Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6400140 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

konu dısı:

birbaska sponsorluk sonucu boyle birsey cıkıyor karsımıza bundan bir ay oncede soz konusuydu bu ama galiba simdi "netleşti"

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Başkan

Çevrimdışı Deniz

Cok mecbur kalinmasa bence de kredi cekilmezdi.ama faiz oranini bilmek lazim 100 milyonu 200 milyon olarak odeyecez gibi laflar dolaniyor ki bu senelerce vodafonedan sponsorluk parasi alamayacaz demek.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

stad bitsin o kredinin 3 katini kazanir bi kac senede daha tribunlere sponsor alinmadi ordanda iyi para gelecek
numaralının üstündeki extra kat bir kolon daha ilerleyip bitiyor ,şimdi mustafanın resimlerinde oyle gördüm ,numaralıda sadece 5 testere kiriş kaldı sayabiliriz. :ok:

Çevrimdışı Deniz

konu dısı:

birbaska sponsorluk sonucu boyle birsey cıkıyor karsımıza bundan bir ay oncede soz konusuydu bu ama galiba simdi "netleşti"

Cok guzel hareket olur  :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Gorgaze

@KUMANOVALI hoş bulduk abi . @Necmi abi 700 meterküp beton dökülecek demişsin inş akşam 22 ye kadar dökerler gece fırtına var kar yağışı da var yani tahminler o yönde muhtemelen tipi olur.
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı ahmet türker

konu dısı:

böyle birşey karşımıza çıkıyor derken türk hava yolları sponsor mu oluyor ,bunu daha net ifade edebilirmisin . :)

Çevrimdışı Efe

bu gün 700 metreküp beton dökülüyor @Efe
:kop:
biliyorum abi ben yazdim zaten foruma  :D mabet msj atti :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Baskan ozellikle tribun sponsorluklarini bekletiyor.bunun nedeni muhtemelen sampiyon olursak ki insallah olacaz ,tribunleri su an kiralayabilecegimiz fiyatin cok daha ustune kiralayabiliriz.tribun sponsorluklari sezon sonunda aciklanir bence

Çevrimdışı ozan062

böyle birşey karşımıza çıkıyor derken türk hava yolları sponsor mu oluyor ,bunu daha net ifade edebilirmisin . :)

bundan bir ay once baskan laf arasında bir tanede ucagımız olacak demişti

demekki thy ile anlasılmıs ve boyle bir ürün ortaya cıkıyor:)) birkaçmilyoncuk zaten bizim için hiçç :bandit:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TØLGA

konu dısı:

zaten bizimde sponsorumuz değilmi thy sadece ucus isleri için olsa olsa bir tribüne adını verir onuda pek sanmıyorum nedense
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı megiddo

Gökhan Türkmen:  pilot kamerası saha görüşü

gerçekten pilot kamera tam da bu açıda olacaksa korktuğum başıma gelecek, kadir has için uzaydan yayın yapılıyor diyorduk bizim de çok farklı olmayacak maç sırasında top taç çizgisine yaklaşmazsa karşı tribünü bile göremeyecez

Çevrimiçi Necmi

Hepinize mutlu şampiyonluklar dolu yıllar Kartallar.
uzun süredir yoktum kusura kalmayın...Parayı da dert etmeyin benim kuşak bilir Seksenli yıllarda bir kibritte sen çak kampanyası yapmıştık,evelallah bu klübü kimsye muhtaç bırakmayız gene...
bilmezmiyiz gene renklilerin dalga konusu olmuştu ama peşinden arka arkaya şampiyonluklar ve zirve yapan bir Beşiktaş doğmuştu. feda kampanyamızı ona benzetiyorum ve arkasından büyük başarıların geleceğine yürekten inanıyorum. Önümüzdeki yıllar Siyah Beyaz olacak her kes kendini buna hazırlasın yönetim bazında olsun futbol takımımız olsun basket takımımız olsun ışık çakmaya başladı

Çevrimdışı ahmet türker

gerçekten pilot kamera tam da bu açıda olacaksa korktuğum başıma gelecek, kadir has için uzaydan yayın yapılıyor diyorduk bizim de çok farklı olmayacak maç sırasında top taç çizgisine yaklaşmazsa karşı tribünü bile göremeyecez
ş saracoğlunda da aynı yükseklikte .

Çevrimdışı Efe

numaralının üstündeki extra kat bir kolon daha ilerleyip bitiyor ,şimdi mustafanın resimlerinde oyle gördüm ,numaralıda sadece 5 testere kiriş kaldı sayabiliriz. :ok:
evt abi hava izin verirse 15_20 gun icinde numarali bitecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Ben onu aylar öncesinde sormuştum da Numaralı'nın 2. katında pilot kameranın olacağı söylenmişti.Açıkçası ben yukarıdan maç izlemeyi seven biri değilim mesela Juventus'un stadındaki kamera yeri çok iyi keşke o seviyede olsa bizimki de ama maalesef baya yukarıdan izleyeceğiz maçları.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cagdas44

konu dısı:

THY zaten bizim sponsorumuz, sponsorluk anlaşamları ile o firmaya özgü boyamalı maket uçaklar hazırlanıyor belki bu da yapılıp Kartal Yuvası'nda satılacak olabilir  :iscrewy: :alala:

Çevrimdışı Gorgaze

bu kredi işini konuşacağımız bir yer mevcut mu forumda ? çoğu kişinin kongre üyeliği bekletilirken aktif banktan 100 milyonluk kredi almak? Gerçi farklı açıdan bakılacak olursa da. Vodafon kara kartal uygulamasına kaç Beşiktaşlı katıldı acaba bırak 1200 tl yi 1-3-5 kaç kişi verdi acaba ? hayırlı olsun camiaya inş iyi olur.
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı megiddo

ş saracoğlunda da aynı yükseklikte .
orası da yüksek, real madridin ki gibi bie açı harika olurdu hem alçak seviye hemde biraz zoom yapıyor resmen maçın içine sokuyor seni yayın.

Çevrimdışı ahmet türker

evt abi hava izin verirse 15_20 gun icinde numarali bitecek
ben numaralı bitti sayıyorum eski açık biraz geç kaldı .

Çevrimdışı ALBATROS

thy 4 büyüklerin ulaşım sponsoru ve o maketleri basın açıklamalarında masada tutuyorlar özel bir durum yok. gsye forma sponsoru da oldular daha önce takımlarımıza eşit mesafedeyiz diyip gsye ayrıca sponsor olmaları ne anlama geliyo gayet açık  :s20:

Çevrimdışı efecell

Yasaklı Link[/member] kardeşim fotolar için teşekkürler ancak birkaç gündür fotoğrafları facebookta paylaşıyorsun malum. ancak gel gelelim ben gibi işyerlerinden bilgi sahibi olmaya çalışanlar facebook'a giremediği için bakamıyoruz güzel fotoğraflarına. bu konuda bir çözüm bulabilir misin? yada bu konuda yardımcı olacak cengaverler var mıdır aramızda?

Çevrimdışı Efe

ben numaralı bitti sayıyorum eski açık biraz geç kaldı .
Eski acikta bitecek abi ama ay sonunu bulacak sıkınti yeni acik insallah onlarda hizlanirda kabayi ocak icinde bitirirz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Numaralida tablalarin yıl bitmeden bitmesi cok iyi oldu is yuku artik yok denecek kadar azaldi ciceklerde ust kat tayfasi ne kadar hizli kiris yaparsa numarali okadar erken bitecek eski acik kirislerede ay ortasindan sonra gecerler bence
Şampiyon Beşiktaş JK