Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6405435 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta arka tarafta beton dökümü var mikser yeni açığın içine girdi kesin rampa betonlanıyor :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

yeni açıkta arka tarafta beton dökümü var mikser yeni açığın içine girdi kesin rampa betonlanıyor :icool:
rampayla arkadaki ücgen yer varya abi orası betonlancakmis gökhan türkmen yazmisti  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Veli'nin bugün yaptığı, bugüne kadar futbolcuların yaptığı nicesi, böyle taraftarlar oldukça; İYİ Kİ BEŞİKTAŞLIYIZ. İYİ Kİ VARSINIZ. İşten gelp bir sürü mesajı okudum, @F1RAt , @ALI RIZA yüzümde gülümse oluştu nihayet....  :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
@Yunus abi mesaj silme işlemi pek yapmıyorum muhabbetler de okunsun diye  :ok:

Çevrimdışı combomaxs

Buyuk ihtimal dokuluyor vallaha dusuncem subatin ilk haftasi kabanin % 5 kalabklir

Çevrimdışı Efe

rampayla arkadaki ücgen yer varya abi orası betonlancakmis gökhan türkmen yazmisti  :ok:

güzel doğru tahmin etmişim :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Stadyumun boya islerini bir loca karşılığında bir firma yapacakmış  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi murat

Stadyumun boya islerini bir loca karşılığında bir firma yapacakmış  :biggrinking:
forum olarak boyayı yapalım o zaman tolga :D

Çevrimdışı TØLGA

forum olarak boyayı yapalım o zaman tolga :D
vallaha abi twitterda gördüm bjk ığdır rtlemis doğruluk payı varsa
Giriselim o ise bir locaya gireriz hepimiz  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

kim dedi :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

kim dedi :icool:
teldeyim abi bjk ığdır rt lemis burdan bir arkadaş atıversin doğrumudur bilmem   :bandit:

aynen böyle

IĞDIR BEŞİKTAŞ retweetledi
 Eray Erdal ‏@ery02  23 Ara
Yeni mabedimize bir çivi de benden!Stadin tüm boya işi icin BJK bir firma ile loca karsiligi barter yapmak uzere.Bu işi bitirmek bize düştü!
0 yanıt 9 retweet 7 favori
[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2014, 22:21:53 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı BRK

Çevrimdışı combomaxs

teldeyim abi bjk ığdır rt lemis burdan bir arkadaş atıversin doğrumudur bilmem   :bandit:

aynen böyle

IĞDIR BEŞİKTAŞ retweetledi
 Eray Erdal ‏@ery02  23 Ara
Yeni mabedimize bir çivi de benden.Stadin tüm boya işi icin BJK bir firma ile loca karsiligi barter yapmak uzere.Bu işi bitirmek bize düştü.
0 yanıt 9 retweet 7 favori

inandirici gelmiyor.hic ole ismi olur.

Çevrimdışı Caner

"Loca, VIP koltuk ve 1903 Tribünü koltuklarımız 3 sezonluk satışa sunulmaktadır. Localarımızın 1 sezonluk bedeli $ 35.000 ile $ 300.000
arasında değişmekte olup VIP koltuk ve 1903 tribünü koltuklarımızın 1 sezonluk bedelleri $ 4.000 ile $ 6.000 arasındadır."

Çevrimdışı combomaxs

Çevrimdışı Deniz

Boya var boya var,loca var loca var.Şartlar ne onu görmek lazım.Kaç binlik locaya ne marka boya ve nasıl işçilik kullanacaklar o önemli.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

yanlış görmüyorsam eski açık arkada 2 fışkırtıcı var arka tarafta tablaya başlanmış olabilir bi daha bi bakayım  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

evt tablayada başladılar 2 fışkırtıcı fışkırıtıyor eski açık arka taraftan  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

tabla şov :D

tahmin ettiğim gibi bu hafta sonuna kadar acayip beton dökülecek  :)
[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2014, 22:58:07 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

Batıda yeni yapılan stadyumların bir çoğu çok amaçlı,diğer türlü 2 haftada bir kullanılan ve geliri sınırlı bir stadyum olarak kalıyor.TOKİ nin anadoluda yaptığı stadlar hep böyle  olarak kalacak.

beni dusundüren sey su hocam

ona rahmen stadyum gelirlerinde oyle aman aman bi sıcrama olmuyacak 100ken konserlerle 120ye cıkacak tamam uzun vadede faydası var tabiki ama kısa vadede baktıgımızda hakikaten uzuntu verici birsey bence
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

gokhan turkmen yeni acık üst kat saha görünümü..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

iyi geceler arkadaşlar... keyifler nasıl..

stat bitmiş görünüyor..

yogunluktan fazla bakamıyorum ama müthiş bi iş çıkartılıyor gerçekten muazzam bi stadımız olacak..

bu statla ilgili hiç bir şey moralimi bozamıyor , bana kalsa prekastları koyup çimi eksinle yeter , şikayet edersem namerdim :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Boya var boya var,loca var loca var.Şartlar ne onu görmek lazım.Kaç binlik locaya ne marka boya ve nasıl işçilik kullanacaklar o önemli.
Usta var besiktasarena boya ustaları var  :evillol: @bjk_mabet   :fkr:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 24 Aralık 2014, 23:02:36
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
arkadaslar bugün nerelere beton döküldü , sınavlarda dolayı bugünlerde pek giremiyorum ???? bir de bu pazara kadar sizce numaralı 1.kat loca betonlanır mı ???

Çevrimdışı Deniz

iyi geceler arkadaşlar... keyifler nasıl..

stat bitmiş görünüyor..

yogunluktan fazla bakamıyorum ama müthiş bi iş çıkartılıyor gerçekten muazzam bi stadımız olacak..

bu statla ilgili hiç bir şey moralimi bozamıyor , bana kalsa prekastları koyup çimi eksinle yeter , şikayet edersem namerdim :)
Keyifler güzel stad bitmeye yakın daha da güzel olacak  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

gokhan turkmen yeni acık üst kat saha görünümü..
inanılmaz bi görüntü var :)
Şampiyon Beşiktaş JK