Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6402102 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sağduyu

Oncelikle @ahmet türker abimize resimler icin tesekkur ediyorum. Maci dostlarla izleyip eve gelince guzel bir supriz oldu

Baskan bu tarihi vermeseydi, localari bu kadar hızlı bir sekilde satip klube gelir kazandiramazdi. En azindan insanlari inandirdi. Agustos 2015 deseydi insanlar loca alirmiydi? @omerow Ama sonrasinda yok sunlar olacak sunlar bitecek biraz fazla gereksiz oldu. Bende agustosta ozellikle 30 Agustos tarihinde acilacagina cok fazla inaniyorum. Ama su MArt a kadarki hava cok belirleyici olacaktir. Cunku esas simdi istanbul'un kışı başliyor.

Stadın inşaatının ne kadar sürede biteceğini başkan da biliyor da, biraz abarttı olayı. 3 loca erken satacağım derken, 5 localık tantana oldu. Ama sabit olan gerçek, Başkan'ın ve çebi nin hakkı ödenmez stad konusunda.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı TØLGA

bjk_mabet ‏@bjk_mabet  18 sn.18 saniye önce
Numaralı lideri selamlıyor ışıklarını yakmış... pic.twitter.com/9PUmOWasHP
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı bjk_mabet

Arkadaslar mujdemi isterim bugun İstanbula gidiyorum yarin bir aksilik olmazsa fotograflar benden :icool: @bjk_mabet  abii geliyoruuuummmm :sevinc :sevinc :sevinc
bende yeni geldim gel bakalım :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Efe

fikret orman:sevmek fedakarlık demektir. 7de 7 yapmış takımın gs maçına satılmış bilet sayısı 7 bin  :bandit:

istanbul ve civaranda oturan arkadaşlar müsait olan herkes maça gitsin ben iş dolayısıyla gelemiyorum ama çalışmayan herkes gitmeli yazıktır :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı omerow

fikret orman:sevmek fedakarlık demektir. 7de 7 yapmış takımın gs maçına satılmış bilet sayısı 7 bin  :bandit:
 :bandit:

harbiden de adam gibi adam

Çevrimdışı sağduyu

bende yeni geldim gel bakalım :)
Mabet, çatı germe halatları ve kolonlardaki bağlantıları için sistem detayları var mı?
.

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabet, çatı germe halatları ve kolonlardaki bağlantıları için sistem detayları var mı?
:tabe:

Çevrimdışı sağduyu

[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2014, 00:18:27 sağduyu ]
.

Çevrimdışı selçukaras

istanbul ve civaranda oturan arkadaşlar müsait olan herkes maça gitsin ben iş dolayısıyla gelemiyorum ama çalışmayan herkes gitmeli yazıktır :bandit:

Bende mac icin agridan gelicem once ankara sonra istanbul mac.
Kombinem ve bilet hakkim olmamiza ragmen 2 arkadas bati tribununden bilet alacagiz.
Herkesin hem takimizia destek hem kasamiza destek olmasi icin bilet alip o stadimizi doldurmamiz lazim.

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı TØLGA

@bjk_mabet hoşgeldin abi çifte galibiyet ile gelmişssindir diye umuyorum
ve sorumu soruyorum şerefine
mağlum deplasman tribünü yeni açıkta ve tam orda scoreboard var
deplasman tribününde filede oluyor genelde görüş açısı sıkıntı olmazmı scoreboard için
deplasman taraftarıda zarar verebilir yorumunu merak ettim saygılar  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2014, 00:21:49 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı selçukaras

Merhaba hosgeldin nasilsin.

Bu gun fotolara bakarken aklima geldi ve merak ettim.
Rakip takim taraftari icin. Girecekleri tribune gelisleri icin ayri bir yol ve koridor varmi.
Makette falan gorunmuyor yada belli olmuyor. Kulup oyle bir yol belirlemismi
Tesekkurler

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet hoşgeldin abi çifte galibiyet ile gelmişssindir diye umuyorum
ve sorumu soruyorum şerefine
mağlum deplasman tribünü yeni açıkta ve tam orda scoreboard var
deplasman tribününde filede oluyor genelde görüş açısı sıkıntı olmazmı scoreboard için
deplasman taraftarıda zarar verebilir yorumunu merak ettim saygılar  :biggrinking:
tuzak soru yok :icool:

Çevrimdışı bjk_mabet

Merhaba hosgeldin nasilsin.

Bu gun fotolara bakarken aklima geldi ve merak ettim.
Rakip takim taraftari icin. Girecekleri tribune gelisleri icin ayri bir yol ve koridor varmi.
Makette falan gorunmuyor yada belli olmuyor. Kulup oyle bir yol belirlemismi
Tesekkurler
güvenlik planı içersinde var

Çevrimdışı ilhan

Obitaş ne yaparsa en mükemmelini yapar, bu sayede 250milyon dolarlık stat inşaatları alır :eyes
@aktar_ismail kardeşim hoşgeldin
foto paylaşan @ahmet türker abim ve mustafa kardeşim ellerinize sağlık

Çevrimdışı serti67

sımdı ne alakası var dıceksınız ama ıcerde havalandırma buruları ole acıkmı kalıcak ıstu kaplanıcakmı traftar dolasım alanlarındkı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı bjk_mabet

keyfin yerindedir inşallah. :naughty:
Beşiktaşım galip ve lider nası keyifli olmayayım:)

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı bjk_mabet

sımdı ne alakası var dıceksınız ama ıcerde havalandırma buruları ole acıkmı kalıcak ıstu kaplanıcakmı traftar dolasım alanlarındkı
kapanacak tavan kaplanicak tamamen

Çevrimdışı TØLGA

asma tavan flen deniyordu ama haftaya ''NETLEŞİR''  :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

asma tavan flen deniyordu ama haftaya ''NETLEŞİR''  :kop: :kop:
Mabet Gibi Adama Zarf Atmaya çalışıyorsun :evillol: :evillol: Bak Duvara Çarpıp Geri döndü Top :kop: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TØLGA

Mabet Gibi Adama Zarf Atmaya çalışıyorsun :evillol: :evillol: Bak Duvara Çarpıp Geri döndü Top :kop: :bandit:
tuzak soru sormadım aslında ama başka anlamlarda çıkıyomuş cevapdan :D şimdi acabaaaaaaaaaaa oldum  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

@bjk_mabet abi su deplasman tribunu koltuklarinin daha sikisik yapilma fikrine ne diyorsun?1 blok kar edebiliriz bu sekilde.diger stadlarfa da boyle yapiyorlar zaten..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba