Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6401399 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetemre

burdan biri bizim stadın fenerden büyük olduğunu söylüyordu.nasıl oluyorda kapasite farkı var o zaman.
kupa maçında baktım fenerin bütün tribünleri bizim tribünlerden büyük...
[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2014, 13:57:29 adebe ]
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı ahmetx

ortadaki kübik skorbordsuz hayal edin çatımız. :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

burdan biri bizim stadın fenerden büyük olduğunu söylüyordu.nasıl oluyorda kapasite farkı var o zaman.
sıra yüksekliği ve derinliği bizde daha uzun olduğu için yukarı ve arkaya doğru daha uzun bizim stadımız.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ahmetemre

sıra yüksekliği ve derinliği bizde daha uzun olduğu için yukarı ve arkaya doğru daha uzun bizim stadımız.
sıra yüksekliği nasıl biz de fazla.o zaman bu stadın 51903 olması gerekir...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

sıra yüksekliği nasıl biz de fazla.o zaman bu stadın 51903 olması gerekir...
sıra yüksekliğinden kasıt,basamak yüksekliği

Çevrimdışı Deniz

Hayir fenerinki buyuk degil.bizim stadimiz daha buyuk.kapasite farki gorus acisindan dolayi.fenerinki c60 bizimki c90 gorus acisi.fenerin koltuklarina otur yanindaki adamin bacaklari sana degiyor.bizde hem daha genis hem de mesafe daha fazla.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetemre

Hayir fenerinki buyuk degil.bizim stadimiz daha buyuk.kapasite farki gorus acisindan dolayi.fenerinki c60 bizimki c90 gorus acisi.fenerin koltuklarina otur yanindaki adamin bacaklari sana degiyor.bizde hem daha genis hem de mesafe daha fazla.
bizimkini de öyle yapsalardı.
ben kapalıda koltukta oturmayı bırak tek durduğumu hatırlamam.bir koltukta birkaç ayak olurdu.
anlaşılan oturan taraftar profili yaratılacak.evde digitürkten izleyen taraftarları stada çekerler bu konfor sayesinde...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetx

bizimkini de öyle yapsalardı.
ben kapalıda koltukta oturmayı bırak tek durduğumu hatırlamam.bir koltukta birkaç ayak olurdu.
anlaşılan oturan taraftar profili yaratılacak.evde digitürkten izleyen taraftarları stada çekerler bu konfor sayesinde...
uefa kriterlerine göre artık öyle stadyuma izin veril miyor  :D

Çevrimdışı ahmetemre

uefa kriterlerine göre artık öyle stadyuma izin veril miyor  :D
bence başkan koltuk aralıklarını ne kadar daraltırsak kapasite ne kadar artar hesabını yapmıştır.
ben sürpriz bir kapasite bekliyorum 46000 gibi :sevinc :sevinc :sevinc
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Fatih

Goruntu bir tek bana mi cirkin geldi acaba  :alala: Bunun yerine katlar arasinda ki bosluk olan yere tum stad boyunca digital platform takilmasindan yana olurum... Anlatabilmisimdir insallah  :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı KUMANOVALI

sebebini anlayamadığım bir şekilde numaralı bana çok heybetli geliyor

kapalının birebir fotokopisi değilmiydi ?!
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ahmetx

bence başkan koltuk aralıklarını ne kadar daraltırsak kapasite ne kadar artar hesabını yapmıştır.
ben sürpriz bir kapasite bekliyorum 46000 gibi :sevinc :sevinc :sevinc
artık insanlar eşiyle çoluk çocuğuyla maça gitmek istiyor,dolayısıyla mevcut koltuk genişliği ve mesafeler ideal , koltuk genişliği ve mesafelerinde hala USA standartlarında sadece vip tribünümüz var. :D

Çevrimdışı ahmetx

sebebini anlayamadığım bir şekilde numaralı bana çok heybetli geliyor

kapalının birebir fotokopisi değilmiydi ?.
kapalıyı da numaralıdan çeksinler aynı hissi alırsın adamım. :D

Çevrimdışı ahmetx

Goruntu bir tek bana mi cirkin geldi acaba  :alala: Bunun yerine katlar arasinda ki bosluk olan yere tum stad boyunca digital platform takilmasindan yana olurum... Anlatabilmisimdir insallah  :lol:
skorborddan mı bahsediyorsun,eğer skorborddan bahsediyorsan öyle olmayacak zaten.

Çevrimdışı Fatih

skorborddan mı bahsediyorsun,eğer skorborddan bahsediyorsan öyle olmayacak zaten.
Aaaa gercekten mi? :alala:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmetx

ne vardı ortadaki skorboar da olaydı  :akuma:

Çevrimdışı ahmetx

ne vardı ortadaki skorboar da olaydı  :akuma:
skorborddan ziyade orta kısmın makaralı sistemle açılır kapanır olmasını çok isterdim. :tabe:

skorborddan ziyade orta kısmın makaralı sistemle açılır kapanır olmasını çok isterdim. :tabe:
zaten ikisi beraber. hem aç-kapa olaydı hem de orta skoboard olaydı aynen atttığın resimdeki gibi. başka bir arzum olmazdı staddan.

Çevrimdışı Caner

Basın odaları numaralının geri kalan kısımlarında da devam edecek mi yoksa sadece bir iki tane daha da mı yapılacak ben kestiremedim? Sonuna kadar gitmese ne güzel olur üst kirişler başlar hemen.

Çevrimdışı Deniz

artık insanlar eşiyle çoluk çocuğuyla maça gitmek istiyor,dolayısıyla mevcut koltuk genişliği ve mesafeler ideal , koltuk genişliği ve mesafelerinde hala USA standartlarında sadece vip tribünümüz var. :D
Usa standardi dedigin amerika standartiysa bizde hic gerek yok abi :).ben orada xs giyiyorum burada L .adamlar direk +100 kg dan başlıyor :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba