Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6401264 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

:kop::kop::kop::kop::kop:
gülme anıl gülme bu kalp bir potu daha kaldırmaz 20 tane beşiktaş maçının son 15 dakikasını kaldırır ama onu asla  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

@Necmi abi numaralı tahminimiz tutacak yeni açıktan önce bitecek bunun için ne diyorsun :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

@Necmi abi numaralı tahminimiz tutacak yeni açıktan önce bitecek bunun için ne diyorsun :D
Ben aynı anda biter diye düşünüyorum hala :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

Ben aynı anda biter diye düşünüyorum hala :icool:

yeni açığın numaralıya yetişmesi imkansız bugünkü tabla ve testere kiriş gelişmelerinden sonra 15 ocakta numaralı bitmek üzere olur eski açık ve yeni açık şubat başına belki :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

numaralı yeni açıktan önce bitecek zaten aksini ifade eden benimle ahbaplık etmesin  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

gülme anıl gülme bu kalp bir potu daha kaldırmaz 20 tane beşiktaş maçının son 15 dakikasını kaldırır ama onu asla  :evillol: :evillol:
Yine potu kırmışsın ama yazmamışsın keşke yazsaydın ya :evillol::evillol:

Çevrimdışı ozan062

fena patladık:D
ama ne bileyim o yagmurdan kalan ıslaklık hayli işi gerçekçi kıldı baska seyleri gozumuz gormedi :iblush:

o değilde ozledik be abi

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

yeni açığın numaralıya yetişmesi imkansız bugünkü tabla ve testere kiriş gelişmelerinden sonra 15 ocakta numaralı bitmek üzere olur eski açık ve yeni açık şubat başına belki :eyes
Gerçi siz daha fazla takip ediyorsunuz ama bana nedense öyle olacakmış gibi geliyor :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Karabay

bu zaten böyle değilmiydi. obitaşçılar hayal kuruyor  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Yine potu kırmışsın ama yazmamışsın keşke yazsaydın ya :evillol::evillol:
çok sevindim atlamadığıma fazla çakallık iyi değil  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Gerçi siz daha fazla takip ediyorsunuz ama bana nedense öyle olacakmış gibi geliyor :)

keşke 2 tribün aynı anda bitse yada yeni açık numaralıyı geçse 15 günde stadta 3 takla atarım  :D ama imkansıza yakın bi olay :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı leucocyte

Bence çatı ekipmanlarını monte edebilirlerdi ufak ufak, umarım zaman kaybı olmaz.. Kaba inşaatın sonu olarak tahminim şubatın 10 u.. Anlamadığım şey neden az sayıda işçi ile çalıştığımız??

Çevrimdışı ozan062

ben catının iskeletinde baya zaman kaybediceğimizi dusunuyorum yani o on taraftaki kısım hayli zor olacaktır zaten cnk ruzgar ve cevre sartları onem tasıyor
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

Bence çatı ekipmanlarını monte edebilirlerdi ufak ufak, umarım zaman kaybı olmaz.. Kaba inşaatın sonu olarak tahminim şubatın 10 u.. Anlamadığım şey neden az sayıda işçi ile çalıştığımız??

şubatta başlayacaklardır çiçekler ve obitaşı bekliyorlar sahanın temizlenmesi lazım biraz alan olarak açılması lazım ki çatı ekibide rahat çalışsın artık  :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı leucocyte

şubatta başlayacaklardır çiçekler ve obitaşı bekliyorlar sahanın temizlenmesi lazım biraz alan olarak açılması lazım ki çatı ekibide rahat çalışsın artık  :eyes

Bahsettiğim ekipmanlar şu kapalının üstüne dikilen 4 adet çatı taşıyıcısı

Çevrimdışı TØLGA

birazdana çiçekler vs obitaş klan savaşları başlar   :kar:
arkanıza yaslanın ve izleyin  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Bahsettiğim ekipmanlar şu kapalının üstüne dikilen 4 adet çatı taşıyıcısı
geldikçe takılıyor önemli olan gelmesi  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı leucocyte

geldikçe takılıyor önemli olan gelmesi  :ok:

Bu da maliyetle ilgili sanırım? Planlamayla ilgili sorun olduğunu düşünmüyorum!

Çevrimdışı Efe

numaralıda yarına tablanın yarısını yetiştirseler bare betonlansa sonraki 2 gün tatil var en azından tatil dönüşü 3.tabla ve testere kiriş yapımına başlarlar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

bu bir tahmin değildi :D artık bitti gözüyle bakabiliriz 15 gün sonra numaralıdan eser kalmaz yanlız yeni açığı geçtim tribün kısımından bile önce bitecek  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

acaba bu ziyaretcilerin hepsi renklidemi üye olmuyor :alala: yoksa utangaç kartallarmı :D

Çevrimiçi Necmi

Bu da maliyetle ilgili sanırım? Planlamayla ilgili sorun olduğunu düşünmüyorum.
maliyet olmaz almanlar kendilerini garantiye almadan işe başlamaz :D onlar hesaplarını görmüştür teminata varana kadar almışlardır şu an noel tatili ocakta sağlam başlarlar

Çevrimdışı TØLGA

maliyet olmaz almanlar kendilerini garantiye almadan işe başlamaz :D onlar hesaplarını görmüştür teminata varana kadar almışlardır şu an noel tatili ocakta sağlam başlarlar
hıımmmmm almanyadan geliyor yani ben fransa muhabbetini hatırlıyorum ama testleri ordaydı galiba  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK