Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6397024 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

çiçekler sadece 1 tribün yapacak kadar işçisiyle 2 tribün yapmaya kalkıştı
Bence sadece burada yanlışsın @Deniz abi. Bence Çiçekler istemedi Numaralı'yı almayı. @Necmi abi daha iyi biliyordur ancak bence durum böyle. Birde Eski Açıkta 2 aylık zaman kaybı var evet ama zaten hiçbir şekilde tüm tribün kabası yetişmezdi diğer yerler bitse de :)

Çevrimdışı Oktay

Artık iş firmalardan çıktı stadın gecikmesi noktasına geldi. Necmi abinin de dediği gibi bir firma geciktikçe öbürü de gecikiyor.
işi yavaşlatan çicekler hepinizin gözünü statdın en kolay ve en basit yeri olan kapalı tribünü yaparak boyadı...iyiki yeni açığı obitaşa vermişler  yoksa çiçeklerin elinde madara olurdu orası

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA abi sanırım sadece örmekle bitmiyor yoksa 1 günde örüyorlar, diğer kirişlerle bağlantısı falan uğraştırıyor olabilir. Kalıplaması zaten ayrı zahmetli bir iş çünkü hem dar alanda çalışıyorlar hem de yüksekte :tabe:
Zaten yüksekte çalışıyorsun diye pamuk ipliğiyle iş yapmayacaksın tüm güvenlik önlemlerini alacaksın 1 günde kiriş bitmesi güzel ise birbirine bağlantı 1 günde biter demir örsün arkadan kalıpçı beton için kalıplasın yada bitlikte halletsinler zorluğu önemli bunun ne derece zor 4 kişi yeterli olur mu ? yada daha fazla ? bilmek lazım  :alala:

Çevrimdışı Anıl

fotoğrafa gidiimmiii arkadaşlar ????? @Efe ab  :D
Gitme @Mehmet abi dondurucu soğuk var valla :bandit:

Çevrimdışı Anıl

Zaten yüksekte çalışıyorsun diye pamuk ipliğiyle iş yapmayacaksın tüm güvenlik önlemlerini alacaksın 1 günde kiriş bitmesi güzel ise birbirine bağlantı 1 günde biter demir örsün arkadan kalıpçı beton için kalıplasın yada bitlikte halletsinler zorluğu önemli bunun ne derece zor 4 kişi yeterli olur mu ? yada daha fazla ? bilmek lazım  :alala:
Alan çok dar olduğu için demirci işini tamamen bitirip çıktıktan sonra ancak kalıpçı başlıyodur. Ama bence maksimum 4 günde 2 kiriş bitiyor olmalı :)

Çevrimdışı Deniz

Bence sadece burada yanlışsın @Deniz abi. Bence Çiçekler istemedi Numaralı'yı almayı. @Necmi abi daha iyi biliyordur ancak bence durum böyle. Birde Eski Açıkta 2 aylık zaman kaybı var evet ama zaten hiçbir şekilde tüm tribün kabası yetişmezdi diğer yerler bitse de :)
Anıılcım istemediyse yapmasaydı ,ya da aldıysan doğru düzgün adam akıllı yapacaksın işi.Madem büyümek isteyen bir firmasın,BEŞİKTAŞ gibi bir kulübün stadını yapmaya soyunmuşsun hakkıyla yapacaksın.Yok madem yapacak işçin,sermayen yok hatta bu işten zarar bile etme ihtimalin var girme o zaman hem firman zarar etmesin hem de Beşiktaş.Bunların hiçbiri bahane olamaz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Bu mantıkla yaklaşma bitiremezlerdi çiçeklerin kabadan ayrılması girecek işçilere kalacak yer problemi rahat sağlanmış olurdu... Demiyor muyduk işçilere kalacak yer sıkıntısı vs vs için çiçekler 2 ay evvel 3 bölümü komple bitirseydi belki 1 ay veya bugun kaba bitmiş olabilirdi yeni işçiler alınarak yada mevcut işçileriobitaş kendi haznesine çekerek böyle düşünmek lazım  :ok:

Çevrimdışı Deniz

@Mehmet telefonunda telefon kabı mı var daha önce de sordum da yanıt alamadım?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yldrmaydn

şu an stat civarında inanılmaz soğuk var. 5-6 dk dışarıda yürüdüm yüzüm gözüm dondu. eldiven yoktu elim dondu cebimde olmasına rağmen. bu havada demirlerle uğraşmak da hiç kolay değil. ama söylenenler de doğru artık çok gecikti bu işler. plansızlık kadar firmalar da sağolsun etki ettiler. hayırlısıyla ağustosa yetişsin de başka bir şey istemeyiz.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ALI RIZA

Alan çok dar olduğu için demirci işini tamamen bitirip çıktıktan sonra ancak kalıpçı başlıyodur. Ama bence maksimum 4 günde 2 kiriş bitiyor olmalı :)
şu an bakıyoruz öyle olmuyor nedense her iki firme için  :alala: 3 günde 1 kiriş bitiriyorlar bağlantı noktaları tam bitmeden 

Çevrimdışı Efe

Anıılcım istemediyse yapmasaydı ,ya da aldıysan doğru düzgün adam akıllı yapacaksın işi.Madem büyümek isteyen bir firmasın,BEŞİKTAŞ gibi bir kulübün stadını yapmaya soyunmuşsun hakkıyla yapacaksın.Yok madem yapacak işçin,sermayen yok hatta bu işten zarar bile etme ihtimalin var girme o zaman hem firman zarar etmesin hem de Beşiktaş.Bunların hiçbiri bahane olamaz..
obitasa biraksalardi numaraliyi daha baslamamisti insaat  :D 2015 sebe sonu biterdi kaba insaat bunu abartmadan soyluyorum anlayan anlasin ne demek istedigimi :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

saçmalama Deniz bu çiçekler obitaş meselesi değil olayı saptırmayın bir haftadan fazladır obitaş kolonlarda çalışmıyor bu obitaşla ilgilide olabilir olmayabilirde ama iş geri kalıyor artık bu saatten sonra iki firma içinde öyle bir lüksümüz yok şubatta çatı başlayacakmış bu nedemek biliyormusun bir ay daha geriye attı çatı işi bu böyle devam ederse martada atacak başlayacağım yapacakları işe iki firmadada adam yetersiz erken adam boşalttılar ve sayıca çok azaldılar iş üremiyor ve biz gecikiyoruz bunların savunulacak bir şeyi kalmadı artık ağustosuda kaçıracağız bir an önce bitirip gitsinler yeter artık daha geride bir sürü iş var bir senedir bir tribünü bitiremedi hala sallanıyor çiçeklerde tam rölantiye aldı işi onların hızıyla 15 günlük işleri var ama bir buçuk ay sürdürecekler herhalde kalan testereleri obitaşın bir ayda bitirmesi mümkün değil
aynen katiliyorum bitirip gidin kampanyasi baslatalim :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Yok @Deniz abi ben başka birşeye dikkat çekmek istemiştim. Örnek veriyim mesela Kapalı tribün Çiçeklere verildikten sonra Başkan'a arkadaşına ihale verdi diye millet tepki verince Başkan da gitti Yeni açığı en az fiyat verene vericem demiş bulundu ve Yeni açığı Obitaş almış oldu. Eğer böyle birşey olmasaydı bence stadın tamamı Çiçekler'e verilecekti. Yani Başkan tanıdığı bildiği firma olduğu için Çiçekler'i bu işe soktu. Numaralıyı da bence Başkan verdi Çiçeklere :tabe:

Çevrimdışı Efe

fotoğrafa gidiimmiii arkadaşlar ????? @Efe ab  :D
git bugun is yapildi gidebilirsin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

şu an bakıyoruz öyle olmuyor nedense her iki firme için  :alala: 3 günde 1 kiriş bitiriyorlar bağlantı noktaları tam bitmeden 
Her iki firmanın da normal şartlarda tam 1 aylık kiriş işi kaldı. Bakalım hangisi ne zaman bitirecek :)

Çevrimdışı Sutlas

obitasa biraksalardi numaraliyi daha baslamamisti insaat  :D 2015 sebe sonu biterdi kaba insaat bunu abartmadan soyluyorum anlayan anlasin ne demek istedigimi :evillol:

Hiç olur mu öyle şey, Obitaş çok düzgün kolon ve testere yapıyor, pürüzsüz, bize de zaten o lazım, gerekirse 2017'de bitsin ama kolonlar pürüzsüz olsun çünkü küfeki ile kaplanmayacak, kolonlar çıplak beton kalacak, kirişlere de prekast gelmeyecek, o yüzden pürüzsüz olması çok önemi, direkt testerelerin üstüne oturacağız.

Çevrimdışı Deniz

Varsayım üstünden konuşmayalım abi.Nerden biliyoruz obitaşın yeni ekip sokmayacağını?Çiçekler aldı ve sokmadı koskocaman bir FAİL aldı bence konuşulması gereken bu  :bandit:

Çevrimdışı ozan062

2 gündür buraya girmiyordum noluyor :((( baya karalar baglamıs sizleri :isad: :isad:

havalarda salıdan sonra dahada beter olacak fırtınalar kopacak tam toparlıcaklar derken yine bi sekteye ugruyacak:(( zaten bizim firmalar yaz aylarında hızlanmıyor onun için ondan once su kabayı bitirsinlerde
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

Yok @Deniz abi ben başka birşeye dikkat çekmek istemiştim. Örnek veriyim mesela Kapalı tribün Çiçeklere verildikten sonra Başkan'a arkadaşına ihale verdi diye millet tepki verince Başkan da gitti Yeni açığı en az fiyat verene vericem demiş bulundu ve Yeni açığı Obitaş almış oldu. Eğer böyle birşey olmasaydı bence stadın tamamı Çiçekler'e verilecekti. Yani Başkan tanıdığı bildiği firma olduğu için Çiçekler'i bu işe soktu. Numaralıyı da bence Başkan verdi Çiçeklere :tabe:
İyi de Anıl şimdi sen iş yaptıracaksın.Bir stadyum.

Bakıyorsun adaylar var.Biri çiçekler inşaat daha önce hayatında hiç stadyum yapmamış ilk kez yapacak.Bİri de Obitaş dünyaya stad yapıyor.Sen olsan hangisine verirdin?Sadece tanıyıp bilmek değil ki CV de önemli bu işte..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

BAŞAKSEHİRDE MAÇ GÜNÜ BİRAZ OLSUN İYİ GİBİ GİBİ :)

Çevrimdışı Anıl

İyi de Anıl şimdi sen iş yaptıracaksın.Bir stadyum.

Bakıyorsun adaylar var.Biri çiçekler inşaat daha önce hayatında hiç stadyum yapmamış ilk kez yapacak.Bİri de Obitaş dünyaya stad yapıyor.Sen olsan hangisine verirdin?Sadece tanıyıp bilmek değil ki CV de önemli bu işte..
İşe başlamadan önce bakıp Obitaş'a verirdim de, şuandan itibaren 5 katlı bina yapması için bile iş vermem Obitaş'a :by2:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2015, 15:08:18
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
@Mehmet telefonunda telefon kabı mı var daha önce de sordum da yanıt alamadım?
yok deniz

Çevrimdışı Serhat Akkaya

2 gündür buraya girmiyordum noluyor :((( baya karalar baglamıs sizleri :isad: :isad:

havalarda salıdan sonra dahada beter olacak fırtınalar kopacak tam toparlıcaklar derken yine bi sekteye ugruyacak:(( zaten bizim firmalar yaz aylarında hızlanmıyor onun için ondan once su kabayı bitirsinlerde
Kış, soğuk ve kasvetli havayla birlikte herkesi bi karalar bağladı :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi