Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6398086 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Bursa stadı bana biraz geniş geldi. Kale arkalarını Signal iduna park'takine benzetmeye çalışmışlar ama becerememişler fazla yatay olmuş. Bizim stadımız kuyu gibi hem konfor hemde baskı atmosferde bunları ezip geçeriz

Çevrimiçi murat

İyi akşamlar. Stadımız names e benzeyecek diyorsunuz bugün maç özeti izledim ambulans çıkışları koltuk falan yapılınca aynı seviyede mi olacak? bizim çıkışlar daha mı büyük? Cevaplarsanız sevinirim
tünellerin büyüklüğü biraz alt katın eğimine bağlı.eğim düşükse yüksekliği sağlamak için arkaya doğru daha uzun olmak zorunda.birde tribünlerin sahadan yüksek başlaması ile sahaya sıfır olması etkiler.

Çevrimiçi Necmi

küfeki iskeleleri gelmeye devam ediyor.@Necmi abi sen bilirsin 1 kolon ne kadar sürede kaplanır yaklaşık olarak ?
bir haftanın altında olmaz bir kolon 50 metre kareden fazla ustanın ortalama kapasite günlük 5 metre civarıdır. iki usta girse bir kolona kayıplarla birlikte 6-7 gün gibi sürer. @Deniz

Çevrimdışı Doğukan E.

bir haftanın altında olmaz bir kolon 50 metre kareden fazla ustanın ortalama kapasite günlük 5 metre civarıdır. iki usta girse bir kolona kayıplarla birlikte 6-7 gün gibi sürer. @Deniz
Necmi abi ortalama kaç kişi çalışır küfeki işinde bi bilgin falan varmı abi?

Çevrimiçi Necmi

çocugu zorla gonderdik iyimi
:D aynen öyle söyledi :evillol: Efe abinin dolduruşuyla gelmek zorunda kaldım dedi @Efe

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi ortalama kaç kişi çalışır küfeki işinde bi bilgin falan varmı abi?
şirkete kalmış bir durum bu bilemem yapılan iskelelere bakılırsa 20 civarı usta 30-40 yardımcıyla yapacaklar gibi tabiki aynı anda tüm iskelelerde çalışma başlatılırsa. Birde taşı getirmek var 50-60 emekçiye taş yetiştirmekte zordur umarım stok yapmışlardır.

Çevrimdışı Doğukan E.

şirkete kalmış bir durum bu bilemem yapılan iskelelere bakılırsa 20 civarı usta 30-40 yardımcıyla yapacaklar gibi tabiki aynı anda tüm iskelelerde çalışma başlatılırsa. Birde taşı getirmek var 50-60 emekçiye taş yetiştirmekte zordur umarım stok yapmışlardır.
Tamamdır abi saolsın. Abi başlama zamanıyla ilgili bi sıkıntı varmı sence daha erken başlasaydı falan diye?

Çevrimdışı ahmetx

Bursa stadı bana biraz geniş geldi. Kale arkalarını Signal iduna park'takine benzetmeye çalışmışlar ama becerememişler fazla yatay olmuş. Bizim stadımız kuyu gibi hem konfor hemde baskı atmosferde bunları ezip geçeriz
Bursa stadı bitince ne kadar güzel bir stad olduğu anlaşılacak,bana göre Türkiye standartlarının üstünde bir stadyum,tek eksiği locaların pozisyonu
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

Abi 2 usta ile 1 kolon 1 hafta sürüyorsa küfekilere başlama zamanı geldi de geçiyor bile ...
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

Pilot Kamera bölgesinden geniş açı...

Görüş ve yorumlarınız için 3D modelleme konumuza bu linkten ulaşabilirsiniz----> http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/t1020/

Çevrimiçi murat

Pilot Kamera bölgesinden geniş açı...

Görüş ve yorumlarınız için 3D modelleme konumuza bu linkten ulaşabilirsiniz----> http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/t1020/

@FARUK bunun kamera çekimi gibi zoomlu halini yapabilirmisin.en alt taraf çizgiye gelecek şekilde (basit birşeyse)  gerek yokmuş faruk resmi büyütünce zoomlanmış gibi oldu. arkadaşların istediğini karşılayacak bir açı olmuş.çok zoom yapmazsalar iyi olur.
[ Son Düzenleme: 01 Ocak 2015, 19:09:51 MURAT ]

Çevrimdışı Karabay

çocugu zorla gonderdik iyimi
Malatyalı adam gidecem derse gider. Teşekkürler @Mehmet

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2015, 19:16:33
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
@Efe ve @Necmi abi soğukta donuyordum az kalsın , arabadakiler bana bakıyordu napıyor bu çocuk diye  :D

Çevrimdışı FARUK

@FARUK bunun kamera çekimi gibi zoomlu halini yapabilirmisin.en alt taraf çizgiye gelecek şekilde (basit birşeyse)  gerek yokmuş faruk resmi büyütünce zoomlanmış gibi oldu. arkadaşların istediğini karşılayacak bir açı olmuş.çok zoom yapmazsalar iyi olur.
aynen abi 1920x1080 çözünürlükte aldım büyük olması için
 bir kenara sıfırlayıp tam boyutta bakınca zoomlu gibi oluyor

Çevrimdışı FARUK

@Efe ve @Necmi abi soğukta donuyordum az kalsın , arabadakiler bana bakıyordu napıyor bu çocuk diye  :D

eline sağlık  :claps:

Bizim skorboard'lar geniş büyükmü olacak yoksa tt arena'ki gibi standart basit birşeymi yapacaklar?

Çevrimdışı Dogan

@MURAT abi valla böyle bi acı harika olur mac esnasında tribünlerde gözükür güzel bi görüntü olur  :sevinc

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2015, 19:34:00

Amerikan futbol ligi stadlarındaki dev hd skorboard'lara bayılıyorum. Bankadan 100 milyonluk canlıda geldi şöyle birşeymi yapsınlar :halay:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2015, 19:37:47

Çevrimdışı Türkay

Amerikan futbol ligi stadlarındaki dev hd skorboard'lara bayılıyorum. Bankadan 100 milyonluk canlıda geldi şöyle birşeymi yapsınlar :halay:

Kuleleri geçerse anıtlar kurulu izin vermez :kop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Necmi

Tamamdır abi saolsın. Abi başlama zamanıyla ilgili bi sıkıntı varmı sence daha erken başlasaydı falan diye?
Başlanamazdı bu taşları yerine koymaktan daha önemlisi koruyabilmek bir tek kapalı yapılabilirdi oda emelçi barakalarının olduğu alan ve korunamazdı leş gibi olurdu çay lekesimi istersin artık ne istersen olurdu üzerinde birde korumaz kenarlarını kırarlardı şantiyelerde ekipler diğer ekiplerin yaptığı işlere saygılı değildir. Çok sıkıntılı iş olurdu sürekli onarım için geriye dönüşler tartışmalar kavgalar o yüzden başlaması için şimdi ideal zaman onlar sistemini kurana kadar kaba bitecek ekipler çıkacak ve iş ince iş ustalarına kalacak onlarda koruma konusunda daha hassaslardır.

Çevrimdışı Anıl

Tribün koltuk dizilimiyle ilgili birşey soracağım. Bilindiği gibi Numaralı altta orta 3 blok VIP tribün. Ve VIP tribün koltukları siyah. Alt kat beyaz üst kat siyah olursa eğer çok kötü bir görüntü oluşturmaz mı bu :alala:

Çevrimdışı dropoon

aynen abi 1920x1080 çözünürlükte aldım büyük olması için
 bir kenara sıfırlayıp tam boyutta bakınca zoomlu gibi oluyor

kamera çekim renderı alırsan oraya futbolcuda koyabilirmisin dehşet olur.  :ebebe:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tribün koltuk dizilimiyle ilgili birşey soracağım. Bilindiği gibi Numaralı altta orta 3 blok VIP tribün. Ve VIP tribün koltukları siyah. Alt kat beyaz üst kat siyah olursa eğer çok kötü bir görüntü oluşturmaz mı bu :alala:
Güzel Tespit @anilt :ok: Bakalım @Necmi abi ve @Efe abi ne diyecek bu işe :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık