Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6403552 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı serti67

bugun sole pazar gezmesıne cıkan bı arkadasımız resımler cekıp atsada bıze uzakları yakın etsee bızde maca kadarr heyecanımızı resımlerle bastırsak fena olmazmı hee:)))
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Burak

- Konu Dışı -
Arkadaşlar GS maçı için bilet alacağımda, belirttiğim yerde ki blokların numaralarını okuyamadım, söyleyebilecek var mı? Hayatımda geleceğim ilk Beşiktaş maçı olacakta, hata olsun istemiyorum :)

Çevrimdışı Efe

Obitas sutun ve kirisler icin son 1 haftadir neredeyse hic bisey yapmadi kaba insaatin subat basina sarkacagida kesinlesti zaten hava muhalefetide var artik bekle dur simdi ne zaman bitecek diye :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bugun sole pazar gezmesıne cıkan bı arkadasımız resımler cekıp atsada bıze uzakları yakın etsee bızde maca kadarr heyecanımızı resımlerle bastırsak fena olmazmı hee:)))
ekrem gider bence bugun :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

- Konu Dışı -
Arkadaşlar GS maçı için bilet alacağımda, belirttiğim yerde ki blokların numaralarını okuyamadım, söyleyebilecek var mı? Hayatımda geleceğim ilk Beşiktaş maçı olacakta, hata olsun istemiyorum :)

fark etmez nerden alırsan al istediğin yere geçip oturuyorsun zaten .mavi bloklardan birini secmen yeterli en ortayı secsen zaten oturamayacan oralar dolu :)
[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2014, 12:31:10 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Obitas sutun ve kirisler icin son 1 haftadir neredeyse hic bisey yapmadi kaba insaatin subat basina sarkacagida kesinlesti zaten hava muhalefetide var artik bekle dur simdi ne zaman bitecek diye :bandit:
Hep dediğim gibi kendimizi Ekime hazırlayalım Efe..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı combomaxs

Çevrimdışı serti67

ekrem gider bence bugun :evillol:
insallah guzel olurdu pazar keyfı yapıp obıtasa satasırdık:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı attila_metu

Bende Aynen Böyle düşünüyorum Kafa kafaya bitecek gibi , Obitaş daha avantajlı çünkü tablası yok , Çiçekler 4-5 Tanede tabla bitirecek kirişlerle beraber :iscrewy: Obitaş once bile bitirebilir
Bence obitas kendini çiçeklere göre ayarlıyor. Baktılar çiçeklerin işi daha uzun , bıraktılar tribünü yine daldılar karadelige.ocak sonunda tahminim her iki firmanın da 4 tane testere kirisi kalacaktır.

Çevrimdışı cagdas44

deplasman tribünü için bi koltuk sınırı varmı abiler 1000 üstü mü olmak zorunda mutlaka? bide deplasman tribünü eski açık ve numaralı birleşimi üst kat olmalıydı bence şahsi fikrim bu yönde :alala: bu arada painti katlettim  :evillol: :evillol:

Stadyum kapasitesinin %5'ini ayırmak zorundasın

Çevrimdışı Yalçın

Yuzduk yuzduk kuyruguna geldik, hizlanmasini beklerken aksini gormek ifrit ediyor insani. Bekleyecegiz yapacak birsey yok. :alala:
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Benimde en çok merak ettiğim hususlardan biri, geçiş turnikeleri nerede nasıl olacak. Yukarılarda bir arkadaşın bahsettiği gibi, iyice stadın içinde olur mu? Yoksa biraz daha dışa doğru mu yapılır merakım bu. Kaç turnike olacak, nasıl olacak merak ediyorum. Eski stadda sıkıntılı oluyordu çoğu maç.

Tabi birde stad inşaatından bağımsız, umarım bu kez şu tinerci tayfayı, beleşci tayfayı uzak tutarlar tribün girişlerinden.

Zamanında bizde çift turnike yaptık ama adabıyla yaptık, 2 arkadaş 1 tane aldık da girdik. Şimdikiler neredeyse senin biletini elinden alıp iki arkadaş girmeye çalışıyorlar. Umarım uzak tutulabilir bunlar. Polis efendiler de, bu benim yeğenim, bu kuzenim diyerek torpil yapmayı keser umarım. Passolig bu yüzden iyi duruyordu ama artık onunda sonu geliyor gibi.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Stadyum kapasitesinin %5'ini ayırmak zorundasın
Bu Durumda 2.050 Deplasman Seyircisi kapasitesi ayıracağız !Deplasman Tribununu Eski açığa Komak İntihar olurdu , Eski açık ustun Yarısı Deplasman Tribünü olacaktı ve Koskoca Bir Tribünü Kaybedecektik , Şimdi Yeni açıkta Koşeye Sıkışacaklar :bandit: :bandit: Yeni açıkta 3 Blokluk alan kaplayacaklar , Eğer Eski açıkta Olsaydı 5-6 Blok alan kapalayacaklardı , Kamera Açısına gireceklerdi ve Sanki Stadda Çok Rakip Taraftar varmış gibi gozukecekti :iscrewy: Yonetim Çok doğru yaptı Deplasman Tribününü Yeni açığa Almakla
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kartal Ç

deplasman tribünü için bi koltuk sınırı varmı abiler 1000 üstü mü olmak zorunda mutlaka? bide deplasman tribünü eski açık ve numaralı birleşimi üst kat olmalıydı bence şahsi fikrim bu yönde :alala: bu arada painti katlettim  :evillol: :evillol:

kapasitenin en az %5 i rakip takıma ayrılmak zorunda. bi de bunun üstüne güvenlik boşluğu bıraktırılıyor. avrupa maçları için zaten bırakmak zorundasın da türkiyede artık büyük takımlara deplasmana gelen taraftar yok denecek kadar az. kendi aralarındakine zaten yasak. anadolu takımlarına da anca büyük takımlar gidince o %5 kısımlar doluyor. gerçi artık stadların hertarafı boş.

Aslında deplasmana ayrılacak koltukları mumkun olan en kuçuk ebatta yapsalar köşede daha az alan kaplar. misafiri rahat ettirmeye gerek yok :D
[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2014, 13:14:19 Kartal Ç ]

Çevrimdışı yash26

Bu Durumda 2.050 Deplasman Seyircisi kapasitesi ayıracağız .Deplasman Tribununu Eski açığa Komak İntihar olurdu , Eski açık ustun Yarısı Deplasman Tribünü olacaktı ve Koskoca Bir Tribünü Kaybedecektik , Şimdi Yeni açıkta Koşeye Sıkışacaklar :bandit: :bandit: Yeni açıkta 3 Blokluk alan kaplayacaklar , Eğer Eski açıkta Olsaydı 5-6 Blok alan kapalayacaklardı , Kamera Açısına gireceklerdi ve Sanki Stadda Çok Rakip Taraftar varmış gibi gozukecekti :iscrewy: Yonetim Çok doğru yaptı Deplasman Tribününü Yeni açığa Almakla

Deplasman tribünündeki koltukları ufaltıp alanı daha daraltsınlar bence. daha ufak bir alana sıkışsın rakip takım taraftarı.. onların konforu beni ilgilendirmiyor açıkçası
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimiçi murat

Eski açık üstün 2/5 i yeni açık üstün 2/8 i deplasman tribününe denk gelir.

ysariusta

• Ziyaretçi

Deplasman tribünündeki koltukları ufaltıp alanı daha daraltsınlar bence. daha ufak bir alana sıkışsın rakip takım taraftarı.. onların konforu beni ilgilendirmiyor açıkçası
Sanki misafirperverliğe sığmaz bu  :evillol:

Çevrimdışı smtcglr

maşallah stad çok iyi gidiyor kabası gidiyor ince işçilik daha hızlı gidiyodur umarım. ince işçilik için çoğu şart hazır sanırım  :alala:

Çevrimdışı yash26

Sanki misafirperverliğe sığmaz bu  :evillol:

abi stadı okadar benimsedimki, elimde olsa deplasman takım taraftarı alınmasın sadece bizbize kalalım diyeceğim.  :icool:
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı ahmetx

Deplasman seyircisi atmosferi olumlu etkiliyör bence.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

ysariusta

• Ziyaretçi

abi stadı okadar benimsedimki, elimde olsa deplasman takım taraftarı alınmasın sadece bizbize kalalım diyeceğim.  :icool:
Ben bir maç izledim, burada fazlasını izlemiş olanlar var. Yarı yarıya tribünler ne güzelmiş. Daha da güzeli karışık oturulan tribünler. Tamam artık futbol öyle değil, toplum öyle değil. Ama bari hani aynı konforu verelim. Kendimize ayıp olur en azından

Herkese merhaba :icool:

Misafir tribünü ile ilgili yazilanlari görünce üye olup bir bir öneri sunmak istedim  :D
Misafir tribünü iki üc bölmeli olsun, talebe göre bölmeler rakip taraftara tahsis edilsin. (tabi yüzde 5e kadar.)
Örnegin rakip taraftar 500 den az bilet almissa, 500 kislik bölüm rakibe verilsin, gerisi Besiktas taraftarina. Eger bir bölme dolarsa diger bölmeye gecilsin.
20 kisilik Basaksehir taraftarina 2000 kisilik yermek pek mantikli degil :tabe:

Acaba bunu stadla ilgilenen ulastiracaginiz kimseler var mi bilmiyorum ancak olsa güzel olurdu.
[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2014, 13:47:16 basel1903 ]

Çevrimdışı karka93

turnikelerin nereye yapılacağı çok önemli değil girişlere güvenlik konularak sıkı denetimle biletsiz kişilerin bir yerden sonra gelmesine engel olacaklardır muhtemelen

Çevrimdışı yigitcan1903

G.saray Tokide böyle zaten sanırım
Bu yol izlenmeli bence de
En sıkışık düzen en dar ve en ucuz koltuklar
Oraya gelen sürekli hasar yaratacak zaten
Eski açıkta aynı sistemle ayrılan bölüm yine daralırdı aslında
Taraftar kafasıyla düşünülmüyor bunlar,hatanın farkına varacaklar