Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6401666 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

Nerde bizde o vizyon Tolgacım :) Keşke olsa ama ben böyle harika bir yapıtın bize fazla olduğunu düşünüyorum :) Neden koydun şimdi bunu? Moralim bozuldu  :D
eski açığın önüne ne gider valla  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

bir ricada bulunucagım

bizim ilk kat sıra sayısı ve derecesi nedir?

konya stadının ilk katının sıra sayısı ve derecesi nedir?

onceden konusulmustur mutlaka fakat ben bi sizden tekrar istiyeceğim
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

eski açığın önüne ne gider valla  :biggrinking:
Böyle bir şey yapılacaksa tekrar puta tapmaya başlayabilirim :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Orada ironi yapmistim arkadasim:)
@Fatih senin avatar muhteşem :D yanlız yazılarını okurken tırsıyorum  :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

şöyle birşey olsa hani  :biggrinking:
Frenchvarios Takımının stadı ,Bende Çok özendim Gördüğümde :tabe: Ama Şu Vodafone Arena Logosunda Olduğu gibi Çatının üstündeki Kartal olursa da Güzel olur bence :bandit: Şoyle tam Yeni açık Çatısının üzerinde Sahaya bakan bir Kartal Fena olur fenaaa
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmet türker

bir ricada bulunucagım

bizim ilk kat sıra sayısı ve derecesi nedir?

konya stadının ilk katının sıra sayısı ve derecesi nedir?

onceden konusulmustur mutlaka fakat ben bi sizden tekrar istiyeceğim
bizim ilk kat sıra sayısı her yerde 26 konyanın yarısı 17 yarısı 19 . bizim stad 26 derece konyanın bilmiyorum ama yaklaşık aynıdır herhalde .

Çevrimdışı Oktay

ne bilim abi iddiaya girelim dediğimde bu abilerim kardeşlerim atladı ama ortalarda yoklar  :evillol: :evillol:
ben burdayım lvnt gemici hakkın baki istediğin zaman ısmarlıyım .. Önümüzde gs macı var katil bize  :ok:

Çevrimdışı ahmet türken

bide bu y.a.v.ş.a.k basına lounge yaptıkya nasıl uyuz oluyorum
:lol: :lol:i.b.n.e basın bunuda yazın :lol: :lol:

Çevrimdışı Haldun

Son fotolara baktim da emekcilerin hakki odenmez vallahi o yagmurda camurda yasta yas yerin ustune uzanmislar demiri ormek icin ekmek parasi zor sey...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yeni açık tarafında çalışma var mı? Son fotolarda ön bölümde kimseyi göremedim..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı TØLGA

Frenchvarios Takımının stadı ,Bende Çok özendim Gördüğümde :tabe: Ama Şu Vodafone Arena Logosunda Olduğu gibi Çatının üstündeki Kartal olursa da Güzel olur bence :bandit: Şoyle tam Yeni açık Çatısının üzerinde Sahaya bakan bir Kartal Fena olur fenaaa
bizim istediğimiz daha makul bence sen hiç olmucak birşeyi istiyosun  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

şöyle birşey olsa hani  :biggrinking:
çArşıdaki kartal heykelini koyarlarsa dua edelim  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

adamların heykeli koyacağı projede bile belliydi stad yapılırken heykeli de yaptırdılar.bizde projede de öyle birşey yok düşünmemişler.yaparlarsa 2-3 seneye belki..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

beşiktaş arena haber portalında üç başarılı köşe yazarımız var okumanızı tavsiye ederim ,bu üç arkadaşımı da kutlarım,yazılarını devamlı takip ediyorum.

Çevrimdışı TØLGA

çArşıdaki kartal heykelini koyarlarsa dua edelim  :D
aslında şimdi düşündümde murat haznedara yürümek lazım twitterdan
yeni stadyuma beşiktaş belediyesininde bir katkısı olsun heykel yaptırsın gibisinden  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

bizim ilk kat sıra sayısı her yerde 26 konyanın yarısı 17 yarısı 19 . bizim stad 26 derece konyanın bilmiyorum ama yaklaşık aynıdır herhalde .

anladım abi neden soyledim bunu simdi macı izliyoruz gidenlerimiz var  kamera acısı demekki sıra sayısından yola cıkarsak daha yukarıda olacak
aynı sekilde sahaya yakınlık tribünlerin kale arkaları haric aynı civarlarda olacaktır,,fakat kale arkasında bizimki daha yakın bunu biliyoruz
yine soyluyorum kamera acısından bakıldıgında yuksek ihtimalle merdivenlerin kalınlıgı bizim daha fazla olacak ama tribün giriş cıkıslarının oldugu yerler neredeyse buna cok benzer olacaktır

kafama esti bi soyle ornek verelim istedim

giris cıkıs sayılarının aynı olması değil amacım benzerlik kafada canlandırmaya calısmak
[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2014, 16:50:41 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetemre

adamların heykeli koyacağı projede bile belliydi stad yapılırken heykeli de yaptırdılar.bizde projede de öyle birşey yok düşünmemişler.yaparlarsa 2-3 seneye belki..
stat bitsin çevre düzenlemesiydi heykeldi basit işler kalır.
yalnız tribün ısıtması şart dün konyada donduk arkadaş ısıtma olmasına rağmen...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Deniz

aslında şimdi düşündümde murat haznedara yürümek lazım twitterdan
yeni stadyuma beşiktaş belediyesininde bir katkısı olsun heykel yaptırsın gibisinden  :biggrinking:
O adam ciddi anlamda semtle bütünleşti beğeniyorum icraatlarını.Seba öldüğünde semti bayraklarla donatmıştı,Seba başkan için helva ve yemek dağıtmıştı,Başkanla birlikte Soma ya gitmişti oradaki ailelere destek olup ihtiyaç sahiplerine ev yaptırmıştı.Yani taraftarla da başkanla da arası iyi.eğer söylersek kırmaz yaptırır.zaten stadın çevre düzenlemesini Beşiktaş belediyesinin yapacağından eminim..

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

ben burdayım lvnt gemici hakkın baki istediğin zaman ısmarlıyım .. Önümüzde gs macı var katil bize  :ok:
saolasın oktay abi ertesi gün kızım geliyor  :) :) (malum sezon boyunca bekledik) katılamadım maçlara, bi ihtiyacı olana yemek ısmarla yeter :super: :super: :super: :super:
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Biz Kartalla ozdeşmiş bir takımız , Kartalı Çok on Planda Tıtuyoruz ama Somut birşey kullanmıyoruz :iscrewy: Bir Tek Semtte Heykellerimiz var !! Simgesi Kartal olan takımlara bakıyorum da Adamlar ya heykelini dikiyor yada Gerçek Kartal uçuruyorlar !! Akla ilk Gelen Takım Benfica !! Ama Bir kaç takım daha var Kartal uçuran , Videolarını izledim , Haliyle Çok özeniyorum onlara :bandit: Bizdede Denenmişti ama Stadı bırakıp Köftecilere Gitmişti :kop: :kop:
2007 Yılında Bi gündüz Maçında Alen abi de Uçurmuştu Bi Kartal Hangi maçtı hatırlamıyorum Çokda güzeldi , Sözün özü Stadda Kartalı yansıtacak bir şeyler olmalı , Heykel olur , Duvarlara işlemeli bir şeyler olur , Hologram olur , Gerçek Kartal uçurulur ama Mutlaka bunlardan biri hatta ikisi olmalı .....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

@LVNT.GEMICI abi yakaladığın ayrıntı basit birşey değildi tebrik ederim  :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Unutun heykel vs F.Orman hayatta yaptırtmaz  :evillol: taraftar beslediği kartalı getirir artık... stadı bitirelim de duvarlarına yazarız yazılar  :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

Unutun heykel vs F.Orman hayatta yaptırtmaz  :evillol: taraftar beslediği kartalı getirir artık... stadı bitirelim de duvarlarına yazarız yazılar  :kop: :kop:
O yaptırmazsa Beşiktaş belediyesi yapar o da yapmazsa 20 milyon taraftarın içinde bir heykeltraş çıkar yapar bir şekilde o stada güzel bir kartal heykeli yapılır  :bandit:

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

@LVNT.GEMICI abi yakaladığın ayrıntı basit birşey değildi tebrik ederim  :)
saolasın deniz kardeşim.
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.