Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6401168 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

bisekilde Tamam taraftara gore stat yapilmaz Onu anliyoruz Bu yapibilir ve maliyeti karşılanabilir bise sesimiz duyurulamazmi taraftar istiyo die
ben direk söyliyeyim sana cevabı taraftar istiyorsa ilk stadyumu doldursun derler  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

@Necmi abi sana da fotoları yüklediğin teşekkür ederim :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı mhmtkartal

bence başkan koltuk aralıklarını ne kadar daraltırsak kapasite ne kadar artar hesabını yapmıştır.
ben sürpriz bir kapasite bekliyorum 46000 gibi :sevinc :sevinc :sevinc
nedense bu kardeşimiz gibi forumdaki büyük küçük birçok insan bi beklenti içinde stadımızın kapasitesi , eski açığın yükselip yükselmemesi, çatal merdiven olmaması, eski açık giriş çıkışların ve 1 tribün yırtığının kapatılması ( eski açık-kapalı arası), deplasman tribünü  vs konularında. Ben çok beğeniyorum stadımızı belirttiğim konularda da bir çok olumsuz şey yazdım yanlış anlaşıldı belki bi kısmı ama şunu kesin anladım ki Bjk_mabed eski açıkta hiçbir şey yapılamaz ileriye dönük dedi 1-2 gün önce demekki şunu herkes kabul etsin kendini üzmekten de vazgeçsin bu statta zerre kadar değişiklik olmayacak. Keşke taraftarımızın bu kadar sıkıntı yapmayacağı ve beklenti içine girmeyeceği bi proje olsaydı hiç olmazsa forumda tartıştığımız bu konularda 

Çevrimdışı serti67

ben direk söyliyeyim sana cevabı taraftar istiyorsa ilk stadyumu doldursun derler  :biggrinking:
vallahi derler taraftar bile çıkarır parasını minyaturunu yapıp satışa sundukları geliriyle aynısını yapsınlar olmicak isler degi
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Deniz

Bir süre renklilere mesaj veren (sus diyen) kartallı profil fotomu değiştiriyorum  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

nedense bu kardeşimiz gibi forumdaki büyük küçük birçok insan bi beklenti içinde stadımızın kapasitesi , eski açığın yükselip yükselmemesi, çatal merdiven olmaması, eski açık giriş çıkışların ve 1 tribün yırtığının kapatılması ( eski açık-kapalı arası), deplasman tribünü  vs konularında. Ben çok beğeniyorum stadımızı belirttiğim konularda da bir çok olumsuz şey yazdım yanlış anlaşıldı belki bi kısmı ama şunu kesin anladım ki Bjk_mabed eski açıkta hiçbir şey yapılamaz ileriye dönük dedi 1-2 gün önce demekki şunu herkes kabul etsin kendini üzmekten de vazgeçsin bu statta zerre kadar değişiklik olmayacak. Keşke taraftarımızın bu kadar sıkıntı yapmayacağı ve beklenti içine girmeyeceği bi proje olsaydı hiç olmazsa forumda tartıştığımız bu konularda 
Katılıyorum taraftarımız birçok şeyin değişmesini istiyor haklı da olabilirler fakat hiçbir değişiklik olmayacaktır bundan adım gibi eminim.O yüzden kendi fikrim gereksiz beklentiye girilmesin özellikle kapasite konusunda.Bence açılışta 41903 rakamı olacaktır fakat ileride kapasite arttırılacak şekilde yapılan bir stadımızın olduğunu da biliyoruz.Ben ilk bu konu konuşulurken 44.000'ler de olur diyordum ama başkanın ısrarla resmi rakam üzerinde vurgu yapması ve @bjk_mabet in de sürekli resmi rakamın bu olacağını söylemesi ile artık kesin kanaat getirdim.Diğer ufak tefek şeylerde de projenin böyle planlanmasından dolayı değişiklik olmayacaktır diye düşünüyorum. :)

Çevrimdışı Anıl

Katılıyorum taraftarımız birçok şeyin değişmesini istiyor haklı da olabilirler fakat hiçbir değişiklik olmayacaktır bundan adım gibi eminim.O yüzden kendi fikrim gereksiz beklentiye girilmesin özellikle kapasite konusunda.Bence açılışta 41903 rakamı olacaktır fakat ileride kapasite arttırılacak şekilde yapılan bir stadımızın olduğunu da biliyoruz.Ben ilk bu konu konuşulurken 44.000'ler de olur diyordum ama başkanın ısrarla resmi rakam üzerinde vurgu yapması ve @bjk_mabet in de sürekli resmi rakamın bu olacağını söylemesi ile artık kesin kanaat getirdim.Diğer ufak tefek şeylerde de projenin böyle planlanmasından dolayı değişiklik olmayacaktır diye düşünüyorum. :)
Başkan'ın ve Mabet'in sürekli 41903 demesi normal çünkü izin verilen resmi kapasite o. Ama herkes biliyor ki bu stad 42.000 kişilik falan değil çok daha büyük. O yüzden stad bittikten sonra bile her sezon öncesi bir beklenti olacak doğal haliyle. Ayrıca sürekli 41903 diyen @bjk_mabet bile sezon öncesi boya yaparız bir bakmışız kapasite artmış gibi şeyler söyledi bu da demek oluyor ki her sezon öncesi ufak ufak tadilatlarla kapasite en sonunda maksimuma ulaşacaktır :tabe:

Çevrimiçi Necmi

ortada anıtlar kurulu onaylı proje var ve birebir aynısı yapılıyor taraftarın beklentiye girmesinin bir mantığı yokki ne planlandıysa o yapılıyor bir proje kişisel isteğe göre değiştirilmez o çizilirken bir sürü etken göz önüne alınıyor bir çok standart uygulanmak zorunda devlet sayıya bakmaz acil bir durumda bu stadı ne kadar zamanda boşaltacaksın der UEFA da öyle eğer standartı tutturamazsan maç oynama izni verilmez her koltuğun çıkış kapısına ulaşmak için azami bir mesafe standartı var ve bunu geçemezsin 42000 kişinin acil tahliye çıkışlarını koyacaksın güvenlikten en ufak bir taviz verilmiyor eski stadlarda var ama eskiden var diye yeni yapılan bir stada izin verirlermi sizce daha şurda kaç yıl oldu fener stadını yaparken standartlar farklıydı şimdi daha farklı inat edersen bu iş atiba işine döner sen yaparsın al sana kırmızı kart derler  :D sonrasında yeni yaptığın stadı bozup uydur kaydır standartlara uydurmak zorunda kalırsın

Çevrimdışı Türkay

Hele bi 41 903 olarak açılsa stat, kapasite o zaman unutulur gider  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Başkan'ın ve Mabet'in sürekli 41903 demesi normal çünkü izin verilen resmi kapasite o. Ama herkes biliyor ki bu stad 42.000 kişilik falan değil çok daha büyük. O yüzden stad bittikten sonra bile her sezon öncesi bir beklenti olacak doğal haliyle. Ayrıca sürekli 41903 diyen @bjk_mabet bile sezon öncesi boya yaparız bir bakmışız kapasite artmış gibi şeyler söyledi bu da demek oluyor ki her sezon öncesi ufak ufak tadilatlarla kapasite en sonunda maksimuma ulaşacaktır :tabe:
Dostum tamam ama olmazsa da bu girilen beklentiden dolayı taraftarlarda ciddi bir hayal kırıklığı yaşanacaktır.Ben sadece olmama ihtimalini güçlü gördüğüm için hani bir yerde önceden uyarmak istedim  :)

Çevrimdışı TØLGA

Dostum tamam ama olmazsa da bu girilen beklentiden dolayı taraftarlarda ciddi bir hayal kırıklığı yaşanacaktır.Ben sadece olmama ihtimalini güçlü gördüğüm için hani bir yerde önceden uyarmak istedim  :)
daha durun çatının kaplamasında hayal kırıklığı yaşıycaz ben alıştırıyım şimdiden sizi  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Numaralı'da üst testereler betonlanıyor, yarın da Numaralı'da ki son tabla betonlanırsa eğer en geç 20 Ocak gibi Numaralı kabası tamamlanmış olur :super:

Çevrimdışı Anıl

Kesinlikle haklısınız ama olma ihtimali olduğu için herkeste az da olsa umut devam edicektir :)

Çevrimdışı Türkay

daha durun çatının kaplamasında hayal kırıklığı yaşıycaz ben alıştırıyım şimdiden sizi  :biggrinking: :lol:

Ben de bundan korkuyorum  :lol:

Çevrimdışı Tolga

daha durun çatının kaplamasında hayal kırıklığı yaşıycaz ben alıştırıyım şimdiden sizi  :biggrinking:
Ben stadımızı genel olarak beğeniyorum hatta stadımızın oraya yapabilmesinin bile başlı başına büyük bir olay olduğunu düşünüyorum.O yüzden detaylarla şahsen çok ilgilenmiyorum fakat farklı beklentilere girilmesinin de çok doğru olmadığını düşünüyorum kendi fikrim bu tabi. :)

Çevrimdışı mhmtkartal

ortada anıtlar kurulu onaylı proje var ve birebir aynısı yapılıyor taraftarın beklentiye girmesinin bir mantığı yokki ne planlandıysa o yapılıyor bir proje kişisel isteğe göre değiştirilmez o çizilirken bir sürü etken göz önüne alınıyor bir çok standart uygulanmak zorunda devlet sayıya bakmaz acil bir durumda bu stadı ne kadar zamanda boşaltacaksın der UEFA da öyle eğer standartı tutturamazsan maç oynama izni verilmez her koltuğun çıkış kapısına ulaşmak için azami bir mesafe standartı var ve bunu geçemezsin 42000 kişinin acil tahliye çıkışlarını koyacaksın güvenlikten en ufak bir taviz verilmiyor eski stadlarda var ama eskiden var diye yeni yapılan bir stada izin verirlermi sizce daha şurda kaç yıl oldu fener stadını yaparken standartlar farklıydı şimdi daha farklı inat edersen bu iş atiba işine döner sen yaparsın al sana kırmızı kart derler  :D sonrasında yeni yaptığın stadı bozup uydur kaydır standartlara uydurmak zorunda kalırsın
haklısın abi sen aynı şeyleri defalarca sabırla bize anlattın sağolasın. Benim de tek umudum ileride kapasite artışı konusunda ( 45-50.000 büyüklüğünde yapıldığına inanıyorum ) ama diğer konuların değişeceğine hiç ümidim kalmadı. Tarafrarımız o stada girsin her maç full çeksin belkide gülüp geçicez bu konulara kapasite ve bi tribün yırtığı hariç  :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı TØLGA

ben yanılıyım anıl inşallah  :biggrinking:
kaplamayı görelim güzelse bende sana katılıcam  :super:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

girmesinler böyle bir beklentiye sokacak bir şeymi yapıldı  :alala: kendi kendilerini kandırmanın mantığı yokki kalkıp birileri bir şey yumurtluyor sonra kendi yumurtladıklarına kendi inanıyor :D

Çevrimdışı Anıl

ben yanılıyım anıl inşallah  :biggrinking:
kaplamayı görelim güzelse bende sana katılıcam  :super:
Bence bu çok göreceli. Çatı yapıldığında beğenen de olacak beğenmeyen de. O yüzden hayal kırıklığı konusuna katılmıyorum :D Kendi açımdan çatıyla ilgili beklentim hep mat ve beyazımsı olacağı yönündeydi ve öyle de olacak gibi görünüyor. O yüzden ben hayal kırıklığına uğramicam :eyes

Çevrimdışı Tolga

girmesinler böyle bir beklentiye sokacak bir şeymi yapıldı  :alala: kendi kendilerini kandırmanın mantığı yokki kalkıp birileri bir şey yumurtluyor sonra kendi yumurtladıklarına kendi inanıyor :D
Abi bende aslında bunu söylemek istiyordum :)

Çevrimdışı Türkay

Facebook da Türkiye stadyumları sayfasında gördüm

Çevrimdışı Türkay

Heykel konusu dönmüş sabah. Bence şu kulelerin birinin üstüne Süleyman Seba ötekini üzerine Baba Hakkı'nın heykelleri dikilmeli ayrı taraflara bakar şekilde. Orta tarafa bir yere de bir kartal heykeli of off  :bandit:

Çevrimdışı Anıl

Facebook da Türkiye stadyumları sayfasında gördüm

Bu görüntü için son 8 ay :bandit: