Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6405042 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

arkadaslar bugün nerelere beton döküldü , sınavlarda dolayı bugünlerde pek giremiyorum ???? bir de bu pazara kadar sizce numaralı 1.kat loca betonlanır mı ???

yeni açıkta 2 sütuna ve rampaya numaralıda perdeli kolona ve eski açık tablanın yarısına döküldü dökülüyor :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Keyifler güzel stad bitmeye yakın daha da güzel olacak  :)

inşallah deniz'im vallaha her gecen gün büyüyor gecen sene bu zamanlar toprak yıgını bi araziye bakarken bu gün ne duruma geldi..

müthiş bi iş cıkardılar öyle bi mevkii de 1 senede bu hale gelmesi bile mükemmel bi durum..

Çevrimdışı Efe

inşallah deniz'im vallaha her gecen gün büyüyor gecen sene bu zamanlar toprak yıgını bi araziye bakarken bu gün ne duruma geldi..

müthiş bi iş cıkardılar öyle bi mevkii de 1 senede bu hale gelmesi bile mükemmel bi durum..

gelecek ay bugünlerde kabanın bitişini konuşuyor olacağız :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

gelecek ay bugünlerde kabanın bitişini konuşuyor olacağız :icool:

aynen efe , artık mart ayıyla beraber çatının şahlanışını seyretmeye başlarız diye umuyorum... yeni sezona eksiksiz gireriz diye düşünüyorum..

Çevrimdışı ozan062

iddaa ediyorum agustosta stadımız cook buyuk aksilik olmazsa maclara tam tesekküllü hazır olacaktır
dahada ileri gidiyorum
.
..
...

Bütün yaz bircok etkinliklere sahit olacagız:)) benden bu kadarrr

ha dersenizki ben bunları biliyordum sorun yok bilmeyenlere ısık tutmus oluruz :evillol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı harunmustak

yeni açıkta 2 sütuna ve rampaya numaralıda perdeli kolona ve eski açık tablanın yarısına döküldü dökülüyor :D
üçgen alanda betonlanacaktı yanlış hatırlamıyorsam
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ayayhan

gokhan turkmen yeni acık üst kat saha görünümü..
burdan maç seyretmek çok daha keyifli olucak gibi

Çevrimdışı TØLGA

burdan maç seyretmek çok daha keyifli olucak gibi
eeee tabi nede olsa obitaş yapıyor orayı  :biggrinking:
başkaları demeden ben diyim  :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

eeee tabi nede olsa obitaş yapıyor orayı  :biggrinking:
başkaları demeden ben diyim  :kop:

obitaş şu üst kat kirişleri bitirsin biran önce çiçekler numaralı temelden gelip geçecek onları ocak içinde numaralı bitecek yeni açıkta kiriş sayıyor olacağız hala biraz daha iyi çaılşmaları lazım kirişler ve sütunlarda :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı Efe

forumda 25 haziran güne baktım şimdi daha yeni açık yarıda falan  :D numaralı temeli için ilk grobeton atılacak ben şoklardayım necmi abi laf yetiştiriyor birine numaralı yeni açıktan daha yüksektemi diyorlar necmi abi cevap veriyor bjk_mabet nexus cihazımdan gönderildi falan diyor :kop: 6 ay geçmiş üzerinden  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

:aman:
Pehh stat kaba bitmiş çatı montajı başlamış koltuklar takılmış çimler serilmiş @bjk_mabet yeni geliyor  :kop:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İbrahim

gokhan turkmen yeni acık üst kat saha görünümü..
Benim kombine tam da buradan, iyiymiş.  :biggrinking:

Çevrimdışı Deniz

Geçen sene bu zamanlar fotolara bakıp "bu nasıl bitecek ya" diyordum.bugün "ne zaman bitecek acaba" diyorum :).Bitecek inşallah
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı altan0348

o değilde stat bitmiş  :biggrinking:

stadın kabasının bitmesine daha 2 ay falan var. ekimde açılırsa öpüp başınıza koyun. istanbullu beşiktaşlılar maçlara gitmiyor para gelmiyor :)

Çevrimdışı Karabay

stadın kabasının bitmesine daha 2 ay falan var. ekimde açılırsa öpüp başınıza koyun. istanbullu beşiktaşlılar maçlara gitmiyor para gelmiyor :)
istanbullu beşiktaşlılar size diyor  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Otoparkı bu işten saymamak lazım.Çatıyı çimi prekastı etkileyecek birşey değil.çiçeklerde artık top.obitaş tribün kısmını hızlı yapıyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Efe

25 haziran 2014 numaralı-yeni açık mabetin numaralı çiçeklerin dediği gün :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Buğra

Nooo NOoooo @Buğra kardeşim bunu yapmayacaktın  :kop: :kop: :kop: :kop:

Internet explorer gibi geriden geliyoruz  :)

Çevrimdışı TØLGA

25 haziran 2014 numaralı-yeni açık mabetin numaralı çiçeklerin dediği gün :icool:
bu fotonun ardından çiçeklere yavaş diyen utansın  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK