarından sonra adamlara saygım biraz daha arttı. Ciddi fon akım problemlerine rağmen bişey demediler bize. Helal.

Tüm bunların dışında, Necmi Abi'nin altını çizsiği noktaya %1000 katılıyorum: Stad bizim stadımız. 1945 yılında yapılan stadın müteahitini falan bilen var mı? Yok. Dünyanın bana göre en güzel stadı olan Allianz arenanın mühendisini veya müteahitini bilen var mı? Yok. Ama bu statların repüstasyonunu herkes biliyor. Kendi stadımızı ne olursa olsun, NE OLURSA OLSUN, kötüleyemeyiz. Hem yapı hem lokasyon olarak dünyanın en iyi stadlarından birini, bana göre oldukça da makul bir fiyata inşa ediyoruz emsallerine baktığımızda. Bunun keyfini çıkraıp, gerektiği zaman gecikmelerin hesabını soralım lisanı münasip ile. ama bunu stadımızı kötüleyerek yapmayalım.

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı FARUK

bu nedir arkadaşlar...

saha ortasında montajlandı fileli korumaya benziyor  tahminen çatı montajında kullanılacak aşağıya birşey düşmemesi ve iş güvenliği için

Çevrimdışı Efe

Neyse donup dolasip ayni seylerden bahsediyoruz gibi , fotograflari necmi abiye attim bitazdan yukler buraya  @Efe abi eski acik 1.kat locanin tablasi yapiliyordu sonunda  :ok:
sağol @Mehmet 2 gundur iyi is cikardin çikolata isi ne oldu 14 ocakta gelicem migrostan gidip alip yiyelim :icool: benden :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Surada bazi arkadaslar eglence olsun diye,hep bir firmanın ovulup diğerinin yerilmesini istemediklerinden,bazen de inandiklari gorusleri soylemek icin goruslerini bildiriyor.su iki firmanin muhabbeti can sikmaktan öte artik kalp kirma boyutuna geciyor.burada herkes dusuncesini yazmakta ozgurdur kimse bu sebepten digerine hakaret edemez burasi firma forumu degil Besiktas forumu ,bu sitenin kapisindan giren herkes once Besiktasli ve burada kimse bir Besiktasliya goruslerinden dolayi hakaret edemez.farkli dusunceyi kabul edemeyen forum ortamınin ne oldugunu arastirsin once.su muhabbet iyice can sikti kendi adima konusayim artik ne ciceklerin ne de obitasin ismini agzima almam.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba