sen bu numaralının sınırlarını yanlış biliyorsun şu an obitaşın yaptığı kısım yeni açıktır. numaralı kale çizgisi hizasında bitiyor bütün dönüş yeni açıktır. Deplasman tribünün numaralıyla bir bağı yok 30 sırayı bulan tribünde 3 blok gidiyorsa 15 sıralı tribünde 6 blok gider işin birde bu yanını düşünün eski açık üstü nerdeyse komple deplasman tribünü yapmış oluruz taraftara maç günleri üst kapanır kartal yuvası orda müze orda restoranlar orda ve polis kordonundan oralara yaklaşamazsın bile yeni açık köşede etkisiz kalacaklarken eski açık üstü vererek bayağı bir etki yaratmış olursun olimpiyatı düşünün güney kale arkasını tamamen kaybediyoruz bir tek köşeye taraftar alabiliyorlar bence en uygun yer verildi birde kullanarak test etmek gerekir tabiki baktın uymadı değiştirirsin ayette yazmıyor
Yarım saattir bunu anlatmaya çalışıyorum arkadaşlara
@Necmi abi Deplamanın yeni açıkta olması iyi oldu Koşeye sıkıştılar 3 blok kaplıyorlar, Eski açığa konsaydı 5-6 Blok kaplayacaklardı Eski açık Ustun yarısı deplasman Tribünü olacaktı ve kameradan Sanki Çok deplasman taraftarı varmış gibi gözükecekti diye yazdım 1-2 Sayfa geride bakabilrsin

Ama Bazıları Abartma O kadar gitmez dedi ama Şunu unuttular Eski Açık üstle , Yeni açık Üst arasındaki büyüklük farkı !! Deminden beri bunu savunuyorum hala Eskia çokta Tribünun yarısını kaybetmeye razıyım diyenler çıktı !! Valla ben razı defilim Hiç bir takımda Koskoca bir tribünün Yarısını Rakibe kaptırmak istemez !! Yonetim Doğru ve mantıklı olanı yaptı , Deplasmanı yeni açık üste vererek