Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6397101 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kombinem yok ama açılış maçında kombineli adamı sokmazlarsa ortalık fena karışır söyleyim.Stada temelden topraktan girmiş insanlar bunlar ilk maçı izlemeyecek de neyi izleyecek?
Ben bi orta yol bulunacağını düşünüyorum. Sonuçta stat açılışında topu topu 20.000 kombine olacak kalan biletleri istedikleri fahiş fiyattan satabilirler. Bazen bu sporun taraftarlar için yapıldığını unutuyoruz arkadaşlar yorum yaparken, sana aidiyet göstermiş bir kesime böyle yaparsanız ondan sonrasında ondan aidiyet bekleyemezsiniz. Her şey maddiyat değil.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Anıl

Zamanında arka tarafı yükseltmediği için şimdi ön tarafı bitirmeden arka tarafa yoğunluk verdi. Daha önce bunu dile getirmiştim sadece ön tarafı yükseltip arka tarafı sonra yapabilir mi diye sonra beton dökmek veya tabla kurmak için yeterli alan bulamayacaktır şeklinde. Sonuç olarak; dün yediğin hurmalar döner bugün bi tarafını tırmalar :)
O hurmaları mecburen yedirdiler Serhat abi. Baktılar iki tarafı aynı anda götüremeyecekler en azından tribün kısmını bitirsinler dediler. 2 ay boyunca otopark kısmına çivi çakmadan ancak hızlanabildiler. Ya Numaralıyı da onlar alsaydı ? Allah korudu valla :pray:

Çevrimdışı ahmet türken

yok o vinçler obitaşın kendi malı obitaş aynı zamanda vinç kiralama işide yapıyor @ahmet türken
Bende obitaş açısından demedim,kulüp açısından dedim. Kulüp eğer vince de ayrıca kiralama ücreti veriyorsa bir an önce işini bitirip söktürmek istiyordur anlamında sormuştum :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

O hurmaları mecburen yedirdiler Serhat abi. Baktılar iki tarafı aynı anda götüremeyecekler en azından tribün kısmını bitirsinler dediler. 2 ay boyunca otopark kısmına çivi çakmadan ancak hızlanabildiler. Ya Numaralıyı da onlar alsaydı ? Allah korudu valla :pray:
Allah Rusları korusun biz yakında yırtıyoruz  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

Anıl sen sınava iyi çalışıyorsun ama buraları çok boşlamışsın kardeşim  :).Otoparka çivi çakmadan dediğin sadece otopark kısmında çiçeklerden daha fazla tabla + rampa bitirdiler  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı halvetifarazi

bu haftasonu pazar günü akşamından başlayıp çarşamba perşembe gününe kadar tüm türkiye inanılmaz bir soğuk hava sistemine giriyor. yüksek miktarda kar yağışı olacak. şehir merkezinde 10-15 cm kar söz konusu. önümüzdeki hafta içi inşaatta pek çalışma göremeyiz.

Çevrimdışı Anıl

Anıl sen sınava iyi çalışıyorsun ama buraları çok boşlamışsın kardeşim  :).Otoparka çivi çakmadan dediğin sadece otopark kısmında çiçeklerden daha fazla tabla + rampa bitirdiler  :bandit:
Yok @Deniz abi her gün bakıyorum buraya yazmasam da okuyorum. Otopark kısmında uzun süre çivi bile çakmadılar. Ne yaptılarsa son 1 ayda yaptılar (tablalar+rampa) ama o 1 ayda da testere kiriş işi yavaşladı. İlla ki iki taraftan birinde yavaşlama oluyor eleman sayılarından dolayı :)

Çevrimiçi Necmi

Çiçekler köşeyi yapsın önce  :naughty:
saçmalama Deniz bu çiçekler obitaş meselesi değil olayı saptırmayın bir haftadan fazladır obitaş kolonlarda çalışmıyor bu obitaşla ilgilide olabilir olmayabilirde ama iş geri kalıyor artık bu saatten sonra iki firma içinde öyle bir lüksümüz yok şubatta çatı başlayacakmış bu nedemek biliyormusun bir ay daha geriye attı çatı işi bu böyle devam ederse martada atacak başlayacağım yapacakları işe iki firmadada adam yetersiz erken adam boşalttılar ve sayıca çok azaldılar iş üremiyor ve biz gecikiyoruz bunların savunulacak bir şeyi kalmadı artık ağustosuda kaçıracağız bir an önce bitirip gitsinler yeter artık daha geride bir sürü iş var bir senedir bir tribünü bitiremedi hala sallanıyor çiçeklerde tam rölantiye aldı işi onların hızıyla 15 günlük işleri var ama bir buçuk ay sürdürecekler herhalde kalan testereleri obitaşın bir ayda bitirmesi mümkün değil

Çevrimdışı Serhat Akkaya

saçmalama Deniz bu çiçekler obitaş meselesi değil olayı saptırmayın bir haftadan fazladır obitaş kolonlarda çalışmıyor bu obitaşla ilgilide olabilir olmayabilirde ama iş geri kalıyor artık bu saatten sonra iki firma içinde öyle bir lüksümüz yok şubatta çatı başlayacakmış bu nedemek biliyormusun bir ay daha geriye attı çatı işi bu böyle devam ederse martada atacak başlayacağım yapacakları işe iki firmadada adam yetersiz erken adam boşalttılar ve sayıca çok azaldılar iş üremiyor ve biz gecikiyoruz bunların savunulacak bir şeyi kalmadı artık ağustosuda kaçıracağız bir an önce bitirip gitsinler yeter artık daha geride bir sürü iş var bir senedir bir tribünü bitiremedi hala sallanıyor çiçeklerde tam rölantiye aldı işi onların hızıyla 15 günlük işleri var ama bir buçuk ay sürdürecekler herhalde kalan testereleri obitaşın bir ayda bitirmesi mümkün değil
Bu durumu çok öncelerde dile getirmiştim abi, firmalar birbirilerinin hızıyla alakalı hareket ediyorlar diye. Birden fazla firma olmasının iyi yanları da var kötü yanları da bunlardan birisi de bu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Oktay

bir haftadan fazladır obitaş kolonlarda çalışmıyor  :alala: :alala: :alala: :alala: allahı seven yeni açıkta ve numaralıda son 20 günden bugüne iki firma kaçtane kolun ve kiriş dikmiş birisi foto eşliğinde yazabilirmi???

Çevrimdışı Oktay

@Necmi abi bir haftadan fazladır obitaş kolonlarda çalışmıyor  demişşsin :alala: :alala: :alala: :alala: allahı seven yeni açıkta ve numaralıda son 20 günden bugüne iki firma kaçtane kolun ve kiriş dikmiş birisi foto eşliğinde yazabilirmi???

Çevrimdışı Anıl

Aynen öyle @Necmi abi artık Obitaş-Çiçekler tartışması değil bu. Mesela Efe abi Obitaş artık testereleri yapmalı diyor belki şakayla karışıkta olsa hemen Çiçeklere laf edilip aynı tartışmalar çıkıyor. Firmalar kimsenin umurunda bile olmamalı malesef stad gecikiyor :by2:

Çevrimdışı Serkan7738

bianda 3 sayfa birden ilerlemiş bende önemli bişey oldu zannettim  :uyucam:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aynen öyle @Necmi abi artık Obitaş-Çiçekler tartışması değil bu. Mesela Efe abi Obitaş artık testereleri yapmalı diyor belki şakayla karışıkta olsa hemen Çiçeklere laf edilip aynı tartışmalar çıkıyor. Firmalar kimsenin umurunda bile olmamalı malesef stad gecikiyor :by2:
Artık iş firmalardan çıktı stadın gecikmesi noktasına geldi. Necmi abinin de dediği gibi bir firma geciktikçe öbürü de gecikiyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Anıl

bir haftadan fazladır obitaş kolonlarda çalışmıyor  :alala: :alala: :alala: :alala: allahı seven yeni açıkta ve numaralıda son 20 günden bugüne iki firma kaçtane kolun ve kiriş dikmiş birisi foto eşliğinde yazabilirmi???
Ya @Oktay abi valla yapmayın artık şunu. Bırakın Numaralı ve Eski açığı örnek göstermeyi. Numaralıda kalmış zaten 6 kiriş aynı şekilde Eski açıkta da öyle. Bunların kalma sebebi de daha kiriş seviyesine gelemediler. Numaralı yeni geldi, eski açıkta 15 günde gelecek inşallah. Yeni açıkta şuan tüm kirişler yapıma müsait bekliyor haftalardır. Kirişlerin bir an önce bitmesi gerekiyor ki çatı başlasın. Zaten gecikti stad. Daha da gecikmesin. Şu firma muhabbetine girmeyelim artık. Bize ne firmalardan isimlerinden bir an önce yapsınlar gitsinler. Lütfen saygısızlık olarakta görme gerçekten sıktı bence artık bu konu :tabe:

Çevrimdışı Sutlas

Bazı arkadaşlar Obitaş konusunda neden bu kadar hassas anlamıyorum  :alala:

Adamlar iyi olsa size ne, kötü olsalar size ne  :alala:

Pusuya yatmış gibi biri Obitaş için olumsuz bir şey yazınca, hemen zıplıyorlar, biraz rahat olun bence eğer Obitaş babanızın oğlu değilse.  :ok:

Adamlar Beşiktaş'lı değil de Obitaş'lı sanki  :bandit:

Çevrimdışı Caner

Valla 5-6 ay önce olsa obitaş-çiçekler muhabbetinden eğleniyordum, bak şu şunu yapmış şu yapamamış ama artık bu durum her iki firma için de geçersiz. Çünkü hiç biri kaba inşatta kendilerine düşen kısmı bitirebilmiş değiller, ve "1 ay sonra biter yeaaa" dediğimiz şeye 1 ay sonra bakıyoruz yine bitmemiş oluyor ve "1 ay sonra biter yeaa" diyoruz. Bu sefer 15 güne biter yeaa diyoruz 15 gün sonra yine aynı şey. Sizi bilmem ama ben şiştim artık yeminle. Eğer şu halin sorumlusu BJK inşaatsa, ya da daha doğrusu bizden kaynaklı para ve yönetim eksikliği ise amenna şirketlere lafım yok ama kendileri bu işi birbirlerine göre yavaştan alıyolarsa artık yaptırım mı uygulanacak ne olacak yapılsın bitsin geçelim çatıya. Baydı yani.

Çevrimdışı ALI RIZA

1 haftadır havadan dolayı iş olmamış olabilir ama hızlanırlar kolonlar betonlanması problem değil testereler yerleştirilmedikten sonra... 1 testere kirişe 3 gün ayrılması mecburi mi @Necmi abi daha hızlı olamaz mı günde 1 tane bitemez mi 12- 15 saat iş zamanı harcıyorlar

Çevrimdışı Deniz

Tamam işte ben de aylar önce aynısını dediğimde herkes bir savunma psikolojisine girmişti.
Haziran ayında Çiçekler numaralıyı aldı ve işe başladı.Peki ne yaptı?Yeni ekipleri işe almak yerine eski açıktaki adamları numaralıya kaydırdı.Zaten işler 2 ay sırf burdan kaybetti.,
Orada 11 aydır bitmeyen bir ESKİ AÇIK tribünü var.Yazık günah ya 11 ayda nasıl bitirilmez 1 tribün anlamak mümkün değil.Neymiş efendim 1 tribün daha yapıyormuş.Bana ne 1 tribün daha yapıyorsa?Her tribüne ayrı ayrı adam alacak yoksa ihaleyi almayacak.
Çiçekler yerine x firma numaralıyı alsaydı çiçekler eski açık çoktan bitirmiş,tasını tarağını toplayıp gitmiş,numaralı da şu an ki pozisyonundan çok daha ötedeydi bitmeye yakındı.Ama çiçekler alınca eski açıktaki işçileri böldüler ne eski açık doğru düzgün ilerledi ne de numaralı.
Obitaşa gelince onun da işçi sayısı yetersiz o da arttırmalıydı.Bunu da aylar önce söyledik.Demircileri vızır bızır çalışırken kalıpçı yetersiz diye kalıplanmayan kolonları unuttuk mu?Hayır.
İki firma da birbirine bakarak kaval çaldı oturdu çiçekler sadece 1 tribün yapacak kadar işçisiyle 2 tribün yapmaya kalkıştı,obitaş 1 tribün yapacak işçiyle tribün +otopark yapmaya çalıştı.Ama hep suçlu obitaş oldu şimdi yine itirazlar gelecektir ama şunu bilir şunu söylerim çiçekler neyse obitaş da o obitaş neyse çiçekler de o.
[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2015, 14:45:29 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Pusuya yatmış gibi biri Obitaş için olumsuz bir şey yazınca, hemen zıplıyorlar, biraz rahat olun bence eğer Obitaş babanızın oğlu değilse.  :ok:

Aynen ben @Oktay @aktar_ismail @ALI RIZA @SDemirsoy Beşiktaşlı değil obitaşlıyız hatta haftaya rusyaya maçına gidiyoruz bekleriz. :ok:

Çevrimdışı Oktay

Ya @Oktay abi valla yapmayın artık şunu. Bırakın Numaralı ve Eski açığı örnek göstermeyi. Numaralıda kalmış zaten 6 kiriş aynı şekilde Eski açıkta da öyle. Bunların kalma sebebi de daha kiriş seviyesine gelemediler. Numaralı yeni geldi, eski açıkta 15 günde gelecek inşallah. Yeni açıkta şuan tüm kirişler yapıma müsait bekliyor haftalardır. Kirişlerin bir an önce bitmesi gerekiyor ki çatı başlasın. Zaten gecikti stad. Daha da gecikmesin. Şu firma muhabbetine girmeyelim artık. Bize ne firmalardan isimlerinden bir an önce yapsınlar gitsinler. Lütfen saygısızlık olarakta görme gerçekten sıktı bence artık bu konu :tabe:
ben bişey yapmıyorum siz sölüyosunuz ben cevap veriyorum :D :D

Çevrimdışı Anıl

1 haftadır havadan dolayı iş olmamış olabilir ama hızlanırlar kolonlar betonlanması problem değil testereler yerleştirilmedikten sonra... 1 testere kirişe 3 gün ayrılması mecburi mi @Necmi abi daha hızlı olamaz mı günde 1 tane bitemez mi 12- 15 saat iş zamanı harcıyorlar
@ALI RIZA abi sanırım sadece örmekle bitmiyor yoksa 1 günde örüyorlar, diğer kirişlerle bağlantısı falan uğraştırıyor olabilir. Kalıplaması zaten ayrı zahmetli bir iş çünkü hem dar alanda çalışıyorlar hem de yüksekte :tabe:

Çevrimdışı ALI RIZA

Aynı eşy çiçekler içinde geçerli  :evillol: Tüm emekçilere saygı duyarız ama tek taraflı yermek olmaz her iki firma da bazı sebeplerden işlerinde aksamalar olabilir ama bu aksamalar BJK inşaat A.Ş ve Belediye vs kaynaklı da olabiliyor bunu alıp bbir tarafa mal etmek yanlış... Misal yaz boyunca obitaş neden oturdu rampa indiremediler bunu sormak lazım ? yada 6 aydır çiçekler eski açıgı neden bitiremedi ? köşe rampa bu kadar problem çıkatacagı belli değil miydi... demek lazım diyeceğim ama artık olan oldu hızları arttı son düzlükteler 20-30 tane kiriş kaldı 1 ayda ne kadar yaparlarsa 15 gün ekstra bitiş süreseinin sarkmasına olur daha fazlası çatı ve zemin için gecikmeye sebep olacaktır...! 4 tane çatı aparatı takıp göstermek iş değil diğerlerini de takıp bitirmek zaman kazanmak lazım ileriki günler için

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2015, 14:50:49
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
fotoğrafa gidiimmiii arkadaşlar ????? @Efe ab  :D

Çevrimiçi Necmi

aynen öyle tamam bu güne kadar şakalaştık ama artık işin şakası kalmadı iş geciktikce gecikiyor firma bazında konuşmuyorum ikiside gecikiyor bir aydır çiçekler ne yaptı obitaş hızlı diyorsunuz ama ben hız göremiyorum artık bu iş ciddileşti ve gecikmeler başladı bu ince işleride direk etkiler numaralıda çok ince iş var bir an önce firmalara bırakılmalı iki firmada işi astı ciddi sıkıntı var