Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6405016 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

bu fotonun ardından çiçeklere yavaş diyen utansın  :biggrinking:
yavaş diyen zındıktır :lol: :lol: şabanın filmindeki sakallıyı havale ederim yavaş diyene :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

yavaş diyen zındıktır :lol: :lol: şabanın filmindeki sakallıyı havale ederim yavaş diyene :kop:
abi birde arkadaki firmaya bakıyorum çiçekler harbiden büyük bir alkışı hakediyor yaaa  :claps:
numaralıyıda obitaş alsaymış vay halimize bizim  :bawling:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Buğra

hoşgeldin aramıza  :biggrinking:

Ben hep sessizce aranızdayım :) Stadın yapım izni çıkdığından beri wow, donanım ve burdan takipdeyim ama fazla yazmıyorum 1,5 - 2 ay önce yazmışdım istanbula gidiyorum diye Kulübe üyelik başvurusu için o zaman stadada uğradım muhteşem bir yapı ortaya çıkıyor..

Çevrimdışı Efe

abi birde arkadaki firmaya bakıyorum çiçekler harbiden büyük bir alkışı hakediyor yaaa  :claps:

2 side 6 ay da harika iş çıkardılar tebrik etmek gerek ama çiçeklerin yaptığını alkışlamak gerek  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Ben hep sessizce aranızdayım :) Stadın yapım izni çıkdığından beri wow, donanım ve burdan takipdeyim ama fazla yazmıyorum 1,5 - 2 ay önce yazmışdım istanbula gidiyorum diye Kulübe üyelik başvurusu için o zaman stadada uğradım muhteşem bir yapı ortaya çıkıyor..
o anlamda demedim'de neyse  :evillol: :evillol:
üyeliğinde onaylandıysa hayırlısı olsun  :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Daha fazla yazmalısın yoksa bak böyle internet explorer gibi olursun  :evillol:

Çevrimdışı Buğra

o anlamda demedim'de neyse  :evillol: :evillol:
üyeliğinde onaylandıysa hayırlısı olsun  :icool:

Kulübden haber bekliyoruz..Aslında hemen açıklasalar iyi olur stad inşaatı için iyi gelir kaynağı olur..

Çevrimdışı TØLGA

Daha fazla yazmalısın yoksa bak böyle internet explorer gibi olursun  :evillol:
deniz yaptığın ayıp he şu anda internet explorer hakaret ediyorsun bu dahada beter bence  :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

2 side 6 ay da harika iş çıkardılar tebrik etmek gerek ama çiçeklerin yaptığını alkışlamak gerek  :)
Koyu Obitaş çı olarak , Çiçekleri :claps: :claps: Ama Obitaşı Yıldızlı :claps: :claps:
 :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TØLGA

Koyu Obitaş çı olarak , Çiçekleri :claps: :claps: Ama Obitaşı Yıldızlı :claps: :claps:
 :kop: :kop:
neye göre obitaşa yıldızlı bir söyle bana ??  :biggrinking:
foto ortada
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

neye göre obitaşa yıldızlı bir söyle bana ??  :biggrinking:
foto ortada
Çiçekler Sempatizanlarınında kabul ettiği Noktalar :bandit: :bandit:
Kaymak Gibi Kirişler , Pürüzsuz Kolonlar , Düzenli Çalışma ve Son 6 Ay daki hız :iscrewy: :evillol:
Kabul Edin Çiçekler Pasaklı :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

deniz yaptığın ayıp he şu anda internet explorer hakaret ediyorsun bu dahada beter bence  :kop: :kop:
aynen  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

eski açıkta tablaya beton son sürat devam ediyor yeni açıkatada beton devam diyor mikserler girip çıkıyor yarın numaralı tablada iyi çalışma bekliyorum arkadaki perdelerde hazır olur inşallah :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Çiçekler Sempatizanlarınında kabul ettiği Noktalar :bandit: :bandit:
Kaymak Gibi Kirişler , Pürüzsuz Kolonlar , Düzenli Çalışma ve Son 6 Ay daki hız :iscrewy: :evillol:
Kabul Edin Çiçekler Pasaklı :evillol: :evillol:
yaaa pürüzsüz kolon yapıyor tamamda o kolonlar kirişler zaten kalıplanmıcakmı ha pürüzlü olsun ha pürüzsüz önemli olan hız
bana bunlarla gelmeyin yunus bey  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

yaaa pürüzsüz kolon yapıyor tamamda o kolonlar kirişler zaten kalıplanmıcakmı ha pürüzlü olsun ha pürüzsüz önemli olan hız
bana bunlarla gelmeyin yunus bey  :bandit:
Yahu Duşunebiliyormusunuz , Bunlaaaarr Obitaşa Yavaş dedi !! Bunlar Darbe Yaparak Numaralıyı Obitaşın elinden Aldılar ! Ama Obitaşlılar Paralelcilere Karşı Asla Pes Etmedi ve İradesine Sahip Çıktı :kop: :kop:

Çevrimdışı harunmustak

25 haziran 2014 numaralı-yeni açık mabetin numaralı çiçeklerin dediği gün :icool:
Şu ilerlemeyi görünce gs macını içerde oynarmıyız acaba diyesi geliyor insanın. gerçekten büyük iş yapılmış helal olsun fikimiç başkan
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimiçi Necmi

o gördüğün yeri 5 ayda yaptılar :bandit: sence hızlımı :alala: hadi öyle devam etselerdi kapasiteleri bu derdik ama resmen sallamışlar

Çevrimiçi Necmi

@Tolga şimdi obitaş düzenli çalışıyor yani yapa yapa gidiyor sindire sindire yani numaralıyı alsaydı daha başlamamıştı obitaş düzenini bozmaz önce yeni açık bitecek derdi bitirip numaralıya öyle başlardı :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

yok dua edelim önümüzdeki on yıl kubanla avrupa kupalarında eşleşmiyelim diye bu obitaş yüzünden fena yaparlar bizi acısını bizden çıkarırlar :kop:

Çevrimiçi Necmi

:bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı KLEBERR

Ben Beşiktaş çocuğuyum...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu fotonun ardından asıl Obitaş'a çok hızlı iş yapıyor diyenler utansın :)
Korku akıl katilidir.