Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6404083 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı serti67

fiberglass kumaşın üzeri ptfe ile kaplanıyor,ptfede teflonla kaplanıyor hocam  :D
sonuc ortu  yanı sert malzeme degıl ambıans catı falan denmıstı ama tabı bu konuda yenı dogmus ccocukla aynı bılgıye sahıp oldugumdan beklıyelım ne cıkcak bakalım:)))
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

fiberglass kumaşın üzeri ptfe ile kaplanıyor,ptfede teflonla kaplanıyor hocam  :D
bır polıcarbon degıl en nıhayetınde:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmetemre

mustafanın sayfasında en son 22 aralık fotoları var.
başka yerde mi yayınlıyor yoksa çekmiyor mu bu aralar...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Tolga

Merhaba arkadaşlar,

Aşağıda hava durumu ile ilgili bir bilgi paylaştım. Prof.Dr. Cemal Saydam'ın tahmini. Şaşırdığını hiç görmedim. Özellikle İstanbul için çok yoğun kar yağışı bekleniyormuş. Hem de 31 Aralık günü ve gecesi için. İşçilerimize kolay gelsin diyorum.

Geldiydi gelmediydi derken tam da zamanında gelecek.27-28 bu hafta sonu bir soğuk hava dalgası gelecek geçecek ama bu olsa olsa Uludağa 20-30 cm kar yadırır.Sonra 28 29 Aralık kuvvetli lodos toz toprak sağlık sorunları derken havada kar yağışı için gereli olan tozlar yoğunlaşacak.Gerkli olan soğuk ta bu sefer nihayet Balkanlardan gelmeye başlayacak.Şimdiki tahminlere göre 29 Ocak Pazartesi akşamı Marmara bölgesinde yağış etkili olmaya başlayacak. 30 Ocak günü hava hızla soğumaya başlayacak.Vee gelecek senenin son günü. Aman ne geliş sormayın. Kar tüm Marmara’da ve de İstanbul’da çok etkili olacak gibi. İstanbul olacak İsyanbul.Sadece orası mı. Bursa Çanakkale Balıkesir Akhisar ve sürpriz olarak İzmir. hele İsyanbul’da valla bir başlayacak pir başlayacak. Uludağa çıkanlar kesin inemeyecek, epeyce orada kalacaklarKeza Kartepe, Katalkaya hep aynı. Ama en önemlisi İsyanbul’da. Yağacak yağacak ve de yağacak.Trafik normal koşullarda zaten bildik bir de yerde 30-40 50 hatta daha fazla kar ile gerisini siz düşünün. Zaten yeni yıl sonrası okul tatili de kuvvetle gündeme gelir.
ÖZET: Marmara bölgesinin tamamında. Kuzey Ege’de İç Anadolu’nun kuzey batısında kara kış kapıda. Hem de yılın son günü ve gecesinde ve yeni yılın ilk gününde. İstanbul’da yılbaşını evinizde geçirin. İstanbul içinde bir yere gidemezsiniz, giderseniz de dönemezsiniz İsyanbul ile yeni yıla girersiniz. Benden demesi… Umarım yanılırım…ağız tadı ile 2015′e girersiniz.

Ben haftalar öncesinde "Bu sene çok kış yapmadı şu zamana kadar fakat İstanbul'da kışın en sert geçtiği ay Ocak ve Şubat aylarıdır.Tahminen o aylarda bir yavaşlama olacaktır ister istemez.Bu yüzden kabanın bitimi Şubat sonuna sarkabilir." demiştim ve böyle olabileceğini maalesef hala düşünüyorum.Umarım çok sert bir kış olmaz önümüzdeki aylarda.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı bjk_mabet

iz inşaatın yetkilileri 4 kolonu dikmeye geldiğinde bjk_mabet en ince ayrıntısına kadar öğrenmeden yollamamıştır onları  :evillol:
:D :tabe:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı serti67

:D :tabe:
bu gulucukler basına ıs acarr reisss:)) cıtlatt yaaa en azından malzemeyı bılelım
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı bjk_mabet

bu gulucukler basına ıs acarr reisss:)) cıtlatt yaaa en azından malzemeyı bılelım
yıl bi 2015 olsun hele:)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

bak seneye gorusuruzle ılgılı espırıler yaparım ıskence ederızz:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

herkese hayırlı cumalar.@bjk_mabet çatıyla ilgili biraz bilgi kırpıntısı verebilirmisin?şeffaflık%65 mi?ilerde açılır kapanır için aparatlar takılacak mı?360 skorboard için(ilerde uygulanabilecek) o şekildemi yapılacak?

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı quentine83

mustafanın sayfasında en son 22 aralık fotoları var.
başka yerde mi yayınlıyor yoksa çekmiyor mu bu aralar...
mustafa resimleri facebook ta paylaşıyor...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı kaanzor

Hava konusunda ben o kadar karamsar değilim arkadaşlar biraz inceleme fırsatım oldu yağış geldiği doğru fakat benim tahminim yağmur en fazla sulu kar yağması yönünde ocak 15 e kadar tabi benimki amatörce bir tahmin  :evillol: :evillol:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı ozan062

sıkıntı o zaten 365 gun var dahada genis bir zaman bekleriz

2015gelmeden yapaydık bunu:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı asi_kartal

Kış mevzsunu çok abartıyoruz galiba Ocak-Şubat aylarında yağacak olan kar yağışlarında toplam 1 hafta etkisi olur hadi diyelim ekstrem kar yağışları olsun en fazla 15 gün kaybımız olur. Bizde 3 ay kış en fazla 3 4 defa kar yagar o kadar ama diğer illeri düşününce 6 ay yaz 6 ay kış bence çok abartmayalım :)
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Rizzi

evet çatı örtüsüyle ilgili başkanımız Fikret Orman daha önce hiçbir stadyumda kullanılmamış bir malzeme kullanacağız,İhsan Coşkun amcamızda fiberglass materyalden olacak demişti.Ben bu iki bilgiyi harmanlayıp biraz araştırma yaptım ve eptfe adı verilen bir malzemeye ulaştım.Bu malzemenin hammadesi de fiberglass  ancak ışığa geçirgenliği daha fazla ve genel olarak avm türü yerlerde kullanılmış stadyumlarda şu ana kadar kullanılmışlığı yok,muhtemelen bu malzeme olabilir.
Umarim eptfe dir.. Isik gecirgenligi % 40 a kadar artiyor.

Çevrimdışı ozan062

yeni ornek loca daha yapılıyordu ondan ne haber??
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaslar bugun Yasaklı Link[/member] kardesimizin dogum gunu
bize bu kadar emegi gecen bir arkadasimizin dogum gununu atlamak olmaz.  :cook: :cook: :serefe: :-* :-* nice senelere kardesim her sey gonlunce olsun

Çevrimdışı ilhan

bize bu kadar emegi gecen bir arkadasimizin dogum gununu atlamak olmaz.  :cook: :cook: :serefe: :-* :-* nice senelere kardesim her sey gonlunce olsun
Nice sağlıklı. mutlu yıllar olsun.Allah ne muradı varsa versin

Çevrimdışı kaanzor

Yasaklı Link[/member]

Bütün emeklerin için ellerine sağlık doğum günün kutlu olsun
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı ALI RIZA

:cook:

Çevrimdışı yusuf koca

mustafa kardeşim doğum günün kutlu olsun

Çevrimiçi murat

Aynı burçtansınız yani.mustafa ile birlikte seninkinide kutlayalım zeki abi :cook: :claps: