Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6400759 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

SAolasın @ZEKI abi gireriz her türlü.
Ama ısınmak için başka planlar yapalım. Rus usulü olabilir mesela.
Bugün sabahtan stadın oradaydım yine özveri ile çalışıyorlar bu soğukta.
Kocamana HELALLLLL

Bu aralar bazi seyler yasaklandi, ben kaskol bere vs ile isinacagim  :kop: :kop:
Kocamana derken  :alala: :alala: :alala: anlamadim.

Çevrimdışı zatoichi1903

keşke kredinin şartları da acıklansaydı, ne kadar vadeli, geri odemesi ne zaman baslıyor, doviz cinsi nedir (her ne kadar tl yazılsa da) ve en onemlisi kredi faiz oranı nedir?
hangi yonetim/yonetici/baskan olursa olsun, bundan sonra ozellikle finansal konularda şeffaf olunmalı.
eger uygun oranlarda geniş zamana yayılmıs bir kredi ise cok iyi bir iş başarılmış demektir.
Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimdışı ahmetx

Son dakika !!!!!!!!!!!!!!!!   Obitaş Rostovda

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu aralar bazi seyler yasaklandi, ben kaskol bere vs ile isinacagim  :kop: :kop:
Kocamana derken  :alala: :alala: :alala: anlamadim.
Olimpiyatta onlarla ısınamazsın @ZEKI abi :by2: Az Önce Olimpiyat Stadının resmini atmışlar , Zemin ve Tribünler tamamen Karla kaplanmış :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Melekcik

Son dakika ................   Obitaş Rostovda

yazık adamlara ya acıdım koca stadı obitaş yapacak şimdiden geçmiş olsun  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :evillol: :evillol: :evillol:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ZEKI

Bunu 10 gun once konustuk Rostovda komple stad almislar diye.. Hatta bazilari korku filmi basliyor gibilerinden yazilar yazmisti.

yazık adamlara ya acıdım koca stadı obitaş yapacak şimdiden geçmiş olsun  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :evillol: :evillol: :evillol:
2018 kadar Sureleri var sıkıntı yok :D Ayrıca İsmail Abinin dediği gibi Obitaş Yaparsa En iyisini yapar :ok:

Çevrimdışı Oktay

@dişi kartal melek niye yazık onu anlamadım senin stadını en büyük ve en ihtişamlı tribününü yüzünün akıyla yapıyo diyemi :alala: :alala:

Çevrimdışı Oktay

bu obitaş gıcıklığını anlamıyorum. sanki adamlar eline yüzüne bulaştırdı yada yapamadan kaçtı ??hee geçmi kaldı ? iki ay önce bitseydi nolcaktı prekast takılmayı beklicekti,aynen şu anda olduğu gibi

@dişi kartal melek niye yazık onu anlamadım senin stadını en büyük ve en ihtişamlı tribününü yüzünün akıyla yapıyo diyemi :alala: :alala:
Adı Üstünde Orta Doğu birlik inşaat :ok: Adamlar Heryerde :iscrewy: Öyle bir Trşbun yapıyorlar ki Rusyada Tamamen Stad inşaatı Teklifi alıyorlar.... ForzaObitaş

Çevrimdışı Melekcik

yok numaralının ellerinden niye obitaşa verilmediği için şimdi rusya soğuktur yazık olur obitaşa.
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ZEKI

Olimpiyatta onlarla ısınamazsın @ZEKI abi :by2: Az Önce Olimpiyat Stadının resmini atmışlar , Zemin ve Tribünler tamamen Karla kaplanmış :bandit:
ısınmak zorundayim bol bol cay kahve :D

Çevrimdışı ahmetx

Dünyada kendi stadını kendi yapan kulüp yok denecek kadar az genele oranlarsak,Valencia ekonomik olarak stad yapmaya baş edemedi mestella da iyileştirme yaparak eski stadını kullanmayı tercih etti,Fikret Orman gerçekten deli karar verdi ve risk aldı.Kredi kaçınılmazdı,sağlık olsun stadyumla beraber kuyruğu dikeceğiz merak etmeyin.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Melekcik

bu obitaş gıcıklığını anlamıyorum. sanki adamlar eline yüzüne bulaştırdı yada yapamadan kaçtı ??hee geçmi kaldı ? iki ay önce bitseydi nolcaktı prekast takılmayı beklicekti,aynen şu anda olduğu gibi
bitirseydi 2 ay önce bu çiçekler içinde geçerli prekast işi yavaş ben yavaşlayayım obitaş yavaş çiçeklerde yavaşlasın böyle mantık olur mu sen bitir işini çek git kötüden örnek olmaz

Çevrimdışı Sutlas

Obitaş da Çiçekler de iyidir ama Obitaş'ta biraz trollük olduğu kesin  :evillol:

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Efe

B ve c blokta 700 metrekup beton var  :claps: bjk_mabet
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

benden once yazmissin :D bu soguk havada iyi gelismeler

Çevrimdışı Efe

benden once yazmissin :D bu soguk havada iyi gelismeler
bana gondermiste 30 dk rötarli gordum :D
Şampiyon Beşiktaş JK

@Efe Abi Şu Tribünleri Blok olarak yazmasak :iscrewy: Birçok kişi karıştırıyor blokları. B- Numaralı , C-Yeni açık Diye ekleyeyim ben :D
Numaralıda tabla Betonlanacak heralde , Yeni açıkta kiriş veya Yatay kiriş olduğunu zannetmiyorum , Kolon ve Otoparktaki tabla betonlanacaktır yüksek ihtimal :eyes

Çevrimdışı Oktay

rusların obitaşla imtihanı :D
@MURAT obitaş mevzusu açıldımmı sen bi dalmasan olmaz :D :D sen zaten necmi abinin arkasından 2. elebaşısın bu abitaş kaçmadıya dert oldu sana  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Forza Obitaş Rusya Stat nası yapılacak gösterecek Helal 3 yılları varmış 2 yılda bitirir dönerler tribün köşlerini bazıları gibi 3 aydır bitiremediler  :kop: :kop:

Çevrimdışı Efe

@Efe Abi Şu Tribünleri Blok olarak yazmasak :iscrewy: Birçok kişi karıştırıyor blokları. B- Numaralı , C-Yeni açık Diye ekleyeyim ben :D
Numaralıda tabla Betonlanacak heralde , Yeni açıkta kiriş veya Yatay kiriş olduğunu zannetmiyorum , Kolon ve Otoparktaki tabla betonlanacaktır yüksek ihtimal :eyes
numarali ve yeni acikta tabla atilacak artik bir cok kisi biliyor ben zaten mabetin bana dedigini yazdim onun mesaji yani internete giremiyormus ben kendim yazsaydim numrali yeni acik derdim
[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2014, 12:39:50 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Forza Obitaş Rusya Stat nası yapılacak gösterecek Helal 3 yılları varmış 2 yılda bitirir dönerler tribün köşlerini bazıları gibi 3 aydır bitiremediler  :kop: :kop:
dümdüz yer ver demiri ver betonu gitsin :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Melekcik

haklısın testere kirişinde ne yapar merak ediyorum koca stad da obitaş  :kop: :kop: