Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6403523 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Turkiyede deplasman tribunu kameranin cekemeyecegi yere veriliyor.ingilterede ve Almanya da bu yok :).
Kendi ağzınla söyledin @Deniz :D Deplasman Tribunı eski açığa verilseydi Eski açık ustun yarısını Kaybedecektik ve Rakip Kabak Gibi Kamera açısında olacaktı ve Çok gozukeceklerdi .. Yeni açıkta Hem,kamera açısında olmayacaklar hemde Koşedd sıkışacaklar , Sabahtan Beri bunu anlatmaya çalışıyorum işte :bandit: Böyle daha iyi oldu bence
[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2014, 01:29:20 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

o zaman numaralı köşe ile yeni açık köşe kalıyor.... numaralı alanı localar vs izin verirler mi _? yukardan her türlü şeyler atarlarsa  :alala: önlerine kırılmaz cam serelim yada puslu cam  :kop: :kop:
Bence de kirilma cam konulabilir.asagiya bisenatilmasini onler :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Haldun

Aslinda deplasman tribunu o kadar da buyuk alan isgal etmiyor konyayla deplasman kapasitesi ayni olacak

Çevrimdışı Deniz

Kendi ağzınla söyledin @Deniz :D Deplasman Tribunı eski açığa verilseydi Eski açık ustun yarısını Kaybedecektik ve Rakip Kabak Gibi Kamera açısında olacaktı ve Çok gozukeceklerdi .. Yeni açıkta Hem,kamera açısında olmayacaklar hemde Koşedd sıkışacaklar , Sabahtan Beri bunu anlatmaya çalışıyorum işte :bandit: Böyle daha iyi oldu bence
La yunus ne inatci adamsin seni alan iki ayda bosar  :evillol:.tam konuyu kapatiyoruz cimbizla laf cekip geri aciyon  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı acan07

buda ingiliz usulü . 
bizde böyle deplasman trübünü olsa varya  neler olur neler  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Bence de kirilma cam konulabilir.asagiya bisenatilmasini onler :)
Puslu da olabilir maçı da evde izlesinler  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Kesh

Her şeye tamam ama deplasman tribünü yeni açıkta olması kabul edilemez. O tribünü bırakın da insanlar güzel işler için kullansın. Eski açığın tamamı da verilse yeni açıktan verilmesinden iyidir.

Bu karardan dönülecektir.

Çevrimdışı Deniz

buda ingiliz usulü . 
bizde böyle deplasman trübünü olsa varya  neler olur neler  :evillol: :evillol: :evillol:
Türkiye de olmaz o is.kamera cekmeyecek o onemli bizde :)

Her şeye tamam ama deplasman tribünü yeni açıkta olması kabul edilemez. O tribünü bırakın da insanlar güzel işler için kullansın. Eski açığın tamamı da verilse yeni açıktan verilmesinden iyidir.

Dönülmez O iş geçti , Ha ilerde Eski açık Arkaya doğru uzatılarak kapasite Artırılırsa düşünülebilir, onun haricinde imkansız !! Hiç bir takım Koskoca Bir tribünün Yarısını Rakibe kaptırmak istemez :iscrewy:

La yunus ne inatci adamsin seni alan iki ayda bosar  :evillol:.tam konuyu kapatiyoruz cimbizla laf cekip geri aciyon  :evillol:
  :bandit: :bandit:

buda ingiliz usulü . 
Her Maç Sahaya dalan dalana  :kop: Benimde Aklıma geldi aslında Deplsmanı alt tribüne versek üst tamamen Bize kalsa diye ama Sonra düşününce vazgeçtim :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Necmi

3 Blok gidiyo @ALI RIZA abi . 415-416-417 bolu bloklar Deplasman tribünü , Yani Numaralı- yeni Açık birleşiminden itibaren 3 Blok , 1 Bloğu Numaralıda kalıyor 2 Bloğu yeni açıkta :ok:
sen bu numaralının sınırlarını yanlış biliyorsun şu an obitaşın yaptığı kısım yeni açıktır. numaralı kale çizgisi hizasında bitiyor bütün dönüş yeni açıktır. Deplasman tribünün numaralıyla bir bağı yok  30 sırayı bulan tribünde 3 blok gidiyorsa 15 sıralı tribünde 6 blok gider işin birde bu yanını düşünün eski açık üstü nerdeyse komple deplasman tribünü yapmış oluruz taraftara maç günleri üst kapanır kartal yuvası orda müze orda restoranlar orda ve polis kordonundan oralara yaklaşamazsın bile yeni açık köşede etkisiz kalacaklarken eski açık üstü vererek bayağı bir etki yaratmış olursun olimpiyatı düşünün güney kale arkasını tamamen kaybediyoruz bir tek köşeye taraftar alabiliyorlar bence en uygun yer verildi birde kullanarak test etmek gerekir tabiki baktın uymadı değiştirirsin ayette yazmıyor

Çevrimdışı acan07

Her Maç Sahaya dalan dalana  :kop: Benimde Aklıma geldi aslında Deplsmanı alt tribüne versek üst tamamen Bize kalsa diye ama Sonra düşününce vazgeçtim :evillol: :evillol:
bizimkiler üst trübünden alt türübüne atlar  adam dövmeye .zaten baya dik duruyo hele bide gol oldumu üst trübün komple deplasmana uçar . bizde sakat çok  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

sen bu numaralının sınırlarını yanlış biliyorsun şu an obitaşın yaptığı kısım yeni açıktır. numaralı kale çizgisi hizasında bitiyor bütün dönüş yeni açıktır. Deplasman tribünün numaralıyla bir bağı yok  30 sırayı bulan tribünde 3 blok gidiyorsa 15 sıralı tribünde 6 blok gider işin birde bu yanını düşünün eski açık üstü nerdeyse komple deplasman tribünü yapmış oluruz taraftara maç günleri üst kapanır kartal yuvası orda müze orda restoranlar orda ve polis kordonundan oralara yaklaşamazsın bile yeni açık köşede etkisiz kalacaklarken eski açık üstü vererek bayağı bir etki yaratmış olursun olimpiyatı düşünün güney kale arkasını tamamen kaybediyoruz bir tek köşeye taraftar alabiliyorlar bence en uygun yer verildi birde kullanarak test etmek gerekir tabiki baktın uymadı değiştirirsin ayette yazmıyor
@Necmi Abi . çizimlerde Deplsmanın Bi kısmı Locaların Üstünde gözüküyor yani Numaralıda :alala: Bende Aksini biliyordum tamamen yeni açıkta olacak biliyodun ama Resimlerde Bi kısmı Nunaralıda gibi gözüküyor ! Neyse Açıklaman iyi oldu bende Rahatladım , Numaralıya denk gelmemesi iyi oldu

Çevrimdışı Efe

yarın hava güzel obitaş testere kalıbı serecek mi bakalım ayrıca sutun dikmeyede devAm etmesi lazım  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Haldun

Yalniz yeni acik konser alani olacak dediler oranin bir kismini kirilmaz camlarla filelerle filan kspatmak bana cok garip geliyor oraya konser alani olacak diye stesli taraftarlar olacak diye loca bile yapmadilar ama deplsaman tribunu yapiyorlar :alala:

Çevrimdışı Deniz

@Necmi Abi . çizimlerde Deplsmanın Bi kısmı Locaların Üstünde gözüküyor yani Numaralıda :alala: Bende Aksini biliyordum tamamen yeni açıkta olacak biliyodun ama Resimlerde Bi kısmı Nunaralıda gibi gözüküyor . Neyse Açıklaman iyi oldu bende Rahatladım , Numaralıya denk gelmemesi iyi oldu
Niye orda locan mi var rahatliyorsun? :kop:

Yarım saattir bunu anlatmaya çalışıyorum arkadaşlara @Necmi abi Deplamanın yeni açıkta olması iyi oldu Koşeye sıkıştılar 3 blok kaplıyorlar, Eski açığa konsaydı 5-6 Blok kaplayacaklardı Eski açık Ustun yarısı deplasman Tribünü olacaktı ve kameradan Sanki Çok deplasman taraftarı varmış gibi gözükecekti diye yazdım 1-2 Sayfa geride bakabilrsin :D Ama Bazıları Abartma O kadar gitmez dedi ama Şunu unuttular Eski Açık üstle , Yeni açık Üst arasındaki büyüklük farkı !! Deminden beri bunu savunuyorum hala Eskia çokta Tribünun yarısını kaybetmeye razıyım diyenler çıktı !! Valla ben razı defilim Hiç bir takımda Koskoca bir tribünün Yarısını Rakibe kaptırmak istemez !! Yonetim Doğru ve mantıklı olanı yaptı , Deplasmanı yeni açık üste vererek :ok:

Yalniz yeni acik konser alani olacak dediler oranin bir kismini kirilmaz camlarla filelerle filan kspatmak bana cok garip geliyor oraya konser alani olacak diye stesli taraftarlar olacak diye loca bile yapmadilar ama deplsaman tribunu yapiyorlar :alala:
Heh Şimdi Çorbaya Limonu sıktın işte :D Ayıkla Pirincin taşını

Çevrimdışı Haldun

Çevrimdışı ALI RIZA

Orayı karıştırmayalım  :evillol: :evillol: oraya dalarsak içinden çıkamıyoruz mimar öyle çizim yapmışki stat yer geldimi transformers oluyor Autobot dönüşüyor ama bizler göremiyoruz  :kop:
bizim gördüğümüz sadece deplasman tribünü yani Decepticon' lar  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı buratti

Bence de o tribun yeni acikta olmaz. Esyanin tabiatina aykiri. En atesli tribunun yanina deplasman tribunu koymak her mac olay demek. Bir kac saha kapatma sonrasi o is eski aciga alinir, yeni acik yekpare olur.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi Abi . çizimlerde Deplsmanın Bi kısmı Locaların Üstünde gözüküyor yani Numaralıda :alala: Bende Aksini biliyordum tamamen yeni açıkta olacak biliyodun ama Resimlerde Bi kısmı Nunaralıda gibi gözüküyor . Neyse Açıklaman iyi oldu bende Rahatladım , Numaralıya denk gelmemesi iyi oldu
dostum akşam onbir testere diyince söyleyecektim :D ama es geçtim beş testere daha yaptıklarında numaralı bitiyor. deplasman tribününün altında loca yok belki ilerde ilave ederler imkan var ama şu an localar kale çizgisi hizasında bitiyor. numaralı şu anda kalıpları yapılmış demirlenen bölgede bitecek yani beton döküldüğünde loca katları bitmiş oluyor sadece yukarda basın bölümünü biraz daha uzatacaklar sanırım. Numaralı ocak sonunu görmez birde dikkat edersen çiçekler iki koldan çalışıyor yani ocak sonunda büyük ihtimal o köşe bitmiş olur ama çiçeklerinde arkada daha işleri var rampayı falan yapacaklar. ama hemen mi yaparlar ara verirlermi bilmiyorum büyük ihtimal hemen yaparlar. Birde ön taraf düzenlemesi var buda büyük ihtimal çiçeklerin işi olacaktır. Sahayı en son çiçekler terkeder ama tribündende ilk çiçekler çıkar bakma obitaşın arkada daha çok işi var ama bu stad sürecinide etkilemez biraz elektrik işlerine mani olur ama yoğun bir elektrik işide yok yeterki en alt katı tam anlamıyla bir an önce bitirsinler orası hayati önem taşıyor bütün elektrik ve şaft odaları oralarda stadın donanım beyni orası olacak

Bence de o tribun yeni acikta olmaz. Esyanin tabiatina aykiri. En atesli tribunun yanina deplasman tribunu koymak her mac olay demek. Bir kac saha kapatma sonrasi o is eski aciga alinir, yeni acik yekpare olur.
Ya Azıcık Mantıklı düşünün .. Koskoca bir tribünün Yarısını Rakibe kaptırmayı nasıl göze Alıyorsunuz .. Yeni açıkta köşeye sıkışıyorlar 3 Blok kaplıyorlar .. Tribün bütünlüğü bozulmuyor :iscrewy: Ama Eskş açıkta 5-6 Blok kaplayacaklar bu da Koca tribünün Yarısı demektir, Hiç bir Kulüp bunu göze almaz .. Nitekim Başkanımızda Göze almadı ve Yeni açığa verdi Deplasman tribününü .. Sabaha,kadar Tartışırım bu konuda Kesinlikle doğru olan yapıldı Bravo Yönetime .. Yeni açıkta Tribün bütünlüğü bozulacak diye korkarken Karşı tribünde Bütün Tribünü kaybetmeyi göze alıyorsunuz. Bende Bunu anlamıyorum. .. Stadın En büyük tribününde 3 Blok nasıl bozar Tribün Bütünlüğünü bunu bana açıklayabilirmisiniz????? 
[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2014, 02:06:17 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Tolga

Her ne kadar en başta Obitaş'ın yavaş olduğu konusunda bende eleştirsem de son dönemdeki performanslarına şapka çıkartırım.Ayrıca üst kat testere kirişlerinde de tahminimden daha iyi gittiler tabi gönül istiyor daha hızlı olsun ama bence hız konusunda artık problemleri yok.Numaralı-Eski Açık kısmı ile Yeni Açık bence aynı anda biter gibi geliyor bana.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...