Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6402229 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bir de şu konu var; 4-5 günlük gecikmeyi 4-5 günde kapatamıyoruz bu zincirleme şeklinde tüm işlerin gecikmesini yol açıyor. Bu yağmur çamurda zaten çalışma olmasını beklemek oradaki çalışan emekçilerimize saygısızlık olur.
Obitaş'ın ön tarafı neredeyse tamamen bırakıp arka bölüme yönelmesinin sebebini anlayamadım. Yorum getirebilecek arkadaş varsa, cidden merak ediyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı megiddo

beyler eski açıktaki ankrajların ne amaçla konduğu biligisi verildi mi?

deniz tarafından gelen rüzgarı önlemek için olimpiyattaki gibi bir set çekilmek için olmasın acaba yada güvenlik için de olabilir ama sanırım karşılıklı sütunlara da konulmuş o zaman bambaşka bir teori ortaya atılabilir.

Çevrimdışı ahmetx

bu eski açık tribünün tarihi duvarın üstünde kalan kısmı çok çirkin görünecek boğaziçi tarafından,keşke tribünlerin yüksekliğince süs kolonları yapılsaymış.
[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2014, 11:27:06 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

deniz tarafından gelen rüzgarı önlemek için olimpiyattaki gibi bir set çekilmek için olmasın acaba yada güvenlik için de olabilir ama sanırım karşılıklı sütunlara da konulmuş o zaman bambaşka bir teori ortaya atılabilir.
karşılıklı sütunlara konul muş mu,foto var mı?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı megiddo

karşılıklı sütunlara konul muş mu,foto var mı?
geçenlerde bir arkadaş atıştı öyle bir foto sanırım karşılıklı sütunlara konulmuştu.

Çevrimdışı ahmetx

geçenlerde bir arkadaş atıştı öyle bir foto sanırım karşılıklı sütunlara konulmuştu.
o zaman Fikret Başkan kafaya koymuş,ilerde oraya çelik testere kirişler gelecek. :bandit: Ama ben bu yükseklikte kalması taraftarıyım  ,hatta keşke eski açık iki kule arasında locaların üstünde tribün olmasaymış diyorum artık. :bandit:
[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2014, 11:34:43 ahmetx ]

Çevrimdışı megiddo

Çevrimdışı megiddo

o zaman Fikret Başkan kafaya koymuş,ilerde oraya çelik testere kirişler gelecek. :bandit:
iki tanesine konmuş gibi ama belli de olmuyor çelik ankraj mı onlar seçemedim?

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı onurt

iki tanesine konmuş gibi ama belli de olmuyor çelik ankraj mı onlar seçemedim?
Anlrajın tek anlamı oraya ilerde gelecek ilave tribüne hazırlık mı demek oluyor?
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Anlrajın tek anlamı oraya ilerde gelecek ilave tribüne hazırlık mı demek oluyor?
Mabet kesinlikle öyle bir şey olmadığını belirtti bir kaç gün önce.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

ahanda işaretlediğim yere kolon koymuşlar o kolon kalkacak  :D :D :D :D
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Kemal

Bu yıl bitiremedik kabayı ve hava şartları gelen bilgilere göre sertleşecek, buda domino etkisi yaratıp çatı ve çatıda hibrit çim olayını etkiliyor.

Benim tahminim seneye 1. devrenin son maçlarına sarkacak açılışımız. Maalesef çok yıpranacaz.

Çevrimdışı ahmetx

Mabet kesinlikle öyle bir şey olmadığını belirtti bir kaç gün önce.
inşallah olmaz,olacaksa da kesinlikle araya süs kolonları da yapılsın.

Çevrimdışı Efe

ahanda işaretlediğim yere kolon koymuşlar o kolon kalkacak  :D :D :D :D
o bolum projesinde degisiklik var buyuk ihtimal kopruleri birbirleriyle o bolumden birlestiriyorlar ara cok fazla olmasin diye
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yldrmaydn

artık inönü çatısına çok alışmış olmaktan mı bilinmez bu yeni statlardaki bombeli bombeli giden çatılar hiç hoşuma gitmez. sanırım bizim çatıyla ilgili tek beğenmediğim nokta bu olacak.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

o bolum projesinde degisiklik var buyuk ihtimal kopruleri birbirleriyle o bolumden birlestiriyorlar ara cok fazla olmasin diye
valla mabeti aradım söyledim dur bi bakim dedi, ama sanmam gelişigüzel yapıyorlar dikkatlerinden kaçtı muhtemel

Çevrimdışı ahmetx

Bu yıl bitiremedik kabayı ve hava şartları gelen bilgilere göre sertleşecek, buda domino etkisi yaratıp çatı ve çatıda hibrit çim olayını etkiliyor.

Benim tahminim seneye 1. devrenin son maçlarına sarkacak açılışımız. Maalesef çok yıpranacaz.

kaba 4 şubata bitecek inşallah ama çatıdaki teknik sessizlik beni ürkütüyor.

Çevrimdışı asi_kartal

artık inönü çatısına çok alışmış olmaktan mı bilinmez bu yeni statlardaki bombeli bombeli giden çatılar hiç hoşuma gitmez. sanırım bizim çatıyla ilgili tek beğenmediğim nokta bu olacak.
Bombe olmazsa akustik olmaz hocam :)
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı yldrmaydn

Bombe olmazsa akustik olmaz hocam :)

benimki teknolojik bir sitem değil zaten:) tamamen göz alışkanlığı. yoksa teknik bilgim yok nasıl olması gerekiyorsa öyle yapıyorlardır muhakkak :)
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Efe

valla mabeti aradım söyledim dur bi bakim dedi, ama sanmam gelişigüzel yapıyorlar dikkatlerinden kaçtı muhtemel
abi valla tablaui atarlarsa donemezlerde daha sonra :icool: bence bu kadar buyuk bisey unutupmaz orda farkli bi olay var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kemal

kaba 4 şubata bitecek inşallah ama çatıdaki teknik sessizlik beni ürkütüyor.

Ben Şubat sonu diyorum , bu bahsettiğiniz teknik sessizlik ve tam anlamıyla çatı işine girişilmesi Mart ortalarını bulsa Eylül sonu gibi çatı bitip çim olaylarında ilerlense Kasım sonu gibi denk geliyor benim tahminime göre. İnşallah çok daha erken .

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

abi valla tablaui atarlarsa donemezlerde daha sonra :icool: bence bu kadar buyuk bisey unutupmaz orda farkli bi olay var
yeni inönünün fotoya bakarsan simetrisinde kolon yok hatalı o kısım ben uyarımı yaptım  :D :D kolona beton atılmadan düzeltilir umarım :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı FARUK

kontrol etmekten zarar gelmez :)