Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6403560 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

G.saray Tokide böyle zaten sanırım
Bu yol izlenmeli bence de
En sıkışık düzen en dar ve en ucuz koltuklar
Oraya gelen sürekli hasar yaratacak zaten
Eski açıkta aynı sistemle ayrılan bölüm yine daralırdı aslında
Taraftar kafasıyla düşünülmüyor bunlar,hatanın farkına varacaklar

İyi de Yiğit kotayı belirleyen Fenerasyon. Sen ayırmak zoundasın

Çevrimdışı yigitcan1903

Herkese merhaba :icool:

Misafir tribünü ile ilgili yazilanlari görünce üye olup bir bir öneri sunmak istedim  :D
Misafir tribünü iki üc bölmeli olsun, talebe göre bölmeler rakip taraftara tahsis edilsin. (tabi yüzde 5e kadar.)
Örnegin rakip taraftar 500 den az bilet almissa, 500 kislik bölüm rakibe verilsin, gerisi Besiktas taraftarina. Eger bir bölme dolarsa diger bölmeye gecilsin.
20 kisilik Basaksehir taraftarina 2000 kisilik yermek pek mantikli degil :tabe:

Acaba bunu stadla ilgilenen ulastiracaginiz kimseler var mi bilmiyorum ancak olsa güzel olurdu.
Rakip tribün 1 kişi olsa da hiç kimse gelmese de %5 ayırmak zorundasın

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Deplasman tribünündeki koltukları ufaltıp alanı daha daraltsınlar bence. daha ufak bir alana sıkışsın rakip takım taraftarı.. onların konforu beni ilgilendirmiyor açıkçası
Biz Ne kadar İnanmasakta Resmi Kapasite 41.903 , Dolayısıyla Kapasitene Oranla Yer ayırmak zorundasın , Tamam Koltukları küçülttün, Alanı daralttın diyelim.. E Bu seferde Bize kalan Tribündeki Koltuklar Çok mesafeli olacak :iscrewy: Bir şey değişmeyecek yani Stadda Yğne 40.000 Beşiktaşlı olacak , Alanı daraltsanda , daraltmasanda 40.000 Beşiktaşlı olacak , Söylediklerin mantıksız :iscrewy: Elimden Gelse Orata Kafes Koyup Üstünu Kapatırız Sesleri çıkmasın ama Buda mümkün degil
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yigitcan1903

İyi de Yiğit kotayı belirleyen Fenerasyon. Sen ayırmak zoundasın
Kota aynı olacak abi yerden kazanacaksın küçük koltuklarla
Bir güzel kafese alacaksın bir de orayı
Türkiye bunu gerektiriyor

Çevrimdışı yigitcan1903

Biz Ne kadar İnanmasakta Resmi Kapasite 41.903 , Dolayısıyla Kapasitene Oranla Yer ayırmak zorundasın , Tamam Koltukları küçülttün, Alanı daralttın diyelim.. E Bu seferde Bize kalan Tribündeki Koltuklar Çok mesafeli olacak :iscrewy: Bir şey değişmeyecek yani Stadda Yğne 40.000 Beşiktaşlı olacak , Alanı daraltsanda , daraltmasanda 40.000 Beşiktaşlı olacak , Söylediklerin mantıksız :iscrewy: Elimden Gelse Orata Kafes Koyup Üstünu Kapatırız Sesleri çıkmasın ama Buda mümkün degil
Orda işte emniyet boşluklarından kazanacaksın
Bize kalan tribündeki koltuklar da çok mesafeli olmaz tüm yeni açık tribününde ufak oynamalar yeterli olacak
[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2014, 14:08:51 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı ZEKI

Misafir tribünü ile ilgili yazilanlari görünce üye olup bir bir öneri sunmak istedim  :D
Misafir tribünü iki üc bölmeli olsun, talebe göre bölmeler rakip taraftara tahsis edilsin. (tabi yüzde 5e kadar.)
Örnegin rakip taraftar 500 den az bilet almissa, 500 kislik bölüm rakibe verilsin, gerisi Besiktas taraftarina. Eger bir bölme dolarsa diger bölmeye gecilsin.

Acaba bunu stadla ilgilenen ulastiracaginiz kimseler var mi bilmiyorum ancak olsa güzel olurdu.
:hosgeldin
ama gelsede gelmesede tribunu ayirmak zorundasin. Hatirlarsaniz Genclerbirligi klubu son macta kendi bölümü icin bize izin vermisti ve son maca o bölümed taraftar alabilmistik.
Acaba deplasman tribunu yekpare olmak zorundami? Onu bilmiyorum Yarisi eski acik numarali yarisi yeni acik numarali da mesela  :kop: :kop: zihni sinir dusunceler

Çevrimdışı Caner

Arkadaşlar biraz ileri gitmiyor muyuz? Bahsedilen şey futbol stadyumu ve futbol, dolayısıyla seyirci. Bizim ne kadar izleme hakkımız varsa deplasman taraftarının da var. Yani adamları kafes dövüşüne alıp tartaklayalım mı deplasman maçını izlemeye geldiler diye? Antep maçında, antepli bi baba küçük kızını alıp maça gelmek isteyemez mi? Onların konforu asıl önemli. Kötüler varsa iyiler de var. Ayrıca deplasman taraftarı olunca çekişme var ve yeni açık olayı bence etraflıca düşünülmüştür. Baktılar olmadı, değiştirilir bu kadar basit. Yani sevgi kelebeği gibi görünmek istemiyorum da karşıdakine iyi yaklaşmayınca zaten ipin ucu kaçıyor, o yüzden passolig zımbırtısı gibi şeyleri bahane edip üstümüze iteliyorlar zaten.
[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2014, 14:09:29 Caner ]

Çevrimdışı Deniz

Deplasman tribünündeki koltukları ufaltıp alanı daha daraltsınlar bence. daha ufak bir alana sıkışsın rakip takım taraftarı.. onların konforu beni ilgilendirmiyor açıkçası
@bjk_mabet top sende bu oneriy degerlendirin :).boyle yaparsak iki bloga iner deplasman tribünü :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

Arkadaşlar biraz ileri gitmiyor muyuz? Bahsedilen şey futbol stadyumu ve futbol, dolayısıyla seyirci. Bizim ne kadar izleme hakkımız varsa deplasman taraftarının da var. Yani adamları kafes dövüşüne alıp tartaklayalım mı deplasman maçını izlemeye geldiler diye? Antep maçında, antepli bi baba küçük kızını alıp maça gelmek isteyemez mi? Onların konforu asıl önemli. Kötüler varsa iyiler de var. Ayrıca deplasman taraftarı olunca çekişme var ve yeni açık olayı bence etraflıca düşünülmüştür. Baktılar olmadı, değiştirilir bu kadar basit. Yani sevgi kelebeği gibi görünmek istemiyorum da karşıdakine iyi yaklaşmayınca zaten ipin ucu kaçıyor, o yüzden passolig zımbırtısı gibi şeyleri bahane edip üstümüze iteliyorlar zaten.
Beşiktaş taraftarı gittiği deplasmanlarda hangi koşullarla karşılaşıyorsa o olmalı
Çok iyi niyetlisiniz
Adı üstünde deplasman,takımını rahat destekleyemeyecek gelen
Saraçoğluna gidenler nelerden bahsettiğimi iyi anlar
[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2014, 14:13:59 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı Fatih

ben olsam yeni acikta alt ve ust kattan birer blok veririm deplasman tribunune...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Caner

Beşiktaş taraftarı gittiği deplasmanda hangi koşullarla karşılaşıyorsa o olmalı
Çok iyi niyetlisiniz

Beşiktaş taraftarı iyi koşullarla karşılaması benim için yeterli, bizi farklı yapan o.Ki böyle oldukça gerisi gelecektir.
İyi niyetimle mutluyum  :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Beşiktaş taraftarı iyi koşullarla karşılaması benim için yeterli, bizi farklı yapan o.Ki böyle oldukça gerisi gelecektir.
Gerisi gelmeyecek senelerdir bu iyi niyetten kaybettik
Emeklerimiz çalındı
Göze göz dişe diş
Karşı taraf ne yapıyorsa aynısı

Çevrimdışı Türkay

Beşiktaş taraftarı gittiği deplasmanlarda hangi koşullarla karşılaşıyorsa o olmalı
Çok iyi niyetlisiniz

Beşiktaşlılık duruşunu sergilemeliyiz bence.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Akif Çakıcı

Sana deplasmanda zorluk olana zorluk yapacaksın bunun iyi niyeti bence bizi ezer sadece gerisi hikaye  :)
İyi Bir Gelecek İçin KONGRE ÜYESİ OL

Çevrimiçi murat

Hoşgeldin.isviçreye selamlar.yüzde 5 mecburi.maç başlama saatine kadar kimin ne kadar geleceğini bilemezsiniz.yasal olanı bırakmak mecburi.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çok iyi niyetlisiniz
Arkadaşım öyle kafana göre alanı küçülteyim filan diye yapamazsın. Evet iyi niyetliyiz olmamız da gereken durum bu, Beşiktaşız biz iyi niyetliyiz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Stadın 2.yılında hata olduğunu farkedip eski açığa alacaklardır,almalılar
O bölümdeki mağaza vs hiçbir şey olmaz polis kordonunda
Locaları da tokideki gibi korurlar

Çevrimiçi murat

:hosgeldin
ama gelsede gelmesede tribunu ayirmak zorundasin. Hatirlarsaniz Genclerbirligi klubu son macta kendi bölümü icin bize izin vermisti ve son maca o bölümed taraftar alabilmistik.
Acaba deplasman tribunu yekpare olmak zorundami? Onu bilmiyorum Yarisi eski acik numarali yarisi yeni acik numarali da mesela  :kop: :kop: zihni sinir dusunceler
Bu seferde polis sayısı çoğalacak. :iscrewy:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gerisi gelmeyecek senelerdir bu iyi niyetten kaybettik
Emeklerimiz çalındı
Göze göz dişe diş
Karşı taraf ne yapıyorsa aynısı
Göze göz dişe diş nedir yahu? Savaşa mı gidiyoruz altı üstü maç. gelsinler izlesinler maçı 2 tane taraftardan mı korkuyorsun? bundan 15 sene önce yarı yarıya oynanıyordu maçlar, o zaman problem yoktu şimdi mi var?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Caner

Sana deplasmanda zorluk olana zorluk yapacaksın bunun iyi niyeti bence bizi ezer sadece gerisi hikaye  :)

Dediklerim yanlış anlaşılmasın, deplasman taraftarını güllerle karşılayalım, mutlu çiçekler böcekler olsun falan değil, elbette baskı kurulması gerekiyor ve kurulmalıdır da. Onları baskı altına alacak en iyi yer seçilmelidir, ve bunun üstüne konuşabiliriz de. Benim gönderim üstte bir iki şey gördüm elimden gelse üstlerini kapatırım sesleri çıkmasın ya da sıkışsınlar gibi. Ona katılmadım, bu da benim şahsi fikrim.  :)

Çevrimdışı yigitcan1903

O duruş senin enayi yerine konman olmuyor güzel kardeşim
Federasyonu vs varsa g.sarayın yaptığına f.bahçenin yaptığına dur diyecek önce
Kafana göre küçültmeyi de çok güzel yaparsın göz yumuyorlar işte örneği mevcut
Biz Beşiktaşmızşız ben f.bahçeliyim dedim sanki adamı günaha sokmayın sabah sabah Beşiktaşı duruşu öğreteceklar bana

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Göze göz dişe diş nedir yahu? Savaşa mı gidiyoruz altı üstü maç. gelsinler izlesinler maçı 2 tane taraftardan mı korkuyorsun? bundan 15 sene önce yarı yarıya oynanıyordu maçlar, o zaman problem yoktu şimdi mi var?
Takımına hasret, izlemeye gelecek onlarca insan olacak. Karaktersiz insanların yaptıklarını kişilere halka mâl edemezsin. Düşünmeden konuşuyorsunuz sonra o itham ettiğiniz kişilerden bi farkınız kalmıyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Biz Beşiktaşmızşız ben f.bahçeliyim dedim sanki adamı günaha sokmayın sabah sabah Beşiktaşı duruşu öğreteceklar bana
Beşiktaş duruşu olmayan birisine Beşiktaş duruşunu öğretemezsin. Öyle bir niyetim yok. Sen kendini enayi olarak görüyorsan öyle görmeye devam et.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

O yarı yarıya dönemleri biz mi bitirdik
Paralı yayınlara geçip senelerce emeklerimizi çalmadılar mı?
Hırsıza (Hakaret Yasak)₅ boyun eğmem benim rakibe bakış açım budur
İster kiminin babası ister kiminin amcası renkli olsun

Çevrimdışı Caner

Sakin ol dostum, kimse sana öyle bir imada bulunmadı zaten, bir konu var tartışıyoruz sadece. Sen öyle bir fikir attın, başkası farklı atıyor o kadar. Bunu kişiselleştirmene gerek yok. Benim bu görüşünde katılmadığım tek nokta var, onlar gibi yapınca gelen başarıdan ben mutlu olmam, bu da benim fikrim. Sen olabilirsin o da senin fikrin. Haksız penaltı kazanınca sinirlenen insanlarız, aynı şekilde zorlamayla gelecek başarıyı, zorlamalara rağmen gelecek başarıyla yan yana tutmam. Neyse konu dışında çıkmayalım çok.