Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6400176 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı megiddo

eski açıkta an itibariyle kaç tabla kaldı? @Efe

Çevrimdışı ahmet türker

Numaralida tablalarin yıl bitmeden bitmesi cok iyi oldu is yuku artik yok denecek kadar azaldi ciceklerde ust kat tayfasi ne kadar hizli kiris yaparsa numarali okadar erken bitecek eski acik kirislerede ay ortasindan sonra gecerler bence
komple kabanın bitmesi şubat 15 i bulacak gibi gözüküyor.

Çevrimdışı ozan062

malum sitede garip bir detay var yeni sezona stadın yetişeceği vakat konser gibi seylerin yapılamayacagını soyluyor simdi anlıyamadım burayı

simdi biz biliyoruzki tamam agustosa yetişirse maçlara hazır hale gelecek fakat iç ve dıs taraflar hersey tamamıyla hazır olmayacak buda dogru

ama neden konsere bu engel olsunki??
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı yldrmaydn

thy belki çoraba sponsor olacaktır belli mi olur?
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimiçi Necmi

Ben onu aylar öncesinde sormuştum da Numaralı'nın 2. katında pilot kameranın olacağı söylenmişti.Açıkçası ben yukarıdan maç izlemeyi seven biri değilim mesela Juventus'un stadındaki kamera yeri çok iyi keşke o seviyede olsa bizimki de ama maalesef baya yukarıdan izleyeceğiz maçları.
o zaman sende gel stadda seyret alt kattan bilet al lig tv kazanacağına direk Beşiktaş kazansın :D @Tolgaozkhrmn

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı ahmet türker

3 tabla var ama tablalar küçük ,çok çabuk yapılabilir .alttaki tabla yapılıp üstteki iki tabla birlikte de yapılabilirdi ,ama alttakini bir tütlü bitiremediler .

Çevrimdışı Efe

kalan 1.loca katinda yarim tabla ve 2 kat loca tablasi kaldi 2 tabla var eger eski acik 2.loca kati tablasini 2 ye bolerlerse 3 tabla atilacak ama pek sanmiyorum numarali gibi bitirecekler 1 hafta icinde biter heralde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

3 tabla var ama tablalar küçük ,çok çabuk yapılabilir .alttaki tabla yapılıp üstteki iki tabla birlikte de yapılabilirdi ,ama alttakini bir tütlü bitiremediler .
orda 2 tane perdeli kolon var onlarin betonlanmasi lazim onlar bittimi 1.locakatida bitmis demektir 2.loca katini numarali gibi jet hizinda yapip isi bitirecekler bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu arada yeni acik tabladaki hatali takılan kolon iskeleti sökülmüş :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

orda 2 tane perdeli kolon var onlarin betonlanmasi lazim onlar bittimi 1.locakatida bitmis demektir 2.loca katini numarali gibi jet hizinda yapip isi bitirecekler bence
ben de ona taktım kafayı ,o iki perdeli kolon hazır ama bir türlü kalıplayıp beton atmadılar ,şimdiye kadar yapmaları lazımdı aslında.

Çevrimdışı Tolga

o zaman sende gel stadda seyret alt kattan bilet al lig tv kazanacağına direk Beşiktaş kazansın :D @Tolgaozkhrmn
Aynen öyle olacak zaten :claps: :claps: :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

ama çiçekler son golü atıp maçı bitirdi şimdi taraftara üçlü çektiriyor :D şu an sus yapıyor sonra bir iki üç başlayacak :evillol: @ALI RIZA
çok şükür bitirdi @Necmi abi biraz daha bitirmeseydi obitaş orayı yapacaktı  :kop: :kop:

Çevrimdışı FARUK

ben de ona taktım kafayı ,o iki perdeli kolon hazır ama bir türlü kalıplayıp beton atmadılar ,şimdiye kadar yapmaları lazımdı aslında.
kalıplamaya başlamışlar abi

Çevrimdışı cagdas44

Konuyu Twitterda Kartal Yuvası genel müdürü Cemil Kent'e sordum, THY ile sözleşme imzlanadıktan sonra bu uçaklar KARTAL YUVASInda satılacakmış  :sevinc

Çevrimdışı ahmet türker

kalıplamaya başlamışlar abi
çok şükür sonunda olacak galiba faruk kardeşim. :)

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı ozan062

Konuyu Twitterda Kartal Yuvası genel müdürü Cemil Kent'e sordum, THY ile sözleşme imzlanadıktan sonra bu uçaklar KARTAL YUVASInda satılacakmış  :sevinc

birkaç milyoncuk derken bundan bahsetmiştim işte  :iblush: :bawling: :bawling:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ALI RIZA

Ucağın altına da Kocaman logo yapılsa yerden yukarı bakıldıgında görülse süper olur

Çevrimdışı Türkay

Ben de zannettim Beşiktaş'a özel uçak olacak takım otobüsü gibi  :s20:
[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2014, 17:58:45 Türkay ]
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Yanlız kanat yanı amblemlerde siyah olsaymış süper olurmuş.  :naughty:

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Alt katların sahaya mesafesi ve dikliği Allianz Arena'daki gibi olursa varya inanılmaz baskı koyarız.Bayern, Real 3lük 4lük olup giderler :sevinc

Çevrimdışı Balasagun

Alt katların sahaya mesafesi ve dikliği Allianz Arena'daki gibi olursa varya inanılmaz baskı koyarız.Bayern, Real 3lük 4lük olup giderler :sevinc

Necmi ağabey dünyada üst kat çıkış tünelleri bizimki kadar aşağıda olan yok diyordun  :naughty: :naughty:

Çevrimdışı Dogan

orası da yüksek, real madridin ki gibi bie açı harika olurdu hem alçak seviye hemde biraz zoom yapıyor resmen maçın içine sokuyor seni yayın.
@megiddo yok ya bizde göz zevki denen bisey yoo ingiltere ligi bu yuzden en kaliteli lig cim on numara yayin kalitesi on numara kamera acilari mukemmel beninde en korktugum sey buydu tepeden cekiyolar ve hic hos bi goruntu degil nasil bi sacmaliktir bu goz var nizam var alt kata koysana

Çevrimdışı Karabay

thy 4 büyüklerin ulaşım sponsoru ve o maketleri basın açıklamalarında masada tutuyorlar özel bir durum yok. gsye forma sponsoru da oldular daha önce takımlarımıza eşit mesafedeyiz diyip gsye ayrıca sponsor olmaları ne anlama geliyo gayet açık  :s20:
aynen. Bu uçak bizim basın açıklamalarında zaten var. Bütün sponsorluk yatırımını avrupaya yapıp burada bütün kulüplere eşit mesafedeyiz deyip arkasından gs'ye sponsor olması kabul edilemez. 1 hty 2 ülker. Çok ayıp yaptıkları.